×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok Gender X

3 Termék

  • Gender X Mad Tapper Black

    Ez a jól kidolgozott vaskos forma 3 különálló motorral rendelkezik, amelyek egymástól függetlenül működnek a kombinációk és az élmény maximális rugalmassága érdekében. A fő tengely texturált és szögben dőlt, 10 fokozatú rezgéssel a fejben és intenzív, 5 fokozatú menetfúró funkcióval középen lefelé. Az ergonomikus alap, amely alatt egy 3 gombos vezérlőpanel található, robusztus hegyének végén egy 5-sebességes lüktető golyó található. Teljesen vízbe meríthető, könnyen tisztítható és USB-vel újratölthető.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X Orgasmic Orchid Purple

    Ez a hajlítható, 2 végű C-alakú vibráció két különálló szárral rendelkezik, amelyek ott maradnak, ahol a legjobban szeretnének, és egy mozgatható karral, amely zökkenőmentesen összeköti őket! Mindkét végén erőteljes, 10-fokozatú vibráció található, a hosszú tengely pedig egy „húzó” mozdulatot tartalmaz a hegyben, amely erotikus ritmusban mozog fel és le, amitől elvadul!

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X Poseable You Purple

    Ez a vibráló golyós és tengelyes játék két nagy teljesítményű, 10 sebességes motorral rendelkezik, amelyek egymástól függetlenül működnek. A 100%-ban krémesen sima szilikonból készült, hagymás fejű nyél teljesen kihajlik a „csiga” pozícióból, így biztonságosan pózolhat bárhol, ahol tedd, miközben a labda mindkét oldalán rózsaszerű textúrákkal rendelkezik. A labdát körülvevő gyűrűben egy 2 gombos vezérlőpanel található, jelzőfénnyel és töltőporttal. Vízbe meríthető, latexmentes és könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

3 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.