×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok hüvely extra erős rezgések

97 - 128 termék, Összesen:165

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Bogey Pink

    Hozz még nagyobb örömet a játékban a Purple Silicone 10 Function G-Spot vibrátorral. Ívelt, hagymás hegyével, amelyet kifejezetten a G-pont eléréséhez terveztek. Fedezze fel a hihetetlen 10 rezgésbeállítást az alapon található egyszerű gomb segítségével. Találja meg a tökéletes módot, vagy keverje össze a különféle érzeteket, miközben egy erőteljes csúcsponthoz jut.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Carina Black

    Kényeztesse magát egy olyan szexuális játékkal, amilyen más nem is volt ezzel az újratölthető nyúlvibrátorral. Ez a vibrátor egyidejűleg stimulálja a csiklót és a g-pontot erőteljes vibrációs és melegítési hőmérséklet funkcióval, valósághű szexuális érzetet keltve.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    A Satisfyer Elastic Joy két motorral és rugalmas huzallal rendelkezik, és különböző formákra hajlítható. Az Elastic Joy mindig jó benyomást kelt, akár páros vibrátorként, akár péniszgyűrűként, akár fekvő vibrátorként.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Ez a Nyuszi tökéletes vibrátor minden érzékeny pont eléréséhez. A felső kört 8 különböző mintával tudja elkészíteni. Bekapcsolhatja a nyulat is, így a hegye rezeg. Ennek 36 beállítása van. A forgásirányt is szabályozhatja.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    A KING a ZALO saját innovatív PowerThrust technológiáját alkalmazza a nagy teljesítményű motorrendszerek és a precíziós elektromos hajtásszerkezetek integrálására. Áttöri a hagyományos elektromágneses hajtások korlátait, és új szintre emeli a motor tolóerejét. Akár 40-szeres/másodperces lökésfrekvenciájával a King a legerősebb orgazmikus élményt nyújtja.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Stronic Petite Pastel Lilac

    Tehát szeret új játékokat kipróbálni, és innovatív, lüktető technológiánk felkeltette a figyelmét? Akkor a Stronic Petite lehet a megfelelő játék az Ön számára. A legkisebb és legkönnyebb pulzátorunk teljesen magától lök a kéz nélküli szórakozás érdekében. Ráadásul a kúpos hegye könnyen behelyezhető, így kiváló első pulzátor vagy szexjáték.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    A többi Goddess Collection játékkal teljesen stílusos Belenos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel. A klasszikus vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült vibrátor bársonyosan puha tapintású.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Classix Mr. Right Vibrator Purple

    Kényeztesse magát a klasszikusok egyszerű örömeivel! A Mr. Right rugalmas ívelt szárát úgy tervezték, hogy pontosan érintse Önt. Állítsa be a többsebességes tárcsát a kívánt élvezeti szinthez, és hagyja, hogy a rezgések a végső csúcsra vezessenek. Kompakt és vízálló, így élvezheti a zuhany alatt vagy a gyógyfürdőben. Térj vissza az alapokhoz, próbálj ki egy Classixet!

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Tehát szeret új játékokat kipróbálni, és innovatív, lüktető technológiánk felkeltette a figyelmét? Akkor a Stronic Petite lehet a megfelelő játék az Ön számára. A legkisebb és legkönnyebb pulzátorunk teljesen magától tolod a kéz nélküli szórakozás érdekében. Ráadásul a kúpos hegye könnyen behelyezhető, így remek első pulzátor vagy szexjáték.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Rechargeable Power G

    Ez a vékony és karcsú hangulat tökéletes diszkrét társ bármely éjjeliszekrényhez, és a hét nagy sebesség és funkció közül választhat, hogy játékát úgy állítsa be, hogy az élénk képzeletében pontosan megfeleljen a képzeletnek. Ne féljen elázni, mivel ez az új barát teljesen vízálló és víz alá meríthető, az egyszerű egygombos vezérlés pedig minden találgatást kivet az élvezeti egyenletből. Az enyhén ívelt hegynek köszönhetően könnyedén elérheti a G-pontot, játéktisztítóval és meleg vizes öblítéssel pedig egy pillanat alatt el lehet takarítani.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Beau Purple

    Orvosi minőségű szilikonból készült, és 12 vibrációs funkcióval rendelkezik. Divatos, elegáns megjelenésű dizájnjával, vonzó színével és kényelmes tapintásával a női különféle igények kielégítésére tervezték. Ergonómikus kialakítása a kényelmes kezelést szolgálja.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Minden mosoly egy kicsit jobbá teszi a világot, így ez az édes örömhozó a nevében is viseli a jó hangulatot tiszteletére. Ami igazából nincs is olyan messze, ha a sarkon az ergonómikus ívével: ha már engedett a varázsának, elcsábít a rugalmas Silk Touch felületével, a kellemesen ívelt formával és a 12 lélegzetelállítóan intenzív vibrációs programok.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Date Night Set

    A Date Night erőteljes, kevert orgazmusokat kínál két személy számára a Nova 2 nyúlvibrátorral és a Pivot vibrációs péniszgyűrűvel. Ez az exkluzív ajándékkészlet az előjáték maximális kihasználásához és az egész éjszakai élvezet kihozásához készült. Tökéletes párosítás igényei és vágyai feltárásához.

    140 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Blue

    A Le Wand újratölthető vibrációs masszírozó Petite ikonikus, erőteljes pálcánk kisebb változata. A Le Wand Petite kisebb méretben, de nagy teljesítményben. 10 dübörgő rezgési sebességgel és 6 vibrációs mintával rendelkezik. A karcsú és stílusos kialakítás fókuszált rezgést biztosít a pálcafejben.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Wand

    Élvezze a rugalmas örömet, és hagyja, hogy a sokoldalú Hype Wand minden igényt kielégítsen. A rugalmas test, a íves kialakítás és a 10 vibrációs funkció minden bizonnyal ugratni és tetszeni fog, ahogy tetszik. Ez a nagy teljesítményű masszírozó hajlékony nyakkal és széles fejjel rendelkezik, így könnyedén v​e​s​t​i​b​u​l​u​m irányíthatja az érzést. A rugalmas tengely belsejében található intenzív motor intenzív vibrációt ad a játékosan erőteljes stimuláció érdekében.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Ez a vékony és karcsú hangulat tökéletes diszkrét társ bármely éjjeliszekrényhez, és a hét nagy sebesség és funkció közül választhat, hogy játékát úgy állítsa be, hogy az élénk képzeletében pontosan megfeleljen a képzeletnek. Ne féljen r​u​t​r​u​m elázni, mivel ez az új barát teljesen vízálló és víz alá meríthető, az egyszerű egygombos vezérlés pedig minden találgatást kivet az élvezeti egyenletből.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Adj egy kis zenét a belső :G Note-odhoz (Ok G-SPOT) a Freestyle :G-vel, egy vezeték nélküli, zenei vezérlésű vibrátorral. Ha iPod /iPhone (vagy bármilyen mp3-lejátszó) csatlakoztatod, a vibrátor a zenére pulzál, így egyedülálló kettős érzékszervi élményt nyújt neked a mozgás és a mozgás végső szabadsága mellett.

    76 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    A Dual Explorer 9 vibrációs móddal és 9 fel-le tolóerő beállítással rendelkezik az összes erogén zóna stimulálására. A stimulátor nagyon rugalmas, és stimulálhatja a hüvelyt, a csiklót, a végbélnyílást, a perineumot és a mellbimbókat.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Trysta Violet

    Célzott gördülő G-pont vibrátor.

    49 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Flexible Please-Her

    Teste csábítóan kanyargós volt, és egy gyönyörű játékra vágyott, amely rugalmas lehet vele. Rugalmas kérem – nagylelkű rugalmassága együtt hatott vele. Megnyomta a gombot, hogy elindítsa a mély, erőteljes rezgéseket. Mmmmm… a lüktető gyönyör olyan jól érezte magát az egész testében, és a lábai közötti nedves hasadék mélyén.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Flex Black

    A 3 teljesítménymotorral a Double Flex egyenlő, stimuláló figyelmet fordít a G-pontra, a csiklóra és a külső szeméremajkakra. A szilikon flex technológiának köszönhetően a készülék különösen kényelmes - miközben az alkalmazáson keresztül izgalmas rezgéseket biztosít.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Ez a Nyuszi a tökéletes vibrátor minden érzékeny pont eléréséhez. A felső kört 8 különböző mintával tudod elkészíteni. Bekapcsolhatja a nyulat is, így a hegye rezeg. Ennek 36 beállítása van. A forgásirányt is szabályozhatja.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    A Bess kényelmesen elfér a kezében, és a legpontosabb stimulációt kínálja az innovatív DirectPower technológiának köszönhetően. Az érzékeny pontokra koncentrál, percenként akár 10 000-szeres motorfordulattal, hogy tökéletes orgazmus élményt nyújtson.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Ez a Rabbit tökéletes vibrátor minden érzékeny pont eléréséhez. A felső kört 8 különböző mintával tudod elkészíteni. Bekapcsolhatja a nyulat is, így rezeg a hegye. Ennek 36 beállítása van. A forgásirányt is szabályozhatja.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Webb Black

    Ez az elegáns kialakítású masszírozó kielégíti legmélyebb vágyait, és valóra váltja minden nyúl-fantáziáját. Ez a nyúl kettős motorral rendelkezik, így szabályozhatja, hogy hol szereti a legtöbbet élvezni, és egyszerre különböző mozdulatokat hajthat végre.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Ombra Pink

    A Vive egy új jelenség a felnőtteknek szánt luxustermékek világában. Az Ombra fényűző megjelenésű, ami nagyon szexissé teszi, dinamikus formája pedig az eksztázis elképzelhetetlen magasságait fogja elérni.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Carina Pink

    Kényeztesse magát egy olyan szexuális játékkal, amilyen más nem is volt ezzel az újratölthető nyúlvibrátorral. Ez a vibrátor egyidejűleg stimulálja a csiklót és a g-pontot erőteljes vibrációs és melegítő hőmérséklet funkcióval, valósághű szexuális érzeteket keltve.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    Ne nézz rám, csak érints meg!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Classix Grape Swirl Massager

    Ez a Twisted, többsebességes zsebrakéta tökéletes az elsők számára, és elképesztő elégedettséget fog nyújtani, ami nem ebbe a világba tartozik! A szupersima TPR-ből készült, bordázott szár hihetetlen stimulációt kínál, míg az alján található többsebességes tárcsa egy pillanat alatt elvisz a lebegéstől a lüktetésig.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Truda Lavender

    Élvezze a hihetetlen élvezetek végtelen éjszakáit ezzel a 7 funkciós ívelt G-pont vibrátorral, amely szuperpuha szilikon anyagból készült. Ez a szexjáték egy lekerekített és enyhén domború fejjel van kialakítva, amely intenzív stimulációt biztosít minden élvezeti pontjához.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    A Dorcel Flexi Fabbit a legújabb ultra rugalmas játék, amely egyszerre stimulálja a csiklót és a g-pontot. Erőteljes rezgései és texturált felülete intenzív élvezetekkel teli pillanatokat biztosítanak a felhasználónak.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo King Vibrating Thruster Turquoise Green

    A KING a ZALO saját innovatív PowerThrust technológiáját alkalmazza a nagy teljesítményű motorrendszerek és a precíziós elektromos hajtásszerkezetek integrálására. Áttöri a hagyományos elektromágneses hajtások korlátait, és új szintre emeli a motor tolóerejét. Akár 40-szeres/másodperces lökésfrekvenciájával a King a legerősebb orgazmikus élményt nyújtja.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:165

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.