×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok kék

23 Termék

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Kék

    Az egyedülálló '' Power Boost '' erőteljes motorja 8 különböző sebességfokozattal és rezgési funkcióval szolgál! Erős tapadókorongjának köszönhetően bármilyen sík felületen megtapad.   Szilikonból készült. Átmérő: 4 cm Hossz: 19 cm USB újratölthető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X Play Ball Blue

    Éld át a két hagymás gömb vad érzését, amelyek között egy híd van! A csúcsán lekerekített első gömb egy teleszkópos harmonikaszárra szűkül, amely a második golyóba telepszik.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddess Collection Zephyros

    Ez a vízálló nyúlvibrátor testbiztos „folyékony” szilikonból készült, ami nagyon puha tapintásúvá teszi. Úgy érzi, az igazi.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció itt van, hogy energiát adjon az Intimate E-Stimulator Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektromos stimulációs funkciót és 7 vibrációs funkciót tartalmaz, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen. Az érzéki és jól elhelyezett stimulátorpárnák biztosak abban, hogy mindig a megfelelő helyen találja el, és fokozza az élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    A Nereos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel, teljesen stílusosan a Goddess Collection többi játékával. Az elegáns vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült vibrátor puha hegyű, és selymes tapintású.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X Wear Me Out Blue

    Ennek a dupla motoros hordható játéknak három különböző formája van: a gömbölyű nyél drámaian elkeskenyedik egy széles ívelt alapra, és egy pufók ovális nyúlik ki, hogy teljessé tegye a trifectát. Rezgés jön ki mindkét rugalmas tengelyből, az alappal szilárd horgonyként, amely a testhez simuló ruházatban marad.

    33 900 Ft

    25 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    A többi Goddess Collection játékkal teljesen stílusos Belenos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel. A klasszikus vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült vibrátor bársonyosan puha tapintású.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Erica Wearable Vibrator with App Control Dusty Blue

    Élvezze útközben. Az Erica két erős motorral rendelkezik a belső és külső stimulációhoz. A teljes APP vezérléssel, használja a SVAKOM APP-ot, hogy elégedettséget keltsen, bárhol is legyen – vagy adja át az irányítást.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Please Me Multi Vibrator Indigo

    Fedezze fel a játék teljesen új módját a Please Me-vel. Ez a nem nélküli játék 3 különböző játékmódot kínál, a felső részen lévő gyűrű maszturbátorként használható a férfi számára, míg a tengely erőteljes vibrációt kínál a nő számára. Ha a gyűrű a péniszre van rögzítve, élvezze a könnyű dupla behatolást. A három nagy teljesítményű, egymástól függetlenül vezérelhető motor célzott és élvezetes rezgéseket biztosít mindkét partner számára. Az ultra puha és testre biztonságos, texturált szilikon tökéletes kiegészítője a páros játékoknak, mert a gyönyör a végső luxus!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Planet Wand-er Blue-Rosegold

    A Satisfyer Planet Wand-er egy lenyűgöző masszírozó, mindent tartalmaz, amire szüksége van a stimuláló teljes tesztmasszázshoz és az intenzív csikló stimulációhoz. Készen állsz arra, hogy a testedben vándorolj, mint egy felfedezetlen bolygó?

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    A Goddess Collection többi játékával megegyező stílusú Atropos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel. Az elegáns duó vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült duó vibrátornak puha a csúcsa, és selymesen sima a tapintása.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    A SVAKOM legújabb szabadalmaztatott technológiája izgatottan várja, hogy megmutassa, mire képes. Tapasztalja meg a legmélyebb élvezetet, amit valaha is érzett a célzott szívással, amely biztosan kiváltja a legmélyebb nyögéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dianna Teal

    Úgy érzi, több kikapcsolódásra és több erotikus stimulációra van szüksége? Hagyja, hogy a Blush Dianna masszázsfeje segítsen Önnek. Hihetetlen 20 vibrációs módot kínál 5 különböző sebességgel, ami azt jelenti, hogy testreszabhatja masszázsát a pontos igényeinek megfelelően. A RumbleTech technológiának köszönhetően mély és intenzív vibrációt fog érezni, amely feloldja a feszültséget és felébreszti az izgalmat az érzékeny területeken.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Niya N4 Discrete Palm Held Massager Light Blue

    A NIYA 4 egy tenyérben tartható masszírozó, amelyet a diszkrét és egyszerű használathoz terveztek. Érzékszervi érintést kínál, és tökéletes egyéni és páros élvezetekhez, lehetővé téve az összes erogén zóna stimulálását, beleértve a mellbimbókat, a csiklót és a heréket.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Butterfly Dreams Blue

    Ennek az egyedülálló pillangós vibrátornak a főtengely szexi hasítása van, amely rendkívüli rugalmasságot ad az élményhez! Eközben vaskos szárnyas pillangójának két antennája van, amelyek egyszerűen nem állnak le – és mindegyik motor egymástól függetlenül működik 10 erőteljes sebességgel és mintázattal. Könnyen használható 3 gombos vezérlőpanellel és a testeddel együtt mozgatható rugalmas játékkal ez a játék teljesen vízbe meríthető és USB-n keresztül újratölthető.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Chisa Kissen Fury Double Vibration + Stimulation with Power Boost Blue

    Minőségi szexjátékot keresel lélegzetelállító tulajdonságokkal? Örömmel mutatjuk be a Furu vibrátort, amely nem csak a csikló és a hüvely 10 rezgési módjával, hanem maximális teljesítménynövelő funkciójával is elvarázsol.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Jack Rabbit Elite Suction Rabbit Blue

    Tapasztalja meg a végső élvezetet a Jack Rabbit® Elite Suction Rabbit segítségével. Ez a luxusjáték az erőteljes vibrációt, a villódzó nyúlfüleket és az intenzív szívást ötvözi a rendkívüli érzés érdekében. A kontúrozott vibrációs nyél 10 intenzív vibrációs, pulzációs és eszkalációs funkcióval mély és kielégítő belső stimulációt biztosít.

    33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Elite Rotating Rabbit Blue

    A fényűző Jack Rabbit® kollekció izgalmas fantáziákat kelt életre a szenzációs Elite Rotating Rabbit segítségével. A gyönyörűen kialakított masszírozó 10 játékos vibrációs funkcióval és 3 észbontó tengelyforgási és vibrációs sebességgel rendelkezik az életre szóló élményért. Az élvezet maximalizálása és személyre szabása érdekében az egyszerűen érinthető, 3 gombos vezérlőpult lehetővé teszi, hogy függetlenül kezelje a vibrációs és hegyforgatási lehetőségek tárházát.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Niya N6 Intimate Air Pressure Stimulator Light Blue

    Niya 6 - az intim légnyomás stimulátor: intenzív személyes örömérzet. 10 Air és Vibe funkció. Levegőszívás. Vízálló. USB újratölthető. Úgy tervezték, hogy minden nő úgy érezze magát, hogy erőt ad és kiteljesedett. A Solo és Duo érzéki élményért.

    57 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Niya N2 Couple Massager Light Blue

    A NIYA 2 egy ergonomikus kialakítású páros masszírozó, amely érzékszervi érintési élményt nyújt. Egyedülálló formája és sokoldalú kialakítása alkalmassá teszi szóló és duó élvezetre egyaránt. Akár pihentető masszázsra vágyik, akár új intim érzéseket fedez fel, a NIYA 2-t úgy tervezték, hogy megfeleljen és felülmúlja az Ön elvárásait.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Niya N3 Precision Point Finger Massager Light Blue

    A NIYA 3 egy ujjal vezérelhető masszírozó, amelyet arra terveztek, hogy stimulálja az erogén zónákat, például a mellbimbókat, a csiklót vagy a heréket. Kompakt mérete és rugalmas kialakítása megkönnyíti az ujjvibrátor használatát, lehetővé téve, hogy a rezgéseket pontosan oda irányítsa, ahol szüksége van rá.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Puissante Toupie Blue

    Tökéletes vibrátor minden erogén zónához! Csúcsformájának köszönhetően nagyon könnyen tarthatod, és egész tested örömtől vibrál ;)

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Fierce Flicker Blue

    Ez a kanyargós kettős hangulat egy rendkívüli örömponttal rendelkezik – egy 3 nyelvű „villogás”, amely az elsődleges erogén zónát célozza meg, hogy tiszta ecstasyt biztosítson. Mindeközben a főtengelyben lévő erőteljes motor mély vibrációkkal ringatja világát a páratlan kettős élmény érdekében.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

23 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.