×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klitorisz vibrátorok fekete

65 - 96 termék, Összesen:152

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pantyrebel Panty Vibrator Black

    Ezek a PantyRebel vibráló alsónadrágok puha és rugalmas anyagból készültek, amelyek kényelmesek és jól illeszkednek. A nadrágnak van egy rekesze, amelybe a vibrátorra fektetett rekesz pontosan illeszkedik. Ez a vibrátor 12 különböző rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek egyszerűen kezelhetők a vezeték nélküli távirányítóval.

    36 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Ideje újragondolni a „szívvágy” jelentését, mert a Szívvágyunk minden alkalommal teljesíti. Bízhat benne, köszönhetően a természetes kontúrjaihoz illeszkedő kialakításának, de az erőteljes és nagyon csendes motornak is, amely 8 vibrációs programmal örvendezteti meg. És mintha ez még nem lenne elég, bekapcsolhatja az elektrostimulációt is, és kényeztetheti magát lágy bizsergésekkel vagy intenzív pulzációval – amelyik működik az Ön számára.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Wave Black

    A Womanizer Wave az első kombinált zuhanyfej és vízmasszírozó csiklóizgató, amely egyesíti a hansgrohe fürdőszobai szakértők és a Womanizer, a gyönyörök vezetője szakértelmét, hogy egy igazán kiemelkedő crossover-t hozzon létre - a gyönyör zuhanyfejet.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Invincible Black

    Az Invincible szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen formázta, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb orgazmust hozza létre! Az Invincible újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így az Invincible könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • The Screaming O Vibrating Lip Balm - szőlőzsír

    Elegáns és egyedi szájfénynek álcázott mini-vibrátor.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Black

    Nyly, a stimulátor par excellence.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pantyrebel Lace Thong Vibrator Black

    Ezek a PantyRebel vibráló bugyik puha és rugalmas anyagból készültek, amelyek kényelmesek és jól illeszkednek. A bugyinak van egy rekesze, amelybe a vibrátorra fektetett rekesz pontosan illeszkedik. Ez a vibrátor 12 különböző rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek egyszerűen kezelhetők a vezeték nélküli távirányítóval.

    36 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    A szilikon Satisfyer Curvy Trinity 2 maximális sokoldalúságot kínál 3 motorral és 2 külön vezérelhető funkcióval, és mind a csiklót, mind a G-pontot vibrációkkal és nyomáshullámokkal kényezteti.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    A kezdőknek tökéletes The Kailan 2 Bullet egy aranyos kis hangulat, amely megtévesztő, de elegendő ereje van ahhoz, hogy a végsőkig feszegesse.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand - szempillaspirál

    Vibráló szempillaspirál - elegáns és diszkrét formatervezésű többfunkciós minivibrátor, mely szmpillaspirálnak van álcázva.

    7 990 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    A We-Vibe™ Moxie-t úgy tervezték, hogy a ruha alatt viselje, kéz nélküli, halk rezgésekkel.

    79 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ibiza Silicone Pantie Vibrator Remote Control Black

    Egy ibizai nyaralás sokféle formát ölthet, de a legjobb módja annak, ha izgalmas utazásként kezeljük egy diszkrét bugyi vibrátorral! Szép formája van a precíz stimulációért, és az arany mágnesnek köszönhetően szépen tapad a bugyidhoz. Fogja meg a távirányítót, vagy bízza partnerére, és hagyja, hogy ő válassza ki a rezgésszintet.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile RC Bendable Panty Vibrator Black

    A Sweet Smile vízálló RC hajlítható bugyi vibrátora a hajlítható G-pont vibrátor és a csiklóvibrátor nyerő kombinációja. A bugyi belsejében viselt selymesen puha bugyi vibrátor egyszerre nyújt hüvelyi és csikló élvezetet – csendesen és diszkréten, anélkül, hogy bárki észrevenné!

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Black

    Az új mágneses technológia csendesebbé teszi, a hullámok pedig lágyabbak és lassabban.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Svakom Tulip Vibrator Black

    10 különböző vibrációs mód, amelyek az Ön számára vannak testreszabva, hogy felfedezzék a végtelen élvezetet. Egy utazás a legmélyebb vágyad felfedezéséhez...

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black & Silver Beck Suction & Vibration Silicone Rechargeable Black

    Valami többet keres, mint egy közönséges vibrációs pálcát? Ez a játék teljesíti kívánságait! Egyrészt egy klasszikus vibrációs pálca, puha szilikonból készült rugalmas fejjel, de a nyele biztosan nem hagyományos. Valójában egy stimulációs lyukkal van felszerelve, amely nyomáshullámokkal gerjeszti a csiklóját. Pihenjen, felejtse el a stresszt és érezze jól magát!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Ez a golyó, ami folyamatosan ad! Ez az erőteljes, újratölthető, selymesen sima golyó önmagában is élvezhető bármilyen szexuális élmény fokozása érdekében, és a legtöbb golyós játékkal is kompatibilis, így könnyen becsúszik számos simogató, péniszhosszabbító vagy prosztata masszírozó tokjába! Frissítse jelenlegi lövedékét, és élvezze a korlátlan játékot, amelyet a fürdőkádba vagy a zuhanyozásba is bevihet, mivel teljesen vízálló és alámeríthető! Könnyen tisztítható a Zero Tolerance Toy Cleanerrel és meleg vizes öblítéssel.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ritual Shushu New Generation Clitoral Black

    A Ritual Shushu bevezetése egy teljesen új innováció a nők számára. Látványos technológia, amely ötvözi a vákuumot és az erőteljes pulzációt, amely anélkül stimulálja a csiklót, hogy megérintené, és váratlanul éri el az orgazmust. A kompakt és stílusos csiklóstimulátor használata nagyon egyszerű.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Black Marble

    A Womanizer x Marilyn Monroe Special Edition egy pillanatnyi varázslatos stílust kínál. Hozzád hasonlóan ez a játékszer is igazi eredeti: az elegancia, az egyszerűség és a gyönyör tökéletes keveréke.

    79 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Pan-T Vibe Black

    A Pan-T Vibe a diszkrét vibráló bugyi új koncepciója, a legjobb fehérneművel észbontó élvezetet fogsz érezni.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Abbott Black

    Két ujjas vibrátor rugalmas hurkokkal az előjáték izgalmas kiegészítése érdekében. Csúsztasson egyet minden számjegyre, és élvezze, hogy lábujjgöndörítést keltsen saját magának vagy partnerének – úgy gondoljuk, hogy bűn lenne nem ajánlatot tenni pároknak és kezdő szexjátékokkal.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Travel Gasm Bullet Vibrator Black

    Vigye magával ezt a szexi fegyveres golyót, bárhová is megy, cipzáras műbőr tokjában, amely bármely pénztárcában vagy zsebben elfér. A nagy teljesítményű, 10-sebességes vibráció, amely egy egyszerű, 1 gombos vezérléssel működik, ez a játék profi módon utazik, még a víz alatt is, mivel teljesen alámeríthető! Élvezze a nagy „O”-t útközben!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Buzzy Butterfly Black

    Fedezze fel a távirányítóval ellátott hordozható Buzzy Butterfly-t, és éljenek át együtt egy izgalmas kalandot. Dezeno overlay vibrátor, amelyet az alsónadrágjában visel, és az erős levehető mágnesnek köszönhetően könnyen rögzíthető. Aktiválja a Buzzy Butterfly-t az alján található gombbal. Ezután adja a távirányítót a partnerének, és hagyja, hogy ő döntse el, hogyan és mikor élvezheti a 9 különböző rezgésbeállítást és mintát. A stimulátort gyorsan feltöltheti a mellékelt USB-kábellel. A távirányító 1 CR2032 elemmel működik.

    23 990 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Tudjuk, hogy a klasszikus mindig győzedelmeskedik, ezért a Magny-t beépítettük kedvenc erotikus játékmárkájába, egy klasszikus vibráló golyóval, de nagyon modern érintéssel.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    A Samba egy "golyós" vibrátor, amely diszkrét, utazóbarát méretben érkezik, de erőteljes, mélyen átható rezgéseket biztosít ott, ahol szeretné. A kúpos hegye egyszerre kínál célzott és széles vibrációt, míg a fűtési funkció fokozza az érzést.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Vigyázzon, a Naughty Lippstick vibrátor csintalan és ügyes. Az éles, fekete rúzsdizájn, a 10 erőteljes vibrációs funkció és a suttogóan csendes volfrámmotor arra készült, hogy izgalomba hozza, bárhová is viszik a kalandok. A szögletes csúcs arra készült, hogy tűpontos stimulációt vagy teljes érintkezéses pulzálást biztosítson kedvenc élvezeti pontjainak. Az  elpiruló kezdők és az erotika szakértői is imádni fogják az erőteljes rezgéseket, amelyeket a suttogóan csendes motor bocsát ki.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    A Moxie+ diszkrét és érzéki kihangosító élvezetet biztosít azáltal, hogy gyengéden ugratja édes pontját, bárhová is megy. Játssz együtt a We-Vibe alkalmazással vagy az új távirányítóval.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    A Divine Panty Pleaser a TOYJOY Designer Editiontól egy szexi szett, tökéletes a szemtelen előjátékhoz! A készlet tartalmaz egy csipkés bugyit, egy vibráló, szív alakú bugyi stimulátort és egy távirányítót. Vegye fel a díszes csipkés bugyit, és adja át a távirányítót partnerének, és engedje át magát az erőteljes és élvezetes rezgéseknek.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Kissable Black

    Annak ellenére, hogy a Csókolható suttogóan halk, nem tudjuk garantálni, hogy az lesz. A Csókolható újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltve 60 percig bírja. A Csókolható 100%-ban vízálló – ez azt jelenti, hogy visszatérhet a zuhanyfejhez, amire tervezték. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Csókolható könnyen tisztítható.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:152

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.