×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klitorisz vibrátorok fekete

97 - 128 termék, Összesen:152

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Ez az ujjvibrátor igazi multi-tehetség, mert két különböző típusú stimulációjával minden hotspotot közvetlenül meg tud élvezni. A 4 libbenő sziromból álló hegy finom, precíz rezgések révén pontszerű élvezetet nyújt. Az ujjvibrátor alján található nagyobb kidudorodó rész nagy ráhelyezhető felületének köszönhetően szétteríti az erőteljes rezgéseket.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Ez a Rosy Gold golyós vibrátor olyan kompakt, hogy a kis csoda elfér a zsebében. Mostantól mindig kéznél van kedvenc játéka. A be-/kikapcsoló gomb a lövedékvibrátor alján található; tartsa lenyomva néhány másodpercig a motor elindításához.

    22 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Suction Rose Black

    A Szürke Rózsa Ötven árnyalata Clitoral Suction stimulátor egy igazi szépség tárgya, a legizgalmasabb szándékkal.

    37 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ibiza 3in1 Sucking, Licking & Pulsing Vibe Black

    Az ibizai nyaralás sokféle formát ölthet, de a legjobb, ha izgalmas utazásként teheti meg ezzel a 3 az 1-ben stimulátorral! Szép formája a kényelmes kezelés érdekében, és 3 bódító funkciót kínál nem csak a csikló számára: szopást, nyalást és pulzálást.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Vibrating Necklace Gold

    Tegyen egy szexpozitív divatnyilatkozatot, és élvezze az orgazmusokat útközben az új Le Wand Necklace Vibe-vel! Egy erőteljes, vékony vibrátor, amely diszkrét, elegáns ékszerként is funkcionál.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Panty Vibe with Remote Control Black

    Ezzel a kettő az egyben e-stim-mel és vibráló bugyihangulattal eksztázisban fogsz nyögni! Ha az elektrostimulációt erőteljes, zümmögő rezgéssel kombinálja egy diszkrét, személyes, bugyihangulatban, amelyet Ön vagy partnere irányít, olyan egyedi érzésekhez vezethet, hogy az érzékszervei nem is tudják, hogyan kezeljék az intenzitást!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black & Silver Drake Deluxe Sucking Vibe Silicone Rechargeable Black

    Élvezze a Black & Silver™ Drake új stimuláló hatását a klitorszívással. A maximális teljesítményt egyetlen kattintással érheti el. Szilikonból készült modell és extra puha hasizmok, ergonomikus kialakítás a könnyű használat érdekében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O My Secret Screaming O 4T Panty Vibe Black

    Élvezze a szexi éjszakát, vagy játsszon nyilvánosan a My Secret Charged Remote Control Panty Vibe segítségével, egy vízálló, 10 FUNKCIÓS újratölthető Vooom golyóval, amely diszkréten illeszkedik egy oldalsó fűzős bugyiba.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    A Cupa melegítő mini masszírozó melegítő vibrátor mindkét vége használható a test egészén történő változatos masszázsélvezethez és a helyenkénti örömpont-stimulációhoz is. Az egyik oldalon gömb alakú masszírozók, a másik oldalon pedig egy lapos, melegítő funkcióval ellátott felfekvő vibrátor található. Az ergonomikus formának köszönhetően a könnyű vibrátort könnyű megfogni, és a felfekvő felület is tökéletesen alkalmazkodik a testhez.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Szeretnéd kicsit megspékelni a randid? Van egy jó ötletünk! Íme a forradalmian új Lock-N-Play ™ technológia! Diszkrét és csendes, távirányítható, és hihetetlen izgalmakat garantál!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blacq Digital Bullet Vibrator Black

    Lépjen be a jövőbe a BLACQ-val, ahol a vibrátorokat egy innovatív digitális képernyő egészíti ki! A BLACQ tisztában van azzal, hogy mindenki egyedi. Ezért vibrátoraink a széles skáláját kínálják, így Ön létrehozhatja az ideális stimulációt. Állítsa be a sebességet, fedezze fel a különböző vibrációs mintákat, és találja meg a tökéletes ritmust.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Black

    Ez a stimulátor 4 könnyen cserélhető fejjel rendelkezik, amelyek ideálisak azokra a pillanatokra, amelyeket nem is tudod, hogyan szeretnéd élvezni.

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Sanya Black

    A végső kifinomultságra vágyó nő számára a SANYA puhaságot, kényelmet és rugalmasságot kínál. Fényűző és ergonomikus kialakítása, teljesítményével párosulva, minden vágyát kielégíti. A rezgéseinek finomsága felemelő érzések sorát nyújtja, amelyek a vaginális vagy klitorális élvezet csúcsára vezetik Önt. Stílusosan garantált izgalmak!

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Designer Edition Diva Mini Tongue

    A Diva Mini Tongue a TOYJOY Designer Editiontól egy innovatív stimulátor, amely utánozza a puha nyelv érzését, amely ugratja a forró pontokat. A kialakítás egy vízimalom-stílusú kerékkel rendelkezik, puha, legyező alakú rögzítésekkel. Forgatás közben az egyedülálló stimulátor „nyalogató” mozdulatot hoz létre, és észbontó élvezettel ugratja a csiklóját.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    A Bilie egy vibráló golyó, amelynek szilikon hüvelye van, amellyel kétszer élvezheti az éjszakákat. Formáját úgy alakították ki, hogy tetszés szerint stimulálja az erogén zónáit, de különösen a G-pontot.

    7 990 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Woomy Smoooch Clitoral Suction & Vibration Black

    Szereted felfedezni az izgalmas játékosságot? A Woomy kollekció bájos, kiváló minőségű anyagokból készült játékokból áll, amelyek szórakoztató és elegáns megjelenéssel és a legjobb tulajdonságokkal büszkélkedhetnek. A Woomy kollekció tartalmazza ezt a bájos csiklóstimulátort, amely szívó- és vibrációs funkciókkal feldobja az örömgyöngyét, és olyan orgazmusokat ad, amelyek valóban megérik!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Rocket Black

    Rocket egy erőteljes vibráló golyó újratölthető 10 rezgési móddal sokoldalúan. Ideális külső stimulációhoz (csikló, gát, mellek...). A Rocket vibráló golyó kialakítása lehetővé teszi, hogy nagyon diszkrét legyen, és magányosan vagy párban használható.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • GoGasm Panty Vibrator Black

    A GoGasm csodálatos alakú Panty Vibrator a GoGasm-tól stimuláló textúrával és mágneses szárnyakkal rendelkezik a csúszásmentes illeszkedés érdekében. Közvetlenül és intenzíven stimulálja a csiklót és a szeméremtestet.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Dizzy Fingers Gorgon Black

    Apró – de hatalmas. Hihetetlen párok és egyedüli elégedettség.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Pleasure Black

    Tudsz titkot tartani? Lehet, hogy nem lesz képes rá az új Pleasure from Pillow Talk Secretsre!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Raven Charmer Black

    Bemutatjuk a Raven™ Charmert, egy kompakt és diszkrét mini masszírozót, amelyet úgy terveztek, hogy elbűvöljön és örömet okozzon. Ez a karcsú és bársonyosan puha masszírozó kettős villogó ugratókkal rendelkezik, amelyek boldog eksztázisban hagynak.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cleopatra Secret Pleasures Clitoral Vibrator Black

    A csiklónak és más gócpontoknak!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Hopye Rabbit Vibrating Bullet Silicone Black

    Ennek a vibráló lövedéknek nagyon sajátos alakú szilikon tokja van. A nyúlfülekkel rendelkező Hopye az összes erogén rész tökéletes simogatásának és stimulálásának specialistája. Puha és selymes, kiváló minőségű szilikonból készült, tökéletes önkielégítéshez, erotikus stimulációhoz, vagy még több szenzációt varázsol a kapcsolataiba, soha nem árt egy plusz barát hozzáadása.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Ez a diszkrét mini-hangulat, amiből általános név lett. A Doc Johnson's Pocket Rocket, a legkelendőbb kompakt vibrátor egy kicsi, de hatalmas motor köré épül, amely célzott csiklóstimulációt biztosít.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tracy's Dog Cat's Paw Electric Shock Vibrator Black

    A Cat's Paw elektromos vibrátor egy szexjáték, amely egyedülálló stimulációs élményt nyújt. 10 különböző rezgéssel és 5 áramütési móddal rendelkezik, amelyeket ízlése szerint állíthat be. Ezenkívül puha szilikonból készült, és teljesen vízálló, így könnyen tisztítható és biztonságosan használható zuhany alatt vagy kádban. A macskaszerű kialakításnak köszönhetően ez a vibrátor tökéletes egyéni és páros játékhoz, és könnyen újratölthető USB-n keresztül, így mindig használatra készen áll, amikor szüksége van rá. Jó szórakozást az új érzések felfedezéséhez a Macskamanccsal!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love Distance Mag Panty Vibrator App Controlled

    Készen áll egy izgalmas élményre? A Love Distance Mag fedővibrátor tökéletes játék párok számára. Ez a vibrátor testbiztos szilikonból készült, és ergonomikus kialakítású. Helyezze a vibrátort bármilyen bugyiba: a kényelmes mágneses kattanórendszernek köszönhetően a vibrátor a helyén marad.

    108 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Obi Black

    Az OBI a tökéletes masszírozó az intenzív klitorális orgazmusra vágyó nők számára. Átgondolt kialakítása, amely egyszerre fedi le a csiklót, a szeméremajkakat és a gátat, az érzések széles skáláját nyújtja. Erőteljes rezgései megnyitják Ön előtt a mennyország kapuit... A boldogság vár Önre.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:152

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.