×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klitorisz vibrátorok

33 - 64 termék, Összesen:171

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Ki ne szeretné a saját szexi titkát? Elpirult, amikor a HER Finger Vibe-ot viselte az ujjain, hogy a mellbimbóján vibráló masszázst végezzen, mielőtt belecsúsztatta csipkés bugyijába. A selymes, sima szilikon lágyan felmelegedett a testhőmérsékletre. Rögzítette a rugalmas pántokat bugyija külsején, és kényelmesen hozzáigazította a motor dudorát a csiklójához.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Nea 2 Lila

    A Lelo Nea újratölthető vibrátor egy gyönyörű fényes kivitelezésben kapható, amely kellemes a szemnek és a testnek egyaránt.

    84 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Mini Lavender

    Puha érintés. Cseppálló. Visszafogott hangszinttel tervezték. Erős és folyamatos stimulációra tervezték. Egyszerű egyujjas vezérlés. Többirányú használat.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    A Clitella egy orális csiklóstimulátor, amely különböző sebességgel, mintázattal és kötődésekkel stimulálja és gerjeszti a csiklót. Az orális szex érzése már elérhető közelségbe kerül.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bouncy Bliss Flow Sit-On Vibrator Purple

    A kihangosított, ülős Bouncy Bliss vibrátor kiterjedt és örömteli élményt nyújt. A selymesen puha ergonómikus kialakítás befedi a női csikló teljes U-alakját, és mindenre kiterjedő stimulációt biztosít. A 3 nagy teljesítményű és egymással kölcsönhatásban lévő motorja nem csak a hagyományos vibrációkat közvetíti, hanem olyan mozgásmintákat is, amelyek masszírozzák az érzékeny területeket, mint például a szeméremtest, az alsó és a belső combok.

    60 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibepad Purple

    Lovagoljon az öröm hullámain! Innovatív vibrációs betét 2 motorral és 2 anatómiailag kialakított stimulációs hullámmal, amelyek tökéletesen illeszkednek a hüvelyhez és a végbélnyíláshoz. Mindkét hullám 7 erőteljes rezgésmódot kínál, amelyek külön vezérelhetőek. A mellékelt távirányító kényelmes kezelést garantál.

    95 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Mythical Purple

    A Mythical szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Mythical újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Mythical könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Ez a vibrátor nem csak az éjjeliszekrény gyönyörű dísze!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Tudjon meg többet a legbelsőbb fantáziáiról a SILA™ Cruise segítségével, amely ideális választás az érzéki felfedezés határán álló kezdő szexjátékosok számára. Érje el álmai csúcspontját gyengéd hullámokkal, amelyek tetőtől talpig visszaverődnek. A SILA™ Cruise az előjáték és az önszeretet újfajta megtapasztalását kínálja, úgy izgatva, hogy lassan érje el a csúcspontját, miközben a testére hallgatva intenzívebb orgazmust érhet el.

    121 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Ennek a ráfektethető vibrátornak a lekerekített nyelve pontosan elcsábít, de nagyvonalú teste széles területet is lefed, stimulálva az egész csiklót. Garantáltan eléri a csúcspont mámorító magasságait!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Az innovatív PulsWave™ technológiának köszönhetően a ZALO arra is törekszik, hogy a nőknek vadonatúj élményt nyújtson a G-pont felfedezésében. A hagyományos vibrációs stimulációtól eltérően a PulsWave™ az exkluzív hullámmotoros hajtást alkalmazza. A megfelelő hajlítási szög és a G-pont finom szárnya ujjpép méretű területet alkot, ami megkönnyíti a nők számára, hogy érezzék G-pontjaikat, és élvezetté váljanak. A PulseWave™ motor és egy másik független vibrációs motor, valamint a fűtési funkció együttműködésével a nők felfedezhetik a mélyen elzárt élvezeteket.

    95 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Viblips Lipstick Stimulator Purple

    Élvezd, hogyan, ahol és amikor akarod a Viblips-szel, a Fun Vibes új és szórakoztató játékával.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    A szilikon Satisfyer Curvy Trinity 2 maximális sokoldalúságot kínál 3 motorral és 2 külön vezérelhető funkcióval, és mind a csiklót, mind a G-pontot vibrációkkal és nyomáshullámokkal kényezteti.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Az új Womanizer STARLET 3 – ez az eredeti Womanizer Pleasure Air Technology öt új élénk termékszínnel és két további intenzitási szinttel kombinálva, miközben továbbra is vízálló és USB-n keresztül tölthető – elfogadható áron.

    39 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 3 190 Ft

    1 899 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Touch of Velvet Soft Lilac

    Érezze a varázslatot, amit a Touch Of Velvet sima vibrációi nyújtanak, miközben precíziós pontjai gyengéden ugratják és lángra lobbantják édes pontjait, lehetővé téve, hogy újra és újra érezze, ahogy orgazmusa kivirágzik és ragyog.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Lila

    Erősebb, szebb, és diszkrétebb. A Lily 2 tökéletes egyéni játék. Használható azonban partnerrel is, egy buja szeretkezés közben. Kielégíti minden érzékét.

    63 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Erőteljes vibrátor párok általi használatra vagy önstimulációra, új, innovatív, felhasználóbarát kialakítással, szuperrugalmas stimuláló karokkal a test legérzékenyebb részeinek stimulálásához. 3 nagy teljesítményű, csendes motor, amelyeket akár együtt (M1, M2 és M3), akár külön-külön (M1 és M2) vagy (M3) is használhat.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Nem érzem a süket kezeket: Sok golyós vibrátorról ismert, hogy zsibbadáshoz vezet a kezében, és még csak nem is tudja kényelmesen tartani őket. Mi hiszünk a zseniális belső szerkezet fenntartásában, hogy az erőteljes motor a fejen található, nem pedig középen, csökkentve a végén való vibrációt.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O The LingO Purple

    A LingO emberi vibrátorrá varázsolja a nyelvét a Screaming O legjobb vibrációs nyelvgyűrűjével. Adjon bizsergő csavart az orális szexnek ezzel a biztonságos és kényelmes mini vibrátorral, amely erőteljes motorral könnyedén stimulál.

    4 790 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    10 különböző rezgésmód, amelyek az Ön számára vannak testreszabva a végtelen élvezet felfedezéséhez. Egy utazás a legmélyebb vágya felfedezéséhez...

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Szilikon mókás nyelve kényelmesen a táskájában volt… egészen mostanáig! Kihúzta az áramvonalas tokot, és új kedvenc személyes játékára mosolygott. Megnyomta a fűtés gombot, hogy elindítsa a melegítő üzemmódot, ami mindig segített neki ellazulni. Aztán megnyomta a bekapcsológombot – izgató rezgések zúgtak, és a billegő nyelv incselkedően kezdett mozogni előre-hátra.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    A sebességtartó automatika átveszi a kormányt, ha már nem tud kapaszkodni!

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Ha az ujjának szüksége van egy kis segítségre és támogatásra, ez a karcsú ujjvibrátor segít Önnek! Vagy ami ebben az esetben jobb, egy hajlított stimulációs betét az órákon át tartó élvezetért! A sima, 100%-os szilikonból és egy tízsebességes vibrátorgolyóval készült játék elképesztően 11 000 fordulat/perc fordulatszámra megy fel, így garantált az elégedettség! A rendkívül alacsony, 60 dB-nél kisebb zajszintnek és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően ez a játék u​t nagyon diszkrét, és a szem lakoma!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Faust Purple

    Ez a vibrátor és orális szex-stimulátor 12 vibrációs módot, valamint 12 nyalási beállítást kínál a klitorisz stimulálásához.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Drimy Easy Quick Stimulator Silicone Purple

    Ha változásra van szüksége szexuális életében, ne keressen tovább, itt bemutatjuk a Drimyt.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Rechargeable Slim

    Ez a klasszikus formájú vékony hangulat olyan archetipikus játékélményt nyújt, amely bármely éjjeliszekrényhez tartozik! Hét nagy sebességgel és funkcióval, az enyhétől a vadig, ez az édes kis fantáziakészítő nemcsak vízálló, hanem teljesen víz alá meríthető, így a fürdőkád és a zuhany tökéletes társává válik az egyedül vagy egy partnerrel játszható vízi játékhoz! Tisztítása egy pillanat alatt játéktisztítóval és meleg vizes öblítéssel történik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action No. TwentyFive Licking Tongue Ergonomic Clitoris Massager Purple

    No. TwentyFive, a nagy család új tagja, az Action.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    A Pocket Wand egy nagyon erős vibrációs motor köré épül, amely a végső erőt sugározza, és nem gyengébb, mint sok nagy pálcás masszírozó. A termék 3 rezgésintenzitással és 4 rezgésmóddal rendelkezik, ami segíti a csúcspontot könnyedén elérni a kívánt beállításokkal.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Lilac

    A világ leghíresebb csiklómasszírozója által ihletett SILA lehetővé teszi, hogy új utakat fedezzen fel a csúcspont elérésére. A hanghullámok intenzitása széles skálájával rendelkezik a teljes csikló stimulálásához, valamint a száj, amely finoman átfogja az élvezet középpontját a progresszív elégedettség érdekében.

    113 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Az Ultra Power Bullet 5 tudja, hogyan kell mély vibrációkkal alaposan örömet okoznia Önnek. A steppelt dizájnnak és a terjedelmes formának köszönhetően ez a minivibrátor jó tartást biztosít, és sokféle élvezetet tesz lehetővé.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:171

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.