×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klitorisz vibrátorok

97 - 128 termék, Összesen:171

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Ragadja meg a nagyobb orgazmusképeket egy kisméretű NEA™ 3 női masszírozóval. A jellegzetes virágdizájnjáról ismert, ez az apró vadállat most még szélesebb körű élvezeti beállításokkal rendelkezik, változó intenzitású és vibrációs mintákkal. Tökéletes egyéni vagy páros játékhoz, és ideális kiindulópont a szexuális wellness kísérletezéshez.

    89 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kawaii Macaroon Massager Blackcurrant Violet

    A Kawaii Macaroon kicsi, érzéki, eredeti, de főként nagyon erős masszírozó erogén pontok kezelésére. Ez a süti ékszernek tekinthető, hiszen a finom vibrációtól a kalandvágyók számára készült intenzív üzemmódig sokféle sebességet és mintát kínál. Lágy és selymes textúrájú, orvosi minőségű szilikonból készült.

    31 900 Ft

    11 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Ismerje meg a Duet-et, egy több felületű lövedékvibrátort, amelynek egyik oldalán kicsi, lekerekített, fokozatos élvezeti pontok, a másik oldalon pedig selymesen sima felület található, hogy többféle érzést keltsen az egész testen.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Indigo

    Az Itsy Bitsy egy mini pálcavibrátor, amelyet erőteljes stimulációra terveztek. Kompakt méretének köszönhetően kényelmes és diszkrét opció azok számára, akik hordozható megoldást keresnek intim igényeikhez.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    A Bess most még jobb lett! A hozzáadott anális gyöngyökkel és fűtési funkcióval a következő szintre emeli az érzéki öngondoskodást. A Bess 2 többféle fejcsatlakozóval rendelkezik a testreszabott élvezetért, akár célzott stimulációra vagy g-pont célzásra vágyik, akár máshol belsőleg.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dinky Mini Vibrator Jody F. Purple

    Ez a mini vibrátor a Dinky-től Jody F. névre hallgat. Stimuláló bordákkal rendelkezik, amelyek mindenféle kielégítő munkára alkalmasak mindenféle erogén zónában.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Wireless Butterfly Purple

    A CalExotics Venus Butterfly szilikon távirányító vezeték nélküli mikropillangó célja, hogy elrepítse Önt az élvezetek világába, kéz nélküli csapkodással. Ez a világhírű női szexjáték egy szenzációsan kompakt vibrációs masszírozó csapkodó szárnyakkal, teljesen állítható hevederrel és akár 16,5 láb távirányítóval a földrengető kéz nélküli élményért. Tárd ki a szárnyaidat, és öleld át ennek a hihetetlen klitorvibrátornak a 10 észbontó funkcióját.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Butterfly Strap-On Purple

    Érje el a nagy O-t anélkül, hogy a kisujját is meg kellene mozdítania! Az Ultimate Butterfly Strap-On 10 robbanékony vibrációs móddal rendelkezik, amelyek a mellékelt vezeték nélküli távirányítóval működtethetők. Játsszon egyedül vagy partnerével, otthon vagy kint!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    A Bess most még jobb lett! A hozzáadott anális gyöngyökkel és fűtési funkcióval a következő szintre emeli az érzéki öngondoskodást. A Bess 2 többféle fejcsatlakozóval rendelkezik a testreszabott élvezetért, akár célzott stimulációra vagy g-pont célzásra vágyik, akár máshol belsőleg.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Élvezze a klitorisz stimuláció szenzációs élvezetét a Divine Love kézi impulzus stimulátorral. Ez a gyönyörű kialakítás kettős funkcióval rendelkezik. Stimulálja a csiklót az orális szexet utánzó, észbontó funkcióval, vagy használja a másik hullámos textúrájú oldalát a vulva erőteljes rezgésekkel történő masszírozására. Mindkét funkció külön-külön is vezérelhető, így felkészülhet az észbontó orgazmusra.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Iris Bullet Vibrator Purple

    Menjen egy szép stimulációra a Nalone kollekció golyós vibrátorával. A Nalone Iris puha szilikonból készült, és kerek, hegyes hegye van a legérzékenyebb pontok pontos stimulálásához. A vibrátor 20 rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek könnyen kezelhetők az alján található gombbal. Kompakt mérete miatt ez a játék kezdőknek is nagyon alkalmas. Használjon némi vízalapú síkosítót a nagyobb kényelem érdekében, és használat után jól tisztítsa meg a vibrátort langyos vízzel és játéktisztítóval.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    A tökéletes ajándék, első játék vagy utazási hangulat, a JAM a zsebméretű szilikon vibrátorok arany szabványa.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Royals The Countess Pinpoint Purple

    A Countess Pinpoint Clitoris Vibrator egy csúcsminőségű tűpontos játék a csikló optimális, célzott stimulálásához. A Countess Vibrator rugalmas fejjel rendelkezik, és egyetlen gombbal működtethető.

    23 990 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Sanya Purple

    A végső kifinomultságra vágyó nő számára a SANYA puhaságot, kényelmet és rugalmasságot kínál. Fényűző és ergonomikus kialakítása, teljesítményével párosulva, minden vágyát kielégíti. A rezgéseinek finomsága felemelő érzések sorát nyújtja, amelyek a hüvelyi vagy klitorális élvezet csúcsára vezetik Önt. Stílusosan garantált izgalmak!

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Inya Le Pointe Purple

    Engedje az NS Novelties „Le Pointe”-ot az élvezeti zónába, a tökéletes csiklóstimulátorral. Többfunkciós szilikon vibrátor, a legvégén koncentrált rezgéssel és tökéletes kézi méretben.

    31 900 Ft

    11 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Tracy's Dog Cat Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Ez az aranyos vibrátor levegőnyomás-technológiával működik, és 10 kellemes üzemmóddal rendelkezik. Fedezze fel kedvencét, akár a fürdőben is, hiszen a vibrátor teljesen vízálló! A Cat könnyen újratölthető a mellékelt USB-kábellel, akár 60 percig is bírja teljes feltöltéssel. Ha készen áll a lábujjhajlításra, az intim élvezetekre, szerezze be még ma.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Love Riot Purple

    Készüljön fel a felemelkedésre: A Satisfyer Love Riot egy olyan ujjvibrátor, amely nemcsak rendkívül erős motorjának, hanem a felhasználási lehetőségek széles skálájának köszönhetően is biztosan tetszeni fog.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Jibbys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    A Jibbys egy vibráló golyó, amelynek szilikon hüvelye van, amellyel kétszer élvezheti az éjszakákat. Formáját úgy alakították ki, hogy tetszés szerint stimulálja az erogén zónáit, de különösen a G-pontot.

    7 990 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Suction Panty Teaser Purple

    A Lock-N-Play Remote Suction Panty Teaser egy érzékien szopogató bugyis kötekedő, amely egy játékos mini távirányítóval párosul a kalandvágyó élvezetkeresők számára. A nagy teljesítményű bugyiszaggató tapadókoronggal, mágneses fülekkel, 12 rezgési funkcióval és távirányítóval rendelkezik.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Lite Neo Purple

    Lazítson és élvezze a boldogító elégedettség nyugtató hullámait. A Pulse Lite Neo továbbfejlesztett élményt kínál a szívás világában, a Pulse Technology™-t a SVAKOM innovatív interaktív technológiájával kombinálva; lehetőségek világa vár.

    28 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile RC Bullet Purple

    Vibro-bullet RC Bullet a Sweet Smile-tól, rugalmas visszahúzó pánttal. A halk, de erőteljes rezgések (7 üzemmód) könnyen vezérelhetők a játékon található gombokkal vagy a vezeték nélküli távirányítóval - akár egy partnerrel is, mivel akár 10 méteres hatótávval rendelkezik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tracy's Dog Clitoral Sucking Vibrator with Fingers Purple

    A Clitoral Suction Vibrator ujjakkal egy szexjáték, amely feldobja a fejét. A csiklószívóval és a hüvelyi stimulációval új örömérzeteket fedezhet fel. Ráadásul 7 szívási móddal rendelkezik, így kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb intenzitást.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Engily Ross Sulley Vibrating Liquid Silicone Bendable Bullet Lila

    A Sulley egy klasszikus golyós vibrátor a formáját tekintve, hosszúkás és kompakt méretű a biztonságos, kényelmes és élvezetes használat érdekében, így bárhol és bármikor használhatja.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pixie Dust Violet-Pink

    Érintés nélküli csiklóstimuláció varázslatos kialakításban: ismerje meg a Satisfyer Pixie Dust-ot, a Satisfyer Double Air Pulse Vibrátorok sorozatának legújabb tagja. Ez a praktikus ráfektethető vibrátor érintésmentes nyomáshullámokkal vagy intenzív rezgéssel stimulálja csiklóját, és teljesíti minden szexuális wellness kívánságát.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Playboy Bullet Wild Aster

    Klasszikus, innovatív éllel rendelkező Playboy Bullet egy erőteljes vibrátor, amely 7 sebességgel és vibrációs mintával növeli a hangerőt és az élvezetet. A tetszetős kialakítású, teljes hosszúságú barázdák kényelmes fogást és extra stimulációt kínálnak, bárhol is érnek. A lekerekített hegy ideális a célzott rezgésekhez, miközben a játék teljes hosszában zümmög és lüktet az erőteljes motornak köszönhetően. A játék szabadsága!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Our Little Secret Acai

    A Little Secretünk egy hordható bugyi vibrátor bársonysima szilikonból, amely minden kirándulás alkalmával orgazmusos szórakozást tesz lehetővé. A testhez simuló és a ruha alá diszkréten illeszkedő ívű távirányító vibrációja több erogén zónát is elér. A 10 sebességgel és funkcióval játszani, ők nem fogják tudni, milyen jó érzés, de te igen. A játék szabadsága!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Clitoral Sucking & Vibrating Pleasure Wave Stimulator Purple

    Klasszikus és stílusos rögszívók nőknek játék szopás nyomáshullám vibrátor G-pont klitorisz stimulációval, szexuális játék nőknek, amely az ÚJ technológiánkkal van felszerelve, gyengéd vagy intenzív szopás a csikló közvetlen érintkezés nélkül. Egy szerető felnőtt szexuális játékok játékok izgalmas pulzációk.

    22 390 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Nubii Suvi Bullet Purple

    KIS MÉRETŰ, KEZDŐBARÁT TÖLTÉNY 10 REZGÉSI FUNKCIÓVAL

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O 4B Demon Grape

    A mélyen dübörgő 4B Demon mini vibráció egy okos és kompakt mini vibráció rugalmas "kürtökkel", amelyek erőteljes rezgéseket továbbítanak egészen a hegyükig a célzott és ördögien intenzív érzések érdekében. Ötfokozatú motorja bónusz pulzációs üzemmóddal rendelkezik, és megkönnyíti a belső nimfa felszabadítását, miközben felfedezi és felfedezi kedvenc intim huncutságát.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Obi Purple

    Az OBI a tökéletes masszírozó az intenzív klitorális orgazmusra vágyó nők számára. Átgondolt kialakítása, amely egyszerre fedi le a csiklót, a szeméremajkakat és a gátat, az érzések széles skáláját nyújtja. Erőteljes rezgései megnyitják előtted a mennyország kapuit... A boldogságod vár rád.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Petal Wild Aster

    Egy rózsa olyan szép, hogy érezni kell, hogy elhiggye. A Petal egy egyedülálló, bársonysima szilikonból készült vibrátor, amely az intenzív rezgések és a precíz stimuláció tökéletes kombinációját nyújtja pöcögő nyelvéből. Helyezze a rózsafejet oda, ahol a legjobban szeretné érezni, és fedezze fel 9 sebességét és mintáját, vagy érezze a vibráló szárból származó érzés virágzását. A játék szabadsága!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:171

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.