×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok különleges

65 - 96 termék, Összesen:283

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Doc Johnson iRide Pink

    Lovagoljatok, ringatjátok vagy kanalazzátok! Az iRide egy erőteljes új mozgásszer a játékokban. Tested mozgásával irányítod a ritmust, a sebességet és az érzést, felszabadítva a kezed fontosabb, izgalmasabb dolgokra! Még két egymástól függetlenül vezérelt, 3-szintű vibrációs terület is található, amelyek közvetlenül a két legerogénebb zónára irányulnak! A természetesen ívelt kialakítás érzéki, ritmikus mozgást tesz lehetővé, míg a párnázott párna puha, sima futást tesz lehetővé. Átlátszó csomagban kerül forgalomba. A játékok számára ismert legjobb minőségű anyagokból készült, így kényelmesen felszerelheti az iRide-ot, és eksztázisba ringathatja magát.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Ez a prémium minőségű dildó a Get Real Naked by TOYJOY kollekcióból kiváló minőségű szilikonból készült, nagyon valósághűnek tűnik, és élethű élményt nyújt egyedülálló Magnetic Pulsating Thrusting mozgásával.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    A Gaia Eco a világ első biológiailag lebomló és újrahasznosítható vibrátora! Az Eco a Biofeel keményítő alapú bioműanyagból készült. Bízzon benne, hogy az Eco kevesebb energiát használ, és kevesebb üvegházhatású gázt bocsát ki, mint bármely más szexjáték a piacon!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Duplázza meg a boldogságát egy anális kiegészítővel, amely zümmög és kavarog. A 7x P-Gyro a távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgésbeállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek a lyukban. Ezalatt a hegye körökben hullámzik benned, és az édes helyedre csapódik.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    A szép, apró hangulatod: matt fekete tok, bronzszínű részletekkel ellátott vezérlőgomb és az orgazmus tökéletes árnyalata. Hordozd a titkos vibrátorodat a táskádban vagy a zsebedben, és senki más nem lesz okosabb...

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mythology Dion Galactic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible M

    A női orgazmus stimulálására és maximalizálására fejlesztették ki. Ez az erőteljes fantáziadildó olyan p​a​r​t​u​r​i​e​n​t görbülettel rendelkezik, amely a belépési szöget meghosszabbító végével együtt egyedülálló élményt nyújt minden olyan nő számára, aki olyan erogén zónákat szeretne stimulálni, mint a G-pont, így az orgazmus elérése nagyon egyszerű. A DION galaktikus kivitelben készült, ami felhívja mindazok figyelmét, akik szakítani akarnak a bevett szokásokkal, és új külsőt kölcsönöznek a fiók elől elrejtett fióknak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Ez a vibráló E-Stim prosztatamasszírozó az intenzív férfi élvezet csúcsa, amelyet úgy terveztek, hogy sokkot adjon a rendszerének. Engedje meg magát az elektrojáték felvillanyozó világában egy olyan játékkal, amely megkönnyíti a behelyezését és élvezetét, tápdobozok vagy csatlakozórendszerek nélkül! A precíz prosztata stimuláció és a teljes test gát vibrációja érdekében az orgazmus elmehajlító szintre emelkedik – kiváló egyéni használatra vagy partnerrel.

    66 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Ennek a pálcavibrátornak a kialakítását a hatalmas egyiptomi fáraók jogara ihlette. A vibrátor erős rezgéseket bocsát ki, amelyek a pálca fejére koncentrálódnak az erőteljes, közvetlen stimuláció érdekében. A nagy masszázsfej segít megnyugtatni a fájó izmokat és enyhíti a stresszt. A Kyro két multifunkcionális szilikon tartozékkal van felszerelve, hogy kibővítse az élvezet lehetőségeit. Az egyik tartozék az érzékeny területek, például a mellbimbók ingerlésére és stimulálására használható, míg a másik kiegészítő tökéletes a G-pont felfedezésére és egyidejűleg a csikló stimulálására.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Lovagold meg az élvezet hullámait - most további melegítő és nyaló funkcióval! Az innovatív vibro-cushion vibepad 2 2 motorral és 2 anatómiailag formázott, stimuláló hullámmal rendelkezik, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a hüvelyhez, a csiklóhoz és az ánuszhoz. Mindkét hullám 7 erőteljes rezgési móddal rendelkezik - a nagyobbik hullám a beépített vibro-nyelvvel is kiemelkedik (7 nyalási mód), a kisebbik hullám pedig további melegítő funkcióval (max. 55°C) rendelkezik.

    111 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Snail Vibe Pink

    A CSIGA VIBRÁTORT szakemberek hozták létre, és tudományos kutatáson és fejlesztésen alapul.

    79 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    A Gaia Eco Bullet a világ első biológiailag lebomló és újrahasznosítható vibrátora! Ez az örömteli kis hangulatú Biofeel keményítő alapú bioműanyagból készült. Élvezze a csendes, erőteljes, egysebességű vibrációt, amelyet egy egyszerű nyomógombbal vezérelnek.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Nyúlvibrátor csiklóstimulátorral és anális dugóval. A rugalmas és enyhén hajlított nyél sima tetejével kiválóan alkalmas a G-pont stimulációra. A csiklóstimulátor 2 puha nyuszi fülcsiklandóval rendelkezik, a végbélnyúlvány pedig gyöngyös alakú.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Fedezze fel és élvezze kedvenc érzéseit a Drift segítségével. A megfelelő helyeken ívelt Drift szögletes formája úgy van kialakítva, hogy minden megfelelő helyet elérjen – belül és kívül. A kontúrozott fej megemelt stimulációs ponttal rendelkezik, hogy még jobban érezze magát minden egyes erogén zónájával szemben. A mély dübörgéstől kezdve az intenzív rezgésekig a Drift még a testhőmérsékletre is felmelegszik egyetlen gombnyomással, hogy valóban buja érzékelési élményt nyújtson.

    89 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Ezt a P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A 2 rugalmas gyűrűforma az erekció fokozására használható, pénisz- és gömbgyűrűként működik. A legnagyobb nyílás 36 mm, és a herezacskó számára készült. A legkisebb nyílás 31 mm, és a pénisz számára készült.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr. Skin Cock Vibes Double Vibe Beige

    Az orvos bent van! Kettős behatolásról álmodozott? A Dr. Skin Dupla Vibrátor segítségével ezt a fantáziát valóra válthatja! Egy tökéletes méretű valósághű vibráló vibrátor a hüvelyéhez és egy kis vibrátor (csak 1 hüvelyk széles) a hátuljához. Mindkét vibrátor valósághű megjelenésű, érzetet kelt és tökéletesen illeszkedik a testéhez.

    22 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Ez a vibrátor képes helyi, élvezeti pontok stimulálására és teljes testmasszázsra és/vagy az intim területek masszírozására. A vibrátor mindkét vége használható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Stronic Real Dark Violet

    Szexelj, amikor csak akarod, bárhogyan szeretnéd, ameddig csak akarod. A STRONIC REAL megadja azt a valósághű formát és lendületes mozgást, amire vágysz, valamint hihetetlen állóképességet (akár két óra egyetlen töltéssel!), valamint különféle sebességek és pulzációs minták közül választhat. Ráadásul szinte néma!

    79 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Ez a P-Strap Milker az a prosztatadugó, amely mindent megtesz – arra tervezték, hogy szoros farkával és gömbpántjával javítsa az erekciót, intenzív vibrációkkal stimulálja a bőr szennyeződését, és megfejje a prosztatáját egy perverz masszírozó gyönggyel!

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    EGYEDÜLÁLLÓ A MAGA NEMÉBEN. A Duman Mystic az a játék, amelyet úgy terveztek, hogy mindenkit meglepjen, aki meglátja, de még inkább azt, aki forró vízzel nedvesíti meg. A Duman képes megváltoztatni a színét attól függően, hogy milyen hőmérsékletnek van kitéve: szobahőmérsékleten "űrlila" színű, míg az emberi test hőmérsékletének kitéve "neonrózsaszín" lesz, meghosszabbított formában. A Duman egy, a többinél is nagyobb, 20 cm magas méretet is kínál, amelyet csak a legmerészebbek számára terveztek.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Ez a prémium prosztata masszírozó innovatív technológiát és kiváló minőségű anyagokat használ, hogy megadja azt a hátsó ajtó boldogságát, amelyre vágyott. Tapasztalja meg az erőteljes vibrációt a végbélnyílásban és a perineumban a 3 sebességgel és 4 játékfunkcióval.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 10 Flesh

    Az orvos bent van! A Dr. Skin Cock Vibe 10 egy puha, valósághű vibráló vibrátor eres textúrájú nyéllel, amely erotikusan masszíroz, miközben a belsejébe tolta. Az erőteljes lüktető rezgéseket egy kényelmes, csavaró tárcsatalp szabályozza. Vízálló zuhanyozáshoz és fürdéshez. A Vibe #10 testbiztos, ftalátmentes PVC-ből készült. A tisztításhoz használjon szappant és vizet vagy játéktisztítót, majd hagyja levegőn megszáradni.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Nami Black

    A NAMI egy új csavar a kétoldalas VIVE019 masszázspálcánkban. Két 10 funkciós új generációs F1 motorral és fejlett technológiáival (a két motor egymástól függetlenül vezérelhető).

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Az Ultimate Expand egy egyedülálló felfújható szilikon vibrátor, amely az élvezet új magasságaiba viszi. Testreszabhatja fantáziáit a hét felfújási és rezgési mód közötti váltással, amelyek örömmel töltik meg hüvelyét vagy végbélnyílását. Ezenkívül az Ultimate Expand egy második motorral is rendelkezik, amely stimulálja a gát és a csikló területét.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    A Double Love luxus páros vibrátorunk izgalmas puha szilikont és kiváló minőségű nemesfémet tartalmaz. A kényelmes vezeték nélküli távirányítóval és a csúcstechnológiás alkalmazásunkkal duplán párosítva a hosszú távú játék lehetséges, a lehetőségek pedig végtelenek!

    33 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Air Pump Booty 5 Connect App alkalmazásunk rezgésekkel és felfújható tengellyel kényezteti. Kombinálja a két érzéki funkciót, ahogyan csak szeretné. Az exkluzív élményekért irányítsa a vibrátort a Satisfyer Connect alkalmazással.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    A Spotty egy vadonatúj termék a Nomi Tang-tól, mely kettős prosztatastimulációval rendelkezik! A termék FDA minőségű szilikonból készült, és USB porton keresztül újratölthető, és teljesen vízálló! Távirányítóval inrányítható forgófunkciója igazán kellemes élményeket szerez!

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Heat Climax

    Heat-Climax anális vibrátorunk terjedelmes, kerek végével serkentő fűtési funkcióval és erős vibrációkkal kényezteti Önt. A csábítóan sima szilikon tökéletes természetes kiegészítővé teszi a lelkesedés felkeltését!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibepad Purple

    Lovagoljon az öröm hullámain! Innovatív vibrációs betét 2 motorral és 2 anatómiailag kialakított stimulációs hullámmal, amelyek tökéletesen illeszkednek a hüvelyhez és a végbélnyíláshoz. Mindkét hullám 7 erőteljes rezgésmódot kínál, amelyek külön vezérelhetőek. A mellékelt távirányító kényelmes kezelést garantál.

    95 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Készüljön fel egy robbantásra a Mach 2 ' Renegade erőteljes stimulátorával, amelyet arra terveztek, hogy pontosan masszírozza a prosztatát, és elképesztő eredményeket érjen el. Szép és stílusos kialakítású, puha, rugalmas szilikonból készült, és ultra-meghajtó motor hajtja a maximális teljesítmény érdekében. USB töltőkábel és vezeték nélküli távirányító mellékelve. Vízálló.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    A titok, amit nem akar megőrizni… A Top Secret+ hordható vibrátor lapos, ergonomikus talppal rendelkezik, amely maximális kényelmet biztosít, valamint bordázott szárral rendelkezik a csikló stimulálásához.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Rose Scarlet G Pink

    A vadonatúj Scarlet G tökéletes, erőteljes G-pont élvezetet nyújt! Tekintse meg az elegáns, frissített formát szexi ezüst részlettel, és élvezze a sima szatén felületet és a szupererős motort. Szögletes a tökéletes G-pont stimuláció érdekében. A testet úgy tervezték, hogy karcsúnak és elegánsnak tűnjön, a fejét azonban úgy tervezték, hogy több energiát adjon a g-pontnak a földrengető orgazmushoz.

    12 790 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:283

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.