×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok különleges

1 - 32 termék, Összesen:40

  1. 1
  2. 2
  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 12 - Extra nagy vibrátor

    Élvezze a „Real Feel” bársonyos, élethű bőr érzését ezzel a hihetetlenül realisztikus dildóval. Aprólékosan kidolgozott egy domináns fejrésszel, domború vénákkal és szabadon felfüggesztett golyókkal.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    A Multi P-Joy egy igazi újítás a férfi örömök terén. A rugalmas fej tartalmazza az első motort masszázsgolyókkal, amely fel-le mozogva hullámos szárának köszönhetően a legnagyobb pontossággal simogatja a prosztatát. A második motor forgó golyóival stimulálja az anális falat, míg a harmadik motor a gát élvezetére összpontosít. Lekerekített formájának köszönhetően könnyű és lágy behatolás garantált. A prosztata masszírozó 5 fel-le móddal, 5 forgási móddal és 7 vibrációs móddal rendelkezik.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Lila

    Nem kell, hogy tovább törnöd a fejed, a kielégítésedről ezentúl a LUXE legújabb vibrátora gondoskodik! A forradalmian új technológiának köszönhetően a LUXE figyel Rád, kettős érzékelőjével az oldalán aktiválódik, és fokozza a teljesítmény! 10 erős rezgésfokozat, lüktetés és eszkalációs funkció közül választhatsz. Nincs más dolgod, csak hátradőlni, és élvezni!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Ez a vibráló, toló és forgó vibrátor a Get Real Naked by TOYJOY kollekcióból a valódi pénisz valósághű tulajdonságaival rendelkezik, de valójában többet nyújt, mint az igazi.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Dinamikus toló, vibráló és köröző stimuláció az izgalmas intim élményért.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Dorcel ismét egy új terméket kínál Önnek, amelyről beszélni, és örömében sikítani fog!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveBoxxx 14-Days of Love Gift Set

    Lepje meg kedvesét ezzel a gyönyörű szerelmes dobozzal, és élvezze együtt a különféle játékokat és kiegészítőket! A 14 Days of Love ajándékszett egy szív alakú dobozból áll, 14 rekesszel. Minden nap nyisson ki egy rekeszt, és minden nap kísérletezzen egy új játékkal. Ez a készlet tökéletes arra, hogy még izgalmasabbá tegye szexuális életét, és két héten keresztül minden nap kipróbáljon valami újat. A doboz gyönyörű kialakítása miatt ez a készlet tökéletes ajándék bármilyen alkalomra.

    50 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 7.5" Brown

    A Király Pénisz Plusz® Golyós Toló valóban hármas fenyegetést jelent, amely 1”-es mély, dugattyús tolómozgással, percek alatti testhőmérsékletre a való belső felmelegedéssel és erőteljes stimuláló rezgéssel rendelkezik a tökéletes élmény érdekében. A tolóerőt úgy tervezték, hogy természetesen reagáljon, és masszírozza minden mozdulatát, legyen az gyors vagy lassú.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Ez a prémium minőségű dildó a Get Real Naked by TOYJOY kollekcióból kiváló minőségű szilikonból készült, nagyon valósághűnek tűnik, és élethű élményt nyújt egyedülálló Magnetic Pulsating Thrusting mozgásával.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Duplázza meg a boldogságát egy anális kiegészítővel, amely zümmög és kavarog. A 7x P-Gyro a távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgésbeállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek a lyukban. Ezalatt a hegye körökben hullámzik benned, és az édes helyedre csapódik.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Nami Black

    A NAMI egy új csavar a kétoldalas VIVE019 masszázspálcánkban. Két 10 funkciós új generációs F1 motorral és fejlett technológiáival (a két motor egymástól függetlenül vezérelhető).

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Az Ultimate Expand egy egyedülálló felfújható szilikon vibrátor, amely az élvezet új magasságaiba viszi. Testreszabhatja fantáziáit a hét felfújási és rezgési mód közötti váltással, amelyek örömmel töltik meg hüvelyét vagy végbélnyílását. Ezenkívül az Ultimate Expand egy második motorral is rendelkezik, amely stimulálja a gát és a csikló területét.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibepad Purple

    Lovagoljon az öröm hullámain! Innovatív vibrációs betét 2 motorral és 2 anatómiailag kialakított stimulációs hullámmal, amelyek tökéletesen illeszkednek a hüvelyhez és a végbélnyíláshoz. Mindkét hullám 7 erőteljes rezgésmódot kínál, amelyek külön vezérelhetőek. A mellékelt távirányító kényelmes kezelést garantál.

    95 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Igazán sokoldalú! Ez a játék kettős sűrűségű, hullámos, hajlítható, vibráló tengellyel rendelkezik. Vaginálisan vagy análisan, belsőleg vagy külsőleg használható. A fogantyú megkönnyíti az irányítást, akár egyedül, akár partnerrel használja. 6 rezgési beállítás közül választhat.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Kényeztesse a prosztatáját vibrációval és simogató érzésekkel. A 7x P-Stroke a távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgésbeállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek és lüktetnek a lyukban.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Kövesd boldogságodat, ahogy derűs, mély, dübörgő rezgések pontosan megütik édes pontodat.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Erőteljes vibrátor párok általi használatra vagy önstimulációra, új, innovatív, felhasználóbarát kialakítással, szuperrugalmas stimuláló karokkal a test legérzékenyebb részeinek stimulálásához. 3 nagy teljesítményű, csendes motor, amelyeket akár együtt (M1, M2 és M3), akár külön-külön (M1 és M2) vagy (M3) is használhat.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    A CONTROL Rim Joy-t úgy tervezték, hogy a maximális kerékvágási élményt nyújtsa azáltal, hogy az ultra-érzékeny anális régiót melegséggel és vibrációval szorosan körülveszi, miközben valósághű orális stimulációt kínál. A nyelv nyalogatja, öleli, és enyhén behatol a végbélnyílásba 2 rezgési sebességgel és 5 egyedi rezgési mintamóddal az intenzív peremelés érdekében. A rugalmas szilikon perem eltávolítható a nyelv mélyebb felfedezéséhez.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Kövesd boldogságodat, ahogy derűs, mély, dübörgő rezgések pontosan megütik édes pontodat.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Adja át magát a határozott, teljes férfias élménynek, amikor magához öleli az ikonikus Rude -Boy Xtreme-et a prosztata és a perineum mély, erőteljes élvezetéért.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    A Mystim Terrific Truman a természetnek megfelelően lett kialakítva. Ki után? Nem áruljuk el. A büszkén 27 cm hosszú és akár 4,3 cm vastag, vonzó vibrátor többre vágyik. Elérhető huncut rózsaszín, mélylila és éjféli égbolt színekben. Titokban és halkan, Terrific Truman tökéletesen tudja, hogyan kell nagyon diszkréten örömet szereznie Önnek.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Nami Purple

    A NAMI egy új csavar a kétoldalas VIVE019 masszázspálcánkban. Két 10 funkciós új generációs F1 motorral és fejlett technológiáival (a két motor egymástól függetlenül vezérelhető).

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Partner Box 3

    Élvezze az érzéki változatosságot a szeretkezésben – a Satisfyer Partner Box segítségével! Tartalmazza a Double Joy pár vibrátorát, a Sexy Secret bugyi vibrátort és a Royal One péniszgyűrűt, amelyek mindegyike kompatibilis a Satisfyer Connect alkalmazással.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    A Dual Explorer 9 vibrációs móddal és 9 fel-le tolóerő beállítással rendelkezik az összes erogén zóna stimulálására. A stimulátor nagyon rugalmas, és stimulálhatja a hüvelyt, a csiklót, a végbélnyílást, a perineumot és a mellbimbókat.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    A Bess kényelmesen elfér a kezében, és a legpontosabb stimulációt kínálja az innovatív DirectPower technológiának köszönhetően. Az érzékeny pontokra koncentrál, percenként akár 10 000-szeres motorfordulattal, hogy tökéletes orgazmus élményt nyújtson.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Képzeld el, hogy közeleg az ébresztés ideje, és az erős motor felébreszt. A Magic Umi egy alkalmazás által vezérelt óravibrátor, kettős motorral és ergonomikus kialakítással. Élvezheti az interaktív távoli vezérlést az interneten keresztül, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik, valamint más interaktív funkciókat, például játék- és zenevezérlést is élvezhet. https://www.youtube.com/watch?v=ikCmLFSKflw

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Rotating Beads Vibrating Remote Dildo Skin

    Ez a Get Real Naked by TOYJOY kollekcióból származó vibráló és gyöngyökkel stimuláló dildó nagyon valósághű megjelenésű, és a forgó és vibráló gyöngyökkel új szintű stimulációt biztosít. A tapadókorongjának köszönhetően a dildót sima felületre helyezheted, és teljesen kéz nélkül élvezheted. Inkább együtt szeretnél játszani? Ez is lehetséges! Ez a vibrátor strap-On kompatibilis.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pixey Aquawand White Edition

    Végül itt van a „Pixey Aquawand”. A Pixey márka fejlesztette ki. Ennek a vibrátornak a tulajdonságai tökéletesek, mint például a halk és erős motor, a rugalmas szilikon fej és természetesen a vízlepergető hatás, valamint a mágneses újratölthető rendszer egyedülálló tulajdonsága (tehát nincs bedugható kábel). Az Aquawand szinte teljes egészében szilikonból készült, nem csak a fej (átmérő 55 mm), hanem a fogantyú is szilikonból készült, ami még intenzívebbé teszi az érzéki érzést.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Végre, itt van a „Pixey Aquawand”. A Pixey márka fejlesztette ki. Ennek a vibrátornak a tulajdonságai tökéletesek, mint például a csendes és erős motor, a rugalmas szilikon fej és természetesen a vízlepergető hatás, valamint a mágneses újratölthető rendszer egyedülálló tulajdonsága (tehát nincs bedugható kábel). Az Aquawand szinte teljes egészében szilikonból készült, nemcsak a fej (átmérő 55 mm), hanem a fogantyú is szilikonból készült, ami még intenzívebbé teszi az érzéki érzést. Ez a Pixey Aquawand fröccsenésálló, ami azt jelenti, hogy a csap alatt megtisztíthatja, de használhatja a zuhany alatt is. Nem javasoljuk, hogy játsszon vele a kádban.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    A MIKI az egyik leginnovatívabb és legerősebb vibrátor a mai piacon. Három innovatív, 10-funkciós, új generációs F1 motorjának és fejlett technológiáinak (mindhárom motor függetlenül vezérelhető) köszönhetően valóban a csúcsot képviseli!

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Az Infinite Joy két 360°-ban rugalmas karral lett tervezve, amelyek számtalan élvezetet tesznek lehetővé. Mindenféle élvezetet aktivál, belső és külső stimulációt biztosít. Sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy az Infinite Joy külső stimulátorrá váljon a csikló vagy a mellbimbók számára, vibrátorrá a g-pont stimulálására, vagy maszturbátorként szolgálhat a férfiak számára. Az Infinite Joy három motorral van felszerelve: az 1 + 2 motor együttesen 9 rezgési módot, a 3 motor külön-külön 9 rezgési módot biztosít. A vibrátor minden egyes karja 9 cm hosszú.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Panthra Gato 8-piece set

    Lepje meg párját vagy barátját a gyönyörű Gato készlettel! Ez a 8 részes készlet mindent tartalmaz, amire csak szüksége lehet egy izgalmas éjszakához a hálószobában. A készletben praktikus táskát is talál a játékok biztonságos tárolásához. A készlet tartalmaz egy vibrátort, egy fenékdugót, bilincseket, bokabilincseket, egy botot, egy lapátot, egy maszkot és egy nyakörvet pórázzal. A mandzsetta és a gallér természetesen teljesen állítható, és puha a bőrön a kényelmes használat érdekében. A játékok hozzáférhető kialakításúak, így ez a készlet tökéletes kezdők számára.

    50 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:40

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.