×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok különösen nők számára

97 - 128 termék, Összesen:782

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Engedje át magát a szenvedélyes játéknak a Foreplay Frenzy™ Bunny Kisser-rel, és keltse életre a szemtelen fantáziákat. A tökéletes méretű kettős stimulátor 10 erőteljes vibrációs funkcióval, 4 fokozatú intim szívással és egymástól függetlenül működtetett kettős motorral rendelkezik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Minden nő megérdemli, hogy valaki teljes figyelmet szenteljen neki! Minden nő megérdemli az orgazmust és az örömöt. Minden nő megérdemli a Paloqueth Dual Stimulationt, egy megfizethető és praktikus kisegítőt. Hagyja, hogy szívja a csiklóját, és közben rezegjen közvetlenül a G-pontján!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Fekete

    Egy másik klasszikus és lenyűgöző személyes masszírozó a Toy Joy-tól, vagyis a gyönyörű Toy Joy Diamond Superb egy mesés, klasszikus rakéta alakú játékszer, amely egészen az észbontó csúcspontig repíti a felhasználót.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lyla 2 Lila

    A világ legjobb kivitelezésű távirányítható vibrációs tojása!

    63 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango - vibrátor

    Még izgalmasabb, mint a névrokona, Charlie Tango. Ez a lágy, klasszikus vibrátor készen áll, hogy új magasságokba repítse Önt.

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Therapy Incantation Rózsaszín

    Incantation Vibrátor a Vibe Therapy gyártótól. Ez a teljesen vízálló vibrátor csendes, mégis erőteljes vibrációt biztosít, 7 különböző intenzitású programmal működik.

    20 290 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Az innovatív Rrrolling Pleasure kétszeresen kényezteti Önt intenzív rezgésekkel és egy guruló golyóval a csúcsban. Tapasztald meg az intenzív G-pont stimulációt az ívelt kialakítással és a finom barázdaszerkezettel.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Supernova Old Rose

    A Satisfyer Supernova érzéki légimpulzus-hullámokkal csábítja a csiklót, miközben erőteljes rezgésekkel stimulálja a G-pontot. A rugalmas lánccsuklónak köszönhetően a szilikon vibrátor alkalmazkodik az Ön anatómiájához, hogy tökéletes stimulációval örvendeztesse meg Önt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Elise 2 Lila

    Az ELISE ™ 2 felülmúlja még a bestseller elődjét - a klasszikus Pleasure Object-et is a mély, erős rezgésekkel. 100% -kal erősebb stimulációt biztosít, mint korábban.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down - Gél többfunkciós vibrátor

    A Lybaile Mr. Rabbit vibrátort, amelyhez csikló stimuláló rész is tartozik, különösen játékos örömökhöz tervezték. A bíborszínű vibrátor TPE-ből készült. Egyedülálló felfelé és lefelé szúró mozgást végez a tengelyen.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    A Curvy Trinity 5 a Satisfyer-től egy légimpulzus stimulátor, egy 3 az 1-ben játék a hatalmas szórakozásért!

    33 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Curvy 1+-ünk a levegő-impulzus-stimuláció és az intenzív rezgések egyensúlyával gyönyörködteti a csiklót. Ezenkívül ergonomikus, lekerekített teste tökéletesen formálódik a legintimebb részehez.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lyla 2 Fekete

    A világ legjobb kivitelezésű távirányítható vibrációs tojása!

    63 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Erős mini vibrátor Arany

    Készüljön fel a kényeztetésre ezzel a 10 funkciós rúzsvibrátorral! Elegáns és diszkrét, rózsaarany színű; sima felületével, kúpos csúcsával és intenzív rezgéseivel csiklóját a fellegekbe repíti!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Mia 2 Lila

    Mia ártatlan külseje jelenti a kulcsot titkos vágyaidhoz! Kicsike, ám annál erősebb! USB-n keresztül újratölthető vibrátor, mely bájos méretével minden nő kedvencévé vált. Csendes és vízálló, rendkívül sokoldalú útitárs!

    65 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Melt Coral

    Az egyetlen pároknak tervezett Pleasure Air™ stimulátor pulzáló hullámokkal és gyengéd szívással, amely semmihez sem hasonlítható.

    87 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium Black-Gold

    A Womanizer Premium az új technológiák és a kiváló minőségű dizájn ideális kombinációja. A Pleasure Air technológia érintés nélkül stimulálja a csiklóját – a szuperlágytól a szupererősig, 12 különböző intenzitási fokozatban. Az új robotpilóta funkcióval váratlanul, és meglepően új módon éli át az orgazmust. A ritmus minden használat során változik. Az intelligens csend érzékeli a vágyát. A Womanizer Premium csak akkor indul el, ha már majdnem hozzáér a bőrfelülethez. Ez nem csak csendesebbé teszi a használatát, hanem még intenzívebbé teszi az élvezetet. Egyedülálló feldolgozásának köszönhetően a Womanizer Premium teljesen vízálló.

    111 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Kompakt, halszerű kialakításával, valamint a nyomáshullámok és a vibráció bizsergető kombinációjával a szilikon Satisfyer Sugar Rush ideális társ útközbeni használatra. Két motorja különösen nagy teljesítményű.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Egy csomagban 2 db vibrációs játék készlet. Az újratölthető ráfektethető vibrátor egyben az intim vibrációs tojás távirányítója is. A fektető használható kézi zsebvibrátorként vagy stimulátorként a bugyi belsejében. Az újratölthető vibráló Kegel golyók távirányíthatók, és segítenek a medencefenék edzésében, hogy erősebb intim izmokat fejlesszenek ki, és fokozzák a szexuális élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Hula Beads Kék

    A HULA Gyöngyök ™ a világ első távirányítású örömgyöngyei, melyek egyszerre forognak és rezegnek. Eddig nem tapasztalt érzést nyújtanak.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Vibrating Ecstasy Lounge

    Extra vastag és eres 6 hüvelyk nagyságú rezgő pénisz. Stabil kerek felfújható szék fogantyúval. Felfújó szeleppel. Többsebességes rezgés és vezérlő.

    12 790 Ft

    9 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Elemental Purple

    Ez a vibrátor hihetetlenül kellemes stimulációt biztosít az ultraintenzív rezgések és az ügyesen ívelt kialakítás kombinálásával.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Mona Wave Lila

    Vegye magát körbe a hullámokkal és az általuk keltett intenzív érzésekkel. Engedjen a csábításnak, és szerezze be a világ első G-pont stimulátorát, amely teljes belső kielégülést ígér.

    84 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Fedezz fel új szexuális horizontokat a TIANI Duóval. Ossza meg a mély belső és külső rezgések érzését a párok végső kielégülése érdekében. A díjnyertes, sima, formás szilikon kialakítás vezeték nélkül, távirányítóval vezérelhető, így a vágyaidnak megfelelően irányíthatod az élvezetet.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved The Butterfly Effect

    Lebegjen, mint egy pillangó a tiszta élvezet szárnyain, és egyszerre valósítsa meg belső fantáziáit, egyéni intenzitási szintjét megválasztva. Ezzel az egyedülálló játékkal a vibráló pillangó megszabadult páros gyűrű stílusától, és a reflektorfénybe került, mint egy kettős vibrátor, amely azt a mély klitorisz elégedettséget nyújtja, amelyet csak a szélesre nyúló szárnyak tudnak nyújtani, valamint egy többsebességes szár, amely kiegészíti az élményt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Tiszta öröm! Tolóerős Pearl Vibrátor a Sweet Smile-től rugalmas csiklóvibrátorral és forgó gyöngyökkel a tengelyben az orgazmus élvezetért, amely még a G-pontot is eléri.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Egy célpont. Kétféle stimuláció. A We-Vibe legerősebb mini-vibe és az eredeti Womanizer Premium most egyetlen exkluzív dobozban egyesül. A két márka egyesülésének megünneplésére készült.

    153 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dupla szórakozás, dupla élvezet – a vadonatúj Satisfyer DUPLA ÉLVEZET egy Bluetooth-kompatibilis csiklóstimulátor és belső G-pont vibrátor. A díjnyertes Satisfyer Connect alkalmazással párosítva a DUPLA ÉLVEZET új szintre emelte érzéki utazását!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Vinyl P-Shape Vibrator No.2 Black

    Fekete valósághű vibrátor a tökéletes prosztata stimulációért. Elkeskenyedő formájú, és különféle vibrációs módokat kínál, amelyek között a végén található görgő segítségével tájékozódhat. PVC anyagból készült, és 2 db AA elemet igényel, amelyeket a csomag nem tartalmaz.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium eco

    Mindent bevettünk, amitől zászlóshajónk, a Womanizer PREMIUM olyan jó lett, és a lehető legtöbb műanyagot csökkentettük. Természetesen ugyanaz a 12 intenzitási fokozat, USB-ről tölthető, és fröccsenésálló. Jó a bolygónak, HIHETETLEN a testének, tökéletes szexjáték a környezettudatosak számára.

    140 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Lush Kira Velvet

    Készen állsz a határtalan élvezeti lehetőségekre? A Lush Kira nyúl két vibrációs ponttal és egy toló, forgó, melegítő szárral rendelkezik. A nyúlfül térhangzású stílusú csiklóstimulációt kínál. A Kira 7 vibrációs funkciót kínál, amelyek számos választási lehetőséget biztosítanak! Az UltraSilk szilikon kellemes tapintású a testen. USB mágneses újratölthető és fröccsenésálló a könnyű tisztítás érdekében.

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:782

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.