×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok különösen nők számára

31 Termék

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Végre megérkezett: A Satisfyer Pro 2 Generation 3 alkalmazással az élvezetek új hulláma érkezett meg. A klasszikus Satisfyer legújabb generációja innovatív Liquid Air technológiánkkal a pulzáló víz érzéki hullámzását utánozza.

    44 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Egy csomagban 2 db vibrációs játék készlet. Az újratölthető ráfektethető vibrátor egyben az intim vibrációs tojás távirányítója is. A fektető használható kézi zsebvibrátorként vagy stimulátorként a bugyi belsejében. Az újratölthető vibráló Kegel golyók távirányíthatók, és segítenek a medencefenék edzésében, hogy erősebb intim izmokat fejlesszenek ki, és fokozzák a szexuális élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Mindenki tudja, hogy a klitorisz stimuláció a kulcs a csúcsponthoz. De mindannyian másképp éljük meg az élvezetet. Néhányan élvezik az intenzív stimulációt, mások a gyengédet részesítik előnyben. Így kihívást jelenthet egy olyan játék megtalálása, amely működik az Ön számára. Ezért hoztuk létre a Trinitii-t.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Lush Kira Velvet

    Készen állsz a határtalan élvezeti lehetőségekre? A Lush Kira nyúl két vibrációs ponttal és egy toló, forgó, melegítő szárral rendelkezik. A nyúlfül térhangzású stílusú csiklóstimulációt kínál. A Kira 7 vibrációs funkciót kínál, amelyek számos választási lehetőséget biztosítanak! Az UltraSilk szilikon kellemes tapintású a testen. USB mágneses újratölthető és fröccsenésálló a könnyű tisztítás érdekében.

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Eve's Triple Pleasure Rabbit Rózsaszín

    Ennek a bájos kis nyuszinak egyetlen célja van, mégpedig az, hogy a te G-pontodat, hüvelyedet és hátsó bejáratodat ingerelje. A hármas stimuláció soha nem tapasztalt élményeket biztosít, hiszen a többfunkciós vibrátor pont a legérzékenyebb erogén zónáidat célozza!

    33 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    További részletek a termékről hamarosan.

    63 900 Ft

    27 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Orange

    Mindenki tudja, hogy a klitorisz stimuláció a kulcs a csúcsponthoz. De mindannyian másképp éljük meg az élvezetet. Néhányan élvezik az intenzív stimulációt, mások a gyengédet részesítik előnyben. Így kihívást jelenthet egy olyan játék megtalálása, amely működik az Ön számára. Ezért hoztuk létre a Trinitii-t.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pantyrebel Boyshort Vibrator Black

    Ez a PantyRebel vibráló fiúnadrág puha és rugalmas anyagból készült, amely kényelmes és jól illeszkedik. A rövidre van egy rekesz, amelybe a vibrátor fektetése pontosan illeszkedik. Ez a vibrátor 12 különböző rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek egyszerűen kezelhetők a vezeték nélküli távirányítóval.

    36 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Ez a vibráló tanga a PantyRebel kollekcióból puha és rugalmas anyagból készült, amely kényelmes és jó illeszkedést biztosít. A tangának van egy rekesze, amelybe a vibrátor fektetése pontosan illeszkedik. Ez a vibrátor 12 különböző rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek egyszerűen kezelhetők a vezeték nélküli távirányítóval.

    36 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció itt van, hogy energiát adjon az Intimate E-Stimulator Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektromos stimulációs funkciót és 7 vibrációs funkciót tartalmaz, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen. Az érzéki és jól elhelyezett stimulátorpárnák biztosak abban, hogy mindig a megfelelő helyen találja el, és fokozza az élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és rabság-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pantyrebel Panty Vibrator Black

    Ezek a PantyRebel vibráló alsónadrágok puha és rugalmas anyagból készültek, amelyek kényelmesek és jól illeszkednek. A nadrágnak van egy rekesze, amelybe a vibrátorra fektetett rekesz pontosan illeszkedik. Ez a vibrátor 12 különböző rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek egyszerűen kezelhetők a vezeték nélküli távirányítóval.

    36 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pantyrebel Lace Thong Vibrator Black

    Ezek a PantyRebel vibráló bugyik puha és rugalmas anyagból készültek, amelyek kényelmesek és jól illeszkednek. A bugyinak van egy rekesze, amelybe a vibrátorra fektetett rekesz pontosan illeszkedik. Ez a vibrátor 12 különböző rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek egyszerűen kezelhetők a vezeték nélküli távirányítóval.

    36 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    A SVAKOM Iris Clitoral & G-spot Vibrator for f​i​n​i​b​u​s Women Adult Toy egy vibrátor, amelyet kifejezetten a csiklóhoz és a g-ponthoz terveztek. Az aranyos, kanál alakú fején ovális gyűrűvel megemelt textúra van, és tökéletes szöget biztosít a g-pont stimulációhoz, amely lehetővé teszi, hogy felfedezze saját örömét. Az írisz puha, de erős, a fej ultrapuha anyagból készült, az erős beépített motorral, az erős rezgés csodálatos szexuális utazásra visz!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Burgundy

    Csábítóan szép és elegánsan áramvonalas nyúl, amely szakértelemmel készült, hogy teljesítse és kielégítse minden lány kívánságait, szükségleteit és vágyait. A kifinomult dizájn és a bársonyosan puha szilikon borítja a nagy teljesítményű, kettős független motorokat, amelyek precízen kevert vibrációkat hajtanak a tengelyre és a csiklóstimulátorra, hogy maximálisan elégedettek legyenek dobogó szívének minden lüktető színével. Mindent Önért... nem minden lány érdemli meg a legjobbat.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    A Vice háromszoros stimulációval újra feltalálja az orgazmust. Ezt a nyúlvibrátort úgy tervezték, hogy az összes hotspotot megcélozza. A vastag, ívelt nyél mélyen masszírozza a G-pontot, miközben a gyöngyös csiklandozó és a nyúlfül kielégíti a többi örömpontot a hihetetlen, vegyes orgazmusért.

    37 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy for Her Vibrating Roto Suck-Her Purple

    A vibráló roto szívás puha, Elite Szilikon tapadókorongjával átölelte a lábai közötti hasadékot. Addig forgatta a csészét, amíg az szilárdan hozzá nem került a legérzékenyebb régiójának bőréhez. Amikor gyengéden megnyomta az „S” gombot, szívás rándult hozzá, és örömhullámot keltett legintimebb ajkán. Megnyomta az „R” gombot, hogy feloldja a szívást, és azon kapta magát, hogy l​a​o​r​e​e​t újra és újra megnyomja az „R” gombot, miközben az megfeji a csiklóját, és nedvességet okoz a lábai között.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Szeretnéd kicsit megspékelni a randid? Van egy jó ötletünk! Íme a forradalmian új Lock-N-Play ™ technológia! Diszkrét és csendes, távirányítható, és hihetetlen izgalmakat garantál!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Empowered Palm Pleasure Goddess

    Ez a Palm Pleasure Goddess elfér a tenyerében, és forradalmasítja az elmét a szívás és vibráció 36 kombinációjával, hogy teste minden centiméterének örömet okozzon.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Teal

    Csábítóan szép és elegánsan áramvonalas nyúl, amely szakértelemmel készült, hogy teljesítse és kielégítse minden lány kívánságait, szükségleteit és vágyait. A kifinomult dizájn és a bársonyosan puha szilikon borítja a nagy teljesítményű, kettős független motorokat, amelyek precízen kevert vibrációt hajtanak végre a tengelyen és a csiklóstimulátoron, hogy maximálisan elégedettek legyenek dobogó szívének minden lüktető színével. Mindent Önért... nem minden lány érdemli meg a legjobbat.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    A Goddess Collection többi játékával megegyező stílusú Atropos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel. Az elegáns duó vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült duó vibrátornak puha a csúcsa, és selymesen sima a tapintása.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Mabo Finger G-Spot Vibe Black

    A Mabo egy különleges vibrátor, és azt gondolod, miért? Nos, meglátod, a Mabo elég normális formájú, megnyúlt, ergonomikus, persze, és csiklóstimulátorral, de a belső és G-pont stimuláció egyik legkeresettebb funkciója, az Ujj funkció.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Midnight Magic Triton Black

    A Triton puha hegyével és ívelt nyéllel rendelkezik, észrevehető stimuláló bordákkal, amelyek tökéletesek a G-pont eléréséhez. A nyél rugalmas, hogy könnyen mozogjon a testtel, az enyhén rugalmas csiklóstimulátor pedig a női anatómiához illeszkedik. A Midnight Magic címke többi játékához hasonlóan a Triton teljesen fekete, az alján króm színű részlettel.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Niya N4 Discrete Palm Held Massager Light Blue

    A NIYA 4 egy tenyérben tartható masszírozó, amelyet a diszkrét és egyszerű használathoz terveztek. Érzékszervi érintést kínál, és tökéletes egyéni és páros élvezetekhez, lehetővé téve az összes erogén zóna stimulálását, beleértve a mellbimbókat, a csiklót és a heréket.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Niya N3 Precision Point Finger Massager Light Blue

    A NIYA 3 egy ujjal vezérelhető masszírozó, amelyet arra terveztek, hogy stimulálja az erogén zónákat, például a mellbimbókat, a csiklót vagy a heréket. Kompakt mérete és rugalmas kialakítása megkönnyíti az ujjvibrátor használatát, lehetővé téve, hogy a rezgéseket pontosan oda irányítsa, ahol szüksége van rá.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Niya N6 Intimate Air Pressure Stimulator Light Blue

    Niya 6 - az intim légnyomás stimulátor: intenzív személyes örömérzet. 10 Air és Vibe funkció. Levegőszívás. Vízálló. USB újratölthető. Úgy tervezték, hogy minden nő úgy érezze magát, hogy erőt ad és kiteljesedett. A Solo és Duo érzéki élményért.

    57 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Dempsey Inflatable Rabbit Vibrator Purple

    Még nem láttál ehhez hasonlót! vibrációs és felfújható egy darabban! és a legjobbat... a Pretty Love készítette, így a minőség és az élvezet szinonimája. Ez az újszerű vibrátor két vibrációs pontot tartalmaz, és felfújt, hogy teljesen eltöltse az örömtől.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Puissante Toupie Blue

    Tökéletes vibrátor minden erogén zónához! Csúcsformájának köszönhetően nagyon könnyen tarthatod, és egész tested örömtől vibrál ;)

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Steve 7 Inch Vibrating Dildo Brown

    A doktor most fogadja önt! Ez a Dr. Skin vibráló szilikon dildó innovatív FlexiShaft™ technológiával rendelkezik, amely a tengelyt felállítva tartja, mégis hajlékonyan alkalmazkodik a testéhez az optimális stimuláció érdekében. Az egyérintéses, megvilágított nyomógombos vezérlés lehetővé teszi, hogy navigáljon a 10 átgondoltan megtervezett rezgési mód, 5 sebesség és 5 egyedi minta között a szokatlanul erőteljes rezgésekhez.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vush Muse Rabbit Vibrator Peach

    Az önszeretet művészet, és a Muse egy nyúlvibrátor, amely arra inspirálja, hogy felfedezze testének remekművét. A Muse 8 örömre optimalizált mintát és 5 intenzitási szintet kínál a hihetetlenül kevert orgazmusokért. Jöjjön és imádkozzon saját oltárán a kettős stimulációs pontokkal, egy lengő belső karral, amely utánozza a g-pont + p-pontok szeretetét, és egy rugalmas külső karral, amelyet az ihletett önszeretethez terveztek.

    69 900 Ft

    25 900 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás
  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure Red

    Szopás, nyalás, vibrálás! 216 orgazmus, amit még sosem próbáltál.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    Nincs készleten

31 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.