×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok lila

1 - 32 termék, Összesen:61

  1. 1
  2. 2
  • ToyJoy Magnum Opus Supreme Thruster 2 Purple

    A Magnum Opus Supreme a TOYJOY Designer Edition legújabb generációs tolóerős vibrátora. Ez a prémium, első osztályú dizájn hihetetlen, összesen 31 centiméteres (12,2 hüvelyk) kiterjesztést tartalmaz. Sima szilikon, szájharmonika-stílusú sziluettjével garantáltan eltalálja a pontjait.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Az elegáns, időtlen stílus és az ultrakényelmes, ergonomikus kialakítás találkozik a Legend sorozatú Aya Wearable Vibrátorral. A karcsú, kanyargós és kompakt formájával, amely szorosan illeszkedik a testhez, az Aya egyedülállóan alkalmazkodik a különböző játékfajtákhoz. Élvezze a külső szeméremtest-stimulációt Aya kontúrozott testéből, valamint a mély belső stimulációt a levehető szilikon rögzítésből, amely ívelt és egy gömbölyű hegyével a G-pontot célozza meg.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Wand Massager Lila

    A Doxy egy a világ legerősebb hálózatról üzemeltetett vibrátorai közül. 2013-ban indult útjára, azóta pedig egyre több rajongóra tett szert. Tökéletes mindenki számára, aki szeret kísérletezni. Ez egy nehéz, erőteljes, de teljesen szabályozható intim masszírozó.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Mindig is vágyott az orális szexre, és azt kívánta, bárcsak gyakrabban élvezhetné. Most megteheti. Az Ultimate Pleasure képes lenne megadni Önnek azt az intim extázist, amit keresett. Először megnyomja a gombot, hogy aktiválja a vibrációt, majd végigkíséri a testét a lüktető, tűpontos gyönyörrel. Ez később nagyon jó érzés lenne később mélyen Önben – de először az orális érzéseket akarja felfedezni.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Mia 2 Lila

    Mia ártatlan külseje jelenti a kulcsot titkos vágyaidhoz! Kicsike, ám annál erősebb! USB-n keresztül újratölthető vibrátor, mely bájos méretével minden nő kedvencévé vált. Csendes és vízálló, rendkívül sokoldalú útitárs!

    65 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Inmi Sex Shaker Shaking Silicone Stimulator Purple

    Tegye magát egy körre ezzel az erős, remegő szilikon stimulátorral! Három forgási és lökési móddal rendelkezik, amelyek mélyebben hatolnak be, mint a többi játék, így szélesebb körű érzeteket biztosít a játékból, ami némi plusz mozgást ad, és nem készteti az összes munkát!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Purple

    A Snail Vibe Gizi fejlett stimulációs rendszerrel van felszerelve, amely kombinálja a nyél ergonomikusan ívelt, rugalmas formáját, amely lehetővé teszi, hogy a G-izsit minden eddiginél jobban kiadja, és a texturált spirálfejet a klitor stimulálásához, biztosítva az állandó csiklóérintkezést, miközben lehetővé teszi az ideális megjelenést. behatolási mélység és szög.

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Inmi Thru Thumper Thrusting Silicone Vibrator with Remote Purple

    Engedje át magát az átható élvezetnek ezzel a toló és vibráló behelyezhető tengellyel! Ez a prémium minőségű szilikonból készült, selymesen sima szár 7 különböző tolómóddal rendelkezik, amelyek mélyebbre hatolnak behelyezve! A tengelyhez egy rövid zsinór csatlakozik, amely egy kerek, szilikon golyóhoz vezet, ahol be- és kikapcsolhatja a játékot, illetve töltheti.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty Lilac

    Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó bármely pontján.

    63 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MyMagicWand Wand Massager - Masszázsfej Lila

    Yme bemutatjuk a legerősebb vibrátort a piacon: MyMagicWand. Erőteljes motorja és számos felhasználási módja, mint például az izmok masszírozása és erogén zónák stimulálása, senkinek nem fog csalódást okozni! Próbáld ki bátran, és élvezd!

    63 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    A Hyphy egy kétvégű, magas frekvenciájú vibrátor az azonnali orgazmushoz.

    89 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Plug-In Multi Function Wand Massager White-Purple

    Ez a Plug-in Bodywand masszírozó erős és precíz, a szupersima fej pedig luxus érzetet kelt a bőrön. Extra hosszú vezetékkel rendelkezik, amely további játéklehetőséget biztosít.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Snail Vibe Purple

    A SNAIL VIBE-t szakemberek hozták létre, és tudományos kutatáson és fejlesztésen alapul.

    79 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Sync Go Light Purple

    A Sync Go egy könnyű páros vibrátor a világot – és egymást – felfedezni vágyó párok számára. Kényelmes utazótáskájában a Sync Go lehetővé teszi, hogy kihangosított rezgéseket ossza meg, bárhol is van.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Tiger G5 Lila

    Igazán állatias! Az Ő területe a városi dzsungel! Tigris - ideális társ az Ön számára! Városon belül, vagy akár vidéken egyaránt!

    44 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Vibrato Opal

    Érje el az élvezet magas hangjait a Vibrato segítségével. Ez a kétvégű vibráló pálca lekerekített, texturált feje szuperrugalmas nyakkal rendelkezik, amely könnyedén végiggurul a testén, élénkítő külső stimulációval. Csillag erejét bizonyítva, a Pálca texturált talpa vibráló és pörgős belső stimulációra is használható. Fedezze fel a különféle beállításokat és játékmódokat, amelyekkel elégedetten énekelhet.

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty 2 Purple

    A Liberty 2 a tökéletes útitárs, amely a Womanizer eredeti Pleasure Air technológiáját kínálja kompakt méretben, így a felhasználók bárhová is mennek, örömüket lelik. Ez a diszkrét játék tele van erővel, 8 izgalmas és továbbfejlesztett intenzitási fokozattal. A Liberty 2 higiénikus burkolattal és biztonságos utazási zárral rendelkezik, így kényelmes és biztonságos opció az úton lévők számára.

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibepad Purple

    Lovagoljon az öröm hullámain! Innovatív vibrációs betét 2 motorral és 2 anatómiailag kialakított stimulációs hullámmal, amelyek tökéletesen illeszkednek a hüvelyhez és a végbélnyíláshoz. Mindkét hullám 7 erőteljes rezgésmódot kínál, amelyek külön vezérelhetőek. A mellékelt távirányító kényelmes kezelést garantál.

    95 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bouncy Bliss Classic Sit-On Vibrator Purple

    A kihangosított, ülős Bouncy Bliss vibrátor kiterjedt és örömteli élményt nyújt. A selymesen puha ergonómikus kialakítás befedi a női csikló teljes U-alakját, és mindenre kiterjedő stimulációt biztosít.

    61 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    A Pearl2 egy technológiailag fejlett G-pont vibrátor, amely érintésérzékeny technológiával rendelkezik. Használható egyéni játékra, párok távolról játszásához, vagy csatlakoztathatod kedvenc erotikádhoz.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Eve's Posh Thrusting Warming Rabbit Purple

    Tapasztalja meg ennek az előkelő nyúl hangulatának vibráló, lendületes, teljesen felforrósodott boldogságát! Hagyja, hogy ez a nagy, elfoglalt nyuszi kettős motorja túlórázzon, hogy minden erogén zónáját kielégítse.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bouncy Bliss Flow Sit-On Vibrator Purple

    A kihangosított, ülős Bouncy Bliss vibrátor kiterjedt és örömteli élményt nyújt. A selymesen puha ergonómikus kialakítás befedi a női csikló teljes U-alakját, és mindenre kiterjedő stimulációt biztosít. A 3 nagy teljesítményű és egymással kölcsönhatásban lévő motorja nem csak a hagyományos vibrációkat közvetíti, hanem olyan mozgásmintákat is, amelyek masszírozzák az érzékeny területeket, mint például a szeméremtest, az alsó és a belső combok.

    60 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Snail Vibe Curve Vibrator Purple

    További részletek erről a termékről hamarosan felfedezheti a Snail Vibe Curve-t, amely ergonomikus formával rendelkezik a G-pont stimulálásához, texturált csikló fejjel és kényelmes fogantyúval. Tapasztalja meg az innovatív Slide'n'Roll technológiát, amely szinkronizálja a csikló és vaginális orgazmust a páratlan élvezetért.

    89 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    A Gcandy 2 erős motorral büszkélkedhet, amelyek közül az egyik a csomagtartóban van a G-pont stimulálására, egy motor pedig az ujjban található a csikló stimulálására. A Gcandy működési ideje nem kevesebb, mint 4 óra egy töltéssel.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue G-Kii Lila

    Kellemes, egyszerű, hasznos - feszesítse és erősítse a PC izmot (medence izma) az Amival az erősebb orgazmus reményében.

    47 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Nami Purple

    A NAMI egy új csavar a kétoldalas VIVE019 masszázspálcánkban. Két 10 funkciós új generációs F1 motorral és fejlett technológiáival (a két motor egymástól függetlenül vezérelhető).

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Courage Violet

    Lehetőség, kihívás és ismeretlen világ, csak a bátorság győzhet. De több bátorságra van szükség ahhoz, hogy szembenézzen saját testével és szívével. Kényeztesse magát; Nyisd ki az elbűvölő ajtót a bátorságnak.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    A Bess kényelmesen elfér a kezében, és a legpontosabb stimulációt kínálja az innovatív DirectPower technológiának köszönhetően. Az érzékeny pontokra koncentrál, percenként akár 10 000-szeres motorfordulattal, hogy tökéletes orgazmus élményt nyújtson.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe Greal 2 Violet

    A Gvibe forradalmi Bioskin anyaga úgy érzi és úgy reagál, mint a hús. Szinte hihetetlen, hogy ennek a szexjátéknak az anyaga mennyire valósághű. Új csúcsot értünk el a masszírozó anyagok evolúciójában, amikor megalkottuk a „BIOSKIN”-t. A lehető legközelebb van az emberi testhez.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Plum

    Az Infinite Joy két 360°-ban rugalmas karral lett tervezve, amelyek számtalan élvezetet tesznek lehetővé. Mindenféle élvezetet aktivál, belső és külső stimulációt biztosít. Sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy az Infinite Joy külső stimulátorrá váljon a csikló vagy a mellbimbók számára, vibrátorrá a g-pont stimulálására, vagy maszturbátorként szolgálhat a férfiak számára. Az Infinite Joy három motorral van felszerelve: az 1 + 2 motor együttesen 9 rezgési módot, a 3 motor külön-külön 9 rezgési módot biztosít. A vibrátor minden egyes karja 9 cm hosszú.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Purple

    Ez a továbbfejlesztett SONA 2 masszírozó erőteljes, de visszafogott hanghullámokat bocsát ki, hogy stimulálja az  egész csiklót – még azokat a részeket is, amelyeket nem lát –, hogy a többitől eltérő érzést keltsen. A gyengéd, rezonáló öröm minden hulláma az utolsóra épít, és egy csodálatos és mélyen kielégítő orgazmusban csúcsosodik ki.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Niva Purple

    A 360 fokban forgatható újratölthető szilikon G-pontos nyúl (Niva) 10 funkciós, 360 fokban több irányba forgatható g-pont csúcsot, 10 funkciós vibrációs pontot és 10 funkciós klitorisz vibrátort tartalmaz. A Niva kielégíti legmélyebb vágyát.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:61

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.