×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok masszázs

31 Termék

  • ToyJoy Magic Massager - Masszázsfej

    Dőljön hátra és élvezzen! A Seven Creations Magic Massager-nek megvan az ereje, hogy hihetetlen rezgéseket küldjön szét és az egész testet átmasszírozza, mélyen a feszült területeken, a teljes végső öröm elérésével!

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Mindenhol szórakozás és élvezet!

    33 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Masszázspálca a nagyon elegáns kikapcsolódásért!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    A pálcavibrátor használat közben gyakran túl nagy vagy túl nehéz. A Rosy Gold Curve Massager ugyanazt a stimulációt kínálja, mint egy nagy pálcavibrátor, de praktikus mérettel rendelkezik. A puha fej, a 10 vibrációs beállítás és az újratölthető akkumulátor még vonzóbbá teszi a Rosy Gold Curve Vibrátort.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Teljes testmasszázsokhoz és precíz stimulációhoz!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Ez a testmasszírozó segíthet a felhasználónak enyhíteni az izommerevséget és a fájdalmat, növelheti a vérnyomást, és javíthatja a test lágyszöveteinek általános egészségét.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Ezt a P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A 2 rugalmas gyűrűforma az erekció fokozására használható, pénisz- és gömbgyűrűként működik. A legnagyobb nyílás 36 mm, és a herezacskó számára készült. A legkisebb nyílás 31 mm, és a pénisz számára készült.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Élvezze az öröm új hullámait ezzel az intenzív masszírozóval! A különleges formájának és az erős motornak köszönhetően ez a Super Power Gun tökéletes azok számára, akik szeretik az erősebb játékokat. Hagyja, hogy a mély rezgések elérjék a megfelelő helyet, miközben a rugalmas fej a test alakjához igazodik. A masszírozó hatékonyan csökkenti az izommerevséget és -fájdalmat, fokozza a véráramlást és javítja a test lágyszöveteinek egészségét.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Prostate Massager

    Hagyja, hogy ez a stimulátor megpördüljön a végbélnyílásában, játsszon a prosztatájával, és megmutassa az orgazmus nevű mennyországot.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    A pálcavibrátorok gyakran nagyok és nehezek, de az Aida más! Ez a kompakt vibrátor 10 vibrációs beállítással rendelkezik a legjobb stimuláció érdekében. Az Aida pálcás masszírozó kényelmes fogást biztosít, és egy kézzel is kezelhető. A vibrátor vízálló, zuhanyozás közben és fürdőkádban is használható.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Legend Massager - Masszázsfej Lila

    A Legend egy masszírozó hihetelen stimulációs teljesítménnyel megáldva. A puha tapintásnak, elegáns dizájnnak, sima fogantyúnak és enyhén rugalmas, határozott fejrésznek hála mindent átfogó öröm a használata.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Massager

    Pároljon szerelmével a zuhany alatt, vagy masszírozza meg a fájó izmokat – a sokoldalú Hype Massager minden igényét kielégíti. Az ultra-plüss szilikon test, a rugalmas fej és a 10 vibrációs funkció biztosan a játékos élvezet érzését keltik.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Good Vibes Only Tate G-Spot Vibrator Turquoise

    A Tate G-pont vibrátor egy klasszikus vibrátor. Szilárd fogást biztosít, így a vibrátort könnyű tartani használat közben. Ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyedén eléri a megfelelő helyeket. A Tate vibrátor selymesen sima és könnyen kezelhető. 10 rezgésbeállítással rendelkezik és vízálló, így zuhanyozás közben és fürdőkádban is használható.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    A Mini Wanderful erős motorral van felszerelve, amely erős vibrációt ad, miközben csendes és diszkrét. A rugalmas nyak elfordul, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjon az Ön anatómiájához. 8 sebességgel és 20 vibrációs móddal több kombinációhoz, ez a mini méretű csiklóstimulátor maximális élvezetet nyújt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Infinity Double Dildo Pink

    Az Infinity Dupla Műpénisz a TOYJOY Designer Editiontól – Szinkron mozdulatokkal a végtelen orgazmusért. Ez a karcsú, kétvégű vibrátor kétszer annyi meghitt szórakozást és intenzív elégedettséget kínál! Az Infinity egyedi in-sync mozgásokat is tartalmaz, lehetővé téve, hogy mindkét végét egyszerre használja a mindent átfogó élmény érdekében. Ennek a sokoldalú, rugalmas vibrátornak karcsú és hajlítható sziluettje van, mindkét végén gömbölyű heggyel. Mindkét végén egy motor található, ami kétszerese az erőteljes vibrációnak.

    37 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    SZUPER PUHA SZILIKON, 7 vibrációs funkció, 5 fokozatú sebességszabályozás, memória, vízálló, USB újratölthető

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    A Nana egy puha, tömör szilikonból és ABS-ből készült pálcás stimulátor PU bevonattal. Testre biztonságos, latex- és ftalátmentes. A Nana 3 rezgési sebességgel és 7 ritmussal mindenki kedvenc rezgési beállítását kínálja.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    A Lici G-Pont vibrátor a garantált élvezetet jelenti. Ez a vibrátor a valósághű és ívelt kialakításnak és a 10 vibrációs beállításnak köszönhetően nélkülözhetetlen az éjjeliszekrényében. A Lici vibrátor selymesen puha és vízálló. A vibrátor ezért használható a zuhany alatt vagy a fürdőben. A vibrátor alján színes LED-lámpák találhatók, amelyek színt váltanak minden alkalommal, amikor módosítja a vibrációs beállításokat.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Your New Favourite Wand Massager Super Strong Yellow

    Dinamikus, sárga masszázspálca az Új Kedvencedtől: rugalmas, extra nagy masszázsfejjel a teljes testmasszázshoz és a pontszerű stimulációhoz. Az 5 rezgési mód 3 sebességfokozatban biztosítja a forró masszázs élvezetét.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Gyönyörű design teljes testmasszázsokhoz és spot-on stimulációhoz!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Good Vibes Only Gili G-Spot Vibrator Purple

    A Gili G-Pont vibrátor garantált örömet jelent. Ez a vibrátor a valósághű kialakításnak és a 10 vibrációs beállításnak köszönhetően nélkülözhetetlen az éjjeliszekrényében. A Gili vibrátor selymesen puha és vízálló. A vibrátor ezért használható a zuhany alatt vagy a fürdőben. A vibrátor alján színes LED-lámpák találhatók, amelyek színt váltanak minden alkalommal, amikor módosítja a vibrációs beállításokat.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Az Itsy Bitsy egy mini pálcavibrátor, amelyet erőteljes stimulációra terveztek. Kompakt méretének köszönhetően kényelmes és diszkrét opció azok számára, akik hordozható megoldást keresnek intim igényeikhez. Az Itsy Bitsy sokoldalú kialakítású, és kettős célt szolgálhat: masszírozóként és stimulátorként egyaránt használható. Erős és kielégítő vibrációival több érzékszervi élményt kínál, amelyet egyedül vagy partnerrel élvezhet.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Indigo

    Az Itsy Bitsy egy mini pálcavibrátor, amelyet erőteljes stimulációra terveztek. Kompakt méretének köszönhetően kényelmes és diszkrét opció azok számára, akik hordozható megoldást keresnek intim igényeikhez.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Vibrating Personal Massager

    Gondolataink, érzéseink, hiedelmeink és attitűdjeink pozitívan vagy negatívan befolyásolhatják biológiai működésünket. Más szóval, az elménk befolyásolhatja testünk egészségét! Másrészt, hogy mit teszünk a fizikai testünkkel (mit eszünk, mennyit sportolunk, még a testtartásunk is), az befolyásolhatja mentális állapotunkat (ismét pozitívan vagy negatívan). Ez összetett kölcsönhatást eredményez elménk és testünk között.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Good Vibes Only Fane Rabbit Vibrator Purple

    A Fane nyúlvibrátor a garantált élvezetet jelenti. Ergonómikus kialakításának köszönhetően nem csak a hüvelyt stimulálja, hanem a G-pontot és a csiklót is. A Fane vibrátor selymesen puha és vízálló. A vibrátor ezért zuhanyozás közben és fürdőkádban is használható. A vibrátor alján színes LED-lámpák találhatók, amelyek színt váltanak minden alkalommal, amikor módosítja a vibrációs beállítást. 10 rezgésbeállítás áll rendelkezésre.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cala Azul Maria Wand Vibrator

    Ez a pálcás vibrátor a Cala Azul kollekcióból tökéletes egy izgalmas éjszakához a hálószobában! Kompakt méretének köszönhetően a vibrátor utazáshoz is ideális, és az ultrapuha szilikonnak köszönhetően kényelmesen illeszkedik a kézbe. Élvezze a 10 vibrációs beállítást, még a fürdőkádban is, mert a vibrátor teljesen vízálló. Könnyen töltse fel a vibrátort a mellékelt USB-kábellel, és használat után tisztítsa meg langyos vízzel és játéktisztítóval.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Ha a pálcás masszírozó túl nagy és intenzív az Ön számára, akkor ez a mini masszírozó tökéletes választás. A kompakt méret ideálissá teszi ezt a játékot, hogy bárhová magával vihesse. A multifunkcionális masszírozó csodálatos puha fejjel és erőteljes rezgéssel rendelkezik, és USB kábellel újratölthető.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    Nincs készleten

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Booty Pleaser 21776 Black

    A „fenék” leghosszabb vége esetén a legrövidebb vége stimulálja a férfi gátat. A stimulátor testbiztos szilikonból készült, és 2 erős motorral rendelkezik, amelyek 9 különböző rezgésmódot kínálnak. Így a rezgések jól átterjednek az egész készüléken. Könnyen kezelhető a vezeték nélküli távirányítóval, amelyet a partner kezébe is adhat, hogy meglepje a rezgéseket és nagyon intenzíven élvezze az anális stimulációt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    Nincs készleten

  • Pretty Love Walter Black

    SZUPER PUHA SZILIKON, 7 vibrációs funkció, 5 fokozatú sebességszabályozás, memória, vízálló, USB újratölthető

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    Nincs készleten

31 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.