×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok műanyag

1 - 32 termék, Összesen:42

  1. 1
  2. 2
  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Rózsaszín

    Okostelefonnal irányított pillangós vibrátor. (iPhone és Android).

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Wanderlust

    Ennek az egyedülálló szilikon játéknak az egyik vége erőteljes pálcás masszírozó, a másik vége pedig kielégítő, gömbölyű és finoman ívelt vibe. Elegáns, könnyen elérhető vezérlőkkel a közepén, ez a kétoldalas forma kívül-belül megdolgozza két erőteljes motorjával, amelyek összesen 49 különálló sebesség- és funkciókombinációt kínálnak! Teljesen vízálló és elmeríthető, ez a tökéletes sokoldalú fürdőtárs, amely az Evolved Toy Cleanerrel és egy meleg vizes öblítővel gyorsan tisztítható.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Okostelefonnal vezérelhető pillangós vibrátor (iPhone és Android).

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black & Silver Power AkuWand II

    A sokoldalúság, az intenzitás, az erő és a felfedezés azok a szavak, amelyek meghatározzák az új DEXTER-t. Egy minden egyben sokoldalú masszírozó, amely 10 erőteljes rezgésmódot tartalmaz a lágytól a nagyon erősig.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Hagyja, hogy a DJ felpörgesse a ritmust. Az OhMiBod Club Vibe 2.OH egyenesen a célig repíti Önt ...

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Az erőteljes, teljes érintkezést biztosító Venus Butterfly Rocking Penis egy mini stimulátor, amely maximális kiterjedést biztosít erogén zónái számára.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Tökéletes egy melengető teljes testmasszázshoz!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Háromszoros stimulációs stimuláció útközben! Ez a bugyi vibrátor háromszoros stimulációt biztosít! A végbélnyílásban egy keskeny golyó ül, a hüvelyben egy vibrátor, az élvezet gyöngyén pedig egy stimulátor.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Renee Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Renée stimulátora egy fekete stimulátor elegáns arany színű díszítéssel, lekerekített fejjel és rugalmas csatlakozással a két vége között. A Renée 2 erős motorral rendelkezik, egy-egy mindkét végén, amelyek 7 vibrációs mintát és 3 sebességet kínálnak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ezt a Swirling P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A leghosszabb, pénisz alakú vég a férfi 'fenékben', a legrövidebb, bordás csúcs pedig stimulálja a perineumot. A Swirling P-Pleaser különlegessége a forgó mozgások lehetősége.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock 10" Vibrating Cock with Balls - Realisztikus vibrátor 25cm

    Az új King Cock rezgő dildók a leginkább realisztikus amerikai gyártmányú rezgő hímvesszők a világon! Minden véna, minden test és minden fej kézműves pontossággal készült, figyelmet szentelve a részleteknek, hogy a vásárlót a lehető legélethűbb élménnyel gazdagítsa.

    33 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Nyugtató vagy intim masszázsokhoz – egyedül vagy partnerrel!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    A Twister a vibráció és az új forgási rendszer, az Ultra Wave Motion System tökéletes kombinációja. A háromdimenziós forgatás új technológiája, amelytől élvezettel vergődhetsz, kiválóan alkalmas a G-pont és a csikló stimulálására. Nagyon erős játék.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Adj magadnak órákig tartó prosztata stimulációt, miközben a zsákmányodat arra képzed, hogy a dugót a helyén tartsd ennek a hámnak a segítségével! A plüss, prémium szilikon dugó tökéletes kezdőknek, akik hosszú, anális üléseket és némi könnyű kötöttséget szeretnének felfedezni, és a prosztata fejéséhez is szeretnének állóképességet fejleszteni.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    A Solstice egy alkalmazás által vezérelt prosztata masszírozó, amely az ergonómiát intelligens technológiával ötvözi, hogy kezdő és gyakorlott felhasználók számára nagyszerű élményt nyújtson. A Solstice erőteljes motorja, puha szilikonja és kényelmes illeszkedése a Whats Sense alkalmazással kombinálva előre beállított rezgési módot, zenét, kézzel festett vezérlési módokat, valamint interaktív hang-, kép- és szöveginformációkat biztosít a távvezérlés során.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Reverb Lilac

    A ROMP Reverb egy nyúlvibrátor Pleasure Air technológiával. Ez magában foglal egy belső G-pont vibrátorkart és egy külső csiklószívó-stimuláló fejet, amelyek együttesen kétféle stimulációt biztosítanak, belül és kívül egyaránt, az erőteljes, kevert orgazmus érdekében. 10 szívószintet, 3 vibrációs sebességet, 7 vibrációs mintát és utazási zárat kínál. Újratölthető és vízálló.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy for Her Vibrating Roto Suck-Her Purple

    A vibráló roto szívás puha, Elite Szilikon tapadókorongjával átölelte a lábai közötti hasadékot. Addig forgatta a csészét, amíg az szilárdan hozzá nem került a legérzékenyebb régiójának bőréhez. Amikor gyengéden megnyomta az „S” gombot, szívás rándult hozzá, és örömhullámot keltett legintimebb ajkán. Megnyomta az „R” gombot, hogy feloldja a szívást, és azon kapta magát, hogy l​a​o​r​e​e​t újra és újra megnyomja az „R” gombot, miközben az megfeji a csiklóját, és nedvességet okoz a lábai között.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    A Majestic egy izgalmas, tolóerős vibrátor a SeXentials by TOYJOY termékcsaládból. Ez a fel-le mozgó vibrátor szenzációs készségeivel és izgalmaival az intim élvezet új magasságaiba viszi. A kétmotoros, USB-ről újratölthető körvonal 3 rezgési sebességet és 4 vibrációs mintát kínál, észbontó tolófunkcióval kombinálva.

    60 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    A Vice háromszoros stimulációval újra feltalálja az orgazmust. Ezt a nyúlvibrátort úgy tervezték, hogy az összes hotspotot megcélozza. A vastag, ívelt nyél mélyen masszírozza a G-pontot, miközben a gyöngyös csiklandozó és a nyúlfül kielégíti a többi örömpontot a hihetetlen, vegyes orgazmusért.

    37 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    Az iVibe Select iQuiver egy innovatív kisméretű vibrátor 6 cserélhető fejjel, amelyek mindegyike egyedi érzést biztosít. A vibrátor 10 vibrációs mintát tartalmaz, amelyek összesen 60 egyéni érzetet tesznek lehetővé. Az iQuiver kis mérete és különféle fejformái multifunkcionálissá teszik, sok erogén zónát képes stimulálni.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Automatikus, ritmikus pumpás funkcióval a vaginális és anális élvezet kiteljesítéséhez!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    A Dream Toys Royal Fantasies kollekciójának Panacea vibrátora egy lila vibrátor stílusos, vöröses színű díszítéssel az alján és egy átlátszó gyűrűvel, amely piros és kék LED-lámpákkal világít. A Panacea robusztus és szilárd, 2 erős motorral rendelkezik, amelyek 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínálnak.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Coup!es Choice 3 Motors Vibrator Black

    3 Motors Vibrátor a Couples Choice-tól, egyik végén 2 nagyon rugalmas karral, a másik végén pedig erős tengellyel a változatos előjátékért és a testben és a testen való élvezetért. A 3 motor (egy a karban és egy a tengelyben) nagyon erős vibrációt biztosít. A rezgések 9 üzemmódban vannak, és a játékon lévő gombbal külön szabályozhatók. A divatos vibrátor puha szilikon borítású, és remekül érzi magát a bőrön élvezet és játék közben. A mellékelt USB kábellel újratölthető.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Tökéletes formájú RC rotációs prosztata masszírozó ANOS vibrációval, forgó kétfejű hegyével, amely kifejezetten a prosztatát célozza meg az anális masszázs során. Két nagy teljesítményű motor intenzív forgást és mély rezgéseket biztosít, amelyek a széles és ívelt dugóalapban is erősen érezhetők, hogy egyszerre stimulálják a végbélnyílást és a perineumot.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:42

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.