×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok Playboy

16 Termék

  • Playboy Let It Bead Black

    Lesz válasz...a vágyaira...Let It Bead! Fedezze fel az anális játékot és a csiklószívást ezzel a kétvégű élvezettel, amelyet az élvezetre építettek. A legmodernebb csiklószívóvég erőteljes orgazmusokat biztosít. Fordítsa meg a játékot, és tapasztalja meg az új érzéseket a több dübörgő vibráló gyöngysorból. Tartsa stabilan a texturált fogantyúval, mielőtt kipróbálná a Turbó mód gombot, amely azonnal a maximális sebességre küldi a gyöngyöket.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy The Swan Black

    A Pleasure még soha nem volt ilyen elegáns. A Multi Play sorozat részét képező Swan két finoman ívelt és rugalmas szárral rendelkezik, amelyek együtt mozognak a testeddel, a kisebbik szár folyamatosan érintkezik a csiklóval vagy a perineummal, míg a hosszabb szár mozog benned. Élvezze a 10 vibrációs sebesség és ritmus erejét minden tengelyben, amelyet a hagymás, texturált fejek még jobban stimulálnak. Az egyedülálló lapos talp lehetővé teszi, hogy a játék kényelmesen, függőlegesen álljon az éjjeliszekrényen.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Royal Mini Opal

    A nagyszerű dolgok kis kiszerelésben érkeznek, például a Royal Mini erőteljes élvezete, egy kompakt, bársonysima szilikonból készült pálca. A párnázott fej és a rugalmas nyak együtt mozog a testeddel, miközben 10 egyedi vibrációs sebességet és mintát fedezel fel. Vízálló és merülőképes, bárhol megidézheti az örömöt. A játék szabadsága!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Afternoon Delight Ombre

    Miért várna az éjszaka közepéig? Érezd a mély elégedettség ragyogását a Afternoon Delight segítségével. Ez a selymes tapintású G-pont vibrátor hosszú, egyenes szárral rendelkezik, amely körbefutó fejjel végződik, és szögben áll, hogy masszírozza a G-pontot 7 sebességgel és ritmussal. Hagyja, hogy krómozott ombre felülete elvarázsoljon. A játék szabadsága!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Arch G-Spot Vibrator Purple

    A hátba ívelő orgazmus a tiéd Arch. Tapasztalja meg a teltség érzését és az egyenletes G-pont stimulációt a testével együtt hajlító, rugalmas, kör alakú nyélnek köszönhetően.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Spot On Purple

    Fedezze fel az érintetlen örömöket a Spot On segítségével. A bársony sima szilikonból készült G-Spot Vibrátor vékony, állítható nyéllel rendelkezik, amely testéhez és vágyaihoz illeszkedik. A texturált, kör alakú fej 3 sebességgel és 4 ritmikus mintával masszírozza a G-pontot, hogy fokozza az élményt. A játék szabadsága!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Our Little Secret Acai

    A Little Secretünk egy hordható bugyi vibrátor bársonysima szilikonból, amely minden kirándulás alkalmával orgazmusos szórakozást tesz lehetővé. A testhez simuló és a ruha alá diszkréten illeszkedő ívű távirányító vibrációja több erogén zónát is elér. A 10 sebességgel és funkcióval játszani, ők nem fogják tudni, milyen jó érzés, de te igen. A játék szabadsága!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Lil Rabbit Deep Teal

    Vidd magaddal ezt a nyuszit bárhová. A Lil Rabbit egy kompakt Rabbit Vibrátor bársonysima szilikonból, tökéletesen ívelt nyéllel, amely 7 vibrációs sebességgel és funkcióval masszírozza a G-pontot. Maximalizálja örömét a külső nyuszistimulátor erőteljes rezgésével. A játék szabadsága!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy On The Spot Deep Teal

    Élvezze az élményt a helyszínen, ennek a G-pont vibrátornak köszönhetően, amely oda megy, ahol az ujjak nem. Ennek a játéknak az egyedi formája – egy erőteljes vibráló ovális a karcsú, finoman ívelt nyél tetején – könnyedén és pontosan eléri és masszírozza a G-pontot. A bársonysima szilikonból készült, szögletes pálca a testén siklik, miközben 10 sebességet és ritmust fedez fel.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Petal Wild Aster

    Egy rózsa olyan szép, hogy érezni kell, hogy elhiggye. A Petal egy egyedülálló, bársonysima szilikonból készült vibrátor, amely az intenzív rezgések és a precíz stimuláció tökéletes kombinációját nyújtja pöcögő nyelvéből. Helyezze a rózsafejet oda, ahol a legjobban szeretné érezni, és fedezze fel 9 sebességét és mintáját, vagy érezze a vibráló szárból származó érzés virágzását. A játék szabadsága!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Wrapped Around Your Finger Deep Teal

    Erősítse meg magát egy erőteljes Multi Play Finger Vibrátorral, amely szó szerint az ujja köré tekerhető. Csúsztassa át ujját a gyűrűn, és könnyedén navigáljon örömében, mivel az ívelt G-Spot és P-Spot nyél intenzív belső stimulációt, a lekerekített külső stimulátor pedig erőteljes csikló- és perineumrezgéseket biztosít. Adja át az irányítást egy partnerének, és hagyja, hogy megtalálják a tökéletes helyet az észbontó orgazmushoz.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Rev Me Up Opal

    A Rev Me Up beindítja a motorját. A rugalmas, texturált nyél rugalmas, mégis határozott G-pont stimulációt biztosít. Egyedülálló formája tökéletes a hajlított hegynek a G-ponthoz való hintázásához, míg az ergonomikus fogantyú a vibrációs alapot a testhez irányítja a kettős hatású vibráció újszerű megjelenése érdekében. A rugalmas kialakításnak és a 10 vibrációs sebességnek és funkciónak köszönhetően minden munkamenetet személyre szabhat.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy The Seeker Acai

    A Multi Play sorozatunk része, a Seeker tele van meglepetésekkel a kétvégű kialakításával, amely mindenki számára örömet okoz. Készítse el saját kalandját a rugalmas, ívelt nyéllel, amelyen egy gömbfej található a G-Spot vagy P-Spot stimulációhoz. Fordítsa meg a játékot, és tapasztalja meg az új érzéseket a több dübörgő vibráló gyöngysorból. Tökéletes vaginális vagy anális játékhoz, az élvezet lehetőségei végtelenek.

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Play Time Black

    Kényelmes és erőteljes élvezet kombinálható a Multi Play sorozatunk részét képező Play Time-ban. Ez a rugalmas vibrációs játék ideális a G-Spot vagy P-Spot játékhoz, gömbölyű, texturált fejének és egyedi összenyomható szárának köszönhetően.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Swoon Platinum

    Ez az elegáns fém vibrátor örömmel elájul, mivel könnyedén becsúszik vaginálisan vagy análisan. Olyan finoman sima érzetet kelt a bőrön, teljesen új szintre emelve az élményt, ahogy a célzott rezgések tiszta eksztázist biztosítanak a gyönyörű, fényes hosszon keresztül.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Palm

    Fedezze fel az erőteljes élvezetet, amely a tenyerében is elfér a Palm segítségével. A bársony sima szilikonból készült vibrátor kétféle játékot kínál egyetlen innovatív játékban. Úgy alakították ki, hogy kényelmesen illeszkedjen a kézbe és a testhez, a kúpos vége fókuszált koppintási érzetet biztosít, míg a szélesebb vége erőteljes vibrációt biztosít. A két független motor 10 sebességet és ritmust biztosít az élvezet elképesztő kombinációja érdekében. A játék szabadsága!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

16 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.