×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Prosztata vibrátorok vibráló

26 Termék

  • Gender X True Blue

    Ez az ultrasima szilikon játék két 10-fokozatú motorral lökdösődik és vibrál, amelyek együtt működnek a valóban rendkívüli élmény érdekében. A texturált, nyomó hosszú szár a lekerekített, enyhén lejtős fejlé válik, míg a fogantyú egyik végén vibráló mini-tolócsúcs, a másik végén pedig nyájas uszony található.

    45 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    A Multi P-Joy egy igazi újítás a férfi örömök terén. A rugalmas fej tartalmazza az első motort masszázsgolyókkal, amely fel-le mozogva hullámos szárának köszönhetően a legnagyobb pontossággal simogatja a prosztatát. A második motor forgó golyóival stimulálja az anális falat, míg a harmadik motor a gát élvezetére összpontosít. Lekerekített formájának köszönhetően könnyű és lágy behatolás garantált. A prosztata masszírozó 5 fel-le móddal, 5 forgási móddal és 7 vibrációs móddal rendelkezik.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Ez az anális masszírozó hajlított, hogy a P-pontot célozza meg, vagy nőknél a G-pont felé nyúljon, és egy domború izzóval is rendelkezik, amely belső örömét szolgálja! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a karima munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Ennek a csúcstechnológiás eszköznek kúpos hegye van, így kényelmesen becsúsztatható, és maximális anális élményt nyújt! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyukba nyíló nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a felni munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Ízleljen meg minden gumót, amint simán és érzékien csúsznak a végbélnyílásába, fokozatosan növekvő élvezetet nyújtva! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyuk nyílását, és olyan érzést nyújt, mint amikor nyalják!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Duplázza meg a boldogságát egy anális kiegészítővel, amely zümmög és kavarog. A 7x P-Gyro a távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgésbeállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek a lyukban. Ezalatt a hegye körökben hullámzik benned, és az édes helyedre csapódik.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Hozd ki magadból az intenzívebb orgazmust egy csúcstechnológiás P-pont masszírozóval. Ez a nagy teljesítményű anális eszköz nemcsak vibrál, hanem a szár is forog, hogy káprázatos stimulációt biztosítson a prosztata számára. A kettős motor lehetővé teszi, hogy megtapasztalja az élvezetet kívül-belül, a szárral, amely a perineumhoz simul.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Ízlelje meg minden dagadását a lyukábn, de képzelje el azt az érzést, amikor valamelyikük elkezdi simogatni a prosztatáját! A 7x P-Milker távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgési beállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek és pulzálnak a lyukban.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Az Ultimate Expand egy egyedülálló felfújható szilikon vibrátor, amely az élvezet új magasságaiba viszi. Testreszabhatja fantáziáit a hét felfújási és rezgési mód közötti váltással, amelyek örömmel töltik meg hüvelyét vagy végbélnyílását. Ezenkívül az Ultimate Expand egy második motorral is rendelkezik, amely stimulálja a gát és a csikló területét.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Hajlítsa meg a kívánt szögbe, majd gyönyörködjön a külső vibrációban és a prosztatafejésben! A 7x P-Bender távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy 3 sebességen és 4 gát vibrációs mintán, valamint 5 fejési mozgásmódon válthasson a tengely hegyének felszíne alatti kis gyöngyből. A kettős élvezetet tökéletesíti a szár rugalmassága, amely lehetővé teszi, hogy tökéletesen pozícionálja a tűhegyes prosztata stimulációhoz.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Kényeztesse a prosztatáját vibrációval és simogató érzésekkel. A 7x P-Stroke a távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgésbeállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek és lüktetnek a lyukban.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Tapasztalja meg a lyukba tömött gumó vibráló kerületét, miközben a perineum stimulátor kívülről zizeg. A 10x P-Flexer távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy 3 rezgési sebességen és 7 pulzációs mintán keresztül váltson, amelyeket belülről és kívülről szállítanak az erős kettős motorok. A nagy gumó egy hajlékony, keskeny száron helyezkedik el, amely lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon az Ön belső működésének természetes szögeihez.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Adja át magát a határozott, teljes férfias élménynek, amikor magához öleli az ikonikus Rude -Boy Xtreme-et a prosztata és a perineum mély, erőteljes élvezetéért.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Solstice X App Controlled Prostate Vibrator

    A Solstice X egy állítható és rugalmas prosztata vibrátor, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy testükhöz és preferenciáihoz igazítsák a formát és a méretet, valamint testreszabják az eszköz szögét és görbületét a kényelem és a hatékonyság optimalizálása érdekében.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X Mad Tapper Black

    Ez a jól kidolgozott vaskos forma 3 különálló motorral rendelkezik, amelyek egymástól függetlenül működnek a kombinációk és az élmény maximális rugalmassága érdekében. A fő tengely texturált és szögben dőlt, 10 fokozatú rezgéssel a fejben és intenzív, 5 fokozatú menetfúró funkcióval középen lefelé. Az ergonomikus alap, amely alatt egy 3 gombos vezérlőpanel található, robusztus hegyének végén egy 5-sebességes lüktető golyó található. Teljesen vízbe meríthető, könnyen tisztítható és USB-vel újratölthető.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Élje át a lehető legintenzívebb orgazmust, ha megérinti P-pontját! Ennek az egyedülálló prosztatavibrátornak a merev szára egy felpattanó gombbal rendelkezik a hegyén, amelyet kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy úgy érezze, mintha az ujját megérintette volna – ezt az érzést a legtöbb férfi a valaha érzett legmélyebb élvezetként írja le. De ez még nem minden! Ha már bent vagy, és kopogtatsz, a vibráló golyós stimulátor közvetlenül mögötte fészkelődik, és egy további csillogást nyújt, amely valóban boldoggá tesz – még a víz alatt is, mivel az egész játék teljesen elmerülhet.

    42 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X The General

    Vegye át az irányítást a The General segítségével – egy erős, kétmotoros játék robusztus formákkal és ívekkel. A gömbölyded, kerek fej ide-oda ingadozik, miközben a nagy középső izzó egyszerre vibrál, vastagon ívelt barázdákkal. Egy nagyon vaskos, ergonomikus alap rögzíti a játékot, amely a harmonika száránál hajlik. Mindkét 10 sebességes motor egyidejűleg működik, távirányítóval vezérelhető vagy közvetlenül működtethető. Vízbe meríthető, újratölthető és könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Nem az átlagos örömcsatlakozó, a Lumen új élményt kínál azok számára, akik hálószobájukat szeretnék színpadká varázsolni. Testbarát szilikonból készült, Velvet Wave komforttechnológiával; párnázott bordázott szilikon, amely egyszerre nyújt kényelmet és élvezetet a boldog, de mégis kellemes élményért.

    89 900 Ft

    33 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Hot Octopuss Plex with Flex Prostate Stimulator

    Dupla motorok a dupla élvezetért, így Ön irányíthatja az intenzív magas és dübörgő basszus rezgések végtelen kombinációit.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ride Extreme Dual Motor Remote Control Prostate Vibrator Black

    A Ride Extreme csak tapasztalt felhasználók számára készült. Átmérőjű szára még a legnehezebb kielégítést is kielégíti. Két erős, dübörgő motorja van: egy a tengelyben és egy az alapban a kettős prosztata és perineum stimulációhoz. 8 méteres távirányító technológiával.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    A G-Play [+] termékcsalád valóban sokoldalú, sokféle felhasználásra. Három méretben kapható külön-külön vagy 'Trio' készletben. Mindegyik méret 6 különböző vibrációs funkcióval büszkélkedhet: lassú, közepes, gyors, lassú impulzus, gyors pulzus és fokozódó. A G-Play [+] kiváló minőségű szilikonból készült, és eltávolítható motorral rendelkezik. Ez rendkívül egyszerűvé teszi a tisztítást, vagy ha a hüvelyt nem vibráló ujjrezgésként szeretné használni, megteheti! A G-Play [+] vízálló és újratölthető is.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-PULSE Taint Tapping Silicone Prostate Stim with Remote

    Tapasztalja meg a prosztata stimuláció legkiválóbb szintjét ezzel a kétágú szennyeződést kedvelővel! Prémium minőségű anyagokból készült, és elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy kielégítse a legigényesebb anális rajongókat is. Ezt a játékot a két csavart stimulátornak köszönhetően intenzív férfi élvezetekre tervezték – a prosztata vibrátorszárának, amely zúgja a belsejét, és egy káprázatos, szennyeződést koppintó szárnak, amely segít túllendíteni a szélén!

    66 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ride Remote Control Prostate Dual Motor Vibrator

    Két erős dübörgő motor, egy a tengelyben és egy az alapban a kettős prosztata és a perineum stimulálásához. Távirányítós technológiával 8 méteres távolságig.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-THUMP Tapping Prostate Stimulator Black

    Tapasztalja meg a 3 sebességű koppintást és a 7 rezgésmódot, amelyek a prosztata csúcsélményét szolgálják. Ennek a prosztatahangulatnak a csúcsán található élvonalbeli koppintási technológia minden bizonnyal a prosztatajáték kezdőknek és veteránoknak egyaránt tetszeni fog – találja meg a koppintás és a vibráció tökéletes kombinációját egy rendkívüli orgazmushoz, amely csak prosztatajátékkal érhető el! A nagy teljesítményű vibrációs motorok mind a tengelyben, mind a perineum részen helyezkednek el a tandem élvezet érdekében kívül-belül.

    47 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Prostate Pro

    Az ergonómia és az élvezetek figyelembevételével tervezték, így olyan fokozott orgazmusokat érhet el, amelyek megváltoztatják a véleményét arról, hogy a férfi csúcspont mennyire kielégítő lehet. A prosztata valóban egy kapcsoló az intenzívebb orgazmusokhoz.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    Nincs készleten

  • The Rabbit Company The Prostate Rabbit Fekete

    Ennek az újratölthető, bájos nyuszis prosztatavibrátornak egyetlen célja van: a te vágyaid kielégítése! Hidd el, vele garantált lesz az öröm!

    90 900 Ft

    35 900 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás

26 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.