×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok prosztata

25 Termék

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    A Multi P-Joy egy igazi újítás a férfi örömök terén. A rugalmas fej tartalmazza az első motort masszázsgolyókkal, amely fel-le mozogva hullámos szárának köszönhetően a legnagyobb pontossággal simogatja a prosztatát. A második motor forgó golyóival stimulálja az anális falat, míg a harmadik motor a gát élvezetére összpontosít. Lekerekített formájának köszönhetően könnyű és lágy behatolás garantált. A prosztata masszírozó 5 fel-le móddal, 5 forgási móddal és 7 vibrációs móddal rendelkezik.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Ez az anális masszírozó hajlított, hogy a P-pontot célozza meg, vagy nőknél a G-pont felé nyúljon, és egy domború izzóval is rendelkezik, amely belső örömét szolgálja! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a karima munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Ennek a csúcstechnológiás eszköznek kúpos hegye van, így kényelmesen becsúsztatható, és maximális anális élményt nyújt! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyukba nyíló nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a felni munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Ízleljen meg minden gumót, amint simán és érzékien csúsznak a végbélnyílásába, fokozatosan növekvő élvezetet nyújtva! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyuk nyílását, és olyan érzést nyújt, mint amikor nyalják!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Duplázza meg a boldogságát egy anális kiegészítővel, amely zümmög és kavarog. A 7x P-Gyro a távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgésbeállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek a lyukban. Ezalatt a hegye körökben hullámzik benned, és az édes helyedre csapódik.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Hozd ki magadból az intenzívebb orgazmust egy csúcstechnológiás P-pont masszírozóval. Ez a nagy teljesítményű anális eszköz nemcsak vibrál, hanem a szár is forog, hogy káprázatos stimulációt biztosítson a prosztata számára. A kettős motor lehetővé teszi, hogy megtapasztalja az élvezetet kívül-belül, a szárral, amely a perineumhoz simul.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Ízlelje meg minden dagadását a lyukábn, de képzelje el azt az érzést, amikor valamelyikük elkezdi simogatni a prosztatáját! A 7x P-Milker távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgési beállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek és pulzálnak a lyukban.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Hajlítsa meg a kívánt szögbe, majd gyönyörködjön a külső vibrációban és a prosztatafejésben! A 7x P-Bender távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy 3 sebességen és 4 gát vibrációs mintán, valamint 5 fejési mozgásmódon válthasson a tengely hegyének felszíne alatti kis gyöngyből. A kettős élvezetet tökéletesíti a szár rugalmassága, amely lehetővé teszi, hogy tökéletesen pozícionálja a tűhegyes prosztata stimulációhoz.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Kényeztesse a prosztatáját vibrációval és simogató érzésekkel. A 7x P-Stroke a távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgésbeállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek és lüktetnek a lyukban.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Az ergonomikusan kialakított anális vibrátor Hyper-Pulse P-Spot Massager az Anal Fantasy Elite Collectionből nagyszerű, mert könnyen megtalálja, eléri és intenzíven stimulálja a prosztatát. A hegyén egy puha szilikon membrán található, amely közvetlenül a P-pontot éri el, így további lüktető impulzusokkal masszírozza azt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Az Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator anális dugó egy érzéki szilikon játék, amely arra készült, hogy megkönnyítse Önt az anális és prosztata izgalmakban. A karcsú karszalagos távirányító 12 erőteljes vibrációs funkciót vezérel intenzív szinkronizált forgó, tolóerővel és két erőteljes motorral.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Tapasztalja meg a lyukba tömött gumó vibráló kerületét, miközben a perineum stimulátor kívülről zizeg. A 10x P-Flexer távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy 3 rezgési sebességen és 7 pulzációs mintán keresztül váltson, amelyeket belülről és kívülről szállítanak az erős kettős motorok. A nagy gumó egy hajlékony, keskeny száron helyezkedik el, amely lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon az Ön belső működésének természetes szögeihez.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Kink Ultimate Rim Job Silicone Prostate Massager with Rotating Ridges

    Emelje a prosztatajátékot egy újabb szintre. A Kink by Doc Johnson® kollekciónak ez a kiegészítője a férfiak számára a végső anális vibrátornak készült, és ez a kiegészítő mélyen behatol, és több területet is stimulál az elegáns prémium szilikonnal, az anatómiai kontúrokkal, az erős dübörgő rezgéssel és az erőteljes forgó gerincekkel, amelyek tökéletesen illeszkednek az extrém rimming akciókhoz. Az egyes stimulációs pontokhoz – a 10 funkciós vibrációs tengely, a 10 funkciós vibrációs perineum stimulátor és a 3 sebességes, több irányban forgó gerincek – külön kezelőszervei egyedi módokkal – minden egyes alkalommal személyre szabják az élményt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Adja át magát a határozott, teljes férfias élménynek, amikor magához öleli az ikonikus Rude -Boy Xtreme-et a prosztata és a perineum mély, erőteljes élvezetéért.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    A Wall Banger P-Spot célja, hogy tökéletes élményt teremtsen az egyedüli szex során, vagy ossza meg partnerével egy fenséges szexuális kalandhoz! Ez a többfunkciós vibrációs masszírozó egy kivehető mágneses távirányítóval rendelkezik, amely könnyen rögzíthető a dugó aljához, így a vezérlőt az Ön keze ügyébe helyezheti, vagy ami még jobb, hagyja, hogy partnere használja a távirányítót! Egy erős tapadókorong-talp tartja a Wall Banger P-pontot, hogy elérje azokat a tökéletes helyeket! Tapasztalja meg a szórakozást és fedezze fel a végtelen lehetőségeket!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Prostate Pro

    Az ergonómia és az élvezetek figyelembevételével tervezték, így olyan fokozott orgazmusokat érhet el, amelyek megváltoztatják a véleményét arról, hogy a férfi csúcspont mennyire kielégítő lehet. A prosztata valóban egy kapcsoló az intenzívebb orgazmusokhoz.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Állítsa be zsákmányát ezzel az egyedülállóan kielégítő vibrációs anális csatlakozóval! A belső gyöngyök az alap belsejében forognak, és farrázó érzést keltenek, amely a vibrációhoz illeszkedve mélyen csillapítja a hátsó ajtó iránti vágyat. A krémesen sima szár elkeskenyedő hegyét úgy tervezték, hogy könnyű belépést biztosítson, és könnyedén navigáljon a P-pontig. A prosztata által stimulált orgazmusról azt írják, hogy a prosztata betegek számára elképzelhető legintenzívebb élvezet, ezért fedezze fel ezt az örömöt maga. Még a víz alatt is, mivel ez a játék teljesen víz alá merülhet. Tisztítsa meg játéktisztítóval és forró vizes öblítővel.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Élje át a lehető legintenzívebb orgazmust, ha megérinti P-pontját! Ennek az egyedülálló prosztatavibrátornak a merev szára egy felpattanó gombbal rendelkezik a hegyén, amelyet kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy úgy érezze, mintha az ujját megérintette volna – ezt az érzést a legtöbb férfi a valaha érzett legmélyebb élvezetként írja le. De ez még nem minden! Ha már bent vagy, és kopogtatsz, a vibráló golyós stimulátor közvetlenül mögötte fészkelődik, és egy további csillogást nyújt, amely valóban boldoggá tesz – még a víz alatt is, mivel az egész játék teljesen elmerülhet.

    42 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Soha nem volt ilyen jó az ütésekkel tekerni! A hagymás hegyének két oldalán található két dübörgő motorral ez a prosztatagyönyörködtető közvetlenül és mögötte is megérinti a P-pontot, és mennydörgő érzést kelt, ami intenzív felszabaduláshoz vezet. A sima, fényes fekete bevonat álomszerűen csúszik be a rengeteg síkosítóval, a távirányító pedig lehetővé teszi a kéz nélküli vagy partneres játékot, még a víz alatt is, mivel teljesen alámeríthető. Üsse ki magát az 1-2 orgazmussal, amit még soha nem tapasztaltál! ZT játéktisztítóval és forró vizes öblítővel tisztítsa.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Nem az átlagos örömcsatlakozó, a Lumen új élményt kínál azok számára, akik hálószobájukat szeretnék színpadká varázsolni. Testbarát szilikonból készült, Velvet Wave komforttechnológiával; párnázott bordázott szilikon, amely egyszerre nyújt kényelmet és élvezetet a boldog, de mégis kellemes élményért.

    89 900 Ft

    33 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Hot Octopuss Plex with Flex Prostate Stimulator

    Dupla motorok a dupla élvezetért, így Ön irányíthatja az intenzív magas és dübörgő basszus rezgések végtelen kombinációit.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    A G-Play [+] termékcsalád valóban sokoldalú, sokféle felhasználásra. Három méretben kapható külön-külön vagy 'Trio' készletben. Mindegyik méret 6 különböző vibrációs funkcióval büszkélkedhet: lassú, közepes, gyors, lassú impulzus, gyors pulzus és fokozódó. A G-Play [+] kiváló minőségű szilikonból készült, és eltávolítható motorral rendelkezik. Ez rendkívül egyszerűvé teszi a tisztítást, vagy ha a hüvelyt nem vibráló ujjrezgésként szeretné használni, megteheti! A G-Play [+] vízálló és újratölthető is.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-PULSE Taint Tapping Silicone Prostate Stim with Remote

    Tapasztalja meg a prosztata stimuláció legkiválóbb szintjét ezzel a kétágú szennyeződést kedvelővel! Prémium minőségű anyagokból készült, és elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy kielégítse a legigényesebb anális rajongókat is. Ezt a játékot a két csavart stimulátornak köszönhetően intenzív férfi élvezetekre tervezték – a prosztata vibrátorszárának, amely zúgja a belsejét, és egy káprázatos, szennyeződést koppintó szárnak, amely segít túllendíteni a szélén!

    66 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ride Remote Control Prostate Dual Motor Vibrator

    Két erős dübörgő motor, egy a tengelyben és egy az alapban a kettős prosztata és a perineum stimulálásához. Távirányítós technológiával 8 méteres távolságig.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Rabbit Company The Prostate Rabbit Fekete

    Ennek az újratölthető, bájos nyuszis prosztatavibrátornak egyetlen célja van: a te vágyaid kielégítése! Hidd el, vele garantált lesz az öröm!

    90 900 Ft

    35 900 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás

25 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.