×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok rózsaszín

1 - 32 termék, Összesen:88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • FUN FACTORY Big Boss G5 Rózsaszín

    BIG BOSS egy vibrátor mindazok számára, akik a NAGY dolgokat szeretik. Különösen öntudatos nőknek ajánljuk, és azon pároknak, akik pontosan tudják, mire vágynak, szeretik az intenzív élményeket, és nem félnek ringbe szállni a BIG BOSS-szal...

    44 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Patchy Paul G5 Rózsaszín

    Évekig a bájos Patchy Paul volt a Fun Factory arca. A vízálló, újratölthető vibrátor máig sokak barátja, mert még mindig tudja, mi teszi a lányokat igazán boldoggá!

    44 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith WDA028-M Wildolo Huge Massive Fantasy Girthy Silicone Dildo Vibrator with App 20.9cm Pink

    Technológiai cégként tervezőink folyamatosan arra törekszenek, hogy jobb élményeket teremtsenek ügyfeleik számára. Mindig prémium és fantasztikus termékeket kínálunk a legtöbb ember vágyainak megoldására, kényelmes interakciót biztosítunk és szűkítjük a szerelmesek közötti távolsági kapcsolatokat, csökkentjük a szerettei hiányának fájdalmát, és végtelen, rendkívüli szórakozást kínálunk.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Mora Neo Interactive Thrusting Vibrator Peach Pink

    Tökéletes vibrátora megérkezett a Mora Neo formájában, a SVAKOM interaktív nyúlvibrátora nyomógyöngyökkel. A puha tapintású, folyékony szilikonból készült Mora Neo egy gyöngyös gyűrűvel rendelkezik, amely a félmerev száron belül van, és egy független csiklóstimulátorral.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    A Match Up egy innovatív vibrátor 9 vibrációs móddal, amelyet távirányítóval vezérelhet. Két szilikonszárnnyal van felszerelve, amelyeket úgy terveztek, hogy átöleljék a csiklót, és a játék mindkét végén van egy-egy motor, amely külső és belső stimulálásra szolgál. A páros vibrátorhoz egy távirányító tartozik, amely akár 5 méterig is elér. Élvezze a Match Up-ot szólójáték közben, vagy hagyja, hogy partnere is csatlakozzon a mókához.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó bármely pontján.

    63 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet - Rezgő tojás mobilos applikációval

    Érezze az adrenalint a szervezetében köszönhetően a legújabb Flamingo vibrátornak. Ez a rezgő szerkezet izgató és intenzív G-pont rezgéseket ígér. A Flamingo kifejezetten olyan párok számára lészült, akik szeretik a nyilvános szexet és olyan nők számára, akik szívesen felizgulnak nyilvános helyen is.

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty 2 Vibrant Rose

    A Liberty 2 a tökéletes útitárs, amely a Womanizer eredeti Pleasure Air technológiáját kínálja kompakt méretben, így a felhasználók bárhová is mennek, örömüket lelik. Ez a diszkrét játék tele van erővel, 8 izgalmas és továbbfejlesztett intenzitási fokozattal. A Liberty 2 higiénikus burkolattal és biztonságos utazási zárral rendelkezik, így kényelmes és biztonságos opció az úton lévők számára.

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fun Toys Gballs 2 Rózsaszín

    Az első szex-fitness edző. Gballs 2-t egy csoport nemzetközi vállalkozó, kutató, tervező, mérnök és egészségügyi szakember együttes erővel fejlesztette ki .

    55 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Dorcel ismét egy új terméket kínál Önnek, amelyről beszélni, és örömében sikítani fog!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Desirable Pink

    A Desirable szupererős új generációs F1 motorral rendelkezik, 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármely nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a G-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltve 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lickgasm Mini 10X Silicone Licking and Sucking Stimulator

    Kényeztesse magát a pumpálásban, nyalással és vibrációval, mint még soha! Ehhez a mini tapadójátékhoz 2 különböző méretű csésze tartozik, amelyek a csiklóhoz vagy a mellbimbóhoz illeszkednek. Az átlátszó csésze sima, szilikon gyűrűvel rendelkezik, amely megtartja a tömítést és a nyomást, miközben automatikusan szívódik. A játéknak nyalónyelve is van, és 10 nyalási és rezgési mód közül választhat! Teljesen újratölthető, USB-kábellel jár a két használat közötti újratöltéshez. Prémium minőségű, ftalátmentes szilikonból készült.

    57 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Sync Lite Pink

    A Sync Lite egy intuitív vibrátor olyan kíváncsi párok számára, akik szeretnék elmélyíteni kapcsolatukat. A sima és egyszerűen használható Sync Lite tökéletes módja annak, hogy elindítsa a kalandot kihangosított rezgéssel, amelyet mindketten élvezhetnek.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Amy - G-spot vibrátor Rózsaszín

    Amy- elegáns mérete teszi ezt a masszírozót világszerte kedveltté. Se nem túl nagy, se nem túl kicsi. Egyszerű hajlított testével és a vízálló szilikon kialakítással az Amy gyengéden siklik a testen.

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vive Yoko Triple Action Vibrator Dual Prongs with Clitoral Pulse Wave Pink

    A gyönyörűen kialakított VIVE049-et három új generációs F1 10 sebességes/funkciós motor hajtja. A pulzushullámú klitormotor funkció és a vibráló kettős fogak (2 független motorral) segítenek elérni az elmezavart.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Rózsaszín

    Erősebb, szebb, és diszkrétebb. A Lily 2 tökéletes egyéni játék. Használható azonban partnerrel is, egy buja szeretkezés közben. Kielégíti minden érzékét.

    63 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys The Hammer - Extra erős pulzátor Rózsaszín

    Erősen texturált vibrátor, hangsúlyos fejrésszel, nyúl alakú csikló stimulálóval. Nyomógombbal vezérelhető teljesítmény és intenzitás.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cruise Cerise

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona Cruise 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona Cruise teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Az Angel egy sokoldalú vibrátor, amit nem szeretne kihagyni! Erőteljes, tehetséges és elegáns. Ergonómikus kialakítású, így könnyen fogható. 2 szupererős motorral rendelkezik, amelyek önállóan vagy társaságban használhatóak. Ideális a csikló, a G-pont és a mellbimbók stimulálására. Csábító előjátékhoz vagy lélegzetelállító közösüléshez, egyéni szexhez vagy partnerrel való játékhoz, az Angel minden igényét kielégíti.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Starlet 3 Pink

    Az új Womanizer STARLET 3 – ez az eredeti Womanizer Pleasure Air Technology öt új élénk termékszínnel és két további intenzitási szinttel kombinálva, miközben továbbra is vízálló és USB-n keresztül tölthető – elfogadható áron.

    39 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó minden pontján.

    69 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    A Homunculus egyszerre nyújt a felhasználónak rezgést és elektromos stimulációt. Nem igényel semmilyen további forrást, mivel önmagától bizsereg és pulzál. A Homunculus 12 rezgésmóddal és 5 szintű elektrostimulációval van felszerelve. A vibrátor Bluetooth segítségével mobiltelefonon keresztül vezérelhető.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intimina Kalia Couples Massager

    A Kalia egy gyönyörűen megtervezett páros masszírozó, amelyet nők közösülés közben viselhetnek. Az ultrapuha, rugalmas szilikon bevonatú, suttogó rezgések mindkét partner belső és külső örömét fokozzák. A tökéletes kiegészítő a nagyobb intimitás közös felfedezéséhez, a Kalia teljesen új szintre emeli közös intim élményeit.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    A 3Some egy elsőrangú kollekció az élvezet kedvelőinek, akik izgalomra, kiteljesedésre és szexi önkényeztetésre vágynak. A 3Some kollekció okos, intim tárgyakkal teszi funkcióba a szórakozást, amelyek többféleképpen élvezhetik az érzéseket és háromszoros élvezetet!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cruise Pink

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona Cruise 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona Cruise teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Rave 2 Fuchsia

    A We-Vibe Rave 2-t a tiszta élvezetre tervezték, a G-pontot és a hüvelynyílást célozza meg kielégítő vibrációkkal az intenzív csúcspont érdekében. Csavart élvezeti formája, sima szilikonja és állítható illeszkedése felejthetetlen élményt biztosít.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, harmadik generációs, lenyűgözően okos játék, nőknek és férfiaknak egyaránt nagy élvezet.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Ez a hihetetlen masszázspálca újratölthető és tele van energiával. A PalmPower kollekció legerősebb pálca, a PalmPower Extreme egyedi íve kényelmesebb tartást tesz lehetővé, és használat közben meg tudja dönteni a fejet.

    76 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Végre egy Bodywand vibrátor, amely működik víz alatt is!

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PicoBong Transformer Rózsaszín

    Miért érné be egy pozícióval, ha kipróbálhat 2-t is? Miért érné be kettővel, ha 3 is az Öné lehet? Csavarja, formázza, ahogy csak kedve tartja. Egyedül vagy partnerrel együtt élvezve, a Transformer szó szerint akár millió módon használható.

    44 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    Az iVibe Select iWand a klasszikus pálcás masszírozót a játékdobozból a többdimenziós élvezeti eszközzé emeli. Az optimális izgalomra tervezett 7 vibráló és pulzáló masszázsminta mellett a szilikon iWand gyengéd melegítő hatással is rendelkezik, amely lassan felmelegíti a szilikon pálcafejet kellemes, testbiztos hőmérsékletre. Az iWand a melegítési és rezgési móddal együtt vagy egyenként is használható.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Mythical Pink

    A Mythical szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Mythical újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Mythical könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.