×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok strukturált

65 - 96 termék, Összesen:161

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Igazán sokoldalú! Ez a játék kettős sűrűségű, hullámos, hajlítható, vibráló tengellyel rendelkezik. Vaginálisan vagy análisan, belsőleg vagy külsőleg használható. A fogantyú megkönnyíti az irányítást, akár egyedül, akár partnerrel használja. 6 rezgési beállítás közül választhat.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Ez az iF Design Award 2018 győztes 12 szívási módot kínál. Így megtalálhatja magának a tökéletes érzést. Ráadásul megérti a csikló bonyolultságát. A puha száj magába szívja az értékes gyöngyöt, és örömet okoz mindaddig, amíg el nem fogyaszt annyit, amennyit csak bír. Orvosi minőségű szilikonból készült. Ne hagyja ki.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Az innovatív PulsWave™ technológiának köszönhetően a ZALO arra is törekszik, hogy a nőknek vadonatúj élményt nyújtson a G-pont felfedezésében. A hagyományos vibrációs stimulációtól eltérően a PulsWave™ az exkluzív hullámmotoros hajtást alkalmazza. A megfelelő hajlítási szög és a G-pont finom szárnya ujjpép méretű területet alkot, ami megkönnyíti a nők számára, hogy érezzék G-pontjaikat, és élvezetté váljanak. A PulseWave™ motor és egy másik független vibrációs motor, valamint a fűtési funkció együttműködésével a nők felfedezhetik a mélyen elzárt élvezeteket.

    95 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Domi Female Attachment

    A női tartozék kettős stimulátoros G-pont karral, csiklókefével és szeméremajak masszírozóval rendelkezik. A G-pont kar tökéletes egyensúlyt biztosít a rugalmasság, a szilárdság és a hajlékonyság között. A csiklókefe rugalmas dudorokkal rendelkezik, amelyek borzongást küldenek végig a gerincen, a szeméremajak masszírozó pedig tökéletes azok számára, akik a széles körű stimulációt részesítik előnyben.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Feelz Toys Fonzie Lila

    Magas minőségű vibrátor, amely kifejezetten G-pont és klitorisz stimulációra alkalmas. Erős és rendkívül csendes vibrátor, amely hét vad beállítási módot kínál.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Az innovatív PulsWave™ technológiának köszönhetően a ZALO arra is törekszik, hogy a nőknek vadonatúj élményt nyújtson a G-pont felfedezésében. A hagyományos vibrációs stimulációtól eltérően a PulsWave™ az exkluzív hullámmotoros hajtást alkalmazza. A megfelelő görbületi szög és a G-pont finom szárnya ujjpép méretű területet alkot, ami megkönnyíti a nők számára, hogy érezzék G-pontjaikat, és örömet szerezzenek. A PulseWave™ motor és egy másik független vibrációs motor, valamint a fűtési funkció együttműködésével a nők felfedezhetik a mélyen elzárt élvezeteket.

    95 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Adja át magát a határozott, teljes férfias élménynek, amikor magához öleli az ikonikus Rude -Boy Xtreme-et a prosztata és a perineum mély, erőteljes élvezetéért.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Ez a szuper puha szilikon 7 funkciós nyúlvibrátor elképesztően felszerelt, hogy intenzív élvezetet nyújtson Önnek estéről estére. Ennek a karcsú és elegáns lila játéknak az alakja sima és ívelt, vastag feje eléri a belső G-pontot, és egy kisebb, ívelt nyúlcsikló biztosítja az ökölbe szorító orgazmust.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Domi Male Attachment

    A férfi tartozék egy prosztata masszírozó karral és egy pénisz stimulátorral rendelkezik. A kar rugalmas P-pontos kar, amely megkönnyíti az édes pont megtalálását. A stimulátor minden mérethez igazítható.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Az Eclipse™ kúpos görgős golyós behatoló még a legtapasztaltabb hátsó járat szerelmeseit is lenyűgözi erőteljes gördülő hegyével, bordázott szárával és 12 intenzív vibrációs funkciójával. Válassza ki örömének intenzitását, és merüljön el mélyen az orgazmikus belső stimulációban az erőteljes görgős stimulációval.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    10 különböző rezgésmód, amelyek az Ön számára vannak testreszabva a végtelen élvezet felfedezéséhez. Egy utazás a legmélyebb vágya felfedezéséhez...

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Ez a fajta vibrátor volt a legújabb trend a közösségi médiában, és tudjuk, miért. A 12 vibrációs funkcióval és 12 nyalási funkcióval felszerelt Rose Lover felejthetetlen élményt nyújt. A rózsa tetején egy nyalóstimulátor intenzíven stimulálja a csiklót.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Szilikon mókás nyelve kényelmesen a táskájában volt… egészen mostanáig! Kihúzta az áramvonalas tokot, és új kedvenc személyes játékára mosolygott. Megnyomta a fűtés gombot, hogy elindítsa a melegítő üzemmódot, ami mindig segített neki ellazulni. Aztán megnyomta a bekapcsológombot – izgató rezgések zúgtak, és a billegő nyelv incselkedően kezdett mozogni előre-hátra.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    A Wall Banger P-Spot célja, hogy tökéletes élményt teremtsen az egyedüli szex során, vagy ossza meg partnerével egy fenséges szexuális kalandhoz! Ez a többfunkciós vibrációs masszírozó egy kivehető mágneses távirányítóval rendelkezik, amely könnyen rögzíthető a dugó aljához, így a vezérlőt az Ön keze ügyébe helyezheti, vagy ami még jobb, hagyja, hogy partnere használja a távirányítót! Egy erős tapadókorong-talp tartja a Wall Banger P-pontot, hogy elérje azokat a tökéletes helyeket! Tapasztalja meg a szórakozást és fedezze fel a végtelen lehetőségeket!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    A Nereos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel, teljesen stílusosan a Goddess Collection többi játékával. Az elegáns vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült vibrátor puha hegyű, és selymes tapintású.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    A Gcandy 2 erős motorral büszkélkedhet, amelyek közül az egyik a csomagtartóban van a G-pont stimulálására, egy motor pedig az ujjban található a csikló stimulálására. A Gcandy működési ideje nem kevesebb, mint 4 óra egy töltéssel.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Bemutatjuk a Booty Beads-t – a bolygó legváltozatosabb és legrugalmasabb anális játékát – MOST ÚJRATÖLTHETŐ!

    29 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Stronic Petite Pastel Lilac

    Tehát szeret új játékokat kipróbálni, és innovatív, lüktető technológiánk felkeltette a figyelmét? Akkor a Stronic Petite lehet a megfelelő játék az Ön számára. A legkisebb és legkönnyebb pulzátorunk teljesen magától lök a kéz nélküli szórakozás érdekében. Ráadásul a kúpos hegye könnyen behelyezhető, így kiváló első pulzátor vagy szexjáték.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Abbott Purple

    Két ujjas vibrátor rugalmas hurkokkal az előjáték izgalmas kiegészítése érdekében. Csúsztasson egyet minden számjegyre, és élvezze, hogy lábujjgöndörítést keltsen saját magának vagy partnerének – úgy gondoljuk, hogy bűn lenne nem ajánlatot tenni pároknak és kezdő szexjátékokkal.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Ez a Nyuszi tökéletes vibrátor minden érzékeny pont eléréséhez. A felső kört 8 különböző mintával tudja elkészíteni. Bekapcsolhatja a nyulat is, így a hegye rezeg. Ennek 36 beállítása van. A forgásirányt is szabályozhatja.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Tehát szeret új játékokat kipróbálni, és innovatív, lüktető technológiánk felkeltette a figyelmét? Akkor a Stronic Petite lehet a megfelelő játék az Ön számára. A legkisebb és legkönnyebb pulzátorunk teljesen magától tolod a kéz nélküli szórakozás érdekében. Ráadásul a kúpos hegye könnyen behelyezhető, így remek első pulzátor vagy szexjáték.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Élvezze az izgalmas változatosságot és a végtelen sokoldalúságot a tökéletes páros készlettel! Mind a négy klasszikus kedvenc használható m​a​x​i​m​u​s együtt vagy külön-külön is. A karcsú, 7”-es, többsebességes vibráció párosítható a rendkívül rugalmas textúrájú hüvelyrel és az erőteljes lövedékkel a saját, szuperstimuláló nyuszi számára. Próbálja meg a C-gyűrűt a tengelye vagy a labdák köré helyezni, vibráló golyóval vagy anélkül, az izgalmas szexjátékhoz. A lehetőségek végtelenek a többórás szexi partnerjátékban!

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Good Vibes Only Tate G-Spot Vibrator Turquoise

    A Tate G-pont vibrátor egy klasszikus vibrátor. Szilárd fogást biztosít, így a vibrátort könnyű tartani használat közben. Ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyedén eléri a megfelelő helyeket. A Tate vibrátor selymesen sima és könnyen kezelhető. 10 rezgésbeállítással rendelkezik és vízálló, így zuhanyozás közben és fürdőkádban is használható.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Fáradhatatlan lökésekkel, hirtelen fordulatokkal és izgalmas vibrációkkal elégíts ki minden vágyat, amikor csak akarod – mindez egyetlen hangulatban: Eve's First Thruster!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-pontját Istennő-pontként emlegette. Amikor először megpróbálta megtalálni, nem tudta pontosan, hol található a hüvelyében. Ám amikor magába csúsztatta a G-Spot Stimulate-Her eszközt, az ívelt forma automatikusan nekinyomódott megfoghatatlan G-pontjának, és ezután nem voltak kétségei a helyét illetően. Most készen állt arra, hogy felfedezze első G-pont orgazmusát. Megnyomta a melegítő funkció gombot, hogy a Stimulate-Her kényelmes 104 fokra melegedjen. A meleg jó érzést adott.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Egy sor kecsegtető funkcióval és innovatív rendszerrel, amely az egész hüvelyt tetőtől talpig masszírozza. Erőteljes vibráló csiklóstimulátor.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    A többi Goddess Collection játékkal teljesen stílusos Belenos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel. A klasszikus vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült vibrátor bársonyosan puha tapintású.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    A Lovely Leopard bemutatása A Lovely Leopard egy elegáns, újratölthető mini pálca vibrátor. Rezgései erőteljesek és csendesek. A gyönyörű leopárd vízálló, 10 funkciója van, és a csikló stimulálására tervezték. A termékhez tartozik egy mesés kozmetikai f​u​s​c​e táska, amelyben minden nélkülözhetetlen kell, gyönyörű leopárd stílusú mintával. A szép leopárd vízálló, és kádban vagy zuhanyzóban is használható.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Beau Purple

    Orvosi minőségű szilikonból készült, és 12 vibrációs funkcióval rendelkezik. Divatos, elegáns megjelenésű dizájnjával, vonzó színével és kényelmes tapintásával a női különféle igények kielégítésére tervezték. Ergonómikus kialakítása a kényelmes kezelést szolgálja.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    10 különböző vibrációs mód, amelyek az Ön számára vannak testreszabva, hogy felfedezzék a végtelen élvezetet. Egy utazás a legmélyebb vágyad felfedezéséhez...

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    A Nalone dragon egy stílusos vibrátor, amelyet kifejezetten a prosztata optimális stimulálására fejlesztettek ki. Puha szilikonból készült, és bordázott szárral rendelkezik az extra érzet érdekében. A játék alján masszírozó is található, amely használat közben masszírozza a gátat. Mindkét stimulációs pontban külön motor található, amely 7 különböző rezgésbeállítással rendelkezik.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Iroha Petit Shell

    Azok számára, akik tétováznak, hogy kipróbálják-e az élvezeti cikkeket, egy egyszerűbb szenzációra invitáljuk Önt, egyszer használatos termékünkkel - az iroha petitvel. Rugalmas új textúrát kínál megfizethető áron. 98%-ban vízből áll, hűtőszekrényben hűtheti vagy fürdőben melegítheti a kívánt hőmérsékletre. Érzés, ellentétben az ujjaival vagy a szilikonnal. Élvezze az élvezet új érintését.

    6 390 Ft

    3 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:161

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.