×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok többfunkciós

1 - 32 termék, Összesen:44

  1. 1
  2. 2
  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with with 5 Shocks & Rotations Skin

    A PALOQUETH dildó 10 különböző rezgésváltozattal rendelkezik, így dinamikus és változatos játék. Ezen felül még 6 különböző toló és forgó mintával is rendelkezik, hogy csiklandozza az érzékeit, és az egész élményt személyre szabhatóbbá tegye.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black & Silver Power AkuWand II

    A sokoldalúság, az intenzitás, az erő és a felfedezés azok a szavak, amelyek meghatározzák az új DEXTER-t. Egy minden egyben sokoldalú masszírozó, amely 10 erőteljes rezgésmódot tartalmaz a lágytól a nagyon erősig.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Ha már unod a piacon lévő tipikus játékokat, akkor ki kell próbálnod a Dash 2.0 Softer Tip-et, az Intoyou család utolsó, de nem utolsó sorban utolsó tagját.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Rózsaszín

    U-alakú kettős felhasználású G-pont vibrátor. Rendkívül rugalmas vibrátor, amely közösülés közben is használható. Kivételesen sokoldalú és állítható. A stílusos vibrátor tápellátását 2 egyéni erős motor biztosítja. Számos szögből kísérletezhet vele, maximális élvezetet tartogat az Ön számára is! Tartsa egyenesen, így hagyományos vibrátorként funkcionál...vagy hajlítsa félbe a dupla G-pont & csikló stimulációhoz! 100% bársonyos tapintású szilikonból készült.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    A Twister a vibráció és az új forgási rendszer, az Ultra Wave Motion System tökéletes kombinációja. A háromdimenziós forgatás új technológiája, amelytől élvezettel vergődhetsz, kiválóan alkalmas a G-pont és a csikló stimulálására. Nagyon erős játék.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    A mély, intuitív felfedezéshez készült, mélyreható vezeték nélküli pálca, a Bthrilled Premium ergonómikusan kialakított fogantyúja szögben dőlt el, így könnyedén eljuthat bármely édes helyhez. Speciálisan megtervezett, sima, széles fejjel rendelkezik, amely a teljes stimuláció hullámait sugározza, és a nyaka finoman hajlik, hogy enyhítse a nem kívánt súrlódást. USB-töltési képességével, kompakt méretével és egyedi védőkupakjával pedig a legutazásbarátabb pálca.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    A Solstice egy alkalmazás által vezérelt prosztata masszírozó, amely az ergonómiát intelligens technológiával ötvözi, hogy kezdő és gyakorlott felhasználók számára nagyszerű élményt nyújtson. A Solstice erőteljes motorja, puha szilikonja és kényelmes illeszkedése a Whats Sense alkalmazással kombinálva előre beállított rezgési módot, zenét, kézzel festett vezérlési módokat, valamint interaktív hang-, kép- és szöveginformációkat biztosít a távvezérlés során.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    A 3Some egy elsőrangú kollekció az élvezet kedvelőinek, akik izgalomra, kiteljesedésre és szexi önkényeztetésre vágynak. A 3Some kollekció okos intim tárgyakkal teszi funkcióba a szórakozást, amelyek többféleképpen élvezhetik az érzéseket és háromszoros élvezetet kínálnak!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Ó Casanova! Az érzéki French Kiss™ Casanova egy ellenállhatatlanul villódzó teaser erőteljes vibráló golyóval, amely igazán szenvedélyes játékidőt tesz lehetővé. Ez az erőteljes hangulat valódi eksztázist mutat meg a nyelv minden villogásával, két vibrációs motorral és 12 vibrációs funkcióval.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloom The Rose G-Spot Vibrator

    A Rose egy stílusos G-pont vibrátor az elegáns Bloom kollekcióból. Mind a vibrátor, mind a csomagolás gyönyörű dizájnja a The Rose-t minden nő nélkülözhetetlen játékává teszi.

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-pontját Istennő-pontként emlegette. Amikor először megpróbálta megtalálni, nem tudta pontosan, hol található a hüvelyében. Ám amikor magába csúsztatta a G-Spot Stimulate-Her eszközt, az ívelt forma automatikusan nekinyomódott megfoghatatlan G-pontjának, és ezután nem voltak kétségei a helyét illetően. Most készen állt arra, hogy felfedezze első G-pont orgazmusát. Megnyomta a melegítő funkció gombot, hogy a Stimulate-Her kényelmes 104 fokra melegedjen. A meleg jó érzést adott.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Kényeztesse magát a mágikus oldalával, és varázsoljon végtelen élvezetet a Pretty Little Wands Charmerrel. Tolja magát az élvezet új magasságaiba az egyedülálló, vékony masszírozóval, amely 10 rezgési sebességgel, többirányú, rugalmas testtel és kényeztető, kétvégű kialakítással rendelkezik.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    A Sweet Smile-tól származó Thrusting Pearl Triple Vibrator egy díszes tolóvibrátor egy nyúl kialakítású klitorisz stimulátorral és egy anális vibrátorral gyengéd gyöngyös kialakításban. A 3 motor intenzív stimulációt biztosít.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    A Cheeky könnyedén testesíti meg a szépséget, a szórakozást és az erőt egy luxuspálcában, amelyet estéről estére ágyba kell vinni. Minden aprólékosan megtervezett funkció az Ön élvezetét szolgálja. A fogantyú párnázott párna textúrát biztosít, amely egyszerre szolgálja a kényelmet és a fogást, miközben mindent egyetlen gombbal vezérelhet, amely Swarovski kristállyal kápráztat el.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Sonnet Vibe – Kontúrozott vibrátor, amely lélegzetelállító élményt nyújt. Az innovatív funkciókat és a kiváló teljesítményt nyújtó Sonnet erőteljes G-pont vibrációt biztosít, miközben érzékien szívóstimulálja a csiklót. Vízálló. Újratölthető. Platina minőségű szilikonból készült.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Több sor nem zavaró örömgyöngy. Ez az elem a legmodernebb memóriachippel rendelkezik, amely az utoljára használt funkcióval folytatódik. Gyújtsa újra az örömöt, ott, ahol abbahagyta.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vigyen egy kis varázslatot hálószobájába az Elbűvölt Izgatóval. Vezesse magát az élvezetek csodaországába a 4 tengelyforgató funkcióval, 4 tolóműködési funkcióval és 12 kényeztető vibrációs funkcióval. A rugalmas nyél és a villódzó nyuszi csiklandozó hajlik és együtt mozog a testével, hogy intenzív G-pont és csikló stimulációt biztosítson.

    47 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Sonnet Black

    Sonnet Vibráló – Kontúrozott vibrátor, amely lélegzetelállító élményt nyújt. Az innovatív funkciókat és a kiváló teljesítményt nyújtó Sonnet erőteljes G-pont vibrációt biztosít, miközben érzékien szívóstimulálja a csiklót. Vízálló. Újratölthető. Platina minőségű szilikonból készült.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Fedezze fel a Mustang prosztata masszírozót, egyedül vagy partnerével együtt. A prosztata a g-pont férfi változata, és stimulálása számos szexuális előnnyel jár. A prosztatára gyakorolt nyomás erősíti és meghosszabbítja a pénisz erekcióját, és akár észbontó orgazmust is okozhat.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    Az iVibe Select iQuiver egy innovatív kisméretű vibrátor 6 cserélhető fejjel, amelyek mindegyike egyedi érzést biztosít. A vibrátor 10 vibrációs mintát tartalmaz, amelyek összesen 60 egyéni érzetet tesznek lehetővé. Az iQuiver kis mérete és különféle fejformái multifunkcionálissá teszik, sok erogén zónát képes stimulálni.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    No. A TwentyOne-nak 3 funkciója van, amelyek mindegyike nagyon különbözik egymástól, de mindegyiket az élvezetre tervezték és hozták létre. Kezdjük azzal, amit mindannyian ismerünk, a vibrációs funkcióval, a No. TwentyOne 10 vibrációs funkcióval rendelkezik, amelyekkel erőteljes rezgéseket tapasztalhat a No. TwentyOne hüvelyi részében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Super Strong Wand Vibrator

    Újratölthető masszázspálca Super Strong Wand Vibrátor a You2Toys-tól extra hosszú nyéllel és mozgatható masszázsfejjel. Az 5 vibrációs mód 3 fokozatban egyéni masszázsélményt biztosít, a módok és sebességek pedig egyszerűen állíthatók a fogantyún található gombokkal.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    A Violet egy stílusos nyúlvibrátor az elegáns Bloom kollekcióból. Mind a vibrátor, mind a csomagolás gyönyörű kialakítása a The Violet-et minden nő nélkülözhetetlen játékává teszi.

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:44

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.