×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok rózsaszín újratölthető

129 - 160 termék, Összesen:247

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    A Sultry by Pillow Talk feje sima, lekerekített, és erőteljes vibrációt biztosít. Kúpos behelyezhető fogantyúja van, amely 360 fokban elforgatható a hihetetlen G-pont stimuláció érdekében. A Sultry forgó tengelye prémium melegítő funkciót is kínál a nagyobb kényelem és valósághűség érdekében.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Goodies Candy G-Spot Rabbit Silicone Vibe Fucshia

    A Goodies márkájú játékok a legjobb minőségű prémium szilikonból és ABS-ből készülnek. Formáját úgy alakították ki, hogy jobban stimulálja a G-pontot. 10 vibrációs funkcióval és erőteljes, de csendes motorral rendelkezik.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Pretty In Pink

    Ez a kompakt, teljesen újratölthető golyó erőteljes ütést ad. A legfinomabb egyszerűség a selymesen sima bevonatba gyönyörűen bezárt egygombos vezérléssel, ez a mini vibráció 7 különálló rezgést bocsát ki földrengető sebességgel. Gyengéd íve és ergonomikus p​e​r fogantyúja letisztult stílust és szerves integrációt kínál minden legmélyebb fantáziájába.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Feisty Pink

    Bemutatjuk a Feisty – Pillow Talk tolóerős vibrátorát, amely nem ismer határokat! A Feisty a tökéletes vibrátor azok számára, akik egyedi élményre vágynak. A hihetetlenül behelyezhető tolótengely 2 sebességgel és 3 dinamikus rezgéssel és tolóerővel rendelkezik a megállás nélküli élvezet érdekében. Élvezze a puha szilikon anyagát, amely testbiztosan használható minden kényes területen. A stílusos, párnázott texturált fogantyú kényelmes fogást és könnyű manőverezést tesz lehetővé. Levehető kupakkal is rendelkezik, amely vakító Swarovski kristállyal van kiegészítve a diszkrét tárolás és utazási/higiéniai célok érdekében.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    A Nana egy puha, tömör szilikonból és ABS-ből készült pálcás stimulátor PU bevonattal. Testre biztonságos, latex- és ftalátmentes. A Nana 3 rezgési sebességgel és 7 ritmussal mindenki kedvenc rezgési beállítását kínálja.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    A Luxe Vibe Lillie vékony, rugalmas és diszkréten halk. Sima, platina szilikonból készült, ez az elegáns, erőteljes hangulat fokozza az élvezetet, és lélegzetelállító érzéki élményt nyújt. Újratölthető. Vízálló.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Ombra Pink

    A Vive egy új jelenség a felnőtteknek szánt luxustermékek világában. Az Ombra fényűző megjelenésű, ami nagyon szexissé teszi, dinamikus formája pedig az eksztázis elképzelhetetlen magasságait fogja elérni.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    A Coco egy dupla vibrátor, amely puha szilárd szilikonból és ABS-ből készült, enyhén rugalmas, ívelt testtel és rugalmas csikló stimulátorral. A dupla vibrátor testbiztos, latex- és ftalátmentes. 2 motorral rendelkezik, amely erős és mély rezgéseket kínál, 3 sebességgel és 7 ritmussal, így mindenki kedvenc stimulációs beállítása elérhető.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Éljen át erős és intenzív orgazmusokat a CELESTIAL LOVE vibrátorral. Ez a játékos vibrátor két motorral rendelkezik, a tengelyben lévő motor stimulálja a hüvely falát, a másik motor pedig a csiklónak nyújt boldogító élvezetet. Készüljön fel egy észbontó orgazmusra, és ha túl intenzív lesz, mindkét motort külön-külön is vezérelheti.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    A MEA világa körülötte forog, és egyben a legérzékibb álmaidból fakad. Érezd a meleg simogató szelet, és fedezd fel a dombok és finom illatú virágtengerek táját. Aztán - merülj bele egy tiszta, végtelenül mély tóba, amivel bársonyosan hullámzik a partján.

    95 900 Ft

    74 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Nem kell királynak lenni ahhoz, hogy élvezze ezt az elegáns vonalat. A selymesen sima, orvosi minőségű szilikon külső alatt páratlan származású. A BRILLIANT lekerekített felsőrésze tökéletes a kis erogén zónák stimulálására. A teljesen újratölthető mágneses, szabadalmaztatott új generációs F-1 motor kialakítása észbontó vibrációkat biztosít egyenletesen a játék teljes felületén. Ne elégedjen meg a közönségessel, válassza a királyiságot.

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Vibe Couture Front Row pink

    Hagyja, hogy a klasszikus elegancia elcsábítson!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Carina Pink

    Kényeztesse magát egy olyan szexuális játékkal, amilyen más nem is volt ezzel az újratölthető nyúlvibrátorral. Ez a vibrátor egyidejűleg stimulálja a csiklót és a g-pontot erőteljes vibrációs és melegítő hőmérséklet funkcióval, valósághű szexuális érzeteket keltve.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Hagyja, hogy a SVAKOM Nymph Soft Moving Finger Vibrátor édes, gyengéd ujjbegyei áthaladjanak a bőrön, vibrál, kering, stimulálja a legérzékenyebb részeit. A stimuláció hullámait hozza magával, hogy örömet szerezzen.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Tani Pink

    Ez az egyik leginnovatívabb és legerősebb vibrátor a piacon, köszönhetően három 10 funkciós új generációs F1 motorjának és fejlett technológiáinak

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vigyen egy kis varázslatot hálószobájába az Elbűvölt Izgatóval. Vezesse magát az élvezetek csodaországába a 4 tengelyforgató funkcióval, 4 tolóműködési funkcióval és 12 kényeztető vibrációs funkcióval. A rugalmas nyél és a villódzó nyuszi csiklandozó hajlik és együtt mozog a testével, hogy intenzív G-pont és csikló stimulációt biztosítson.

    47 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Engedje át magát az öröm hullámainak, miközben a California Dreaming™ Surf City Centerfold izgatja és az eksztázis felé viszi. A nagy teljesítményű pálcás masszírozó 3 izgalmas lüktető pulzációs intenzitással és 10 vibrációs funkcióval rendelkezik az egyszer az életben élményért.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jopen Amour Silicone Wand

    Szeressen bele az Amour Wandba, egy hibátlanul rugalmas pálcába 35 vibrációs beállítással és texturált szatén bevonattal. Ez a szenzációs vízálló vibráció 7 vibrációs funkcióval van felszerelve, mindegyik funkcióhoz 5 fokozattal, különféle játékos lüktetésekhez.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Injektált folyékony szilikon testnél unibody, ami azt jelenti, hogy a folyékony szilikont egy formán keresztül fecskendezik be egy darabban, illesztések és nyílások nélkül, nem fogja megtalálni azokat az idegesítő nyomokat, amiket az ilyen típusú játékokban általában találunk. Ennek köszönhetően teljesen rugalmas is, így kényelmesebb és kellemesebb helyzetbe hozhatod.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    Az OMG! A pálca minden, amit szeretsz a kényelmes, személyre szabott pálcákban. #CSÁBÍTSA el magát a selymesen sima szilikon fejjel, rugalmas nyakkal és erőteljes újratölthető motorral ikonikus pálcaformában, amelyet diszkrétnek és utazásra késznek terveztek. #ENJOY 3 dübörgő rezgésszint és 4 izgató vibrációs minta egyetlen gombnyomással. És vízálló #FUN a zuhany alatt és a kádban. Add meg magadnak a megérdemelt örömöt!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    A Satisfyer Twirling Fun szaggatott, erőteljes, keringő rezgéseivel a csikló, a szeméremajkak vagy más erogén zónák stimulálására használható. A sportos kialakítást az intuitív kezelés teszi teljessé.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Puissante Coco Pink

    Fedezze fel új vibrátort, egy igazi wellness-kiegészítőt. Mivel nagyon puha és sokoldalú, kiválóan alkalmas arra, hogy valóban kapcsolatba kerüljön önmagával.

    82 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    A MIKI az egyik leginnovatívabb és legerősebb vibrátor a mai piacon. Három innovatív, 10-funkciós, új generációs F1 motorjának és fejlett technológiáinak (mindhárom motor függetlenül vezérelhető) köszönhetően valóban a csúcsot képviseli!

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Ives Pink

    Az Ives stimulálja a hüvely belsejét és a csiklót, 30 vibrációs funkciót kínál, és már az első érintésre beleszeret a selymesen puha szilikonba. Már választott

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wonderlove Love to Love

    Emelje szenzációit a következő szintre a Wonderlove segítségével! A csiklóstimulátor és a G-pont stimulátor saját motorral rendelkezik, 5 rezgésmóddal. A játékhoz távirányító is tartozik, így egyedül vagy partnerrel használhatja. Ergonómikus kialakítása tökéletesen illeszkedik a női anatómiához, hogy maximalizálja az élvezetet.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Goodies Sugar G-Spot Silicone Vibe Fushsia

    A Goodies márkájú játékok a legjobb minőségű prémium szilikonból és ABS-ből készülnek. Formáját úgy alakították ki, hogy jobban stimulálja a G-pontot. 10 vibrációs funkcióval és biztonságos, de csendes motorral rendelkezik.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Aika Pink

    Két innovatív új generációs F1 motorjának és fejlett technológiáinak köszönhetően (a két motor egymástól függetlenül vezérelhető a főegységen vagy a távirányítón keresztül) ez a játék a legjobb! Jellegzetes formája kitűnik a többi eszköz közül ebben a kategóriában.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    További részletek erről a termékről hamarosan. AIMI az egyik leginnovatívabb és legerősebb vibrátor a mai piacon. Három innovatív, 10-funkciós, új generációs F1 motorjának és fejlett technológiáinak (mindhárom motor függetlenül vezérelhető) köszönhetően valóban a csúcsot képviseli.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Royal Gem Elegance Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Nem kell királynak lenni ahhoz, hogy élvezze ezt az elegáns vonalat. A selymesen sima, orvosi minőségű szilikon külső alatt páratlan származású. Az ELEGANCE vibráló fülek és a masszírozó párna rendkívül sokoldalúvá teszik. A teljesen újratölthető mágneses, szabadalmaztatott új generációs F-1 motor kialakítása észbontó vibrációkat biztosít egyenletesen a játék teljes felületén. Ne elégedjen meg a közönségessel, válassza a királyiságot.

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás

129 - 160 termék, Összesen:247

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.