×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok újratölthető vízálló

33 - 64 termék, Összesen:678

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Puissante Mini Coco Blue

    Egy kis örömömre az ön teljes örömére! A Mini Coco Franciaországból érkezett e-shopunkba, és nem nélkülözi a jellegzetes francia bájt. Gondoskodik a csiklójáról, nyomáshullámokat hozva létre, amelyek 10 intenzitásszintű szívást szimulálnak egy izgalmas vákuum segítségével. Tartsa mindig magánál, és élvezze a finom orgazmust másodperceken belül, amikor csak akarja!

    63 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Hop Hop Bob Vibrator Fuchsia

    A mi Bobunk egy dögös nyuszi: erőteljes motorja 8 programmal és 5 intenzitással néha lassan pattog, néha pedig gyorsan átugrik ezen a dombon, majd azon. Úgy tervezték, hogy egyszerre élvezhesse a hüvelyi és a csikló stimulációját. Bob nem szégyenlős a víztől, és boldogan csatlakozik hozzád a fürdőkádban vagy a zuhanyzóban. Ha falnak ütközik, bármilyen mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra működésbe hozhatja.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Pink

    Két nagy teljesítményű motor, egy a hegyben és egy a rugalmas nyúlban. Pontos klitorális és G-pont stimuláció. USB újratölthető. IPX7 víz- és porálló tanúsítvánnyal.

    79 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Thumping Touch Vibrator Pink

    Pulzáló kopogó funkcióval!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Glow in the Dark Rabbit

    A You2Toys izgalmas Glow in the dark Rabbit terméke fluoreszkáló Soft Touch textúrájú, amely hosszú ideig világít a sötétben. Akár víz alatt is használható. A vízálló, szilikon vibrátort csak egy kis fénynek, pl. lámpának kell kitenni.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Treasure Hansel G-Spot Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    A Hansel elegancia és kényelem. Az ívelt kialakítás lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon a tested formáihoz kívül és belül is, így a Treasure Hansel sokoldalú játék, amely készen áll minden vágy kielégítésére. De ez még nem minden, hagymás formájának és hosszának köszönhetően kifejezetten a G-pont megtalálására és stimulálására is készült.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Treasure Laurence Rabbit Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    KINCS LAURENCE NYUL, kincset fedezhet fel! Bár a Treasure-nál sokoldalú játékaink vannak szinte az összes ingerelni kívánt testrészhez, a LAURANCE segítségével nem kell csak egyet választanod ahhoz, hogy egyszerre tudj belül és kívül is fókuszálni! De nem kell mindig ugyanazt érezni, igaz?

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Hera Flex Rabbit Vibrator Black

    Az ikonikus nyúl - újratervezve a modern istennő számára! A Hera a világ legpuhább, legkarcsúbb nyúl vibrátora. A puha, nyúlós hegye mély, zörgős rezgéseket biztosít közvetlenül a G-pontodnak, míg a rugalmas hüvelykujj a külső csikló nagyobb részét stimulálja, a tökéletes kevert orgazmusért.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Hera Rabbit Vibrator Purple

    Az ikonikus nyúl - újratervezve a modern királynő számára! A Hera a világ legpuhább, legkarcsúbb nyúl vibrátora. A puha, nyúlós hegye mély, zörgő rezgéseket biztosít közvetlenül a G-pontodnak, míg a rugalmas hüvelykujj a külső csikló nagyobb részét stimulálja, a végső, kevert orgazmusért.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Black

    A High Class VIVE márka a folyamatos innováción keresztül történő végső stimulációt jelenti! Ez a csúcsminőségű G-pont nyúl vibrátor olyan egyedülálló funkcióval büszkélkedhet, amelytől a lábujjai extázisban fognak görbülni!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Fuchsia

    Juno, a G-pont istennő! A Juno a világ legpuhább, legkarcsúbb G-pont vibrátora, amely erőteljesen mély, dübörgő rezgéseket biztosít közvetlenül a belső gyönyörpontjaidnak. A Je Joue egyedülálló, alacsony frekvenciájú, dübörgő rezgései tovább tudnak haladni a testben, több belső idegvégződéshez férnek hozzá, és az egész belső csiklót stimulálják. A Juno valóban az orgazmus mennyországa!

    66 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love Not War Liebe Orange

    Szereted a G-pont stimulációt, de szereted lassan venni a dolgokat és hagyni, hogy a dolgok felépüljenek? Akkor a Liebe a megfelelő játék az Ön számára. A Liebe puha és rugalmas szilikonfejét úgy tervezték, hogy tökéletesen masszírozza a G-pontot, lehetővé téve, hogy csak a megfelelő mennyiségű nyomást alkalmazza. Többféle sebességgel és mintával rendelkezik, és tökéletes a tested felfedezésére, a G-pontod megtalálására és az élvezetek fokozására.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Rechargeable Silicone G-Gasm Delight Turquoise

    Kényeztesse a G-pontját erőteljes, újratölthető vibráló gyönyörrel! A szilárd és vékony szár lehetővé teszi, hogy a dudoros csúcsot mélyen belül helyezze el - pontosan a tökéletes szögben a maximális G-pont varázslathoz.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Diva Dolphin Rózsaszín

    Fogtunk egy klasszikus FUN FACTORY formát, és felújítottuk az úttörő BATTERY+ motorunkkal. A DIVA DOLPHIN rendelkezik a legerősebb rezgéssel az elemekkel működő játékszerek között, valamint normál és újratölthető elemekkel is képes működni, ezáltal létrejött egy olyan, környezettudatos játékszer, amelyre soha nem kell várni. Szereti az újratölthető játékszereket? A BATTERY+ intelligens töltési technológia lehetővé teszi az újratölthető elemek feltöltését az eszköz belsejében, amennyiben bővíti a HYBRID KIT-tel. Igen, feltaláltunk és szabadalmaztattunk egy teljesen új technológiát, hogy bármikor használhassa az erős vibrátort.

    47 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Pillow Talk Secrets Passion Clitoral Vibrator Wine

    Tudsz titkot tartani? Előfordulhat, hogy a Pillow Talk Secrets új Passionjával nem lesz képes erre!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Secrets Choices 6 Piece Mini Massager Set Navy Blue/Rose Gold

    Ez a fényűző készlet nagyszerű kiindulópont mindazok számára, akik szeretnék felfedezni a lövedékvibrátorok érzéki és intenzív világát. A hihetetlen PowerBullet motorral meghajtott Desires mély dübörgést ad az enyhétől a vadig terjedő sebességgel. A növekményes sebesség egyszerűen szabályozható az alapon lévő gomb nyomva tartásával. Te irányítod örömöd szintjét!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Magic Stick Pink

    A Magic Stick egy nyúlvibrátor két motorral, amely egészen addig élvezi, amíg el nem éri a csúcspontot. Tökéletes a G-pont stimulációhoz, mivel a Magic Stick pulzáló funkcióval és vibrációval is rendelkezik. Élj intenzív érzéseket a Magic Stick segítségével!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Sleak Freak Vibrator Pink

    A Sleak Freak egy igazi klasszikus. Egyenes élű és sallangmentesen mindent megad, ami egy igazán nagyszerű játékban számít: egy erős és nagyon csendes motort, 8 programot és 5 intenzitási fokozatot. A Sleak Freak mindig készen áll, hogy csatlakozzon Önhöz a fürdőben vagy a zuhanyozásban: teljesen vízálló. Ha falnak ütközik, bármilyen mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra működésbe hozhatja.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Tulip Multi-Play Vibe Fuchsia

    A Tulip egy többjátékos vibrátor, amely a szexuális élvezet iránti szomjúságát ápolja. A vibrátor valósághű, virágszerű alakját úgy tervezték, hogy megkönnyítse a pontos stimulációt. Bár a Tulipot leggyakrabban a klitorisz izgatására használják, a fogyasztók manőverezhetnek a vibrátor három vajpuha szilikon szirmával, hogy megkoronázzák bármelyik erogén zónát, amit csak akarnak.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Pink

    A Vibe Couture rugalmas nyúlvibrátor Ablaze a Vibe Couture-tól energikus toló funkcióval rendelkezik a G-pont tengelyében és izgalmas vibrációval a klitorisz stimulátorban. Melegítő funkcióval is rendelkezik, akár max. 55°C-ig a valósághű és kellemes érzésért. A 3 motor 3 sebességgel és 7 rezgési móddal rendelkezik. Mindent könnyedén vezérelhet a játékon található gombbal - együtt vagy külön-külön.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Pulsating Venus G Pink

    A világhírű Venus Butterfly® kollekció ismét megcsinálta ezt egy érzékien dübörgő szondával és 12 intenzív vibrációs funkcióval. Tárd ki a szárnyaidat, és ingerelj útközben is az elragadó, akár 10 méteres (32,5 láb) hatótávolságú távirányítóval!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cala Azul Julia Mini Vibrator

    Ezt a mini vibrátort a Cala Azul kollekcióból nem szabad kihagyni a kollekciódból! A vibrátor hüvelyi és csikló stimulációra egyaránt alkalmas, és 10 rezgésbeállítással nagyon átfogó. Váltson egyszerűen a vibrációs módok között a nyomógombbal, és fedezze fel kedvencét! Ez a kompakt vibrátor vízálló és a mellékelt USB-kábellel újratölthető. Használat után langyos vízzel és játéktisztítóval tisztítsa meg a vibrátort, és ha szükséges, szöszmentes ruhával törölje szárazra.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Purple

    A High Class VIVE márka a folyamatos innováción keresztül történő végső stimulációt jelenti! Ez a csúcsminőségű G-pont nyúl vibrátor olyan egyedülálló funkcióval büszkélkedhet, amelytől a lábujjaid extázisban fognak görbülni!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Pink

    A Vibe Couture rugalmas nyúlvibrátor Quiver a Vibe Couture-tól egy lüktető és lökő masszázsgolyóval rendelkezik a G-pont tengelyében és izgalmas rezgéssel a klitorisz stimulátorban. A 3 motor 3 sebességgel rendelkezik a pulzáló masszázsgolyóhoz és 7 rezgési móddal. Mindent könnyedén vezérelhet a játékon található gombbal - együtt vagy külön-külön.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Purple

    A Vibe Couture rugalmas nyúlvibrátor Quiver a Vibe Couture-tól egy lüktető és lökő masszázsgolyóval rendelkezik a G-pont tengelyében és izgalmas rezgéssel a klitorisz stimulátorban. A 3 motor 3 sebességgel rendelkezik a pulzáló masszázsgolyóhoz és 7 rezgési móddal. Mindent könnyedén vezérelhet a játékon található gombbal - együtt vagy külön-külön.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Rabbit Entice Pink

    A Vibe Couture rugalmas nyúlvibrátor Entice a G-pont tengelyében lüktető, fel-le hullámmasszázzsal és izgalmas vibrációval rendelkezik a klitorisz stimulátorban. A 3 motor 3 sebességgel rendelkezik a pulzáló hullámmasszázshoz és 7 rezgési móddal. Mindent könnyedén vezérelhet a játékon található gombbal - együtt vagy külön-külön.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Nagyon rugalmas RC C és G-pont vibrátor a Sweet Smile-tól, nagy barázdált G-pont csúccsal és széles alappal, tökéletes anatómiai formában a csikló és a gát stimulálásához. A vibrátor szilikonból készült és bársonyosan puha tapintású textúrával borított. Ez annyit jelent, hogy nagyon könnyen behelyezhető, és hogy viselés közben (alsónadrágban) rendkívül kellemes érzést ad.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Prostate Massager with Vibration Black

    Az ANOS tökéletesen formázott, feszes RC prosztata masszírozója vibrációval egy markáns gömbvéggel rendelkezik, amely az anális masszázs során stimulálja a prosztatát. Az erőteljes motor mély rezgéseket biztosít, amelyek a széles dugótalapzatban is érezhetők, valamint stimulálják a végbélnyílást és a gátat.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Ünihörn Brightcoral Ergonomic 360 Function Rabbit Vibrator

    Új vibrátor csatlakozik az Ünihörn családhoz.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Glow in the Dark Wand

    A You2Toys izgalmas Glow in the dark pálca fluoreszkáló Soft Touch textúrájú, amely hosszú ideig világít a sötétben. Akár víz alatt is használható. A vízálló, szilikon masszírozót csak egy kis fénynek, pl. lámpának kell kitenni.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Glow in the Dark G-Spot

    A You2Toys izgalmas Glow in the dark G-pontja fluoreszkáló Soft Touch textúrával rendelkezik, amely hosszú ideig világít a sötétben. Akár víz alatt is használható. A vízálló, szilikon vibrátort csak egy kis fénynek, pl. lámpának kell kitenni.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Ismerje meg a Vita-t, egy egyedülálló pálcikahegyes golyót, amelynek lekerekített hegye tökéletes a pontosabb élvezet nyújtásához. Használja a Vitát a külső gyönyörpontok, például a csikló és a mellbimbók stimulálására. A pálcás hegyével és rugalmas nyakával a Vita minden testet és annak legerogénebb és legintimebb részeit körbe tudja és körbe is fogja "hajlítani". Varratmentes kialakításának köszönhetően a Vita mindenhol jól érezhető. Hagyja, hogy híres zörgő motorjaink mélyebbre hatoljanak testébe, gazdagabb, mélyebb érzést nyújtva.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:678

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.