×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok vibráló

1 - 32 termék, Összesen:60

  1. 1
  2. 2
  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    A Majestic egy izgalmas, tolóerős vibrátor a SeXentials by TOYJOY termékcsaládból. Ez a fel-le mozgó vibrátor szenzációs készségeivel és izgalmaival az intim élvezet új magasságaiba viszi. A kétmotoros, USB-ről újratölthető körvonal 3 rezgési sebességet és 4 vibrációs mintát kínál, észbontó tolófunkcióval kombinálva.

    60 900 Ft

    29 900 Ft

    Nincs készleten

  • Lickgasm Lickgasm Kiss & Tell Mini Kissing & Vibrating Clitoral Stimulator Red

    Elégítsd ki csók iránti vágyaidat lent ezzel a Lickgasm Kiss and Tell vibrátorral! A kis játékot könnyedén a kezedben tarthatod, és a legérzékenyebb helyeidet nyalogathatod és zümmögheted. Élvezze a 3 sebességet és 7 rezgésmintát, amelyek ugratják és kínozzák kis gyöngyszemét és szexi ajkait.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Inmi Ride N' Grind 10X Vibrating Silicone Grinder Purple

    Csúsztassa ezt a texturált, prémium szilikon játékot a combjai közé, és készüljön fel egy kellemes utazásra! Selymesen sima szilikonból készült, ftalátmentes és testbiztos. Használja sok vízbázisú kenőanyaggal, és élvezze a legérzékenyebb részeinek csiszolását, vonaglását, dörzsölését és az első motorok barázdált bordáihoz, vagy a kúp alakú, körkörös sorok káprázatos élvezetét a hátsó ajtón való belépéshez.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Fierce Flicker Blue

    Ez a kanyargós kettős hangulat egy rendkívüli örömponttal rendelkezik – egy 3 nyelvű „villogás”, amely az elsődleges erogén zónát célozza meg, hogy tiszta ecstasyt biztosítson. Mindeközben a főtengelyben lévő erőteljes motor mély vibrációkkal ringatja világát a páratlan kettős élmény érdekében.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloomgasm Lily Lover Sucking & Vibrating Clitoral Stimulator Red

    Ez a gyönyörű virág itt van, hogy zúgja a kertjét és igya meg a nektárját! A szívást vibrációval egyesíti a tökéletesen párosított érzékszervi gyönyör érdekében! A virágnyelv 3 sebességgel és 7 rezgésmintával csiklandozza a gyöngyét.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloomgasm 15X Rose Duet Pink Silicone Sucking Rose & Vibrating Pink

    Hagyja virágozni örömét ezzel a szívó és vibráló rózsapárral! Intenzív kevert orgazmushoz készült – a kisebb rózsát úgy tervezték, hogy mélyen kielégítő hangulatot keltsen, míg a nagyobb rózsa pulzál és szívja a csiklóját. Az egyedülálló vezetékes kialakítás lehetővé teszi mindkét rózsa manipulálását, hogy könnyedén megcélozza édes pontjait!

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Hearts Desire Lay-On Vibrator Rose

    Ideje újragondolni a „szívvágy” jelentését, mert Szívvágyunk ezt minden alkalommal biztosan teljesíti. Bízhat benne, köszönhetően a természetes körvonalaihoz igazodó kialakításának, valamint az erőteljes és nagyon csendes motornak, amely 8 programmal és 5 intenzitási fokozattal örvendezteti meg. A Heart's Desire mindig készen áll, hogy csatlakozzon Önhöz a fürdőben vagy a zuhanyozásban: teljesen vízálló. Ha falnak ütközik, bármilyen mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra működésbe hozhatja.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Hop Hop Bob Vibrator Fuchsia

    A mi Bobunk egy dögös nyuszi: erőteljes motorja 8 programmal és 5 intenzitással néha lassan pattog, néha pedig gyorsan átugrik ezen a dombon, majd azon. Úgy tervezték, hogy egyszerre élvezhesse a hüvelyi és a csikló stimulációját. Bob nem szégyenlős a víztől, és boldogan csatlakozik hozzád a fürdőkádban vagy a zuhanyzóban. Ha falnak ütközik, bármilyen mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra működésbe hozhatja.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mr Boss Arturo Vibrator & Rotator Watchme Wireless Technology Compatible Purple

    A MR BOSS bemutatja a vibrátorok és rotátorok új kollekcióját, amelyek új generációs motorokkal rendelkeznek, amelyek nagyobb teljesítményt és nagyobb tartósságot biztosítanak. Prémium szuperpuha szilikon kivitel a legigényesebb orgazmusokért. Az új MR BOSS kollekció összes vibrátora és rotátora USB-n keresztül tölthető, elegáns, prémium minőségű, szuperpuha és a hipoallergén szilikon kivitele pedig a legigényesebb orgazmusokhoz is pluszt ad.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Loky Pluto Rabbit Vibrator & Rotator Watchme Wireless Technology Compatible Pink

    Nincs kifogása, a HAPPY LOKY-val boldogabb lesz! A HAPPY LOKY új játékkollekciója az erőteljes, alacsony frekvenciájú motoroknak köszönhetően ringatózik. A selymesen sima szilikon fokozza a fiatalos dizájnt egy olyan játékban, amellyel mindig többet akar.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Butterfly Dreams Blue

    Ennek az egyedülálló pillangós vibrátornak a főtengely szexi hasítása van, amely rendkívüli rugalmasságot ad az élményhez! Eközben vaskos szárnyas pillangójának két antennája van, amelyek egyszerűen nem állnak le – és mindegyik motor egymástól függetlenül működik 10 erőteljes sebességgel és mintázattal. Könnyen használható 3 gombos vezérlőpanellel és a testeddel együtt mozgatható rugalmas játékkal ez a játék teljesen vízbe meríthető és USB-n keresztül újratölthető.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Turbo Shaker Double Lover Purple

    Ez a kétoldalas Turbo Shaker Double Lover a You2Toys-tól intenzíven stimulál mindkét végén rendkívül erős rezgésekkel. Ehhez az erős motor a kettős vibrátor közepén elhelyezett lengő labdát gyors forgásba hozza.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Palm

    Fedezze fel az erőteljes élvezetet, amely a tenyerében is elfér a Palm segítségével. A bársony sima szilikonból készült vibrátor kétféle játékot kínál egyetlen innovatív játékban. Úgy alakították ki, hogy kényelmesen illeszkedjen a kézbe és a testhez, a kúpos vége fókuszált koppintási érzetet biztosít, míg a szélesebb vége erőteljes vibrációt biztosít. A két független motor 10 sebességet és ritmust biztosít az élvezet elképesztő kombinációja érdekében. A játék szabadsága!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Frisky Yass! Vibe Dual-Ended Silicone Vibrator Teal

    Yass kérlek! Élvezze partnerével ennek a kétvégű szilikon hangulatnak a két végét, hogy újszerű érzeteket szerezzen – egyik végén a G-pont stimulálására szolgáló íves hegy, a másikon pedig egy szorosan ölelkező, hogy számtalan lehetőséget kínáljon a tetszésére és ugratására. A bársonyos külső és az erőteljes rezgések kombinációja intenzív és függőséget okoz mindkét oldalon!

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Alex Vibe and Clitoris Sucker Purple

    Alex egyszerre nyújt g-pont és klitorisz stimulációt. A rugalmas tengely 12 különböző rezgési frekvenciával stimulálja a g-pontot. A klitorisz stimulátor 4 különböző szívó funkcióval rendelkezik.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Sleak Freak Vibrator Pink

    A Sleak Freak egy igazi klasszikus. Egyenes élű és sallangmentesen mindent megad, ami egy igazán nagyszerű játékban számít: egy erős és nagyon csendes motort, 8 programot és 5 intenzitási fokozatot. A Sleak Freak mindig készen áll, hogy csatlakozzon Önhöz a fürdőben vagy a zuhanyozásban: teljesen vízálló. Ha falnak ütközik, bármilyen mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra működésbe hozhatja.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Pink

    A Vibe Couture rugalmas nyúlvibrátor Quiver a Vibe Couture-tól egy lüktető és lökő masszázsgolyóval rendelkezik a G-pont tengelyében és izgalmas rezgéssel a klitorisz stimulátorban. A 3 motor 3 sebességgel rendelkezik a pulzáló masszázsgolyóhoz és 7 rezgési móddal. Mindent könnyedén vezérelhet a játékon található gombbal - együtt vagy külön-külön.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Purple

    A Vibe Couture rugalmas nyúlvibrátor Quiver a Vibe Couture-tól egy lüktető és lökő masszázsgolyóval rendelkezik a G-pont tengelyében és izgalmas rezgéssel a klitorisz stimulátorban. A 3 motor 3 sebességgel rendelkezik a pulzáló masszázsgolyóhoz és 7 rezgési móddal. Mindent könnyedén vezérelhet a játékon található gombbal - együtt vagy külön-külön.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Right on Ron Vibrator Rose

    Ron mindig a helyszínen van – ez alatt a G-pontot értjük. A Ron intenzív G-pont stimulációra készült, 8 programmal és 5 különböző intenzitási szinttel. Ron még a zuhany alatt és a fürdőkádban is szállít: teljesen vízálló, és szívesen tartana társaságot. Ha Ron falnak ütközik, bármilyen mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra életre keltheti.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Desire Euphoria Magenta

    Az Euphoria egy kétvégű masszírozó, egyik végén légimpulzus-technológiával, a másik végén erőteljes vibrációval. A hajlítható és állítható kialakítás pontos érzeteket és élvezeteket biztosít. Prémium szilikonból készült, újratölthető és minden kenőanyaggal használható. Diszkrét töltőtok mellékelve. 3 sebesség/ 5 légimpulzus / 7 funkció.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Desire Euphoria Green

    Az Euphoria egy kétvégű massírozó, egyik végén légimpulzus-technológiával, a másik végén legvibrációval. A hajlítható és állítható kialakítású pontos érzeteket és élvezeteket biztosít. Prémium szilikonból készült, újratölthető és minden kenőanyaggal használható. Disszkrét töltőtok mellékelve. 3 sebesség/ 5 légimpulzus / 7 funkció.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vive Yuki Rechargeable Dual Motor G-Spot Vibrator with Massaging Beads Purple

    A VIVE059 két egymástól függetlenül vezérelt motorral érkezik, hogy a tökéletes élményt nyújtsa. Az első motor az érzéki masszírozásról szól.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Treasure Bastian Rabbit Up & Down, Rotator & Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    TREASURE BASTIAN Rabbit UPDOWN, Az élvezet teljes teljességének elérése lehetséges, bár célunktól és időnktől függ. Bár a TREASURE-nál sokoldalú játékaink vannak szinte minden testrészhez, amelyet ingerelni szeretnél, a BASTIAN RABBIT segítségével lehetővé teszi, hogy ne csak egyet kelljen választanod, hogy egyszerre fókuszálj belülre és kívülre!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Viotec Manto G-Spot Massager Gold & Wine Red

    Bemutatjuk a Viotec Manto-t, egy fényűzően puha vibrátort, amelyet az élmény fokozására terveztek. Manto könnyedén vezérelhető a g-spot masszírozó tetején található LCD kijelzőn keresztül.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    A csillogó Pavé Vivian egy selymes pálcás masszírozó káprázatos kristálydíszekkel, érzékien ívelt nyéllel és 35 szenzációs vibrációs beállítással az egyedülálló élményért.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Brilly Glam Moebius Rabbit Vibrator & Rotator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    BRILLY GLAM mindig elkötelezett a legjobb módok iránt, hogy intim pillanatait a legfeledhetetlenebb élménnyé tegye, és hasonlóképpen, az Ön igényeinek megfelelően, kényelmesebbé téve az életét, teljes diszkrécióval. A BRILLY GLAM játékok nem kizárólag egyedüli élvezetekre szolgálnak, most már párként is megoszthatják kedvenc élményeiket a Watchme-val való kompatibilitásnak köszönhetően.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dark Desires Regina Squirming Vibrator Black

    Ha szereted a hátsó ajtót használni, akkor Reginát a Dark Desires kollekcióból imádni fogod. Ez a merev, vonagló vibrátor az anális élvezetek szerelmeseinek készült. Ez a csodálatos játék új érzéseket ad az élvezethez mélyen belül. Regina olyan vágyakat fog kielégíteni, amelyekről nem is tudtad, hogy vannak!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ibiza Wand Luxury Massager Gold

    Bemutatjuk az IBIZA WAND LUXURY MASSAGER-t, egy test- vagy intim terület masszírozót egy erős motorral, amely 4.000 RPM-től 8.000 RPM-ig kínál lágy és intenzív vibrációt.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Purple

    A NU Sensuelle Homme Ace 15 funkciós, flexibilis, újratölthető, kettős motoros szilikon prosztatavibrátor fekete színben 2 erőteljes motorral és 15 lenyűgöző funkcióval rendelkezik, mely mélyen lüktető és lüktető hatást fejtenek ki a többiek zümmögő rezgései helyett.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Amy 2 Violet

    Ficánkoljon az örömtől, ahogy Amy ovális alakú feje tökéletesen dörzsölődik az összes olyan ponton, amelyektől felrobban. Az Amy-t úgy tervezték, hogy tökéletes élvezetet nyújtson, és olyan stimulációt kínáljon, mint semmi más.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Egy kis szórakozásért az ágyban! Ez a gyönyörű tervezésű lila nyúlvibrátor tiszta élvezetet nyújt. Szilikonból készült bársonyosan puha felülete rendkívül valósághű.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Újratölthető távirányító szilikon hajlítható kettős vibrátor

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:60

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.