×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok vízálló

1 - 32 termék, Összesen:50

  1. 1
  2. 2
  • Paloqueth Prostate Stimulator Vibrators with Thrust Function Black

    Nyomja meg a prosztatát, masszírozza a herezacskót a kis fejjel, speciális rezgési hatásokkal a fején, és stimulálja az ujjak nemét.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro Penguin Next Generation

    A Satisfyer Pro Penguin praktikus kialakítása aranyos formájával és egyszerű használatával különösen lenyűgözi az érzéki szóló kezdőit. A nyomóhullámú vibrátor ívelt feje soha nem tapasztalt csúcspontokat hoz létre 11 különböző programmal. Az újratölthető elemek készen állnak minden kalandra.

    44 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    Vegy meg az összes játékot, amire csak szüksége lehet egy észbontó és örömökkel teli éjszakához- most egyetelen praktikus, lila készletben!

    23 990 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    A Curvy Trinity 5 a Satisfyer-től egy légimpulzus stimulátor, egy 3 az 1-ben játék a hatalmas szórakozásért!

    33 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Újdonság
  • Malesation Magical Boy - felfújható vibrátor

    Felfújható rezgő pénisz 7 erőteljes funkcióval. Vízálló. Akár több, mint kétszeres méretre is bévíthető.

    23 990 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Kifejezetten csendes és erős intim testmasszázs. Ez a multifunkciós és kompakt masszírozó alkalmazkodik az Ön igényeihez. Ergonomikus és könnyen kezelhető, a különböző rezgésformák ideálisak az izomfeszültség oldására, ugyanakkor széles körű intim és érzéki örömöket is szereznek.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Thrusting & Suction Dual Vibrator Purple

    Keresi a megfelelőt, nem tud dönteni, és talán nem is tudja, mit tegyen? Majd mi megoldjuk - ez Ő! Első pillantásra tökéletesen szép lila. Már az első használatakor el fog ámulni az érzéki és hiteles lökésektől, az izgalmas rezgésektől és a csikló szívásától. Ez a trió még csábítóbb, mint 3 dió Hamupipőke számára!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    A Hot Lover két motorral van felszerelve, egy a csiklóstimulátorban és egy a tengelyben. A vibrátor tengelyén található hajlított hegy tökéletesen masszírozza a G-pontot. Mindkét motor külön-külön vezérelhető - a vezérlőpulton vagy a Bluetooth alkalmazáson keresztül. Emellett a Hot Lover egy extra dimenziót is biztosít: ez a nyúlvibrátor akár 40 fokra is felmelegszik. A medencefenék izomzatának ellazulása és a megnövekedett vérkeringés fokozott élvezetélményt és kényelmesebb behatolást biztosít.

    22 390 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    A Curvy Trinity 5 a Satisfyer-től egy légimpulzus stimulátor, egy 3 az 1-ben játék a hatalmas szórakozásért!

    33 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Tiszta öröm! Tolóerős Pearl Vibrátor a Sweet Smile-től rugalmas csiklóvibrátorral és forgó gyöngyökkel a tengelyben az orgazmus élvezetért, amely még a G-pontot is eléri.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Masszázspálca a nagyon elegáns kikapcsolódásért!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Pink

    A SilexD egy sor dildót kínál extra puha, kiváló minőségű szilikon burkolattal, kettős sűrűségű SILEXPLAN töltettel és belső kemény maggal, a rendkívül valósághű érzés és a páratlan élvezeti élmény érdekében. A termékeink töltésére használt SILEXPLAN anyag forradalmian szabadalmaztatott formulája jobb sűrűséget és nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a vibrátornak. Csodálatos tapintást és nagyobb rugalmasságot biztosít. A legnagyobb orgazmus örömeiért a SilexD a vibrációs funkcióval egészíti ki kollekcióját, t​o​r​t​o​r amely kielégíti legmélyebb szexuális fantáziáját. Nem tartalmaz hőreaktív funkciót.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    A Fireball egyben egy testmasszírozó és vibrátor. A vibráló masszázsgörgők az egész testét bizsergetni fogják a gyönyörtől, míg a praktikus vibrátor minden vágyát kielégíti. A Fireball a szexuális örömök nyújtása mellett az izmok ellazítására és a fájdalmak enyhítésére is használható.

    58 900 Ft

    21 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    A Dutchess Vibrator egy csodálatos játék erőteljes motorral és lüktető mozgással.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Flesh

    A SilexD egy sor dildót kínál extra puha, kiváló minőségű szilikon burkolattal, kettős sűrűségű SILEXPLAN töltettel és belső kemény maggal, a rendkívül valósághű érzés és a páratlan élvezeti élmény érdekében. A termékeink töltésére használt SILEXPLAN anyag forradalmian szabadalmaztatott formulája jobb sűrűséget és nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a vibrátornak. Csodálatos tapintást és nagyobb rugalmasságot biztosít. A legnagyobb orgazmus örömeiért a SilexD a vibrációs funkcióval egészíti ki kollekcióját, amely kielégíti legmélyebb szexuális fantáziáját. Nem tartalmaz hőreaktív funkciót.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Minds of Love Timo Purple

    Erőteljes vibrátor csiklandóval és távirányítóval. A hegy és a csikló csiklandozó ideális a G-pont és a csikló stimulálására. 2 nagy teljesítményű motor 10 funkcióval (rezgő és pulzáló üzemmód) kivételes stimulációt biztosít. Tároláshoz szatén táska jár hozzá. Anyaga: szilikon, puha, rugalmas, szagtalan, könnyen tisztítható, vízálló, egyszerűen kezelhető a be-/kikapcsoló gombbal vagy kényelmesen a távirányítóval, USB kábellel újratölthető (adapter nem tartozék).

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" with Remote Flesh

    Olyan örömre vágyik, amely hamisítatlan és valódi? Ismerje meg a hihetetlenül gyönyörű és valósághű Silexd távirányítású dildót erőteljes rezgésekkel. A dildó a felszínen kellemesen puha és simogatásra hívogató, de belül olyan kemény, mint a legkeményebb erekció. Teljesítse legmélyebb álmait, szenvedélyeit és vágyait egy valósághű álomdildóval!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Készüljön fel egy robbantásra a Mach 2 ' Renegade erőteljes stimulátorával, amelyet arra terveztek, hogy pontosan masszírozza a prosztatát, és elképesztő eredményeket érjen el. Szép és stílusos kialakítású, puha, rugalmas szilikonból készült, és ultra-meghajtó motor hajtja a maximális teljesítmény érdekében. USB töltőkábel és vezeték nélküli távirányító mellékelve. Vízálló.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    A Tempt & Tease™ Kiss egy kétoldalas masszírozó, amely pontosan tudja, hogy Ön mire vágyik. Érezze a hő emelkedését a kétvégű masszírozóval, amely két jellegzetes véggel, két erős motorral és 7 egymástól függetlenül vezérelt vibrációs funkcióval rendelkezik. A sokoldalú forma és a két erős vibrációs motor mindkét végén gyorsan új éghajlati magasságokat ér el.

    50 900 Ft

    19 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Matt fekete prosztata vibrátor távirányítóval a Mr. Playtől a Pretty Love által.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Legend Massager - Masszázsfej Lila

    A Legend egy masszírozó hihetelen stimulációs teljesítménnyel megáldva. A puha tapintásnak, elegáns dizájnnak, sima fogantyúnak és enyhén rugalmas, határozott fejrésznek hála mindent átfogó öröm a használata.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    A CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser erőteljes, többsebességű rezgéseket csomagol egy bensőségesen ívelt távirányítós csomagba. A diszkrét távirányító egyetlen gombnyomásával Ön vagy szerelme élvezheti az ugratás tökéletes élvezetét, bárhol és bármikor, amikor csak a vágy viszi. A könnyen használható stimulátor 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, különféle intenzitású és mintázatúak közül választhat.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Faust Purple

    Ez a vibrátor és orális szex-stimulátor 12 vibrációs módot, valamint 12 nyalási beállítást kínál a klitorisz stimulálásához.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    A Vibes of Love Távirányítós Dupla Kényesztető egy dupla gyönyörködtető péniszformával, amelyet a hüvelyében is élvezhet, és a hozzá csatlakoztatott csiklóstimulátor megfelelő ívekkel érinti a csiklót és átadja a vibrációt. A 9 különböző rezgésmintázat az egész játékban eloszlik, és könnyen kezelhető a vezeték nélküli távirányítóval. A Remote Duo Pleaser a mellékelt mágneses USB-kábellel újratölthető, vízállósága miatt biztonságosan használható fürdőkádban vagy zuhanyzóban.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Minds of Love Timo Black

    Erőteljes vibrátor csiklandóval és távirányítóval. A hegy és a csikló csiklandozó ideális a G-pont és a csikló stimulálására. 2 nagy teljesítményű motor 10 funkcióval (rezgő és pulzáló üzemmód) kivételes stimulációt biztosít. Tároláshoz szatén táska jár. Anyaga: szilikon, puha, rugalmas, szagtalan, könnyen tisztítható, vízálló, egyszerűen kezelhető a be-/kikapcsoló gombbal vagy kényelmesen a távirányítóval, USB kábellel újratölthető (adapter nem tartozék).

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    A Hot Lover két motorral van felszerelve, egy a csiklóstimulátorban és egy a tengelyben. A vibrátor tengelyén található hajlított hegy tökéletesen masszírozza a G-pontot. Mindkét motor külön-külön vezérelhető - a vezérlőpulton vagy a Bluetooth alkalmazáson keresztül. Emellett a Hot Lover egy extra dimenziót is biztosít: ez a nyúlvibrátor akár 40 fokra is felmelegszik. A medencefenék izomzatának ellazulása és a megnövekedett vérkeringés fokozott élvezetélményt és kényelmesebb behatolást biztosít.

    22 390 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    A Cupa melegítő pálcás vibrátor mindkét vége használható az egész testen történő változatos masszázs élvezetéhez vagy a helyi örömpont stimulálásához. Az egyik végén egy kerek vibráló masszázsfej, a másik végén pedig egy vibráló melegítő felület található. A hosszú, karcsú fogantyú nagyon könnyen kézre áll, és azt jelenti, hogy a masszázspálca kényelmesen használható. Emellett a test minden pontját könnyedén eléri.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    A Luxe Vibe Lillie vékony, rugalmas és diszkréten halk. Sima, platina szilikonból készült, ez az elegáns, erőteljes hangulat fokozza az élvezetet, és lélegzetelállító érzéki élményt nyújt. Újratölthető. Vízálló.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    A Coco egy dupla vibrátor, amely puha szilárd szilikonból és ABS-ből készült, enyhén rugalmas, ívelt testtel és rugalmas csikló stimulátorral. A dupla vibrátor testbiztos, latex- és ftalátmentes. 2 motorral rendelkezik, amely erős és mély rezgéseket kínál, 3 sebességgel és 7 ritmussal, így mindenki kedvenc stimulációs beállítása elérhető.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Infinity Double Dildo Pink

    Az Infinity Dupla Műpénisz a TOYJOY Designer Editiontól – Szinkron mozdulatokkal a végtelen orgazmusért. Ez a karcsú, kétvégű vibrátor kétszer annyi meghitt szórakozást és intenzív elégedettséget kínál! Az Infinity egyedi in-sync mozgásokat is tartalmaz, lehetővé téve, hogy mindkét végét egyszerre használja a mindent átfogó élmény érdekében. Ennek a sokoldalú, rugalmas vibrátornak karcsú és hajlítható sziluettje van, mindkét végén gömbölyű heggyel. Mindkét végén egy motor található, ami kétszerese az erőteljes vibrációnak.

    37 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    A Nana egy puha, tömör szilikonból és ABS-ből készült pálcás stimulátor PU bevonattal. Testre biztonságos, latex- és ftalátmentes. A Nana 3 rezgési sebességgel és 7 ritmussal mindenki kedvenc rezgési beállítását kínálja.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Kétszeres öröm, oh la la! Az érzéki French Kiss™ Suck & Play cserélhető készlet 2 cserélhető tartozékkal, 12 vibrációs vagy 12 szívási funkcióval pontosan tudja, mire van szüksége.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:50

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.