×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok vízálló

97 - 128 termék, Összesen:818

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Elise 2 Lila

    Az ELISE ™ 2 felülmúlja még a bestseller elődjét - a klasszikus Pleasure Object-et is a mély, erős rezgésekkel. 100% -kal erősebb stimulációt biztosít, mint korábban.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, miért nem tudok egyáltalán ellazulni? Az Ön új masszírozója a Satisfyertől a megoldást kínálja: végre egy társ, aki nem panaszkodik a nagylelkű masszázsra! Lenyűgöző XXL méretének és a csábító szilikonfej mögött rejtett erőnek köszönhetően a Wand-er Női megoldja a problémákat, oldja a feszültséget és megkarcolja az orgazmusos viszketést.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lyla 2 Fekete

    A világ legjobb kivitelezésű távirányítható vibrációs tojása!

    63 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Erős mini vibrátor Arany

    Készüljön fel a kényeztetésre ezzel a 10 funkciós rúzsvibrátorral! Elegáns és diszkrét, rózsaarany színű; sima felületével, kúpos csúcsával és intenzív rezgéseivel csiklóját a fellegekbe repíti!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Mia 2 Lila

    Mia ártatlan külseje jelenti a kulcsot titkos vágyaidhoz! Kicsike, ám annál erősebb! USB-n keresztül újratölthető vibrátor, mely bájos méretével minden nő kedvencévé vált. Csendes és vízálló, rendkívül sokoldalú útitárs!

    65 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Ez a különleges formájú, hatalmas erejű vibrációs játékszer garantáltan új magasságokba emeli orgazmusod! Dupla végű, tojás alakban végződő huncutság.

    26 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold - Mini vibrátor

    Ez az új, limitált kiadású örömszerző játék 7 addiktív és bűnös beállítással rendelkezik, használata maga a tiszta eksztázis élmény!

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Melt Coral

    Az egyetlen pároknak tervezett Pleasure Air™ stimulátor pulzáló hullámokkal és gyengéd szívással, amely semmihez sem hasonlítható.

    87 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium Black-Gold

    A Womanizer Premium az új technológiák és a kiváló minőségű dizájn ideális kombinációja. A Pleasure Air technológia érintés nélkül stimulálja a csiklóját – a szuperlágytól a szupererősig, 12 különböző intenzitási fokozatban. Az új robotpilóta funkcióval váratlanul, és meglepően új módon éli át az orgazmust. A ritmus minden használat során változik. Az intelligens csend érzékeli a vágyát. A Womanizer Premium csak akkor indul el, ha már majdnem hozzáér a bőrfelülethez. Ez nem csak csendesebbé teszi a használatát, hanem még intenzívebbé teszi az élvezetet. Egyedülálló feldolgozásának köszönhetően a Womanizer Premium teljesen vízálló.

    111 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Kompakt, halszerű kialakításával, valamint a nyomáshullámok és a vibráció bizsergető kombinációjával a szilikon Satisfyer Sugar Rush ideális társ útközbeni használatra. Két motorja különösen nagy teljesítményű.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Tapasztalja meg a páratlan kikapcsolódást, miközben kényezteti magát a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával. Míg a 10 különböző masszázsminta koncentrált ereje megnyugtatja a fájó izmokat és oldja a stresszt, a stabilabb fogantyú és a még tartósabb töltés azt jelenti, hogy órákon át élvezheti az örömöt.

    127 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Hula Beads Kék

    A HULA Gyöngyök ™ a világ első távirányítású örömgyöngyei, melyek egyszerre forognak és rezegnek. Eddig nem tapasztalt érzést nyújtanak.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    A csodálatos nyomáshullámok érintés nélkül 11 intenzitással stimulálják a csiklót. A Love Breeze puha szilikon fejével, újratölthető akkumulátorával és ergonomikus, vízálló felületével is inspirál.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Mona Wave Lila

    Vegye magát körbe a hullámokkal és az általuk keltett intenzív érzésekkel. Engedjen a csábításnak, és szerezze be a világ első G-pont stimulátorát, amely teljes belső kielégülést ígér.

    84 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Loki Fekete

    Tökéletes alakú, luxus és erős prosztata masszírozó a LELO-tól. A vízálló, újratölthető LOKI ™ különlegességét a 6 változó beállítás adja, melyeknek hála észbontó intenzitással érheti el a csúcspontot.

    84 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed - Drótnélküli Rezgő tojás Rózsaszín

    Ossza meg bensőséges titkait szeretőjével otthon vagy nyilvános helyen a Bnaughty Classic bekapcsolásával. A rosszalkodás még soha nem esett ilyen jól!

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved The Butterfly Effect

    Lebegjen, mint egy pillangó a tiszta élvezet szárnyain, és egyszerre valósítsa meg belső fantáziáit, egyéni intenzitási szintjét megválasztva. Ezzel az egyedülálló játékkal a vibráló pillangó megszabadult páros gyűrű stílusától, és a reflektorfénybe került, mint egy kettős vibrátor, amely azt a mély klitorisz elégedettséget nyújtja, amelyet csak a szélesre nyúló szárnyak tudnak nyújtani, valamint egy többsebességes szár, amely kiegészíti az élményt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Egy célpont. Kétféle stimuláció. A We-Vibe legerősebb mini-vibe és az eredeti Womanizer Premium most egyetlen exkluzív dobozban egyesül. A két márka egyesülésének megünneplésére készült.

    153 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Purple

    A TELJESÍTMÉNY ÉS A SOKOLDALÚSÁG KOMBINÁCIÓJA KÉT MOTORRAL ÉS KETTŐS VÉGZŐDÉSSEL A KLITORÁLIS, A G-PONT ÉS AZ ANÁLIS STIMULÁCIÓHOZ

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dupla szórakozás, dupla élvezet – a vadonatúj Satisfyer DUPLA ÉLVEZET egy Bluetooth-kompatibilis csiklóstimulátor és belső G-pont vibrátor. A díjnyertes Satisfyer Connect alkalmazással párosítva a DUPLA ÉLVEZET új szintre emelte érzéki utazását!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Lush Kira Velvet

    Készen állsz a határtalan élvezeti lehetőségekre? A Lush Kira nyúl két vibrációs ponttal és egy toló, forgó, melegítő szárral rendelkezik. A nyúlfül térhangzású stílusú csiklóstimulációt kínál. A Kira 7 vibrációs funkciót kínál, amelyek számos választási lehetőséget biztosítanak! Az UltraSilk szilikon kellemes tapintású a testen. USB mágneses újratölthető és fröccsenésálló a könnyű tisztítás érdekében.

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Többé nincs szüksége a Tinderre ahhoz, hogy kellemes szexet tudjon átélni egyedül vagy partnerrel. Vízálló, erőteljes, puha textúrájú, kényeztetésre hívó. Növeli az élvezetét, és egy helyett két motorral van felszerelve a soha nem látott kettős stimuláció érdekében. Mint egy szafari a szavannán lenne. 

    44 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Használható csikló-, hüvely-, végbél- és mellbimbó-stimulációra, de miért álljunk meg ott, ha bárhol használhatjuk!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Élénk és testhőmérsékletű az intenzív stimulációért!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Az elegáns G-Spot Vibrátor két legmodernebb F1-es motort tartalmaz a hihetetlen teljesítmény érdekében. Az egyik a hegyben található, a másik pedig a kettős stimuláció kiterjesztése. Ezek az új generációs F1 motorok elképesztő 7200-as, illetve 14000-es fordulatszámmal vibrálnak.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Lépjen kapcsolatba testével, és n​u​l​l​a​m tapasztalja meg a páratlan ellazulást, miközben a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával kényezteti magát. A Smart Wand 2 Medium egy tökéletes előjáték eszköz magának vagy partnerének. Oldja fel a feszültséget a testében a stressz oldásával és az izmok ellazításával, ezzel megnyitva a kaput szexuális energiája előtt, hogy holisztikus orgazmus élményben részesüljön.

    108 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium 2 Black

    A Womanizer PREMIUM 2 az eredeti Pleasure Air technológiával az eddigi legfényűzőbb alkotásunk – valóban a szexjátékok Pradája, a tökéletes játék azoknak a nőknek, akik többet keresnek, mint egy játékeszközt. A PREMIUM 2 minden eddiginél magasabb intenzitási szinttel és továbbfejlesztett robotpilóta funkciójával új, kiszámíthatatlan kalandokba viszi Önt, a PREMIUM 2 a legtisztább élvezet nyújtja a legmagasabb minőségben.

    95 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    A We-Vibe® valaha volt legintuitívabb vibrátora pároknak – állítható illeszkedéssel, érintésre reagáló kezelőszervekkel és kéz nélküli rezgésekkel, amelyek teljesen új szintre emelik a szexet.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Desirable Purple

    A Desirable szupererős, új generációs F1 motorral rendelkezik 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltve 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty Lilac

    Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó bármely pontján.

    63 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Az Embrace Me nyúlvibrátorunk egyszerre stimulálja a csiklót és a G-pontot a két erős motor rezgéseivel. Tartógyűrűjének köszönhetően a vibrátor ötvözi a praktikus könnyű kezelhetőséget az örömpontok teljes stimulálásával.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:818

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.