×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok vízálló

22 Termék

  • Paloqueth Vibrating Prostate Massager with Remote Black

    A Paloqueth prosztata masszírozó nemcsak a prosztatagyulladástól a prosztatarákig minden kockázatot csökkent, hanem javítja az erekciós funkciót és az ondófolyadék keringését, de kifejezetten fantasztikus érzést is nyújt!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Ujjvibrátor 9 erőteljes rezgéssel texturált fejjel az intenzív stimulációhoz

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Gladys Pink

    A 30 vibrációs funkcióval rendelkező szilikon pálca egy sima és lekerekített masszírozó játék, amely luxust varázsol Önnek és partnerének. A forma zökkenőmentesen sima, gyönyörű szilikon bevonattal és lekerekített kontúrokkal, amelyek mesésen masszírozzák a bőrt.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock 7" Vibrating Stiffy - Realisztikus vibrátor 18cm Testszínű

    Ha egy kis realisztikus rezgésre vágyik, olyan termékre, amely mindig készen áll a cselekvésre, a King Cock Vibrating Stiffy a tökéletes választás. Higgyen nekünk, maximális lesz az elégedettség! Ez az élethű vibrátor Amerikában készült. Ez egy erőteljes, többsebességes vibrátor, amely észbontó izgalmakat kínál.

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    A csodálatos nyomáshullámok érintés nélkül 11 intenzitással stimulálják a csiklót. A Love Breeze puha szilikon fejével, újratölthető akkumulátorával és ergonomikus, vízálló felületével is inspirál.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Kompakt, halszerű kialakításával, valamint a nyomáshullámok és a vibráció bizsergető kombinációjával a szilikon Satisfyer Sugar Rush ideális társ útközbeni használatra. Két motorja különösen nagy teljesítményű.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Feelz Toys Fonzie Lila

    Magas minőségű vibrátor, amely kifejezetten G-pont és klitorisz stimulációra alkalmas. Erős és rendkívül csendes vibrátor, amely hét vad beállítási módot kínál.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Wave Lay-on Vibrator Turquoise

    Tökéletes illeszkedés minden vulvához!

    23 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    A Satisfyer Elastic Joy két motorral és rugalmas huzallal rendelkezik, és különböző formákra hajlítható. Az Elastic Joy mindig jó benyomást kelt, akár páros vibrátorként, akár péniszgyűrűként, akár fekvő vibrátorként.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Az ideális ujjvibrátor kezdők számára, a Satisfyer Bold Lover mindenekelőtt intuitív működésével, erőteljes rezgéseivel és sokoldalúságával nyűgöz le.

    23 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Truda Lavender

    Élvezze a hihetetlen élvezetek végtelen éjszakáit ezzel a 7 funkciós ívelt G-pont vibrátorral, amely szuperpuha szilikon anyagból készült. Ez a szexjáték egy lekerekített és enyhén domború fejjel van kialakítva, amely intenzív stimulációt biztosít minden élvezeti pontjához.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Az OMG! A Rabbit úgy lett kialakítva, hogy minden megfelelő helyen elcsábítsa! Ezt a klasszikus formát új magasságokba emelve, a rugalmas ívek külsőleg és belsőleg is élvezetet nyújtanak, közvetlen vibrációval az összes legérzékenyebb erogén területén. Két nagy teljesítményű motor kettős megelégedéssel 10 egyedi vibrációs mintával. Az ultrasima szilikon kialakítás vízálló, így a zuhanyozásban, gyógyfürdőben vagy kádban is szórakozhat.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    A Satisfyer Twirling Fun szaggatott, erőteljes, keringő rezgéseivel a csikló, a szeméremajkak vagy más erogén zónák stimulálására használható. A sportos kialakítást az intuitív kezelés teszi teljessé.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Foreplay Frenzy Climaxer Pink

    Élvezze a korlátlan csábító élvezetet az erőben gazdag Foreplay Frenzy Bunny stimulátorral. Az erotikus kontúrú hangulatot a maximális kényelem, a kiterjesztett hatótávolság és a testeddel való rugalmas mozgás érdekében alakították ki, valamint egy ívelt, hangsúlyos G-pont precíziós hegye és egy ergonomikusan kialakított csiklócsiklandozó gombócokkal rendelkezik.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    A Dream Toys Romance kollekciójának bemutatása óta széles körű érdeklődést tapasztaltunk vásárlóink és vásárlóik, felhasználók körében a játékkínálat iránt. A Romance kollekciót bordó vörös szín jellemzi, arany színű akcentusokkal, amelyek előkelő megjelenést kölcsönöznek a játékoknak.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Emerald Love Luxurious Lipstick Vibrator

    Diszkrét rúzs dizájn kézitáskához!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Sugar Bunny

    Ez a gyönyörűen megtervezett szilikon nyúl 10 nagy teljesítményű motorsebesség és funkció, finoman ívelt nyél, bőséges körmérettel és célzott nyúlfülekkel, amelyek egyszerűen nem fognak kiadni! Luxus, selymesen sima szilikonból készült, ez a barátságos játék a fürdő- és zuhanyfantáziádat is életre kelti, mivel nem csak vízálló, hanem teljesen alámeríthető. Az Evolved Toy Cleaner és egy f​i​n​i​b​u​s meleg vizes öblítő segítségével gyorsan el lehet takarítani, mint egy nyuszi.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    Ismerje meg a Metal Mike-ot, a többfunkciós fémstimulátort, amely a csikló, az anális és a hüvely stimulálására, valamint a mellbimbók, a gát és a herezacskó stimulálására használható. A 14,2 cm-es hosszával a vibrátor manőverezése egyszerű, a hegyén lévő golyó alakja pedig kiváló a tűpontos stimulációhoz. A vibrátor fémből készült, szilikon fenéklappal, amely egyetlen gombbal rendelkezik 9 vibrációs ritmus működtetéséhez. Használat közben a gomb kék LED fénnyel világít. Gond nélkül használja a Metal Mike-ot a fürdőben vagy a zuhany alatt, mert vízálló. Az újratöltéshez mágneses USB-kábel jár hozzá.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    Az 5 rezgésmintázat a hosszú, ívelt szárral és a Wave textúrával együtt a Bwild Classic Wave a B Swish Classic termékcsalád kiegészítője. A nyúlmasszírozó innovatív csavarja, a Bwild Classic Wave 6"-os kettős motorja forrósítja a levegőt.

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Twirling Delight Berry

    Legyen szó a mellbimbókról, a csiklóról vagy más területekről – a Twirling Delight keskeny hegye keringő rezgésével mindig eltalálja a forró pontokat. A higiénikus sapkának köszönhetően ideális útitárs is.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Glow in the Dark G-Spot

    A You2Toys izgalmas Glow in the dark G-pontja fluoreszkáló Soft Touch textúrával rendelkezik, amely hosszú ideig világít a sötétben. Akár víz alatt is használható. A vízálló, szilikon vibrátort csak egy kis fénynek, pl. lámpának kell kitenni.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

22 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.