×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok vízálló

1 - 32 termék, Összesen:49

  1. 1
  2. 2
  • Adrien Lastic Inspiration Red

    Adrien Lastic elegáns dupla játéka egy csiklószívó stimulátort tartalmaz vibrációs tojás kombinációval és beépített távirányítóval, amely az autentikus kettős eksztázis kiterjesztésre készült. A távolság és a hely már nem probléma, mert az új alkalmazásunkon keresztül csatlakozhat, és meghitt pillanatait megoszthatja partnerével.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl - Újratölthető G-Spot Rabbit vibrátor

    A Greedy Girl (kapzsi lány) újratölthető nyuszi vibrátor egyesíti a szilikon selymességét a 36 lehetséges rezgési móddal, így biztosít Önnek hihetetlen orgazmust.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Wanderlust

    Ennek az egyedülálló szilikon játéknak az egyik vége erőteljes pálcás masszírozó, a másik vége pedig kielégítő, gömbölyű és finoman ívelt vibe. Elegáns, könnyen elérhető vezérlőkkel a közepén, ez a kétoldalas forma kívül-belül megdolgozza két erőteljes motorjával, amelyek összesen 49 különálló sebesség- és funkciókombinációt kínálnak! Teljesen vízálló és elmeríthető, ez a tökéletes sokoldalú fürdőtárs, amely az Evolved Toy Cleanerrel és egy meleg vizes öblítővel gyorsan tisztítható.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Élvezze az erőteljes vibrációt kívül-belül ezzel a texturált prosztata masszírozóval és a perineális stimulátorral ellátott, rugalmas péniszgyűrűvel! A kettős motor dübörgő izgalmakat küld a végbélnyílásba és megrontja, miközben a pénisz kőkemény marad. Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy kinti használatra... 30 méteres hatótávolsággal!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Rimming Hero Black

    Ötletesen és okosan tervezett prosztata masszírozó a kettős orgazmusos stimulációhoz. 2 erőteljes motor 10 vibrációs funkcióval izgalmas stimulációt biztosít a prosztatában és a perineumban, míg egy harmadik motor 3 sebességgel és forgó gyöngyökkel kivételes érzést biztosít a végbélnyíláson.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Az erőteljes, teljes érintkezést biztosító Venus Butterfly Rocking Penis egy mini stimulátor, amely maximális kiterjedést biztosít erogén zónái számára.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Ella Vibrating Egg Red

    Most már igazán SZÓRAKOZhat a telefonjával! Tapasztalja meg a legjobb technikai szórakozást egy teljesen új szenzációval.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    A luxus új szintje – valódi bőrrel és valódi nemesfémmel

    50 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Eidolon

    Csatlakoztassa az Eidolont a telefonjához bluetooth segítségével, és már kész is az utánozhatatlan szórakozás!

    42 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Lazítson egy emelkedett masszázsélményben a tökéletes vibrációs pálcával. Amint azt a neve is sugallja, ez a pálca csiszolt gyémánt textúrával rendelkezik t​e​m​p​o​r az izzón, amely intenzívebb masszázst biztosít. Az alacsony vibrációjú fogantyú lehetővé teszi, hogy a 8 beállítást 3 különböző erősségi szinten érezd a kívánt helyen, ahelyett, hogy a kezedben nyelnéd el. Az összesen 24 mód segítségével megtalálhatja az Ön számára megfelelő megkönnyebbülést.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Fedezze fel és élvezze kedvenc érzéseit a Drift segítségével. A megfelelő helyeken ívelt Drift szögletes formája úgy van kialakítva, hogy minden megfelelő helyet elérjen – belül és kívül. A kontúrozott fej megemelt stimulációs ponttal rendelkezik, hogy még jobban érezze magát minden egyes erogén zónájával szemben. A mély dübörgéstől kezdve az intenzív rezgésekig a Drift még a testhőmérsékletre is felmelegszik egyetlen gombnyomással, hogy valóban buja érzékelési élményt nyújtson.

    89 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, egy újfajta G-pont stimulátor, amely a csiklóját és a gátat is stimulálja!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Tapasztalja meg a prosztata stimuláció legmagasabb szintjét a P-masszázs simogató gyöngyhegyével és vibráló szárával! A sima tengely erőteljes kettős motorral vibrál, amely 10 különböző zümmögésre képes, a masszázscsúcs belső gyöngyei pedig 10 egyedi masszázsmintával stimulálják kedvenc pontjait, amelyek mindegyike az alján található kezelőszervekkel vezérelhető.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Velvets Silicone Anal Thruster

    Az Anál Behatoló tudja, hogyan kell erősen nyomni! Rezgéseinek és tolóerő funkciójának köszönhetően tökéletes a forró hátsóajtós szórakozáshoz és intenzív anális orgazmushoz. A vibrációs fej kellemes és kerek – így tökéletes az anális terület közvetlen stimulálására. A 7 rezgésmód és a 3 tolóerő külön szabályozható, ami azt jelenti, hogy rendkívül izgalmasan kombinálhatók.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    ANNE´S DESIR DUAL egy vibrátor pároknak, férfinak és nőnek. Speciális formája lehetővé teszi, hogy a  pár mindkét tagját látványos rezgésekkel stimulálják szex közben. A nő szex közben hordja a vibrátort, hogy az ne csak a G-pontját és a csiklóját stimulálja, hanem partnere hímtagját is. Ennek az élvezetet nyújtó szexuális wellness játéknak a karcsúbb végét először a hüvelybe helyezzük, a nagyobbik végét pedig a csiklóra helyezzük.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    A szélesebb hegy a belső édes foltokat keresi, míg a fülben található 3 rezgésbeállítás beborítja a csiklót a kevert boldogság érdekében.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    A Bnaughty Premium Unleashed-ünket nem lehet megszelídíteni. Adja meg magát a Bnaughty golyónak, és adja át a teljes irányítást annak, aki a kezében tartja a vezeték nélküli távirányítóját. Kicsi, de erős, ez a játék tökéletes arra, hogy megcélozza azokat az édes helyeket, amelyek elvadulnak. Vízálló és nem porózus szilikon anyagokból, ABS műanyagból és PU bevonatból készült, így magabiztosan használhatja, bárhová is viszi a képzelet. Akár a takaró alatt, akár nyilvánosan, csendes vibrációja nem hagy magára… de sok sikert az izgalom megtartásában.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    A TOYJOY Designer Edition Icon Superbe páros masszírozója a legmodernebb funkcionalitás és a nem megfélemlítő, elegáns esztétika tökéletes keveréke. Használja érzéki szólójátékhoz, mozgassa át partnere erogén zónáit egy szexi teljes testmasszázs során, vagy csúsztassa a pénisz tengelye köré, hogy észbontó kettős stimulációt nyújthassa szeretkezés közben.

    61 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    A Sultry by Pillow Talk feje sima, lekerekített, és erőteljes vibrációt biztosít. Kúpos behelyezhető fogantyúja van, amely 360 fokban elforgatható a hihetetlen G-pont stimuláció érdekében. A Sultry forgó tengelye prémium melegítő funkciót is kínál a nagyobb kényelem és valósághűség érdekében.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Ismerje meg a Player One-t, és fedezze fel a legjobb orgazmust. Ergonomikus kialakításának és kettős motorjának köszönhetően a prosztata és a gát tökéletes stimulációját biztosítja az erőteljes élmény érdekében. Játssz egyedül vagy duóban a távirányítóval. Lekerekített formáját a könnyű behelyezésre tervezték, míg a rugalmas talpa optimális kényelmet biztosít használat közben. Az Ön játékod, az Ön szabályai.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Trysta Violet

    Célzott gördülő G-pont vibrátor.

    49 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    A Sultry by Pillow Talk feje sima, lekerekített, és erőteljes vibrációt biztosít. Kúpos behelyezhető fogantyúja van, amely 360 fokban elforgatható a hihetetlen G-pont stimuláció érdekében. A Sultry forgó szára prémium melegítő funkciót is kínál a nagyobb kényelem és a valósághűség érdekében.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Realistic Black

    A karcsú szár tetején élethű kontúrú fej található, amely hiteles érzeteket kelt (hozzáadott rezgéssel).

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Ombra Pink

    A Vive egy új jelenség a felnőtteknek szánt luxustermékek világában. Az Ombra fényűző megjelenésű, ami nagyon szexissé teszi, dinamikus formája pedig az eksztázis elképzelhetetlen magasságait fogja elérni.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Hagyja, hogy a SVAKOM Nymph Soft Moving Finger Vibrátor édes, gyengéd ujjbegyei áthaladjanak a bőrön, vibrál, kering, stimulálja a legérzékenyebb részeit. A stimuláció hullámait hozza magával, hogy örömet szerezzen.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Kissable Black

    Annak ellenére, hogy a Csókolható suttogóan halk, nem tudjuk garantálni, hogy az lesz. A Csókolható újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltve 60 percig bírja. A Csókolható 100%-ban vízálló – ez azt jelenti, hogy visszatérhet a zuhanyfejhez, amire tervezték. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Csókolható könnyen tisztítható.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Újratölthető távirányító szilikon hajlítható kettős vibrátor

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Ez a kéz nélküli, gyönyörűen megtervezett, kicsi és innovatív játék segít felkészíteni testét az új és élvezetes szexuális élményekre!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Engedje át magát az öröm hullámainak, miközben a California Dreaming™ Surf City Centerfold izgatja és az eksztázis felé viszi. A nagy teljesítményű pálcás masszírozó 3 izgalmas lüktető pulzációs intenzitással és 10 vibrációs funkcióval rendelkezik az egyszer az életben élményért.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Egy kis szórakozásért az ágyban! Ez a gyönyörű tervezésű lila nyúlvibrátor tiszta élvezetet nyújt. Szilikonból készült bársonyosan puha felülete rendkívül valósághű.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics California Dreaming Orange County Cutie Orange

    A játékos California Dreaming™ kollekció fényűző fantáziákat kelt életre az orgazmusban szenvedő Orange County Cutie-vel. Az ergonomikus kialakítású masszírozó készen áll arra, hogy újraélje kedvenc nyári röpke fantáziáját a 10 erőteljes vibrációs funkcióval és a 3 térdremegő tolási sebességgel.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Rabbit Euphoria Pink

    A szopási érzésért - majdnem olyan, mint az orális közösülés!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:49

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.