×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Womanizer

65 - 96 termék, Összesen:283

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Womanizer Premium eco

    Mindent bevettünk, amitől zászlóshajónk, a Womanizer PREMIUM olyan jó lett, és a lehető legtöbb műanyagot csökkentettük. Természetesen ugyanaz a 12 intenzitási fokozat, USB-ről tölthető, és fröccsenésálló. Jó a bolygónak, HIHETETLEN a testének, tökéletes szexjáték a környezettudatosak számára.

    140 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Éljen át erős és intenzív orgazmusokat az ETERNAL LOVE vibrátorral. Ez a játékos vibrátor három észbontó funkcióval rendelkezik, a tengely rezgései masszírozzák a hüvelyfalát, a pulzáló funkció stimulálja a g-pontot, a stimulátor mikrorezgései pedig a csiklónak nyújtanak boldogító élvezetet. Készülj fel egy észbontó orgazmusra, és ha túl intenzív lesz, az összes funkciót külön-külön is használhatod.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Enigma Wave Triple Stimulation Massager Cyber Purple

    Ismerje meg a látványos, hármas hatású szonikus masszírozót, amely teljesen megváltoztatja a kevert orgazmusról alkotott elképzeléseit. Az ENIGMA Wave™ a mára már legendássá vált ENIGMA™ termékcsalád minden tulajdonságával rendelkezik, de ami megkülönbözteti a többi eszköztől, az a jellegzetes WaveMotion™ technológia bevezetése a G-pont hipnotikus stimulálásához.

    153 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium 2 Black

    A Womanizer PREMIUM 2 az eredeti Pleasure Air technológiával az eddigi legfényűzőbb alkotásunk – valóban a szexjátékok Pradája, a tökéletes játék azoknak a nőknek, akik többet keresnek, mint egy játékeszközt. A PREMIUM 2 minden eddiginél magasabb intenzitási szinttel és továbbfejlesztett robotpilóta funkciójával új, kiszámíthatatlan kalandokba viszi Önt, a PREMIUM 2 a legtisztább élvezet nyújtja a legmagasabb minőségben.

    95 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Desirable Purple

    A Desirable szupererős, új generációs F1 motorral rendelkezik 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltve 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty Lilac

    Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó bármely pontján.

    63 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tracy's Dog TF 2 in 1 Clitoral Vibrator Turqoise

    Hadd meséljek a TF 2 az 1-ben csiklóvibrátorról, amely tökéletes kombináció Önnek és/vagy partnerének. A 7 nyalási és szopási módnak köszönhetően intenzív élvezetet élhet át. Ezenkívül egyedi kialakítása és puha bőrbarát szilikon konstrukciója rendkívül kényelmessé és könnyen használhatóvá teszi.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Hajlított 1+-unk a levegő-impulzus-stimuláció és az intenzív rezgések egyensúlyával gyönyörködteti a csiklót. Ezenkívül ergonomikus, lekerekített teste tökéletesen formázza a legintimebb részeit.

    31 900 Ft

    15 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Orange

    Mindenki tudja, hogy a klitorisz stimuláció a kulcs a csúcsponthoz. De mindannyian másképp éljük meg az élvezetet. Néhányan élvezik az intenzív stimulációt, mások a gyengédet részesítik előnyben. Így kihívást jelenthet egy olyan játék megtalálása, amely működik az Ön számára. Ezért hoztuk létre a Trinitii-t.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Találja meg kedvenc játékait az INTOYOU-nál, bármit is keres. Rush Nova az Intoyou legújabb tagja. Egy vibrátor klitoriszívóval.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Engedje át magát a szenvedélyes játéknak a Foreplay Frenzy™ Pucker-rel, és keltse életre a fantáziákat. A tökéletes méretű kettős stimulátor 10 erőteljes vibrációs funkcióval, 4 fokozatú intim szívással és egymástól függetlenül működtetett kettős motorral rendelkezik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Revel Vera Purple

    A Vera by Revel lüktető légimpulzus technológiával rendelkezik, hogy a megfelelő helyekre szállítsa a lüktető érzéseket. A szuper puha szilikonból készült Vera utazásra alkalmas, vízálló és újratölthető.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Desirable Pink

    A Desirable szupererős új generációs F1 motorral rendelkezik, 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármely nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a G-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltve 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dupla szórakozás, dupla élvezet – a vadonatúj Satisfyer DUAL PLEASURE egy Bluetooth-kompatibilis csiklóstimulátor és belső G-pont vibrátor. A díjnyertes Satisfyer Connect alkalmazással párosítva a DUAL PLEASURE új szintre emelte az érzéki utazást!

    31 900 Ft

    15 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Womanizer Premium White-Gold

    A Womanizer Premium az új technológiák és a kiváló minőségű dizájn ideális kombinációja. A Pleasure Air technológia érintkezés nélkül stimulálja a csiklóját – a szuperlágytól a szupererősig, 12 különböző intenzitási fokozatban. Az új robotpilóta funkcióval váratlanul, és meglepően új módon éli át orgazmust. A ritmus minden használat során változik. Az intelligens csend érzékeli a vágyat. A Womanizer Premium csak akkor indul el, ha már majdnem hozzáér a bőrfelülethez. Ez nem csak csendesebbé teszi a használatát, hanem még intenzívebbé teszi az élvezetet. Egyedülálló feldolgozásának köszönhetően a Womanizer Premium teljesen vízálló.

    111 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    A klasszikus és stílusos Satisfyer Pro 2 bemutatja szabadalmaztatott Air-Pulse technológiánkat, amelynek célja, hogy a csiklóját tiszta boldogságba hozza. A suttogó csendes motorral és puha szilikon fejjel rendelkező Pro 2 megteremti a hangulatot, hogy elérje vágya csúcsát.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Galaxie Lilac

    Fedezze fel a világon kívüli élvezeteket a Pulse Galaxie segítségével. Más csiklóstimulátorokkal ellentétben a levegőt nyomja és húzza, hogy szívóhatást keltsen, míg a töltődokkoló csillagfényes kijelzőt vetít. Fedezze fel az 5 módot és 5 intenzitású szívást, valamint 3 csillagfényes megjelenítési módot. Használja a Pulse Galaxie-t a SVAKOM alkalmazással a testreszabható és hosszú távú játékhoz.

    47 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    A nők szeretik a virágokat, és minden nő ezt a rózsát fogja a legjobban szeretni a virágok közül! Ez nem egy közönséges rózsa, hanem egy örömmel, izgalommal és elégedettséggel teli rózsa. Szirmai egy titkos lyukat vesznek körül, amelybe bedugod a csiklódat, és hagyod, hogy a szívás hatására feloldódjon. Hagyja, hogy csiklója boldogan virágozzon!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    A Dual Kiss lenyűgözi Önt a csodálatos nyomáshullámok és a vibráló behelyezhető tengely kombinációjával. A bőrbarát, puha szilikon és a vízálló kivitel teszi teljessé a kialakítást.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Classic 2 Bordeaux

    A Womanizer Classic, mint már a neve is mutatja, a Womanizer klasszikusa – „a kis fekete ruha”, úgymond játékaink között. Egyedülálló technológiánkkal van felszerelve, amely érintésmentes szívóhatást hoz létre a korábban megszokott rezgések helyett. A 8 intenzitási fokozat sokféle élvezetet tesz lehetővé – az első fokozat garantálja a gyengéd kezdést és a maximális szintet, az élvezet csúcsát. Egyedülálló kidolgozásának köszönhetően a Womanizer Classic teljesen vízálló, ezért ideális a következő fürdőhöz.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    A csiklóját olyan élvezet fogja elárasztani, mint még soha: A Satisfyer Pro 2 3. generációja itt van! A klasszikus Satisfyer legújabb generációja innovatív Liquid Air technológiánkkal a pulzáló víz érzéki hullámzását utánozza.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Penguin Holiday Edition

    Ringatózzon boldogságba a Penguin Holiday Editionnel! Mindig készen áll az alkalomra, ez a közkedvelt Satisfyer nyomáshullámú vibrátor ünnepi ruhát öltött magára, hogy feldobja a hangulatát. Akár egy kis kényeztetésként saját magának, akár ajándékként valaki másnak - a Satisfyer Penguin Holiday Edition itt van, hogy teljesítse minden kívánságát.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Next Black

    A Womanizer Next az élvezet új dimenziója – a forradalmian új 3D Pleasure Air csiklóstimuláció és az új Climax Control kombinációja, amely mélységet és gazdagságot ad orgazmusos utazásának. Az intenzív, intuitív többszörös orgazmusra tervezett Next páratlan erőt és prémium funkciókat kínál, amelyek tartalmazzák a testreszabható minták új skáláját, valóban suttogást halkan.

    103 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Taptastic Vibe Clitoral Stimulator Purple

    Élvezze a csodálatos és egyedi élményt ezzel a Taptastic Vibe csiklóstimulátorral. A játék egy vibráló és mozgó elemet tartalmaz. Hagyja, hogy a 6 különböző koppintási beállítás kellemesen lepje meg Önt, és tapasztalja meg ennek a stílusos játéknak a felhasználóbarát kialakítását.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty Red Wine

    Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó bármely pontján.

    63 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Wine Red

    A csiklóját olyan élvezet fogja elárasztani, mint még soha: A Satisfyer Pro 2 3. generációja itt van! A klasszikus Satisfyer legújabb generációja innovatív Liquid Air technológiánkkal a pulzáló víz érzéki hullámzását utánozza.

    50 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Galaxie Black

    Fedezze fel a világon kívüli élvezeteket a Pulse Galaxie segítségével. Más csiklóstimulátorokkal a levegőt nyomja és húzza, hogy szívóhatást keltsen, míg a töltődokkoló csillagfényes kijelzőt vet. Fedezze fel az 5 módot és 5 intenzitású szívást, valamint 3 csillagfényes térképi módot. Használja a Pulse Galaxie-t a SVAKOM alkalmazással a testreszabható és hosszú távú játékhoz.

    47 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Szerelmi háromszögünk a bevált Air-Pulse technológiát mély vibrációkkal és sima szilikonfejjel kombinálja. Praktikus kupakja higiénikus és diszkrét tárolást biztosít mindenkor, még útközben is.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer OG Aubergine

    A Womanizer OG az első Pleasure Air G-pont vibrátor, amely a célzott Pleasure Air-t és a vibrációt kombinálja egy erőteljes és eredeti orgazmikus utazás érdekében.

    95 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium 2 Raspberry

    A Womanizer PREMIUM 2 az eredeti Pleasure Air technológiával az eddigi legfényűzőbb alkotásunk – valóban a szexjátékok Pradája, a tökéletes játék azoknak a nőknek, akik többet keresnek, mint egy játékeszközt. A PREMIUM 2 minden eddiginél magasabb intenzitási szinttel és továbbfejlesztett Autopilot funkciójával új, kiszámíthatatlan kalandokba viszi Önt, a PREMIUM 2 a legtisztább élvezettel a legmagasabb minőségben.

    95 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    A luxus új szintje – valódi bőrrel és valódi nemesfémmel

    50 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cruise Black

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része. A Sona már első látásra is egy igazán elegáns dizájnnal rendelkezik, így nem csak a csiklót, hanem a szemet is kényezteti. A játék egy darabnyi szilikonból készült, így felülete selymesen sima. Ez a termék továbbá vízálló és fényűzően stílusos, akárcsak a leendő gazdája.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:283

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.