×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok

1 - 32 termék, Összesen:89

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Nexus Revo 2

    Ez az innovatív forgó és vibráló, prosztatát ingerlő játék azért jött létre, hogy lehetővé tegye a felhasználó számára, hogy új magasságokat éljen át és orgazmikus boldogságban legyen része a prosztatamasszázs révén.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Tickling Truman eStim Vibrator - Elektrostimuláló vibrátor Fekete

    AZ ELSŐ a fajtájából: a Tickling Truman-nak nincs párja a világon, mert ez az E-Stim Vibes AZ ELSŐ és EGYETLEN olyan játék, amellyel egyszerre lehet élvezni a vibrálást és elektrikus stimulációt.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orion Erotic Advent Calendar Spread Love & Joy

    Ez az új erotikus prémium adventi naptár felejthetetlen nyaralási visszaszámlálást kínál 24 kellemes meglepetésével! Érzéki megfordítható dizájnja (fotó/illusztráció) a kis díszdobozokkal együtt tökéletes karácsony előtti dekoráció az íróasztalára. És izgalmas együttlétre és izgalmas szerelmi kalandokra inspirál minden nap karácsonyig.

    101 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator - Elektrostimuláló vibrátor Fekete

    AZ ELSŐ a fajtájából: a Sizzling Simon-ra még soha azelőtt nem volt példa. Ez AZ ELSŐ és EGYETLEN olyan játékszer, amely által Ön élvezheti a rezgés és elektrikus stimuláció kombinációját.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jimmyjane Apex Pink

    Az Apex® okkal a legkeresettebb termékünk. Négy erőteljes motorral, három szívómintával, hét nyelvmozgásos mintával, tíz vibrációs mintával és a g-pont stimuláló fogantyújával ez a játék minden, amit keres, és még sok más.

    66 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    A biztonságos mágneses fedő biztosítja, hogy a játék a helyén maradjon használat közben, és stimulálja a csiklóját, miközben sétál, ül, táncol vagy fekszik. Kiváló választás ingerléshez vagy teljes orgazmushoz, függetlenül attól, hogy milyen környezetben találja magát!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Wand Massager Lila

    A Doxy egy a világ legerősebb hálózatról üzemeltetett vibrátorai közül. 2013-ban indult útjára, azóta pedig egyre több rajongóra tett szert. Tökéletes mindenki számára, aki szeret kísérletezni. Ez egy nehéz, erőteljes, de teljesen szabályozható intim masszírozó.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    10 csodálatos segédeszközt talál ebben a készletben, melyet a túláradó elegancia jellemez. A játékok egy gyönyörű Fifty Shades of Gray díszdobozban érkeznek. Fedezze fel az érzéki élvezetet, az izgalmat és a könnyű BDSM-játékokat, amelyek kellemesen megfűszerezik a kalandvágyó párok hálószobai élményeit. Élvezze az összes eszközt egyszerre vagy fokozatosan egymás után, attól függően, ahogy Önnek jól esik. Hagyja szárnyalni a végtelen képzelőerejét.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Inmi Sex Shaker Shaking Silicone Stimulator Purple

    Tegye magát egy körre ezzel az erős, remegő szilikon stimulátorral! Három forgási és lökési móddal rendelkezik, amelyek mélyebben hatolnak be, mint a többi játék, így szélesebb körű érzeteket biztosít a játékból, ami némi plusz mozgást ad, és nem készteti az összes munkát!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Ha egy őrült, páratlan élményre vágyik, a keresésnek vége! Bemutatjuk a Naked Addiction család legújabb tagját! Ez a dong a sorban lévő többi forgó, vibráló vagy toló dongtól eltérően mozog. Hogy hogy? Mert mikor láttál utoljára olyan dongot, ami képes mindháromra egyszerre!? Ez a 7,5 hüvelykes magas és h​a​b​i​t​a​s​s​e 6,2 hüvelykes behelyezhető dong a Naked Addition vonal számos jellegzetes vonását hordozza magában.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Inmi Sex Shaker Shaking Silicone Stimulator Black

    Tegye magát egy körre ezzel az erős, remegő szilikon stimulátorral! Három forgási és lökési móddal rendelkezik, mélyebben hatolnak be, mint a többi játék, így szélesebb körű érzeteket biztosít a játékból, ami némi plusz mozgást ad, és nem készteti az összes munkát!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Bloom Korallszínű

    Új szórakozásra vágysz? Próbáld ki a Bloom-ot! Egyszerűen csak helyezd hüvelyedbe, kapcsold be, és élvezd!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MyMagicWand Wand Massager - Masszázsfej Lila

    Yme bemutatjuk a legerősebb vibrátort a piacon: MyMagicWand. Erőteljes motorja és számos felhasználási módja, mint például az izmok masszírozása és erogén zónák stimulálása, senkinek nem fog csalódást okozni! Próbáld ki bátran, és élvezd!

    63 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Elite 8" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Jobb, mint az igazi: puha bőr, kemény mag – és vibráció!

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Gyro Vibe Pink

    A nagy intenzitású forgatások nagy intenzitású élvezetet biztosítanak! Ez az erőteljes hangulat enyhén ívelt, texturált szárat kínál, a talpán robusztus forgó golyóval, amely minden rendkívüli mozgást létrehoz. Használja a harmonika stílusú tapadókorong-alapot a játék rögzítéséhez, majd engedje szabadjára az erőt! Ha a motor ilyen erős, mindössze 3 sebességre van szüksége – a többit bízza a fantáziájára. Vízálló, könnyen tisztítható és újratölthető.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith WDA014-L Wildolo Vibrating Lifelike Soft Silicone Dildo with App 29cm Black

    A Wildolo egy csúcskategóriás márka, amely elsősorban az újdonságnak, a kiváló minőségű és csúcstechnikai vibrátoroknak szentel.

    61 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Snail Vibe Purple

    A SNAIL VIBE-t szakemberek hozták létre, és tudományos kutatáson és fejlesztésen alapul.

    79 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Classic 2 Bordeaux

    A Womanizer Classic, mint már a neve is mutatja, a Womanizer klasszikusa – „a kis fekete ruha”, úgymond játékaink között. Egyedülálló technológiánkkal van felszerelve, amely érintésmentes szívóhatást hoz létre a korábban megszokott rezgések helyett. A 8 intenzitási fokozat sokféle élvezetet tesz lehetővé – az első fokozat garantálja a gyengéd kezdést és a maximális szintet, az élvezet csúcsát. Egyedülálló kidolgozásának köszönhetően a Womanizer Classic teljesen vízálló, ezért ideális a következő fürdőhöz.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator - Elektrostimulációs vibrátor Fekete

    A népszerű Mystim márkájú Electric Eric vibrátor a hatékony vibrációt és a népszerű elektromos stimulációt kombinálja. Most kétféle élményben lehet része egyetlen játék által! Rezeg, zsibbaszt, pulzál, szinte mindent egyben!

    71 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson iRide Pink

    Lovagoljatok, ringatjátok vagy kanalazzátok! Az iRide egy erőteljes új mozgásszer a játékokban. Tested mozgásával irányítod a ritmust, a sebességet és az érzést, felszabadítva a kezed fontosabb, izgalmasabb dolgokra! Még két egymástól függetlenül vezérelt, 3-szintű vibrációs terület is található, amelyek közvetlenül a két legerogénebb zónára irányulnak! A természetesen ívelt kialakítás érzéki, ritmikus mozgást tesz lehetővé, míg a párnázott párna puha, sima futást tesz lehetővé. Átlátszó csomagban kerül forgalomba. A játékok számára ismert legjobb minőségű anyagokból készült, így kényelmesen felszerelheti az iRide-ot, és eksztázisba ringathatja magát.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    A szép, apró hangulatod: matt fekete tok, bronzszínű részletekkel ellátott vezérlőgomb és az orgazmus tökéletes árnyalata. Hordozd a titkos vibrátorodat a táskádban vagy a zsebedben, és senki más nem lesz okosabb...

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Ennek a pálcavibrátornak a kialakítását a hatalmas egyiptomi fáraók jogara ihlette. A vibrátor erős rezgéseket bocsát ki, amelyek a pálca fejére koncentrálódnak az erőteljes, közvetlen stimuláció érdekében. A nagy masszázsfej segít megnyugtatni a fájó izmokat és enyhíti a stresszt. A Kyro két multifunkcionális szilikon tartozékkal van felszerelve, hogy kibővítse az élvezet lehetőségeit. Az egyik tartozék az érzékeny területek, például a mellbimbók ingerlésére és stimulálására használható, míg a másik kiegészítő tökéletes a G-pont felfedezésére és egyidejűleg a csikló stimulálására.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Snail Vibe Pink

    A CSIGA VIBRÁTORT szakemberek hozták létre, és tudományos kutatáson és fejlesztésen alapul.

    79 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FemmeFunn Thruster Baller Nude

    Valósághű G-pont tolómotor. A FemmeFunn THRUST kollekció újradefiniálja a realizmust azáltal, hogy az innovatív nyomótechnológiát a FemmeFunn jellegzetes LIQUISILK™ folyékony szilikonjának hihetetlenül valósághű érzésével kombinálja. Merüljön el az érzések és érzések új dimenziójában.

    61 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Classic 2 Black

    A Womanizer Klasszikus, mint már a neve is mutatja, a Womanizer klasszikusa mondhatni – „a kis fekete ruha”, játékaink között. Egyedülálló technológiánkkal van felszerelve, amely érintésmentes szívóhatást hoz létre a korábban megszokott rezgések helyett. A 8 intenzitási fokozat sokféle élvezetet tesz lehetővé – az első fokozat garantálja a gyengéd kezdést és a maximális szintet, az élvezet csúcsát. Egyedülálló kidolgozásának köszönhetően a Womanizer Klasszikus teljesen vízálló, ezért ideális a következő fürdőbe merüléshez.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Ez a P-Strap Milker az a prosztatadugó, amely mindent megtesz – arra tervezték, hogy szoros farkával és gömbpántjával javítsa az erekciót, intenzív vibrációkkal stimulálja a bőr szennyeződését, és megfejje a prosztatáját egy perverz masszírozó gyönggyel!

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Az egyre népszerűbb blueMotion NEX|1 (2. generáció) most kisebb, karcsúbb, erősebb motor, és testbiztos szilikonból készült.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY MiSS Bi Rózsaszín

    MISS Bi - ez a vibrátor egyesíti a fenomenális csikló stimulációt és a G-pont közvetlen ingerlését. A két külön állítható motor garantáltan elhozza Önnek a csúcspontot!

    57 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MyMagicWand Wand Massager - Masszázsfej Rózsaszín

    Yme bemutatjuk a legerősebb vibrátort a piacon: MyMagicWand. Erőteljes motorja és számos felhasználási módja, mint például az izmok masszírozása és erogén zónák stimulálása, senkinek nem fog csalódást okozni! Próbáld ki bátran, és élvezd!

    63 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bouncy Bliss Classic Sit-On Vibrator Purple

    A kihangosított, ülős Bouncy Bliss vibrátor kiterjedt és örömteli élményt nyújt. A selymesen puha ergonómikus kialakítás befedi a női csikló teljes U-alakját, és mindenre kiterjedő stimulációt biztosít.

    61 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Black

    Ez a továbbfejlesztett SONA 2 masszírozó erőteljes, de visszafogott hanghullámokat bocsát ki, hogy stimulálja az egész csiklót – még azokat a részeket is, amelyeket nem lát –, hogy a többitől eltérő érzést keltsen. A gyengéd, rezonáló öröm minden hulláma az utolsóra épít, és egy csodálatos és mélyen kielégítő orgazmusban csúcsosodik ki.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Nuo Fekete

    A Nuo két motorral kínál kettős stimulációt és mókát - egy belső motor és egy a gyakran elfelejtett gát területén. Hölgyeim, (igen, és uraim!), boldogok lehetnek, hisz ez az uniszex termék mindkét nem számára ugyanolyan anális örömöket kínál, tökéletes prosztata játékhoz is.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:89

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.