×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek vízálló

65 - 96 termék, Összesen:1268

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Irresistible Desirable Black

    A Desirable egy szupererős új generációs F1 motorral rendelkezik, 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és úgy van kialakítva, hogy tökéletesen elérje a G-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust okozza! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Elite 6" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Jobb, mint egy igazi: puha bőr, kemény mag – és vibráció!

    53 900 Ft

    33 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Remote Tri-Pleasurer

    Háromcsúcsú stimulátor vezeték nélküli távirányítóval.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Loki Wave Fekete

    Köszönhetően az innovatív WaveMotion technológiának, a LOKI wave a kötelező termék a férfiak számára, ha életük legkielégítőbb prosztata masszázsára vágynak.

    105 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Swordsman Blue

    A méretre állítható Satisfyer Swordsman péniszgyűrű fokozza az erekciót és meghosszabbítja a szeretkezést, mivel vérmegtartó hatással rendelkezik. A szilikonból készült nagyméretű, hullámos csiklóizgató intenzív rezgésekkel is kényezteti mindkét partnert.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Hula Beads Fekete

    A HULA Gyöngyök ™ a világ első távirányítású örömgyöngyei, melyek egyszerre forognak és rezegnek. Eddig nem tapasztalt érzést nyújtanak.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Black

    Ismerkedjen meg a Sonaval, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    95 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Royal One Ring

    Adjon érzéki felfrissülést férfiasságának Royal One-unkkal. Kellemesen rugalmas, gyűrűnk minden mérethez alkalmazkodik, és átöleli a péniszét, vérpangást hozva létre a hosszabb élvezet és az érzéki állóképesség érdekében.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Kék

    Az egyedülálló '' Power Boost '' erőteljes motorja 8 különböző sebességfokozattal és rezgési funkcióval szolgál! Erős tapadókorongjának köszönhetően bármilyen sík felületen megtapad.   Szilikonból készült. Átmérő: 4 cm Hossz: 19 cm USB újratölthető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Indy Red

    Szeretné az egészet? Imádja az érzést, mikor partnere szenvedélyes, erős lökésekkel magába hatol? Az ujjai pulzálását a G-pontja körül? A szeméremajkai cirógatását?

    87 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Hydromax 7 Clear

    A Bathmate HydroMax7 a pénisz fejlődését és egészségét szolgáló hidrotechnológia csúcsa. A Hydromax 35%-kal nagyobb szívóerőt generál, mint a Bathmate az egyedülálló, újonnan tervezett Bellows Pump rendszernek köszönhetően, amely jobb és gyorsabb szívóhatást biztosít.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Soha nem elégszünk meg a status quóval, ezért mindig feszegetjük a határokat, hogy valami igazán különlegeset kínáljunk. Ismerje meg az ENIGMA-t, egy luxus kettős működésű masszírozót, amely mindkét világ legjobbját egyesíti - a mély klitorális és a G-pont stimulációt. Az ENIGMA-t a szonikus, túlvilági orgazmusért hoztuk létre.

    140 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Black

    Ez a nagy vezeték nélküli vibrációs tojás 10 különböző, nagyon izgalmas beállítással rendelkezik, amelyek mindegyike állítható a vezeték nélküli távirányítóval. A kényelmes, gyengéd pozíciótól a rendkívül erős vibráló pozícióig; a vezeték nélküli távirányítójával akár 20 méteres távolságból is irányíthatja.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Plus

    Mindkét partner stimulálása egyszerre. Próbáljon ki egy változatos, intenzív szexuális élményt!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Hug Me Pink

    Hagyja magát elcsábítani ennek a bájos Satisfyernek a kettős stimulációjával. A külső ívelt váll a csiklóján nyugszik, és izgalmas vibrációs masszázst ad neki. A második motor gondoskodik a hüvely belsejéről, és ha akarja, csatlakoztathatja a Hug Me-t egy alkalmazáshoz a telefonja, és hagyhatja, hogy kedvenc zenéd ütemére vagy olyan intenzíven rezegjen, mint a partnere a másik oldalról a világ határozza meg.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Újdonság
  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Black

    A TELJESÍTMÉNY ÉS A SOKOLDALÚSÁG KOMBINÁCIÓJA KÉT MOTORRAL ÉS KETTŐS VÉGZŐDÉSSEL A KLITORÁLIS, A G-PONT ÉS AZ ANÁLIS STIMULÁCIÓHOZ

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Ez az anális masszírozó hajlított, hogy a P-pontot célozza meg, vagy nőknél a G-pont felé nyúljon, és egy domború izzóval is rendelkezik, amely belső örömét szolgálja! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a karima munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Revo Slim

    A nexus revo slim egy forgó prosztata- és gátmasszírozó, amely tökéletes a kezdő prosztatamasszázsig, vagy azoknak, akik valamivel kisebbre vágynak. Ugyanazt a technológiát alkalmazva, mint a világhírű revo termékcsalád többi része, a revo slim intenzív, célzott stimulációt biztosít a prosztatában és a gátban. A Slim további többirányú forgási lehetőséggel rendelkezik a tengelyen, valamint vízálló a könnyű tisztítás érdekében.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    A Plug-ilicious 2 egy vibráló anál plug extra erős rezgéssel, amely okostelefonról, táblagépről vagy Apple Watch-ról vezérelhető. A testbarát szilikonból készült sima felület megkönnyíti a dugó behelyezését és biztonságos élményt biztosít. A Plug-ilicious 2-t férfiak és nők is használhatják, csatlakozhat a felhasználóhoz a zuhany alatt, mivel vízálló és suttogó üzemmóddal rendelkezik a diszkrét szórakozáshoz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Wand-er White

    A Dupla Wand-er célja, hogy segítsen önbizalommal felfedezni testét. Két cserélhető fejjel van felszerelve: egy klasszikus, kerek masszírozó tartozékkal, valamint egy a G-pont stimuláló tartozékkal. Kompatibilis az ingyenes Satisfyer alkalmazással – iOS és Android rendszeren elérhető. 2 cserélhető fejet tartalmaz Vízálló (IPX7) felületének köszönhetően ez a játék biztonságosan használható vízben és könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate HydroXtreme 9

    Bemutatjuk az Xtreme-et, a Hydromax termékcsalád legújabb kiadását. Az Xtreme új szintre emeli hidroterápiás edzését. Ez a Bathmates legerősebb szivattyúja, ugyanaz az egyedülálló, világszerte szabadalmaztatott kialakítás, de ez a szivattyú számos kiegészítővel rendelkezik. A vízben működő kézilabda pumpa még extrémebb pumpálási érzetet és maximális nyereséget biztosít az abszolút kényelem és az irányítás előnyeivel.

    153 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Joydivision SexMax WetGAMES huzat Fekete

    A huzat főként olajokkal és egyéb folyékony játékokkal való időtöltéshez hasznos. Nagyon könnyen tisztítható.

    14 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alive Majestic Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Egy szép vibrátort keresel jó áron? A Rider az ideális márka! Szexi valósághű formája herékkel, univerzális átlátszó színű, kellemes TPE anyagból készült, mely kellemesen puha és ftalátmentes. Élvezd vele, amit a torkod vagy a hüvelyed akar!

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Extreme Hollow 12 Inch Strap on - felcsatolható pénisz 30cm Fekete

    Vigye el a végletekig a strap-on szexet a Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-onnal. Ez a nagy teherbírású strap-on egy 12 hüvelyk hosszú, 2,5 hüvelyk vastag, ftalátmentes gumidildót tartalmaz, melyet egy acél O-gyűrű és bőr hám tart a helyén.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Silicone Vibrating Bullet Plug Extra Long Urethral Sounding Black

    JAJ! egy új játéksorozatot mutat be a húgycső felfedezőinek! Ha a húgycső szondázás felizgatja Önt, akkor hagyja, hogy ezek a sima szondák nyújtsák a végső örömet! A húgycső rendkívül érzékeny idegvégződésekkel van bélelve, amelyek stimulálva rendkívül kellemesek lehetnek.

    22 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    A Satisfyer Cotton Candy ovális formájával és kompakt kialakításával tűnik ki. A testbarát szilikonból készült, ráfektethető vibrátor a nyomáshullámok és a vibráció izgalmas kombinációjával kényezteti a csiklót.

    20 790 Ft

    8 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed - Drótnélküli Rezgő tojás Fekete

    Ossza meg bensőséges titkait szeretőjével otthon vagy nyilvános helyen a Bnaughty Classic bekapcsolásával. A rosszalkodás még soha nem esett ilyen jól!

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Chorus Cosmic Pink

    A We-Vibe® valaha volt legintuitívabb vibrátora pároknak – állítható illeszkedéssel, érintésre reagáló kezelőszervekkel és kihangosító rezgésekkel, amelyek teljesen új szintre emelik a szexet.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Insta-Gaper

    Töltse meg anális nyílását színültig és tágítsa ki maximálisan ezzel a hihetetlen Insta-Gaperrel! Miután összeszorította a végeket és beszúrta a rosszfiút a lyukba, a dugó azonnal kinyílik és szinte elképzelhetetlen mértékben tágítja és feszíti a nyílást.

    22 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alive Lusty Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Egy szép vibrátort keres jó áron? A Rider az ideális márka! Szexi valósághű formája herékkel, univerzális átlátszó színű, kellemes TPE anyagból készült, mely kellemesen puha és ftalátmentes. Élvezze vele, amit a torka vagy a hüvelye akar!

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    A Dream Toys Romance kollekciójának bevezetése óta széles körű érdeklődést tapasztaltunk a játékkínálat iránt ügyfeleink és ügyfeleik, a felhasználók részéről. A Romance kollekciót bordóvörös szín jellemzi, aranyszínű hangsúlyozásokkal, amelyek a játékoknak elegáns megjelenést kölcsönöznek. Belsejükben magas minőségű technológiával rendelkeznek, amely intenzív stimulációt kínál. A könnyű használat is fontos, ezért mindegyik vízálló és újratölthető.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Gigi 2 Lila

    A legnépszerűbb G-Spot vibrátor a világon. A GIGI ™ 2 a híres termék továbbfejlesztett változata. Ez a vibrátor a legpozitívabban értékeltek egyike a G-pontot stimuláló vibrátorok között.

    63 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:1268

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.