×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek vízálló

97 - 128 termék, Összesen:1268

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Evolved Wanderlust

    Ennek az egyedülálló szilikon játéknak az egyik vége erőteljes pálcás masszírozó, a másik vége pedig kielégítő, gömbölyű és finoman ívelt vibe. Elegáns, könnyen elérhető vezérlőkkel a közepén, ez a kétoldalas forma kívül-belül megdolgozza két erőteljes motorjával, amelyek összesen 49 különálló sebesség- és funkciókombinációt kínálnak! Teljesen vízálló és elmeríthető, ez a tökéletes sokoldalú fürdőtárs, amely az Evolved Toy Cleanerrel és egy meleg vizes öblítővel gyorsan tisztítható.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Josephine vibrátora egy fekete vibrátor elegáns arany színű díszítéssel, ívelt formával és meglehetősen nagy, rugalmas fejjel. Az erős motor 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Az exkluzív Satisfyer Luxury Haute Couture ultrapuha folyékony szilikonból készült, és tökéletesen kidolgozott valódi bőrrel és nemesfémmel. Kényeztesse magát a legjobbakkal, egyszerűen azért, mert megérdemli! A fényűző dizájn, a legkiválóbb anyagok és a csillogás megfelelnek a vágyainak? Akkor ez a kifinomult gyöngyszem az új Satisfyer Luxury Collection extra izgalmas vibrációs móddal a játékkollekciód tökéletes fénypontja. 

    50 900 Ft

    22 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Az egyidejű csúcspontokért! A Black Velvets Couple's Vibrator egy farok/gömbgyűrű vibrátorral és vibro-klitorális stimulátorral. A péniszt és a gömbgyűrűt úgy kell feltenni, hogy a vibrátor ráférjen a péniszre.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Hula Beads Lila

    A HULA Gyöngyök ™ a világ első távirányítású örömgyöngyei, melyek egyszerre forognak és rezegnek. Eddig nem tapasztalt érzést nyújtanak.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium Red-Gold

    A Womanizer Premium az új technológiák és a kiváló minőségű dizájn ideális kombinációja. A Pleasure Air technológia érintés nélkül stimulálja a csiklóját – a szuperlágytól a szupererősig, 12 különböző intenzitási fokozatban. Az új robotpilóta funkcióval váratlanul, és meglepően új módon éli át orgazmust. A ritmus minden használat során változik. Az intelligens csend érzékeli a vágyát. A Womanizer Premium csak akkor indul el, ha már majdnem hozzáér a bőrfelülethez. Ez nem csak csendesebbé teszi a használatát, hanem még intenzívebbé is teszi az élvezetet. Egyedülálló feldolgozásának köszönhetően a Womanizer Premium teljesen vízálló.

    111 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    A biztonságos mágneses fedő biztosítja, hogy a játék a helyén maradjon használat közben, és stimulálja a csiklóját, miközben sétál, ül, táncol vagy fekszik. Kiváló választás ingerléshez vagy teljes orgazmushoz, függetlenül attól, hogy milyen környezetben találja magát!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love P-Pleaser with Erection Enhancer Black

    Ezt a P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A férfi „zsákmány” leghosszabb végével a legrövidebb vége stimulálja a gátat, a 2 rugalmas gyűrűforma pedig az erekció fokozására használható, pénisz- és gömbgyűrűként működve.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations - Drótnélküli Rezgő tojás

    A Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations egy sokoldalú orgazmikus játékszer, amely ideális mind egyéni, mind páros használatra.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vibes Master

    Az XXL vibrátor megfelelő méretekkel és megfelelő technológiával.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Love Purple

    A Multifun 1 egy nagyon különleges formával kedveskedik Önnek, amely művészien beilleszthető bármilyen szeretkezésbe, és 3 erős motorral rendelkezik: Amíg az egyik a főtest felső részén van, az élvezeti karok másik két alsó pontja jó hangulatot biztosít. Ez azt jelenti: Akár szemben, felül, belül, alatta vagy közben – a sokoldalú eszköz úgy stimulálja, ahogyan szüksége van rá!

    25 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Lila

    Nem kell, hogy tovább törnöd a fejed, a kielégítésedről ezentúl a LUXE legújabb vibrátora gondoskodik! A forradalmian új technológiának köszönhetően a LUXE figyel Rád, kettős érzékelőjével az oldalán aktiválódik, és fokozza a teljesítmény! 10 erős rezgésfokozat, lüktetés és eszkalációs funkció közül választhatsz. Nincs más dolgod, csak hátradőlni, és élvezni!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Red Hot Ember

    Diszkrét "bárhová megy" masszírozó, amely minden zamatos vágyat kielégítő örömmel elégít ki. Igen, ez egy Red Hot, amely minden kívánságra felmelegíti a hőt. Az intenzív 10 funkciós motor és a kanyargós test, amely illatmentes, nem porózus és hipoallergén prémium szilikonból készült, így nem szenvedsz hiányt a legjobb minőségben az élvezetből. 

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Hyman Pink

    Akár már jó hangulatban van, akár keres valamit, ami elvezetheti oda, a Pretty Love Pepe egy gyönyörű, selymesen sima játék, amely mindig készen áll az ingerlésre vagy az örömre. A karcsú testben két stimulációs pont található, az egyik a finoman körvonalazott nyél végén, a másik pedig a duzzadt csiklóban található. Ez a kialakítás biztosítja, hogy mindkét kulcsfontosságú erogén zónád egyenlő mértékben részesüljön a megérdemelt figyelemben.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Hydromax 7 Blue

    A Bathmate HydroMax7 a pénisz fejlődését és egészségét szolgáló hidrotechnológia csúcsa. A Hydromax 35%-kal nagyobb szívóerőt generál, mint a Bathmate az egyedülálló, újonnan tervezett Bellows Pump rendszernek köszönhetően, amely jobb és gyorsabb szívóhatást biztosít.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Celine Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Céline pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, erős fogantyúval, lekerekített fejjel és enyhén rugalmas nyakkal. A Céline 2 erős motorral rendelkezik, egy a fejben és egy az alapban, amelyek 7 vibrációs mintát és 3 sebességet kínálnak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    A Dual Kiss lenyűgözi Önt a csodálatos nyomáshullámok és a vibráló behelyezhető tengely kombinációjával. A bőrbarát, puha szilikon és a vízálló kivitel teszi teljessé a kialakítást.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Okostelefonnal vezérelhető pillangós vibrátor (iPhone és Android).

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    A TheMultifun 2 nagyon különleges formával örvendezteti meg a libidót, a belsejében 3 erőteljes motorral, amelyek művészien integrálhatóak a szeretkezésbe: Amíg az egyik terjedelmes a felső főtestben található, a másik két ívelt élvezet az alsó csúcsban biztosítja az izgalmas hangulatot. Ez azt jelenti: Akár szemben, akár felül, belül, alatt vagy között – a rózsaszín univerzális készülék úgy stimulál, ahogyan épp szüksége van rá! A két alsó motor a felső fejtől külön vezérelhető, így a vibrátor mindkét része 10 különböző vibrációs programot kínál. A 2 gombbal akár 100 kombinációt is létrehozhat.

    19 190 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Testszínű

    BIG BOSS egy vibrátor mindazok számára, akik a NAGY dolgokat szeretik. Különösen öntudatos nőknek ajánljuk, és azon pároknak, akik pontosan tudják, mire vágynak, szeretik az intenzív élményeket, és nem félnek ringbe szállni a BIG BOSS-szal...

    44 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Training Pleasure Balls RC Duo Love Balls Purple

    A You2Toys újratölthető vibrációs golyók RC Duo vibráló szerelemgolyók 10 különböző rezgési móddal rendelkeznek, amelyek izgalmas változatosságot biztosítanak a hüvelyi stimuláció és a tréning során. Az összes üzemmód könnyen beállítható a rugalmas behúzószíj végén található gombbal vagy a távirányítóval. A távirányító hatótávolsága 5 méter, ami azt jelenti, hogy egy partner is használhatja! A vibrációs golyók a víz alatt is élvezhetők, mivel vízállóak.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Egyszerre stimulálja a prosztatát és a gátat!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Training Pleasure Balls RC Single Vibrating Love Ball Purple

    A You2Toys újratölthető vibrációs golyók RC Duo vibráló szerelemgolyók 10 különböző rezgési móddal rendelkeznek, amelyek izgalmas változatosságot biztosítanak a hüvelyi stimuláció és a tréning során. Az összes üzemmód könnyen beállítható a rugalmas behúzószíj végén található gombbal vagy a távirányítóval. A távirányító hatótávolsága 5 méter, ami azt jelenti, hogy egy partner is használhatja! A vibrációs golyók a víz alatt is élvezhetők, mivel vízállóak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black XL

    A strap-on-me® jellemzői a minőség és az ergonómia. Puha tapintású szilikonból készült, és 3 rendkívül erős és egymástól függetlenül vezérelhető motorral van felszerelve, ez a vibrációs pánt rendkívül könnyen viselhető a pozíciómemóriával felszerelt hajlítható nyakának köszönhetően, hogy tökéletesen illeszkedjen minden intim anatómiához. Kettős csiklót és G-pont stimulációt kínál, különböző méretekben kapható, hogy minden vágyat kielégítsen.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Gladys Pink

    A 30 vibrációs funkcióval rendelkező szilikon pálca egy sima és lekerekített masszírozó játék, amely luxust varázsol Önnek és partnerének. A forma zökkenőmentesen sima, gyönyörű szilikon bevonattal és lekerekített kontúrokkal, amelyek mesésen masszírozzák a bőrt.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bfilled Classic Unleashed - Drótnélküli Rezgő análdugó Fekete

    Nyisson meg új ajtókat a Bfilled Classic vezeték nélküli távirányítóval ellátott masszírozó dugóval. A gondosan megtervezett kúpos hegy és biztonságos bázis által ideális választás a kezdők számára.

    20 790 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Wand

    Kinek van szüksége kézre, amikor a Satisfer Men Wand sokkal jobban végzi a munkáját? A rugalmas szárnyak szorosan és szenvedélyesen körbeveszik magukat a péniszed körül, miközben a szuper erős rezgések orgazmustól orgazmusig masszíroznak. Nem lehet betelni ezzel az intenzitással!

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Ennek a csúcstechnológiás eszköznek kúpos hegye van, így kényelmesen becsúsztatható, és maximális anális élményt nyújt! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyukba nyíló nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a felni munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Big Shot

    Mély, kielégítő belső stimuláció... Plusz egy látványos Happy Ending!

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Magát síkosító: nedvesen csúszós. Csak adjon hozzá egy kis vizet, és csúsztassa bele. Texturált: élvezze az erotikus érzést, ahogy a gerincek masszírozzák a szerszámát. Legyen meg mindene: gyönyörűen kialakított anális, vagina, szopó ajkak. Rezeg: a kivehető vízálló töltényvibrátor rezegteti a szerszámát a robbanásszerű orgazmusért. Csakis a legjobb: Blush által imádott és felelősségteljesen készített tervezés, fejlesztetés és kipróbálás.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Végre megérkezett: A Satisfyer Pro 2 Generation 3 alkalmazással az élvezetek új hulláma érkezett meg. A klasszikus Satisfyer legújabb generációja innovatív Liquid Air technológiánkkal a pulzáló víz érzéki hullámzását utánozza.

    44 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Mindig is vágyott az orális szexre, és azt kívánta, bárcsak gyakrabban élvezhetné. Most megteheti. Az Ultimate Pleasure képes lenne megadni Önnek azt az intim extázist, amit keresett. Először megnyomja a gombot, hogy aktiválja a vibrációt, majd végigkíséri a testét a lüktető, tűpontos gyönyörrel. Ez később nagyon jó érzés lenne később mélyen Önben – de először az orális érzéseket akarja felfedezni.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:1268

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.