×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek vízálló

129 - 160 termék, Összesen:318

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    Vibrátor, az A-Play sorozat alappillére, egy erős belső motorral rendelkezik, 10 különböző vibrációs funkcióval. A 10 stimuláló minta mindegyike mély, dübörgő rezgéseket kínál a felhasználóknak, amelyek kényelmesen vezérelhetők közvetlenül a terméken vagy a mellékelt vezeték nélküli távirányítón keresztül.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size M Metallic Lilac

    Hagyja magát elbűvölni az új hibrid "dildo plug" termékcsaláddal, amelyet úgy terveztek, hogy megváltoztassa az élvezeteket, a lehetőségeket és kifejezetten a test görbületeinek megfelelően tervezték.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Tapasztaljon meg egy mélyebb, kielégítőbb kapcsolatot ön és partnere számára a nagy teljesítményű Link Up™ Edge segítségével. A kettős stimuláló gyűrű intenzív élvezetet nyújt 10 erőteljes vibrációs funkcióval, hozzáadott Ultra-Soft™ tartógyűrűvel és ugrató bordázott textúrával.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Ez a fajta vibrátor volt a legújabb trend a közösségi médiában, és tudjuk, miért. A 12 vibrációs funkcióval és 12 nyalási funkcióval felszerelt Rose Lover felejthetetlen élményt nyújt. A rózsa tetején egy nyalóstimulátor intenzíven stimulálja a csiklót.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strap U Supple Swirl 21x Remote Control Silicone Dildo Black

    Élvezze a kavargó elégedettség textúráját! Ez a fényűző vibrátor folyékony szilikonból készült, így tökéletesen illeszkedik a szabványos hevederekhez, és rugalmasan rugalmas. Kényeztesse magát a 3 sebességgel és 7 erős rezgésmóddal, amelyeket a vezeték nélküli távirányítóval könnyedén vezérelhet a nagyobb kényelem és az izgalom érdekében.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    A Solstice egy alkalmazás által vezérelt prosztata masszírozó, amely az ergonómiát intelligens technológiával ötvözi, hogy kezdő és gyakorlott felhasználók számára nagyszerű élményt nyújtson. A Solstice erőteljes motorja, puha szilikonja és kényelmes illeszkedése a Whats Sense alkalmazással kombinálva előre beállított rezgési módot, zenét, kézzel festett vezérlési módokat, valamint interaktív hang-, kép- és szöveginformációkat biztosít a távvezérlés során.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Ha olyan sokoldalú masszírozót keres, amely megszabadít a mindennapi stressztől, a Relyme az, amire szüksége van. Erőteljes, 10 vibrációs funkcióval rendelkező motorjával a Relyme a lágy és pihentető rezgésektől más erőteljes és izgalmas rezgésekig vezet. Használjon jó vízbázisú síkosítót az élvezet maximalizálása érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    A szilikon távirányítható Pinpoint Pleaser egyedi formájú örömforrás a hátsó bejáraton. A csábító anális játékszer lenyűgöző görgős gömbvéggel, bordázott szárral és 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, amelyek minden érintéssel izgalomba hoznak. Válaszd ki az intenzitást és juss el a csúcsra az erőteljes görgők segítségével!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Ezt a kettős vibrációs játékot vibráló távirányítóval/stimulátorral és vibráló golyóval szállítjuk a teljesen vezeték nélküli és távoli stimulációhoz. Nem csak ez, hanem a játék és a távirányító önmagában is használható anélkül, hogy szükség lenne a másikra, két igazán különböző élményt nyújtva az egyik áráért.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pantyrebel Lace Thong Vibrator Black

    Ezek a PantyRebel vibráló bugyik puha és rugalmas anyagból készültek, amelyek kényelmesek és jól illeszkednek. A bugyinak van egy rekesze, amelybe a vibrátorra fektetett rekesz pontosan illeszkedik. Ez a vibrátor 12 különböző rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek egyszerűen kezelhetők a vezeték nélküli távirányítóval.

    36 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Langloys Small Anal Plus with Led and Remote Control

    Ez a kiváló minőségű újratölthető szilikon csatlakozódugó messze a legjobb a maga nemében. Szuper puha minőségű szilikon egyedi szilikon távirányítóval, arany szegéllyel. A dugót a távirányító nélkül is  bekapcsolhatja, és a be- vagy kikapcsoló gomb többszöri megnyomásával elérheti kedvenc rezgésmódját. A színek továbbra is változnak a fenékdugó hátulján.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    A Nereos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel, teljesen stílusosan a Goddess Collection többi játékával. Az elegáns vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült vibrátor puha hegyű, és selymes tapintású.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Ó Casanova! Az érzéki French Kiss™ Casanova egy ellenállhatatlanul villódzó teaser erőteljes vibráló golyóval, amely igazán szenvedélyes játékidőt tesz lehetővé. Ez az erőteljes hangulat valódi eksztázist mutat meg a nyelv minden villogásával, két vibrációs motorral és 12 vibrációs funkcióval.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    A szélesebb hegy a belső édes foltokat keresi, míg a fülben található 3 rezgésbeállítás beborítja a csiklót a kevert boldogság érdekében.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Desire Purple

    A kifinomult és finom kialakítású Desire egy vékony, de erőteljes csatlakozó azok számára, akik szeretnék átélni az anális játék örömét és izgalmát. A testéhez illeszkedően kimagasló kontúrú, a határozott bársony tapintású alap mély, lüktető rezgéseket vált ki, hogy ingerelje és kápráztassa arcát.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action No. TwentyFive Licking Tongue Ergonomic Clitoris Massager Purple

    No. TwentyFive, a nagy család új tagja, az Action.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys FunkyButts Remote Controlled Butt Plug Set for Couples

    A Feelztoys FunkyButts egy 2 db vibrációs fenékdugóból álló készlet távirányítóval párok számára, amelyeket mindkét partner egyszerre viselhet közösülés közben. A távirányító mindkét fenékdugóhoz használható, amelyek külön-külön is működtethetők.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Az Optimum Power® Masturball™ egy teljesen önálló vibrációs teljesítményű simogató, amely 10 vibrációs funkcióval, 3 funkcióval szenzációs kompresszióval és nyomásérzékeny csiklandozó párnákkal van felszerelve a teljesen testreszabható simogatási élmény érdekében. A nyomásérzékeny szorítópárnák minden mozdulattal testreszabják a feszességet, miközben a különféle funkciók csiklandoznak és új csúcspontok felé viszik.

    50 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Szerelje fel csomagját egy erős szilikon gyűrűvel, amelyet úgy terveztek, hogy fokozza a tolóerőt egy bársonyos gyűrűvel, amellyel szerelmese nekiütközhet és dörzsölheti! Ez a péniszgyűrű erőteljes vibrációs maggal rendelkezik, amelyet selymes szilikon külső borít a fényűző érzés érdekében – szerelje fel ezt a gyűrűt, és helyezzen kényelmes korlátozást a szárra és a golyószsákra az erekció időtartamának és keménységének növelése érdekében.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció energiát ad az Intimate E-Stimulator Petite Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektrostimulációs funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me Soft Realistic Dildo Black L

    Vaginális vagy anális használatra, ez a vibrátor minden felhasználásra alkalmas!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Vízálló maszturbátor vibrációval és melegítő funkcióval (40 °C-ig). 6 mód, 3 intenzitási fokozat. 4 gombbal (Be/Ki, hőmérséklet, plusz és mínusz). A mellékelt USB kábellel újratölthető. Fekete/rózsaszín. Teljes hossz 13 cm, beillesztési mélység f​e​r​m​e​n​t​u​m 7 cm, Ø 3 cm (rugalmas). Anyaga: szilikon, ABS, ftalátmentes az EU REACH előírása szerint. Töltési idő 3 óra, akkumulátor élettartama 1 óra.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Black

    A fekete sportautó megjelenésével és az Aneros népszerű Progasm Ice-jével a legújabb kiadás készen áll, hogy hazaszáguldjon Önhöz. A legújabb fekete Progasm ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint az üveg, miközben törhetetlen marad! Rendelje meg még ma, és legyen Ön az első, aki megkapja a "garázsában"!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Dark Pod Rechargable Remote Control Vibrating Egg

    Izgassa partnerét, miközben távolról irányítja örömét! Játsszon 10 rezgésmóddal, köztük 3 sebességgel és 7 pulzáló mintával. A selymesen sima szilikon tojás hangulata ívelt formája a testhez simul, így kényelmes viselet otthon vagy egy huncut éjszaka alatt. Mind a csatlakozó, mind a távirányító újratölthető, és akár 10 méteres vagy 33 láb távolságban is működik egymástól!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sunray Lilac

    Élvezze a G-pont és a csikló egyidejű stimulálását a Satisfyer Sunray vibrációi és légimpulzus funkcióival. Az alkalmazással vezérelhető szilikon nyúl rugalmas ízülettel rendelkezik, amely könnyen alkalmazkodik az Ön anatómiájához.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Pleasure Egg

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Estim Dual Kegel Exerciser Blue

    Az Impulse™ Intimate E Stimulator Távirányítós Dupla Kegel Gyakorló a cinkötvözetből készült stimulátorpárnák segítségével automatikusan tonizálja és erősíti az izgalomért és a csúcspontért felelős medenceizmokat. A bizsergő kegel súlyunk 7 vibrációs funkcióval, 5 elektro-stim szinttel és rugalmas visszahúzó kábellel rendelkezik.

    60 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Twistin The Night Away Turquoise

    Egy rendkívüli tojás, amely a legkielégítőbb módon biztosítja a forgást és a vibrációt! Használja a távirányítót partner- vagy kihangosított játékhoz, és élvezze az intenzív erotikus érzéseket, amelyeket csak egy forgó gömb képes létrehozni! A 9 erőteljes rezgési sebességgel és funkcióval, valamint 3 különböző forgási tempóval a tökéletes kombináció Önön múlik ezzel a 8-as formájú játékkal, még a víz alatt is, mivel teljesen vízálló és merülőképes. A biztonsági visszahúzó hurok nyugalmat biztosít az élvezet mellett, a játéktisztítóval és a melegvizes öblítővel pedig egyszerű a tisztítás.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Love Large Real Feel Dual Layer

    Ez a figyelemre méltó „kettős érzetű” extra nagy vibrátor mély megelégedettséget biztosít szuperrealisztikus textúrájával, szilárdságával és hajlékonyságával. Úgy fogja érezni, hogy újra felfedezted az igazit! Játsszon kéz nélkül egy erőteljes tapadókoronggal, amelyet bármilyen sík, száraz felületre rögzíthet, és vigye magával a játékot a fürdőkádba vagy a zuhanyozásba a nedves fantáziaért! Tisztítása egyszerű az Evolved játéktisztítóval és melegvizes öblítővel.

    26 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    A többi Goddess Collection játékkal teljesen stílusos Belenos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel. A klasszikus vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült vibrátor bársonyosan puha tapintású.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Cici Lila

    A Cici névre hallgató kis kényeztető vibrátor 5 válaszható rezgésmódban, 5 különböző intenzitással működik, így 25 féle üzemmód közül választhatsz kedvedre! Kicsike mérete ellenére rendkívül erős, és nagyon puha tapintású, kíváló minőségű szilikonból készült! Készen állsz a tökéletes kényeztetésre?

    44 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    A Bnaughty Premium Unleashed-ünket nem lehet megszelídíteni. Adja meg magát a Bnaughty golyónak, és adja át a teljes irányítást annak, aki a kezében tartja a vezeték nélküli távirányítóját. Kicsi, de erős, ez a játék tökéletes arra, hogy megcélozza azokat az édes helyeket, amelyek elvadulnak. Vízálló és nem porózus szilikon anyagokból, ABS műanyagból és PU bevonatból készült, így magabiztosan használhatja, bárhová is viszi a képzelet. Akár a takaró alatt, akár nyilvánosan, csendes vibrációja nem hagy magára… de sok sikert az izgalom megtartásában.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:318

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.