×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis

33 - 64 termék, Összesen:282

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Fekete

    Prémium minőségű, nem porózus és ftalátmentes szilikonból készült. Vibrációs gyöngyökkel ellátott húgycső tágító. Biztonságos és könnyen tisztán tartható!

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMama Fetish Mini Simply Flogger Red

    A Fétis jelenlegi használata a szexuális területhez tartozik. A köznyelvben bizonyos testrészek vagy tárgyak izgalmat vagy gyönyört kiváltó módon történő élvezetére vagy csodálatára utal. Az Ohmama minden elemet és kiegészítőt kínál Önnek, hogy úgy csinálhassa, mint még soha, bonyodalmak nélkül, a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával.

    3 190 Ft

    1 579 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Spandex Open-Mouth Hood -Álarc

    Kényelmes, nyitott szájú fejmaszk, rugalmas anyagból, mely jól szellőzik, nem folyt. A legjobb az egészben, hogy a száj teljesen hozzáférhető marad.

    7 990 Ft

    7 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alive Discretion Breathable Ball Gag Black

    Légáteresztő golyós szájkosár. Átlyukasztva, hogy megkönnyítse a légzést, még akkor is, ha nem tudsz beszélni.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Átlátszó

    Az új, innovatív gyűrűs kialakítás három egymásba fonódó darabból áll, amelyek puzzle-darabként illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap a felső darabokat tartja össze. A rögzítőcsap átmegy a középső süllyesztett lyukon, amely összeköti a ketrecrészt a gyűrűvel.

    79 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Japanese Style Bondage Cotton Cuffs Wrist or Ankle Black

    A kötél az eredeti kötél- és visszatartó eszköz, és a megfelelő kötél megtalálása elengedhetetlen a biztonságos, kellemes játékhoz. A 100% pamut japán stílusú Bondage köteleinkből készült puha mandzsetták tökéletes bevezetést nyújtanak a kötéljátékhoz kezdőknek, és gyors pálya a kötéljátékhoz bármikor és bárhol a tapasztaltabb felhasználók számára.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Luxus kiegészítő péniszhez és a herékhez.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveBoxxx 14-Days of Love Gift Set

    Lepje meg kedvesét ezzel a gyönyörű szerelmes dobozzal, és élvezze együtt a különféle játékokat és kiegészítőket! A 14 Days of Love ajándékszett egy szív alakú dobozból áll, 14 rekesszel. Minden nap nyisson ki egy rekeszt, és minden nap kísérletezzen egy új játékkal. Ez a készlet tökéletes arra, hogy még izgalmasabbá tegye szexuális életét, és két héten keresztül minden nap kipróbáljon valami újat. A doboz gyönyörű kialakítása miatt ez a készlet tökéletes ajándék bármilyen alkalomra.

    50 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Ouch! Luxury Spreader Bar Black

    Terjesszen szeretetet, és a szerelmese végtagjait, hogy gátlástalanul hozzáférjen a legintimebb területekhez erotikus játék közben! Ez a masszív fém szórórúd 2 csatlakoztatott bokamandzsettával van kombinálva a teljes expozíció és a szemtelen szórakozás érdekében.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Cock Cage Classic Small

    Túl sok szabadsága van a rossz rabszolgájának? Akkor tartsa őt lakat alatt ezzel az igazi fém szüzességi ketreccel. Zárja be, és kényszerítse megadásra azáltal, hogy a ketrecet és a gyűrűt a péniszszár fölé helyezi. Itt kezdődik a játék. Férfiasságával egy fémerődbe zárva nem lesz képes teljes erekciót elérni, elégedettsége és stimulálása korlátozott, miközben Ön készségesen megtartja. Éljen a dominancia! A gyűrű 45 mm, a bemenet 32 mm a pénisz számára.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Fancy Black Flogger with Glass Handle

    Ez egy csodálatos fantáziadús ostor az üvegfogantyúnak köszönhetően, amely kettős dildóként is használható, ha úgy tetszik. Kézzel készített erős üvegből készült, hidegen vagy melegen is használható, az üveg felveszi a kívánt hőmérsékletet. Tartsa hideg vagy forró csap alá, és az üveg felveszi a víz hőmérsékletét.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    A Public Enemy No 1 Black egy igényes, átlátszó péniszketrec e-stim funkcióval.

    79 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Hemp Rope 20m

    A kötél az eredeti kötél- és visszatartó eszköz, és a megfelelő kötél megtalálása elengedhetetlen a biztonságos, kellemes játékhoz.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Lattice String Made Rings and Straps 7328

    Hasított bőrből és fém gyűrűkből készült fantázia nyitott férfi tanga. Ez a tanga 2 övvel állítható, oldalán fém csatokkal, mindegyik 7 pozícióban.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Átlátszó

    Az ATOMIC JOCK-nál szeretjük az erkölcsös játékot, de utáljuk tönkretenni olyan jelenet spontaneitását, amikor merev műanyagokkal vagy fémekkel és kicsiny lakatokkal próbálunk játszadozni.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Weenie Locker Chastity Cage

    A kisebb tisztasági eszközök iránti kérelmek száma miatt elhozzuk Önnek a rozsdamentes acélból készült Weenie Locker Chastity Cage-et, amelyet kifejezetten a mikropénisszel rendelkezők számára terveztek, és egy kivehető üreges húgycsőhangot és lakatzárat kombinál, hogy az elítéltjét ketrecben tartsa.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alive Secret Desires BDSM Kit Black 8pcs

    BDSM 8 darabos készlet: 1 bilincs, 1 bokabilincs, 1 nyaklánc + 1 póráz, 1 szájkosár, 1 korbács, 1 maszk, 1 shibari-kötél.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Extreme Anal Spreader Device

    Emelje az anális terjeszkedési élményét a következő szintre ezzel az extrém anális terjeszkedő eszközzel. Helyezze be a csúcsokat a végbélnyílásába vagy a hüvelyébe, és kezdje el csavarni az egyes légycsapokat, hogy kiterjessze a szétfeszítő pozícióját. A Kiotos acél 100% rozsdamentes acélból készült és simára polírozott.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Collins

    Ez a Collins rozsdamentes acél speculum számos deviáns orvos fantáziához felhasználható.

    15 990 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • World Cage Vegas Penis Chastity Set

    A World Cage tisztasági eszközei könnyen felhelyezhetők és könnyen használhatók, hosszú távú viseletre tervezték őket, és innovatív szilikon biztonsági pajzzsal ellátott, kihúzás elleni tartozékkal vannak ellátva. Más tisztasági eszközökkel szemben, amelyek lágyítószereket tartalmazó polikarbonátból készülnek, a World Cage ketrecei ABS műanyagból készülnek, BPA-mentesek. Ráadásul a készlet nagyobb gyűrűket tartalmaz, így nem kell drága kiegészítőket vásárolni.

    109 900 Ft

    68 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set Vegan Leather

    A Fetish Submisive gyönyörű és kiváló minőségű, vegán bőrből készült BDSM kiegészítők kollekcióját mutatja be! Vágyottál már egy szenvedélyes estére, amikor megosztod a szerepeidet kollégáddal, és megtanulod az érzéki rabszolgaság titkait? Ezt az ágyrögzítő készletet semmiképpen sem szabad kihagyni!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Egy év tesztelés és méretre iagzítás után végre elkészült az új játékszer végleges változata.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Advanced Bondage Black

    Azon párok számára, akik fokozni szeretnék a kötözési játékaikat, ez a készlet még a haladó rabság szerelmeseit is kielégíti. Tartozék: légáteresztő golyós szájpecek, kötött bőr kéz- és lábmandzsetta, szatén szemmaszk, korbács, 11 hüvelykes toll csiklandozó, 10 méteres japán selyemkötél, disznókötő, bimbóbilincsek, ragasztott bőr nyakörv és póráz, 12 hüvelykes lapát, pusztító maszk, szex dobókocka, ajtó hinta és egy tökéletes ágyrögzítő rendszer!

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

    Ez a hosszú és sima húgycső tágító tökéletesen alkalmas a különleges pénisz stimulációhoz. Teljesen új élményben lesz része!

    39 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Nipple Clamps

    Ettől a 2 az 1-ben BDSM golyós szájkosártól a partnere a legjobb alázatosként fog viselkedni, ahogy arra vágyik. Tömje meg a száját a puha szilikon golyós szájkosárral, megfosztva őt a beszédképességétől, és tehetetlenül felizgultnak érzi majd magát.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CB-X Mini Me Chastity Cock Cage Pink

    A Mini Me elveszi az összes teret a lezárt farkad legkisebb rándulásának is. Fedezd fel, mit jelent valóban tehetetlenül és kellemesen a vágyak végső korlátozása alatt lenni. Kulcstartó és Sissies egyaránt várta már a CB-X-et, hogy elhozza nekik azt, amit kértek. Kisebb és készen áll arra, hogy csomagját közelebb tartsa otthonához, mint amiről valaha is álmodott.

    95 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Extreme CBT Device

    A Mister B Hardware Extreme CBT eszköz a CBT eszközök csúcsa. Kezdje azzal, hogy behelyezi a dugót a fenekébe, majd megszorítja a golyóit, mindegyiket a saját oldalán, és összenyomja a farkát az elülső bilincsekben, és minden bizonnyal kellemes fájdalomban lesz, ameddig csak akarja.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Belted Chastity Device with Ball Divider

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez az övvel ellátott tisztasági eszköz golyóelválasztóval rozsdamentes acélból készült. Egy extra övvel érkezik, így szorosan körbetekerheti az alapgyűrűt a szilárd golyóelválasztó fogása érdekében. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 70 mm.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMama Fetish Detachable Spreader Metal Bar 4 Hooks

    A Fétis jelenlegi használata a szexuális birodalomhoz tartozik. A köznyelvben bizonyos testrészek vagy tárgyak izgalmat vagy gyönyört kiváltó módon történő élvezetére vagy csodálatára utal. Az Ohmama minden elemet és kiegészítőt kínál Önnek, hogy úgy csinálhassa, mint még soha, bonyodalmak nélkül, a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Flogger Corduroy 2040557 Black

    Simogató és ütős hangszer profiknak!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMama Fetish Red Lips Gap with PU Strap

    A Fétis jelenlegi használata a szexuális birodalomhoz tartozik. A köznyelvben bizonyos testrészek vagy tárgyak izgalmat vagy gyönyört kiváltó módon történő élvezetére vagy csodálatára utal. Az Ohmama minden elemet és kiegészítőt kínál, hogy úgy csinálhassa, mint még soha, bonyodalmak nélkül, a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label 4-Way Urethral Stretcher

    Ez a 4-Way Adjustable Urethral Stretcher rozsdamentes acélból készült eszköz egyedülálló megoldást kínál a húgycsőjátékra. Ez az Urethral Play Device azonnal megadja a hangulatot. A négy erős, állítható kar lehetővé teszi, hogy olyan messzire nyújtsa ki az alattvalója húgycsövét, amennyire csak szeretné.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:282

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.