×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok

129 - 160 termék, Összesen:818

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Luxus, kicsi, vibráló és erős vibrátor, amely minden kézitáskába belefér!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Violet Dusk

    Merjük megkockáztatni, hogy ne jöjjön el látványosan a LOKI Wave™ 2-vel, a legendás prosztata masszírozó új generációjával. A nagyobb rugalmasság érdekében újratervezett és két nagy teljesítményű motorral ellátott készülék egy álom azok számára, akik hosszabb ideig tartó és intenzívebb orgazmusra vágynak. Használja egyedül vagy egy partnerrel, hogy új orgazmikus titkokat tárjon fel, több élvezeti beállítás használatával, a páratlan ujjszerű prosztatajátékhoz.

    165 900 Ft

    103 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Forgó nyúlvibrátor tapadókoronggal és vízálló távirányítóval (10 méter).

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Dual Wand

    Legyen felpezsdítve az erőteljes játékos élményért a Hype Dual Wand segítségével. Ez az intenzív nyúl vibráció 2 intenzív vibrációs motorral, villódzó nyuszi csiklandozóval és 10 erőteljes vibrációs funkcióval rendelkezik. Küldjön nagy intenzitású élvezetet az egész testébe a két erőteljesen stimuláló motorral. Az egyszerűen érinthető gombok lehetővé teszik a vibrációs motorok önálló vezérlését.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Thrust Anal Thrusting Prostate Probe

    Ez a tolószonda erős motorjával és 3 sebességével biztosan kielégíti. A tengely tökéletesen formázott a G vagy P pont játékhoz, és a fogantyú megkönnyíti az irányítást a partnerrel vagy az egyedül történő használathoz. Újratölthető és vízálló/elmeríthető, így a Thrust kiváló minőségű termék.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    Az 5 rezgésmintázat a hosszú, ívelt szárral és a Wave textúrával együtt a Bwild Classic Wave a B Swish Classic termékcsalád kiegészítője. A nyúlmasszírozó innovatív csavarja, a Bwild Classic Wave 6"-os kettős motorja forrósítja a levegőt.

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    A Sweet Smile-tól származó Thrusting Pearl Rabbit vibrátor egy erőteljes tolóvibrátor rugalmas klitoriszvibrátorral és forgó gyöngyökkel a tengelyen a teljes körű, orgazmikus élvezetért egészen a G-pontig.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Sparkling Sliding Bead Vibrator Cecilia Red

    A Cecilia egy vibrátor meglepő trükkel a tarsolyában. Ez a vibrátor egy csúszó gyöngyöt tartalmaz, amely 6 sebességgel gördülhet fel és le a tengelyen, valamint 7 rezgési ritmussal, amelyek szintén 5 különböző sebességgel működhetnek.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Ragadja meg a nagyobb orgazmusképet egy kisméretű NEA™ 3 női masszírozóval. A jellegzetes virágdizájnjáról ismert, ez az apró vadállat most még szélesebb körű élvezeti beállításokkal rendelkezik, változó intenzitású és vibrációs mintákkal. Tökéletes egyéni vagy páros játékhoz, és ideális kiindulópont a szexuális wellness kísérletezéshez.

    89 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    A Vibe Couture rugalmas nyúlvibrátor Ablaze a Vibe Couture-tól energikus toló funkcióval rendelkezik a G-pont tengelyében és izgalmas vibrációval a klitorisz stimulátorban. Melegítő funkcióval is rendelkezik, akár max. 55°C-ig a valósághű és kellemes érzésért. A 3 motor 3 sebességgel és 7 rezgési móddal rendelkezik. Mindent könnyedén vezérelhet a játékon található gombbal - együtt vagy külön-külön.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Midnight Magic Typhon Black

    A Midnight Magic címke többi játékához hasonlóan a Typhon teljesen fekete, az alján króm színű részlettel. A folyékony szilikonból készült duó vibrátor selymesen puha tapintású, a gombok pedig könnyen megtalálhatók a fémbevonatú ABS gombok területén. A Typhon puha hegyével és ívelt nyéllel rendelkezik, észrevehető stimuláló bordákkal, amelyek tökéletesek a G-pont eléréséhez. A szár alján található V-alak egy finom, bölcsőszerű csiklóstimulátor.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Érzéki orgazmus egyetlen gombnyomással, ez a G-pont és a csiklóvibrátor testalkatához igazítható – a partner által irányított játék lehetőségével az ingyenes Je Joue alkalmazás segítségével (alma és andriod készülékeken!)

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Ismerje meg a Duet-et, egy több felületű lövedékvibrátort, amelynek egyik oldalán kicsi, lekerekített, fokozatos élvezeti pontok, a másik oldalon pedig selymesen sima felület található, hogy többféle érzést keltsen az egész testen.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Két nagy teljesítményű motor, egy a csúcsban és egy a rugalmas nyúlban. Pontos klitorális és G-pont stimuláció. USB-n keresztül újratölthető. IPX7 víz- és porálló tanúsítvánnyal.

    79 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dinky Mini Vibrator Jody F. Purple

    Ez a mini vibrátor a Dinky-től Jody F. névre hallgat. Stimuláló bordákkal rendelkezik, amelyek mindenféle kielégítő munkára alkalmasak mindenféle erogén zónában.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Black

    Masszázs és stimulálás meleggel, hűtő funkcióval és vibrációval!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Sparkling Bendable Vibrator Eliza Red

    A Sparkling Eliza egy hajlítható vibe, nyelv alakú és hegyes csúcsú, precíz stimulációval. A 3 rezgési sebességgel és 7 ritmussal, valamint a hajlított pozíció megtartásának képességével az Eliza minden alkalommal sokféle lehetőséget kínál a különböző stimulációhoz!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-PULSE Taint Tapping Silicone Prostate Stim with Remote

    Tapasztalja meg a prosztata stimuláció legkiválóbb szintjét ezzel a kétágú szennyeződést kedvelővel! Prémium minőségű anyagokból készült, és elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy kielégítse a legigényesebb anális rajongókat is. Ezt a játékot a két csavart stimulátornak köszönhetően intenzív férfi élvezetekre tervezték – a prosztata vibrátorszárának, amely zúgja a belsejét, és egy káprázatos, szennyeződést koppintó szárnak, amely segít túllendíteni a szélén!

    66 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dark Desires Regina Squirming Vibrator Black

    Ha szereted a hátsó ajtót használni, akkor Reginát a Dark Desires kollekcióból imádni fogod. Ez a merev, vonagló vibrátor az anális élvezetek szerelmeseinek készült. Ez a csodálatos játék új érzéseket ad az élvezethez mélyen belül. Regina olyan vágyakat fog kielégíteni, amelyekről nem is tudtad, hogy vannak!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Thick & Thrust

    Ez a nagy teljesítményű kettős vibrátor úgy érzi, hogy megvan a maga esze! Két lenyűgöző akcióban lökdösődik és tágul, amelyek összeadódnak egy rendkívüli érzéki élményben, amely szabadjára engedi a fantáziáit.

    45 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    A Bilie egy vibráló golyó, amelynek szilikon hüvelye van, amellyel kétszer élvezheti az éjszakákat. Formáját úgy alakították ki, hogy tetszés szerint stimulálja az erogén zónáit, de különösen a G-pontot.

    7 990 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gemuse The Banana 10 Speed Vibrating Veggie

    A zöldségek köztudottan jót tesznek az egészségnek. A legtöbb zöldség alacsony kalóriatartalmú, de magas a vitamin-, ásványi anyag- és rosttartalma.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Puissante Mini Coco Red

    Egy kis örömömre az ön teljes örömére! A Mini Coco Franciaországból érkezett e-shopunkba, és nem nélkülözi a jellegzetes francia bájt. Gondoskodik a csiklójáról, nyomáshullámokat hozva létre, amelyek 10 intenzitásszintű szívást szimulálnak egy izgalmas vákuum segítségével. Tartsa mindig magánál, és élvezze a finom orgazmust másodperceken belül, amikor csak akarja!

    63 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Wireless Butterfly Purple

    A CalExotics Venus Butterfly szilikon távirányító vezeték nélküli mikropillangó célja, hogy elrepítse Önt az élvezetek világába, kéz nélküli csapkodással. Ez a világhírű női szexjáték egy szenzációsan kompakt vibrációs masszírozó csapkodó szárnyakkal, teljesen állítható hevederrel és akár 16,5 láb távirányítóval a földrengető kéz nélküli élményért. Tárd ki a szárnyaidat, és öleld át ennek a hihetetlen klitorvibrátornak a 10 észbontó funkcióját.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Ragadja meg a nagyobb orgazmusképeket egy kisméretű NEA™ 3 női masszírozóval. A jellegzetes virágdizájnjáról ismert, ez az apró vadállat most még szélesebb körű élvezeti beállításokkal rendelkezik, változó intenzitású és vibrációs mintákkal. Tökéletes egyéni vagy páros játékhoz, és ideális kiindulópont a szexuális wellness kísérletezéshez.

    89 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Mira Pink

    A forgó újratölthető szilikon g-pont nyúl (Mira) 10 funkciós pörgő gyöngyöt tartalmaz a g-spottip stimulátorban, plusz 10 funkciós vibrációs g-spot hegyet és 10 funkciós dedikált csiklóvibrátort, a Mira kielégíti legmélyebb vágyait. A 3 új generációs f-1 motor több mint 1000 lehetséges egyedi beállítást kínál. Több mint 1000 lehetséges egyedi beállítást kínál a játékhoz.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    Ismerje meg a Metal Mike-ot, a többfunkciós fémstimulátort, amely a csikló, az anális és a hüvely stimulálására, valamint a mellbimbók, a gát és a herezacskó stimulálására használható. A 14,2 cm-es hosszával a vibrátor manőverezése egyszerű, a hegyén lévő golyó alakja pedig kiváló a tűpontos stimulációhoz. A vibrátor fémből készült, szilikon fenéklappal, amely egyetlen gombbal rendelkezik 9 vibrációs ritmus működtetéséhez. Használat közben a gomb kék LED fénnyel világít. Gond nélkül használja a Metal Mike-ot a fürdőben vagy a zuhany alatt, mert vízálló. Az újratöltéshez mágneses USB-kábel jár hozzá.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro To Go 3 Rose

    Legyen profi útközben. A teljesen új, sokoldalú, dupla légimpulzusos vibrátor, a Pro To Go 3 itt van és készen áll a gyönyörködtetésre! Élvezze a kompakt formát, amely ideális utazáshoz és útközbeni használathoz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:818

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.