×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Bondage szettek

15 Termék

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Ez a Master Series Interlace Ágyrögzítő Készlet elég sokoldalú ahhoz, hogy minden elképzelhető módon rögzítse őket. A készlet nyolc érintkezési pontot tartalmaz, amelyek biztosan illeszkednek bármilyen méretű matrachoz. A négy levehető boka- és csuklómandzsetta neoprénből készült, hogy biztosítsa kényelmét, és mégis tetszés szerint visszafogható legyen. Mindegyik mandzsetta állítható, és tépőzárral készül a gyors kioldás érdekében.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Padded Thigh Sling with Wrist Cuffs Black

    Kényeztesd szemeidet egy hevederrel, amelyet a maximális kényelem érdekében terveztek! Minden testkontaktushoz bőséges mennyiségű párnázás tartozik – tökéletes az érzékeny bőrűek és a pihenés szerelmesei számára. Úgy tervezték, hogy a testet úgy helyezze el, hogy mély, kielégítő behatolást érjen el, csak korlátokkal. Emelje fel a bokáját, és kényelmesen kösse meg a kezét a feje mellett, miközben partnere teljes mértékben élvezi a testét!

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

    A BDSM-fantáziák szinte minden alapjait magában foglaló Bound You 12db készlet minden igényt kielégít újoncként.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Bondage Rúd kezek és lábak

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Derékszíj lábbilincsekkel és levehető bilincsekkel a ZADO-tól, teljesen bőrből készült. Az állítható bilincsek mindegyike egy-egy bőrszíjjal van ellátva, amelynek mindkét végén karabiner található.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    Azoknak a pároknak, akik fétisjátékukat a következő szintre szeretnék emelni, ez a számukra való készlet. Minden, amire szüksége van, hogy továbbra is felfedezhesse a perverzebb oldalát. Tartozéka légáteresztő golyós szájpecek, szőrös, ragasztott bőr kéz- és lábmandzsetta, szatén szemmaszk, korbács, 11 hüvelykes toll csiklandozó, 10 méteres japán selyemkötél, disznóbilincs csatlakozó, mellbimbóbilincs és szőrös, ragasztott bőr nyakörv fém pórázzal.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Scandal Bed Restraints - Kikötöző szett

    Szép kivitelezésű, rendkívül sokoldalú bandázs szett. Innovatív erotikus eszköz. Szinte bármely ágyat képes egy teljes s & m játszótérré alakítani pillanatok alatt.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Büszkék vagyunk rá, hogy elsőként mutatjuk be Önnek a Sport Fucker Travel Slinget. Ez az eszköz elég kompakt ahhoz, hogy beleférjen egy csizmába, és elég erős ahhoz, hogy még a legizmosabb alsók lábait is kinyitsa!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Restraint Set 2030659

    Visszatartó készlet a rabság szerelmeseinek!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Under the Bed Restraint System

    Tegye még izgalmasabbá a rabszolgajátékát ezzel az ágyrögzítő rendszerrel. Az állítható pántoknak köszönhetően a rendszer bármilyen matracra illeszkedik. Helyezze a pántokat a matrac alá, és hagyja, hogy a mandzsetta e​r​o​s kilógjon az oldalakon. Ezután hagyja, hogy partnere feküdjön az ágyon, és kösse össze a kezét és a bokáját a mandzsettával. A menekülés lehetetlen! Mind a négy mandzsetta állítható a tökéletes illeszkedés érdekében. Erős és strapabíró műbőrből készültek, és habszivaccsal vannak bélelve a kényelmes használat érdekében.

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vegan Fetish Bed Restraint Set Black

    Bármilyen ágyat szolgai játszótérré varázsol

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Kinky Me Softly Black

    Kinky sosem volt ilyen stílusos! RIANNE S egy gyönyörű kézitáskát varázslatos darabká alakított páros játékra. A táska 7 izgalmas terméket tartalmaz a BDSM kíváncsi pár számára, és ez a tökéletes és kifinomult kezdet ennek az utazásnak. Kezdje a bilincsekkel, a bokabilincsekkel és a keresztszíjjal, hogy intim partnere megadja magát Önnek.

    28 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos BDSM Servant Kit

    A Kiotos BDSM Servant Kit egy egyedi és stílusos BDSM-kiegészítő azoknak készült, akik szeretik a szerepjátékokat szolgálóként vagy pincérként. Ez a kiváló minőségű készlet tartalmaz egy piros fából készült kiszolgálótálcát, bilincseket és egy gallért, amelyek mindegyike csatlakoztatható, így egy szolgapincér pozíciót hozhat létre, amely hasonló a terítőrudakhoz, de italok és egyéb tárgyak kiszolgálására is alkalmas.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Kits Bed Bindings Restraint System Limited Edition Gold

    Fedezzék fel egymás perverzebb oldalát ezzel az ágykötős rögzítőkészlettel. Kösse az ágyhoz a szeretőjét, és legyen szabad uralma, bármit megtehet, amire vágyik. Mindent tartalmaz, amire szüksége van, hogy felmelegítse a hálószobát némi fétisjátékkal! 4 állítható mandzsetta kötéssel, és további bónuszként INGYENES szatén maszkot kap.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty 8-piece Fetish Set with Bag Black

    Kiváló minőségű 7 darabos Bondage szett + táska a Bad Kitty-től, stílusos bőr megjelenésben, aranyszínű fém elemekkel. A szett tartalmaz 1 szemkötőt, 1 szájkosarat, 1 pár bilincset 1 levehető csatlakozó lánccal (karabiner), 1 nyakörvet, 1 pórázt, 1 korbácsot.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

15 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.