×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Bondage szettek

1 - 32 termék, Összesen:53

  1. 1
  2. 2
  • Easytoys Fetish Collection Fetish Set With Collar, Ankle and Wrist Cuffs

    A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen ezzel a bondage szettel! Tartalmaz egy nyakörvet, csukló- és bokapántokat, melyek könnyedén egymáshoz csatlakoztathatók. Robusztus műbőr anyagból készült, és a puha bélésnek hála a kényelmes viselet garantált!

    37 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Keep Still Over the Bed Cross Restrain - Bondázs készlet

    „Fedezze fel a kikötözős játékok új dimenzióját ezzel az ágy fölött keresztezhető rendszerrel, amely lehetővé teszi a boka és csukló mandzsetták mind függőleges, mind vízszintes elhelyezését. A deluxe új csavart visz a klasszikus fogvatartó rendszerbe. A szürke ötven árnyalata könyvek által inspirált.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Fetish Collection Leather Collar With Handcuffs

    Az irányítás garantáltan a te kezedben lesz, viselje bárki is ezt a fantasztikus bondage szettet! A nyakörvhez hozzáillő csuklópánt tartozik, melyekez egymáshoz tudsz csatolni. Robusztus műbőrből készült puha béléssel, mely kényelmes viseletet biztosít. A nyakörv állítható, 45-től 58 cm-ig, akárcsak a mandzsetta, 11-től 28 cm-ig. A lánc hossza 40cm. Használd, és kombináld bátran más játékokkal és kiegészítőkkel!

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Ez a Master Series Interlace Ágyrögzítő Készlet elég sokoldalú ahhoz, hogy minden elképzelhető módon rögzítse őket. A készlet nyolc érintkezési pontot tartalmaz, amelyek biztosan illeszkednek bármilyen méretű matrachoz. A négy levehető boka- és csuklómandzsetta neoprénből készült, hogy biztosítsa kényelmét, és mégis tetszés szerint visszafogható legyen. Mindegyik mandzsetta állítható, és tépőzárral készül a gyors kioldás érdekében.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Steel Ice Lock Small

    A Mister B Hardware Acél Jégzár Kicsi egy szórakoztató és perverz új játék bárki számára, aki szereti a BDSM-et. Ez a zár egyedülálló funkcióval rendelkezik, és nagyszerű, új játékmódot teremt a subával! Töltsd meg vízzel, fagyaszd le, akaszd be a korlátodba, és a tengeralattjáró nem tud kiszabadulni, amíg a jég el nem olvad! Az időalapú kínzás! Biztosan jó móka lesz mindkettőtöknek!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Fetish Collection Hogtie With Hand and Anklecuffs

    Egészítsd ki a bondage készleted ezzel a szórakoztató szettel! Tartalmaz egy pár csukló- és bokapántot, összecsatolható hevederekkel. A készlet minden eleme használható külön is, így könnyen kombinálhatod nyakörvvel vagy egyéb kiegészítőkkel! Robusztus műbőrből készült, szegecsekkel díszítve! Hála a puha bélésnek a kényelmes viselet garantált!

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Szorítsa össze partnereinek karjait a hátuk mögött, hogy teljesen visszatartsa őket, a szórakoztatása érdekében! Ez a hosszú ujj egy egyedülálló kötöző felszerelés, amely hatékonyan a következő szintre emeli a jelenetet. Csúsztassa a játékszer karjait a karcsú, tetszetős hüvelybe, rögzítse a fűzőket, és állítsa be mind a négy pántot olyan szorosra, hogy csapdában, de kényelmes tartsa... ha ez a vágya! A reteszelő csatok lehetővé teszik, hogy tovább fokozzák a helyzetet, és biztosítsák, hogy ne legyen remény a menekülésre. Az alján található D-gyűrű még azt is lehetővé teszi, hogy kreatívkodjon más BDSM-mellékletekkel. Érezze jól magád ezzel a sebezhető testtel, miközben ők vergődnek a fájdalomtól és az élvezettől!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket L

    Szeretné bezárni a kanos tengeralattjáróját? Akkor ez a Body Bag Full Cover kényszerzubbony kötelező darab!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Kényeztesse magát és partnerét ezzel az izgalmas BDSM készlettel. Ebben a 10 részes készletben különféle bondage és S&M termékeket talál egy izgalmas éjszakához a hálószobában. Ez a készlet kiválóan alkalmas azoknak a pároknak, akik érdeklődnek a BDSM iránt, de még nincs sok tapasztalatuk vele.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado All-over Chain

    Kéz, boka és nyak bilincsek lánccal. Állítható méret.

    31 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Hard Limits - Bondázs készlet

    Minden, amire szüksége van a test teljeskörű korlátozásához! A "Bed Restraint Kit" szakszerűen alakítja át ágyát a rabság játszóterévé - akár otthon, akár egy szemérmetlen hétvégén valahol a messzi távolban.

    33 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather neck and hand cuffs - Bőr Nyakörv bilincsekkel

    Egy vadóc készlet, amely egy nyakörvből és két kézi bilincsből áll. A csuklóbilincsek hozzácsatolhatóak a nyakörv közepén lévő horoghoz.

    25 590 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Padded Thigh Sling with Wrist Cuffs Black

    Kényeztesd szemeidet egy hevederrel, amelyet a maximális kényelem érdekében terveztek! Minden testkontaktushoz bőséges mennyiségű párnázás tartozik – tökéletes az érzékeny bőrűek és a pihenés szerelmesei számára. Úgy tervezték, hogy a testet úgy helyezze el, hogy mély, kielégítő behatolást érjen el, csak korlátokkal. Emelje fel a bokáját, és kényelmesen kösse meg a kezét a feje mellett, miközben partnere teljes mértékben élvezi a testét!

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold Nouveau BDSM Set

    Ez a stílusos 9 darabos BDSM szett mindent tartalmaz egy felejthetetlen és izgalmas élményhez. Akár kezdő, akár tapasztaltabb, ez a készlet rengeteg kihívást nyújt, és elegáns és fényűző megjelenéssel rendelkezik.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Kényeztesse magát és partnerét ezzel az izgalmas BDSM készlettel. Ebben a 11 részes készletben különféle bondage és S&M termékeket találsz egy izgalmas éjszakához a hálószobában. Ez a készlet kiválóan alkalmas azoknak a pároknak, akik érdeklődnek a BDSM iránt, de még nincs sok tapasztalatuk vele. A doboz egy golyós gegből, bilincsből, bokabilincsből, szemmaszkból, korbácsolóból, csiklandozóból, mellbimbóbilincsből, kötélből (5 méter) és nyakörvből áll. A bilincsek, a bokabilincsek, a gallér és a golyós kapocs állítható.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket M

    Szeretné bezárni a kanos tengeralattjáróját? Akkor ez a Body Bag Full Cover kényszerzubbony kötelező darab!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Spreader Bar

    Az erotikus felfedezés és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

    A BDSM-fantáziák szinte minden alapjait magában foglaló Bound You 12db készlet minden igényt kielégít újoncként.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Body Harness with Thigh and Hand Cuffs Black

    Ez egy vad menet lesz! Nyújtsa ki szélesre a lábait, és fogja meg a csuklóját, hogy komolyan perverz BDSM-játékot játszhasson. Könnyedén beállíthatja a hátsó pántot, hogy partnere csuklóját felfelé vagy lefelé tolja a hátán.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Bondage Rúd kezek és lábak

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Derékszíj lábbilincsekkel és levehető bilincsekkel a ZADO-tól, teljesen bőrből készült. Az állítható bilincsek mindegyike egy-egy bőrszíjjal van ellátva, amelynek mindkét végén karabiner található.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Shibari Ring Tri

    Ez a Shibari gyűrű ideális kötél kötéshez.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos BDSM Luxury 9 Item Kit Black

    Bemutatjuk a BDSM Luxury 9 Item Kit fekete színben, átfogó kollekciót, amely minden BDSM-vágyat kielégít. Ez a készlet tartalmaz egy hordtáskát, lapátot, nyakörvet, szájzárat, szemkötőt, 4 irányú disznócipőt, pórázt, bilincseket és bokabilincset, amelyek mindegyike a részletekre való aprólékos odafigyeléssel, a luxusra és a funkcionalitásra összpontosítva készült.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    Azoknak a pároknak, akik fétisjátékukat a következő szintre szeretnék emelni, ez a számukra való készlet. Minden, amire szüksége van, hogy továbbra is felfedezhesse a perverzebb oldalát. Tartozéka légáteresztő golyós szájpecek, szőrös, ragasztott bőr kéz- és lábmandzsetta, szatén szemmaszk, korbács, 11 hüvelykes toll csiklandozó, 10 méteres japán selyemkötél, disznóbilincs csatlakozó, mellbimbóbilincs és szőrös, ragasztott bőr nyakörv fém pórázzal.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Purple

    Végül minden, amit be akartál bizonyítani a BDSM-ből ebben a Bondage készletben. Teljesen szintetikus bőr (100% vegán). Csupa lila és fekete. Gyönyörű fém dobozba csomagolva. Alkalmas kezdőknek vagy szakértőknek. Nem fog lemaradni semmiről, csak a fantáziád szab határt.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Arm Binder

    Tartsa szolgálója kezeit határozottan a háta mögé, és korlátozza mozgáslehetőségét a Strict Arm Binder segítségével. Ez a kiegészítő megfelel a saját nevének, hiszen nem csak hogy szigorú, de kompromisszummentes is! A heveder praktikus csatokkal van felszerelve, ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden egyén számára, függetlenül a bicepsz és az alkar méretétől. Vezessen be új praktikákat a hálószobai életbe. Élvezze a termék nyújtotta új, szokatlan lehetőségeket, felejthetetlenné téve az Önök előtt álló éjszakát.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Scandal Bed Restraints - Kikötöző szett

    Szép kivitelezésű, rendkívül sokoldalú bandázs szett. Innovatív erotikus eszköz. Szinte bármely ágyat képes egy teljes s & m játszótérré alakítani pillanatok alatt.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Büszkék vagyunk rá, hogy elsőként mutatjuk be Önnek a Sport Fucker Travel Slinget. Ez az eszköz elég kompakt ahhoz, hogy beleférjen egy csizmába, és elég erős ahhoz, hogy még a legizmosabb alsók lábait is kinyitsa!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Red

    Bemutatjuk a BDSM Deluxe 5 Item Kit piros színben, egy átfogó kollekciót, amelyet a legvadabb BDSM-vágyak teljesítésére terveztek. Ez a készlet tartalmaz egy speciálisan lekerekített hordtáskát/pénztárcát, gallért, láncot, bilincseket és bokabilincset, amelyek mindegyike a részletekre való aprólékos odafigyeléssel készült, és az esztétikai és funkcionalitási szempontok figyelembevételével készült.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos BDSM Bowties 10 Item Kit Pink

    Bemutatjuk a rózsaszín színű BDSM Bowties 10 Item Kit készletet, egy divatos kollekciót, amelyet arra terveztek, hogy feldobja a BDSM élményeit. Ez a készlet tartalmaz egy hordtáskát, ostort, nyakörvet, szájzárat, szemkötőt, pórázt, bilincseket, bokabilincset, csiklandozótollat és egy pár mellbimbóbilincset, melyek mindegyike a részletekre való aprólékos odafigyeléssel, a stílusra, kényelemre és élvezetre összpontosítva készült.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Restraint Set 2030659

    Visszatartó készlet a rabság szerelmeseinek!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Under the Bed Restraint System

    Tegye még izgalmasabbá a rabszolgajátékát ezzel az ágyrögzítő rendszerrel. Az állítható pántoknak köszönhetően a rendszer bármilyen matracra illeszkedik. Helyezze a pántokat a matrac alá, és hagyja, hogy a mandzsetta e​r​o​s kilógjon az oldalakon. Ezután hagyja, hogy partnere feküdjön az ágyon, és kösse össze a kezét és a bokáját a mandzsettával. A menekülés lehetetlen! Mind a négy mandzsetta állítható a tökéletes illeszkedés érdekében. Erős és strapabíró műbőrből készültek, és habszivaccsal vannak bélelve a kényelmes használat érdekében.

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:53

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.