×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Bondage szettek tapasztaltaknak

9 Termék

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Szorítsa össze partnereinek karjait a hátuk mögött, hogy teljesen visszatartsa őket, a szórakoztatása érdekében! Ez a hosszú ujj egy egyedülálló kötöző felszerelés, amely hatékonyan a következő szintre emeli a jelenetet. Csúsztassa a játékszer karjait a karcsú, tetszetős hüvelybe, rögzítse a fűzőket, és állítsa be mind a négy pántot olyan szorosra, hogy csapdában, de kényelmes tartsa... ha ez a vágya! A reteszelő csatok lehetővé teszik, hogy tovább fokozzák a helyzetet, és biztosítsák, hogy ne legyen remény a menekülésre. Az alján található D-gyűrű még azt is lehetővé teszi, hogy kreatívkodjon más BDSM-mellékletekkel. Érezze jól magád ezzel a sebezhető testtel, miközben ők vergődnek a fájdalomtól és az élvezettől!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Padded Thigh Sling with Wrist Cuffs Black

    Kényeztesd szemeidet egy hevederrel, amelyet a maximális kényelem érdekében terveztek! Minden testkontaktushoz bőséges mennyiségű párnázás tartozik – tökéletes az érzékeny bőrűek és a pihenés szerelmesei számára. Úgy tervezték, hogy a testet úgy helyezze el, hogy mély, kielégítő behatolást érjen el, csak korlátokkal. Emelje fel a bokáját, és kényelmesen kösse meg a kezét a feje mellett, miközben partnere teljes mértékben élvezi a testét!

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Spreader Bar

    Az erotikus felfedezés és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Bondage Rúd kezek és lábak

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    Azoknak a pároknak, akik fétisjátékukat a következő szintre szeretnék emelni, ez a számukra való készlet. Minden, amire szüksége van, hogy továbbra is felfedezhesse a perverzebb oldalát. Tartozéka légáteresztő golyós szájpecek, szőrös, ragasztott bőr kéz- és lábmandzsetta, szatén szemmaszk, korbács, 11 hüvelykes toll csiklandozó, 10 méteres japán selyemkötél, disznóbilincs csatlakozó, mellbimbóbilincs és szőrös, ragasztott bőr nyakörv fém pórázzal.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Büszkék vagyunk rá, hogy elsőként mutatjuk be Önnek a Sport Fucker Travel Slinget. Ez az eszköz elég kompakt ahhoz, hogy beleférjen egy csizmába, és elég erős ahhoz, hogy még a legizmosabb alsók lábait is kinyitsa!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vegan Fetish Bed Restraint Set Black

    Bármilyen ágyat szolgai játszótérré varázsol

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Kits Bed Bindings Restraint System Limited Edition Gold

    Fedezzék fel egymás perverzebb oldalát ezzel az ágykötős rögzítőkészlettel. Kösse az ágyhoz a szeretőjét, és legyen szabad uralma, bármit megtehet, amire vágyik. Mindent tartalmaz, amire szüksége van, hogy felmelegítse a hálószobát némi fétisjátékkal! 4 állítható mandzsetta kötéssel, és további bónuszként INGYENES szatén maszkot kap.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty 8-piece Fetish Set with Bag Black

    Kiváló minőségű 7 darabos Bondage szett + táska a Bad Kitty-től, stílusos bőr megjelenésben, aranyszínű fém elemekkel. A szett tartalmaz 1 szemkötőt, 1 szájkosarat, 1 pár bilincset 1 levehető csatlakozó lánccal (karabiner), 1 nyakörvet, 1 pórázt, 1 korbácsot.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

9 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.