×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erényövek férfiak számára

129 - 160 termék, Összesen:230

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • The Vice Chastity Cock Cage Clitty Transparent

    Ha a Mini és Micro méret túl nagy, a Clitty a tökéletes péniszz ketrec az Ön számára! A Clitty a legkisebb kakas ketrec a The Vice-tól, még a Micro-nál is kisebb, ami tökéletes ketrec a szüzesség rajongói számára, akik a lehető legkisebb ketrecet szeretnék. Az apró ketrec biztosítja a végső tagadás élményét, megtagadva a képességet, hogy még a ketrec belsejében is "feldagadjon".

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba P-Cage PC05 Soft Silicone Penis Cage Black

    A P-Cage kollekció különböző típusú péniszketreceket tartalmaz. Ez a tisztasági ketrec szilikonból készült, amely kényelmes illeszkedést biztosít, miközben biztosítja a hosszú élettartamot. A tisztasági ketrec korlátozza viselőjét az erekcióban.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Brutus New Cage Work in Progress Clear

    A BRUTUS Cock Cage egy tartós polikarbonátból készült férfi szüzességi ketrec. Tökéletesen az Ön személyes méretéhez igazítható, ezért nagyon alkalmas hosszú távú viselésre. A kulcstartó dönt - át meri adni a kulcsot?

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Deluxe Locking Chastity Cage

    Fogd be partnered izgatott tagját ezzel a Deluxe zárható tisztasági ketreccel! Ha túlságosan megszállottja a saját izgalmának, itt az ideje, hogy bezárja őket! Csúsztasd fel ezt a rozsdamentes acél ketrecet, és zárd a helyére, hogy csak rád, a kulcstartóra gondoljanak, amíg fogva tartod őket! Vedd rá őket, hogy bármilyen fondorlatos módon kiérdemeljék a szabadulásukat!

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 2

    A CELLMATE bemutatja a FlexiSpike Chastity Cage-t: egy prémium férfi tisztasági eszközt, amely diszkrét, zuhanybarát kialakításban kínál tökéletes irányítást.

    50 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 3

    A CELLMATE bemutatja a FlexiSpike Chastity Cage-t: egy prémium férfi tisztasági eszközt, amely diszkrét, zuhanybarát kialakításban kínál tökéletes irányítást.

    50 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Cock Torture Tube Chastity

    Ez a tisztasági ketrec rozsdamentes acélból készült, nincs krómozás és nincs nikkelezés, csak kézzel polírozták. Ez az igazi bdsm munka haladó rabszolgák számára. A pénisz ketrecbe helyezésével 35 mm átmérőjű lesz. A ráerősített bilincs 50 mm-től 70 mm-ig állítható. A meglehetősen tompa végű csavarokat akkor lehet felcsavarni, ha a pénisz egésze kilóg. Ne merjen megmerevedni

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size L Black

    A Rimba P-Cage kollekció különböző típusú pénisketreceket tartalmaz. Kiváló minőségű ABS anyagból készült erényes ketrecek kényelmes illeszkedést biztosítanak, hosszú élettartamot biztosítanak. A tisztasági ketrec korlátozza viselőjét az erekcióban.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size M Pink

    A Rimba P-Cage kollekció különböző típusú pénisketreceket tartalmaz. Kiváló minőségű ABS anyagból készült erényes ketrecek kényelmes illeszkedést biztosítanak, hosszú élettartamot biztosítanak. A tisztasági ketrec korlátozza viselőjét az erekcióban.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker

    Állítsa zár alá szerelmelmét a Hardcore szilikon Péniszblokkolóval! Rögzítse a zárat, rejtse el a kulcsot, és ügyeljen arra, hogy partnere a helyén tartsa a farkát! Ez a csúcskategóriás szüzességi ketrec testbiztos, ftalátmentes Elite szilikonunkból készült, és kényelmes, hosszú távú viseletre készült. A tisztasági eszköz könnyű, rugalmas és légáteresztő, de a zár alkalmazása után az alany nem keményedhet meg, akármilyen izgalomban is van!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Cage

    A golyók egy acélketrecben a rácsok mögött. Milyen szép látvány, de mi még szebb, ha a herezacskója. A közel 500 grammos súly intenzív érzése, amely a herezacskót húzza.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Genitals to Arm Wooden Pillory A fekete fa péniszgyűrűs pillepárna a középkori egyszerűség a leghatékonyabb. Ez az alázatos eszköz a pénisz és a golyók, valamint a csukló körül záródik a test előtt vagy mögött, így a viselője teljesen tehetetlen és teljesen az Ön irányítása alatt áll.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Black

    Minőségi ketrec a péniszen szexi megjelenéssel! Rozsdamentes acélból készült, és a csomagolásában mindent megtalál, amivel bebörtönözhet egy ilyen engedetlen madarat. Nem okoz élettani szükségleteket és hosszú távú kopást. Énekeld édesen a Pticed, és dobd be a ketrecbe!

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    A Man|Cage Szüzességi Ketreceket kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és különböző méretű gyűrűk lehetővé teszik a tökéletes méret létrehozását! A gyűrűk kényelmesen illeszkednek és teljesen biztonságosak. Fém zárral vagy nyakkendős zárral könnyen bezárható a ketrec. A mellékelt nyakkendős zárak biztosítják, hogy ne indítsák n​e​c el a fémdetektorok riasztását bulikon, fesztiválokon vagy akár repülőtereken! Mivel a higiénia nagyon fontos ketrec viselésekor, a kiváló Man|Cage sorozat számos szellőzőnyílással és vizeletürítő nyílással van felszerelve. A ketrec lehetetlenné teszi az erekciót, de a felszabadulás után szuperintenzív lesz, akárcsak az utána következő felszabadító orgazmus! A Man|Cage Szüzességi Ketrec optimális hatalmat biztosít a kulcstartónak a szexuális kielégülés felett!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 28 Ultra Soft Silicone Chastity Cage Red

    Emelje a BDSM-játékot a következő szintre, és zárja be a dolgokat! Akár az irányítást, akár az irányítást szereti, a ManCage teljesíti vágyait. A rugalmas szilikon konstrukció biztosítja a hosszan tartó használatot, míg a stratégiailag elhelyezett nyílások csábító bepillantást nyújtanak a benne rejlő dolgokba.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Red

    Műanyag Piros Szüzességi Ketrec 3 méretű gyűrűvel.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Midas Locking Chastity Cage 18K Gold-Plated

    Ez az aranyozott zárható tisztasági ketrec tökéletes ajándék különleges alázatos vagy szeretőjének. Tartsa őket bezárva, de kitűnő gondossággal és előkelő stílussal! A 18 karátos arannyal bevont rozsdamentes acél ketrec emellett tartós, erős és hosszú élettartamú.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Vice Standard Pink

    A Vice Chastity Device az első és egyetlen megkerülhetetlen szűziességi eszköz a világon, amelyhez nincs szükség PA (Albert herceg) piercingre. Olyan szintű biztonságot nyújt, amilyenre eddig nem volt példa más szűziességi eszközökben. A kihúzásgátlók belső füleinek texturált kialakítása a szökhetetlenség kulcsa. Minél tovább viseli a készüléket, annál biztonságosabbá válik. 2 nap folyamatos használat után szökhetetlenné válik!

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Silver

    Minőségi ketrec a péniszen szexi megjelenéssel! Rozsdamentes acélból készült, és a csomagolásában mindent megtalál, amivel bebörtönözhet egy ilyen engedetlen madarat. Nem okoz élettani szükségleteket és hosszú távú kopást. Énekelje édesen a Pticed, és dobja be a ketrecbe!

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Vice Chastity Cock Cage Micro Pink

    A Vice Micro a tökéletes péniszketrec azok számára, akik még apróbb péniszketrecet keresnek, mint a Vice Mini. Az apró ketrec biztosítja a végső tagadás élményét, megtagadva a ketrec belsejében még a "feldagadás" képességét is.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Chastity Cage Stainless Steel

    A bizalom nagyszerű, de az ellenőrzés még jobb!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Pink

    A CB-6000® a legnépszerűbb tisztasági eszköz világszerte, és ez az a készlet, amelyről a CB-X®-t a legtöbben ismerik a tisztasági közösségben. A CB-6000® készlet a tökéletes kezdés a tisztasági tréninghez, vagy lehet az anatómiai adottságaihoz tökéletesen illeszkedő farokketrec. Fogja vissza magát a #1 faszkalitkában, amelyet viselők és partnereik ezrei élveznek.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Penis Tube with Nails Inside Ballstrap and Buckel 7463 M/L

    Rimba hasított bőr páncél két méretben, belül éles szögekkel.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blueline Deluxe Chastity Cage

    Néha – nem mindig, de néha – olyan kedve támad, hogy kontrollt gyakoroljon partnere farkán. Vagy talán szeretnéd, ha átvegyék az irányítást a tiéd felett. Mindkét esetben olyan eszközt fog keresni, amely nem csak egy kis irányítást biztosít Önnek (vagy nekik), hanem elkerülhetetlen, biztonságosan záródó, rozsdamentes acél vezérlést. Ez az eszköz!

    58 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Male Chastity Device Removable Cover Stainless Steel

    Szüzesseégi Cső Eltávolítható Fedéllel - Rozsdamentes Acél, 45 méteres péniszgyűrű

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CB-X CB-3000 Chastity Cage Clear

    A tiszta felületű CB-3000 a legkedvesebb kínzás férfiassága számára; miközben Ön látja a péniszét, csak a Mester vagy az Úrnő döntheti el, mikor ér hozzá.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Locking Cock Ring

    Ezzel a Locked Cock záró pénisz és golyógyűrű szettel meghívást kapsz arra, hogy mind izgatott és készen állj az éjszakára, mind pedig fogságba zárva! A készülékbe épített biztonságos zárómechanizmussal a gyűrűk biztonságosan együtt maradnak, és a szárad és a golyóid korlátozva maradnak, amíg a készülék be van kapcsolva.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Black Brutal Chastity Cage

    Zárd el azt a haszontalan faszt, és ne engedd ki! A Steel Black Brutal Chastity Cage egy aljas eszköz a farkad bezárására. Vastag és nehéz fém, és nem hagy helyet a farkadnak, hogy megkeményedjen. Okos neve brutális, mert ez egy kemény és nehéz eszköz, és nem engedi ki a haszontalan farkadat. Főleg, ha egyszer bezárta a kulccsal, nincs kiszabadulás.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CB-X Chastity Cage Disposable Locks 10 pcs

    Fekete műanyag zárak - 10 csomag

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Airlock Air-Lite Vented Chastity Clear Ice

    Bemutatjuk legkelendőbb AIR kínálatunk legújabb kiegészítését...AIROCK. Az AIRLOCK egy szuperhömpölygő, puha szűzketrec, amely könnyű és szellőző. Az alján található beépített heveder szoros fogást biztosít, és a helyén tartja az AIRLOCK-ot.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blueline Ultimate Cock Tease Cage

    Ha olyan kedve van, hogy átvegye, fenntartsa és biztosítsa az irányítást egy választott kakas felett – legyen az engedetlen, túl buzgó, vagy a tulajdonosa valamiféle uralomra vágyik –, akkor nagy eséllyel olyan eszközt fog keresni, amely t csak egy kis irányítást biztosít, de elkerülhetetlen, biztonságosan záródó irányítást. Ez az eszköz!

    58 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CB-X The Curve Chastity Cage Black

    A Curve® Férfi Szüzességi Eszköz a nagyobb hímek számára készült. A Curve® újonnan frissített, hogy magában foglalja a klasszikus Curve modell nagyobb ketrecét és a CB-6000 innovatív gyűrűs kialakítását. Nagyobb csomagja otthon lesz itt egy kényelmes és biztonságos CB-X készülékben.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:230

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.