×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis Master Series

33 - 64 termék, Összesen:109

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Master Series Fire Sticks Fetish Drip Candles Set of 3 Red

    Melegítse fel a dolgokat ezekkel a szexi csepegtető gyertyákkal! Az egyedülálló paraffinviasz formula ideális a szenzációs játékhoz – illatanyagmentes és alacsony olvadáspontú (122 Fahrenheit/50 Celsius fok), becsült égési ideje 30 perc.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Double Lockdown Locking Customizable Chastity Cage Black

    Ez a légáteresztő, könnyű műanyag szüzességi lakat tökéletes a tisztaság rajongói számára, akik valami kényelmesebbet szeretnének, mint a nehéz fém. A műanyag megbocsátóbb, mint a nehéz szorítás, hogy a fém, és tökéletes a hosszú távú viseléshez. A lélegző kialakításnak köszönhetően könnyen tisztítható, és lehetővé teszi, hogy a rések teljesen megszáradjanak a zuhanyzások között, így a ketrec higiénikus és biztonságos használatot biztosít.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Latrine Extreme Funnel Gag

    A név mindent elmond! Öntse le a választott folyadékot rabszolgái torkába, és kényszerítse őket, hogy minden cseppet lenyeljenek! Ez az innovatív és szokatlan gége az alázatos szerelmesei fejéhez igazodik, megfeszítve és egyenletesen reteszelve, hogy ne kerülhessenek el torz vágyai elől.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Black Zip Tie Police Cuffs

    Ez a professzionális stílusú cipzáras rendőrségi kézmandzsetta készlet biztonságos, egyszerű és könnyű, miközben rendkívül hatékony. Csökkentse a részükről jelentkező ellenállást úgy, hogy a végeket a középső füleken keresztül helyezi át. Miután összecsukta, le kell vágnia őket, hogy eltávolítsa őket.

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Deluxe Locking Chastity Cage

    Fogd be partnered izgatott tagját ezzel a Deluxe zárható tisztasági ketreccel! Ha túlságosan megszállottja a saját izgalmának, itt az ideje, hogy bezárja őket! Csúsztasd fel ezt a rozsdamentes acél ketrecet, és zárd a helyére, hogy csak rád, a kulcstartóra gondoljanak, amíg fogva tartod őket! Vedd rá őket, hogy bármilyen fondorlatos módon kiérdemeljék a szabadulásukat!

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Dark Drippers Fetish Drip Candles Set of 3 Black

    Melegítsd fel a dolgokat ezekkel a szexi csepegtető gyertyákkal! Az egyedülálló paraffinviasz formula ideális a szenzációs játékhoz – illatanyagmentes és alacsony olvadáspontú (122 Fahrenheit/50 Celsius fok), becsült égési ideje 30 perc.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Collared Temptress Collar with Nipple Clamps

    Élvezze, hogy alázatos szeretőjét Collared Temptresszé változtatja ezzel a neoprén nyakörvvel, amely fekete láncokkal rendelkezik, amelyek állítható mellbimbóbilincsekhez kapcsolódnak! Maga a nyakörv fekete csatokkal rendelkezik a teljesen állítható illeszkedésért és 3 D-gyűrűvel, amelyekhez tartozékokat vagy láncokat és korlátokat rögzíthet.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series The Key Holder Deluxe Clear Case with Lock Transparent

    MS The Key Holder Deluxe átlátszó kulcstartó tok zárral Ez az átlátszó tok az erő dinamikáját mutatja be! Azok számára készült, akik belekóstolnak a kibővített BDSM-jelenetekbe, beleértve a tisztaságot és a kulcstartást – az átlátszó kialakítás és a visszaszámlálós zár megalapozza a hosszú távú hatalom- és bizalomcserét a fura párok és a BDSM-rajongók számára. Zárja be az alattvalóját egy tisztasági eszközbe vagy egy pár korlátba, és zárja be a kulcsokat, amíg el nem nyerik a szabadságot.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Sin Spheres Silicone Magnetic Balls

    Prémium szilikonba csomagolva ezek az ördögi gömbök erőteljesen csípős élvezetet nyújtanak. Ez a két ultramágnesezett gömbből álló készlet kicsi méretű lehet, de komoly nyomást hordoznak magukban. Az érzékeny húsra helyezve ezek a rendkívül erős, de puha tapintású mágnesek nyomást gyakorolnak.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series The Key Holder Time Lock Black

    Nem számít, mennyit könyörögsz és könyörögsz, ennek a zseniális zárnak egy beállított kioldója van, amely biztosítja, hogy az idejét kiszolgálja! Míg a legtöbb zár az emberi szeszélyekre támaszkodik, ez a digitális zár bármit is vezérel, amihez van rögzítve – kötözködésre, golyós öklendezésre vagy kedvenc játékukra használhatja.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Stung Silicone Whip Black

    Büntesd meg szerelmedet egy Silicone Tawse vagy hasított szíjjal, amely csípős harapást ad neki minden egyes ütésnél a hátára! Prémium szilikonból készült, kicsit nehezebb, mint egy habos vagy műbőr szíj, és sokkal könnyebben tisztítható! Ezzel az osztott végű szíjjal fukar ütéseket adhatsz, amelyek nyomot hagyhatnak, hacsak nem vigyázol!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Dungeon Demon Bondage Mask with Horns Black

    Kényeztessa a fondorlatos démoni oldalát ezzel a szarvakkal ellátott rabságos csuklyával! PU bőrből készült, műbőr és vegánbarát! A csuklya megmutatja a szemét és a száját, így megváltoztathatja a megjelenését, de továbbra is élvezheti, hogy láthatja, beszélhet és megkóstolhatja, amire csak vágyik! A belső bélés puha, és kellemes viseletet biztosít a maszk hosszú ideig tartó viseléséhez. Ha megizzadsz, szerencséd van! Ez a maszk mosógépben is mosható! Dobja be a mosógépbe hideg cikluson, és akassza fel száradni.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Midas Locking Chastity Cage 18K Gold-Plated

    Ez az aranyozott zárható tisztasági ketrec tökéletes ajándék különleges alázatos vagy szeretőjének. Tartsa őket bezárva, de kitűnő gondossággal és előkelő stílussal! A 18 karátos arannyal bevont rozsdamentes acél ketrec emellett tartós, erős és hosszú élettartamú.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Lace Seduction Lace Bondage Hood Black

    Vegye fel ezt a finom álruhát, és legyen az a csábító alázatos, akiről mindig is álmodott! Ez a rugalmas, poliészter csipkés bondage csuklya elrejti az arca vonásait, miközben a szája szabadon marad, és elérhetővé válik a perverz szórakozáshoz! Az egyméretű kialakítással kényelmesen illeszkedik az arcára a hosszú játékjelenetekhez, és a könnyű ápolás és tisztítás érdekében gépben mosható.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Locking Cock Ring

    Ezzel a Locked Cock záró pénisz és golyógyűrű szettel meghívást kapsz arra, hogy mind izgatott és készen állj az éjszakára, mind pedig fogságba zárva! A készülékbe épített biztonságos zárómechanizmussal a gyűrűk biztonságosan együtt maradnak, és a szárad és a golyóid korlátozva maradnak, amíg a készülék be van kapcsolva.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Firecracker Clothespin Body Zipper

    Tegye rájuk a csipet ezzel a fából készült ruhacsipesz zsinórral! Testcipzárként formázva partnere testének természetes ívei és formái mentén rögzíthető. Ezt a ruhacsipesz-sorozatot úgy tervezték, hogy egyszerre lehessen lehúzni, hogy elkápráztassa szerelmeit egy egyedülálló érzéssel.

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Master Series Black Nipple Tweezer Clamps - mellbimbó szorítók Fekete

    Egy kicsi szorítás, egy játékos csippentés...ez most akkor fájdalom vagy határtalan öröm?!

    9 590 Ft

    6 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Hook Up 10-Piece Plush Bondage Set Black

    Emeld a perverz játékodat ezzel a 10 darabos plüss Bondage készlettel! Mindent tartalmaz, amire szükséged van egy perverz jelenethez, plusz néhány dolgot, amit hozzá akarsz majd adni a még nagyobb élményhez! A korlátozó rendszer két csuklóbilincset, két bokabilincset, valamint egy nyakörvet és egy pórázt tartalmaz, amelyek mindegyike vegánbarát, PU bőrből készült. Mindegyik bilincs csattal záródik, amely a kényelem érdekében állítható, plusz minden bilincs és nyakörv puha, műszőrmével van bélelve! A kezük és csuklójuk összetartásához egyszerűen használd a nikkelmentes, fémláncokat, amelyek az egyes bilincseken található D-gyűrűkhöz csatlakoznak!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Power Pins Magnetic Nipple Clamp Set Black

    Vegye körül a legérzékenyebb részeit mágneses nyomással! A Power Pins felhelyezhető mellbimbókra, szeméremajkakra, herezacskókra stb. Használja őket szóló- vagy partnerjáték közben, hogy felejthetetlen esztétikumot és fájdalmas csipetnyi élvezetet teremtsen. Az ultraerős mágnesek egymáshoz húzódnak a finom hús mindkét oldalán, és olyan bilincsekként működnek, amelyek olyan jól érzik magukat, mint amilyennek látszanak.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Ashtray Ball Gag

    Alakítsd át partneredet emberi hamutartóvá ezzel az ördögi eszközzel a fornifiliásoknak és a dohányzás fétisistáinak. Ez a szájpecek lehetővé teszi, hogy a rabszolgád vagy alárendelted csendben maradjon, a szilikon golyós szájpecekkel teletömött szájukkal, miközben egyszerre hasznossá teszik magukat. Minden szívás sokkal kielégítőbb lesz, tudva, hogy eldobott hamvaidat ilyen gondosan fogják fel... vagy másképp!

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Double Lockdown Locking Customizable Chastity Cage Clear

    Ez a légáteresztő, könnyű műanyag szüzességi ketrec tökéletes a tisztaság rajongói számára, akik valami kényelmesebbet szeretnének, mint a nehéz fém. A műanyag megbocsátóbb, mint a nehéz húzás, hogy a fém, és tökéletes a hosszú távú viseléshez. A lélegző kialakításnak köszönhetően könnyen tisztítható, és lehetővé teszi, hogy a rések teljesen megszáradjanak a zuhanyzások között, így a ketrec higiénikus és biztonságos használatot biztosít.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Spread Em Poker Vagina Clamp with Adjustable Pressure Screws

    Tárd szét az ajkait szélesre ezzel a Spread 'Em Poker Labia Clamp-mal! A bilincsek tartós, nikkelmentes, rozsdamentes acélból készültek. Nyugodtan használhat velük bármilyen síkosítót, és a használatuk között forró vízzel és tisztítószerekkel tisztíthatja őket anélkül, hogy az eszköznek ártana.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Bow Luxury BDSM Set with Travel Bag

    Szereti a felpezsdítő BDSM játékot, és egy kiterjedt készletet keres, amely luxusnak tűnik? Akkor ez a Bow szett csodálatos kiegészítője minden kalandjának! Akár kezdő, akár tapasztaltabb, ez a készlet számos gyönyörű elemet tartalmaz, vegán bőrből készült, szexi piros, fekete és arany színben.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Flame Drippers Candle Set Designed for Wax Play 3 pack

    Forró viaszgyöngyöket ejt a testükre! Kísérletezzen nagy intenzitású szenzációs játékot a BDSM-hez tervezett gyertyakészlettel – ez a gyertyahármas viasz formulával készült, hogy könnyen olvadjon és csöpögjön. Tökéletes minden BDSM készségszinten a kísérletezéshez és a gyertyajáték világának felfedezéséhez!

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Master Series Crowned Magentic Nipple Clamps

    Az intenzív mágneses bilincsek növelik a mellbimbó érzékenységét, tökéletesek az előjátékhoz, vagy a partnerek melleinek díszítésére, miközben kedvenc rögzítőibe köti őket! Sokoldalú és mindenféle szemtelen cselekedettel kompatibilis, ezek a koronás mellbimbóbilincsek nikkelmentes rozsdamentes acélból készülnek, így magabiztosan élvezheti.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Full Bloom Silicone Ball Gag with Rose

    Ölelje meg őket rózsákkal ezzel a Full Bloom szilikon golyós gaggel! A fülledt vörös és f​e​r​m​e​n​t​u​m fekete csipkeszíj kényelmes, és csábító fehérnemű-esztétikát biztosít az alanyok arcán, miközben élvezi a valósághű rózsát, amely a szájukból virágzik. Állítható és kényelmes hosszú távú viselethez és élvezethez Önnek és játékának!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Cock Dangler Silicone Penis Strap with Weights Black

    Ez a sötét dangler koronáról lóg, így súlyokat adhat a szerszámához! Tesztelje az erejét 4 különböző acél súllyal, amelyek 0,8 unciától (22g) 2,2 unciáig (62g) terjednek! A gyűrű és a golyótartó csésze rugalmas, ftalátmentes, prémium szilikonból készült. Használat után egyszerűen mossa el meleg vízzel és szappannal, majd tárolás előtt fújja be játéktisztítóval.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Leopard Print Bondage Set

    Mutasd meg vad oldaladat ezzel a 7 darabos bondage készlettel! Ez a macskamintás csomag tökéletes a BDSM kalandjukat kezdő kezdőknek vagy olyan veterán bondage játékosoknak, akik szeretnének egy kis vad villanást hozzáadni a gyűjteményükhöz. Minden, ami a játékhoz szükséges, benne van, így máris kibonthatod a csomagot, és rögtön a mókához láthatsz!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Enslaved Slave Chain Nipple Clamps

    Győződjön meg róla, hogy mindenki tudja, hol a helye, amikor ezeket a mellbimbóbilincseket viseli. A nagy, vastag betűs betűkkel a SLAVE feliratot írják ki, és a bilincsek megrántásával a helyükre teheti őket, ha elfelejtik! A nikkelmentes fém tökéletes az érzékeny bőr számára, a csillogó fém pedig remekül mutat perverz kiegészítőként!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Royal Vixen Leather Collar with Rhinestones Purple

    Díszítse drága háziállatát vagy saját nyakát a káprázatos nyakörvvel! A fényben csillogó strasszkövekkel díszített nyak tökéletesen elbűvölő lesz.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Punk Spiked Necklace Silver

    Sugározzon punk energiát ezzel az elegáns ezüst nyaklánccal! Ez a nikkelmentes rozsdamentes acél nyaklánc 6 kúpos tüskével rendelkezik, hogy egy kis harapást adjon a megjelenésének. Tökéletes ajándék olyan szeretőknek, akiknek egy kicsit fűszeres a személyiségük, vagy klasszikus punkoknak, akik kedvelik a BDSM mókát.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Misbehaved Black Zip Tie Police Cuffs 5 pack

    További részletek erről a termékről hamarosanLive out your captive fantáziák ezekkel a Misbehaved Zip Tip rendőrségi mandzsettákkal! Csúsztasd fel őket könnyedén és húzd szorosra! Összekötik akár a csuklót, akár a bokát, és a karokon is használhatóak! Rugalmas és erős műanyagból készültek, a szokásos cipzárakhoz hasonlóan működnek, de nagyobb tartóssággal és kényelemmel. Vágja le őket, ha végzett, ollóval vagy biztonsági ollóval.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:109

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.