×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis

129 - 160 termék, Összesen:436

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Dominate Me Leather Collar D31 Black-Red

    Puha, mégis szilárd és tartós bőr nyakörv, melyet a Cseh Köztársaságban gyártottak. Dobja fel kicsit a hálószobai pillanatokat! Hiszen a képzeletnek semmi sem szabhat határt. A kényelmes illeszkedés biztosítása érdekében a nyakörv állítható méretű. A hálószobai kiegészítő olyannyira kellemes anyagból készült, hogy akár órákon át kényelmes viselet marad.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Bondage in Luxury D-Ring Collar and Wrist Cuffs Red

    Viselje büszkén a stílusos TABOOM D-gyűrűs GALLÉR DELUXE & Csuklómandzsetta. Ez a stílusos gallér és csuklómandzsetta viselhető divatos kiegészítőként vagy egy kiváló BDSM-menet élvezetéhez. Helyezze a gallért a nyakába, és hagyja, hogy a megbízható domináns vezessen. Ez a készlet tökéletes minden fantáziád felfedezéséhez. Tapasztalja meg az erotikus élvezet magasabb szintjét a divatos TABOOM Csuklómandzsetta mindkét oldalán található D-gyűrűkbe illesztésével. Készüljön fel egy luxus kötözési élményre a kiváló minőségű TABOOM D-RING GALLÉR DELUXE & Csuklómandzsetta segítségével.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set with Adjustable Rings Vegan Leather

    A Fetish Submisive bemutatja a gyönyörű és kiváló minőségű, vegán bőrből készült BDSM kiegészítők kollekcióját! Vágytál már egy szenvedélyes estére, amikor szerepjátékoztok a partnereddel, és felfedezed az érzéki rabszolgaság titkait? Ezt az ágyrögzítő készletet semmiképpen sem szabad kihagyni!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fist It Latex Short Gloves Black

    Ezek a Fist It unisex, rövid latex kesztyűk nélkülözhetetlenek a higiénikus játékhoz. Rendkívül erősek, de mégis nagyon vékonyak, így a megfelelő érintést adják! Nem alkalmas latexallergia esetén. Használjon szilikon síkosítót a fényes megjelenés érdekében. Használjon szilikon síkosítót a simább öltözködés érdekében.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel 5 Wheels

    Ez a luxus 5x tűkerék speciális hőkezelésen esett át, hogy az acél színe gyönyörű szivárványos hatásúvá váljon. Ez a tűkerék 5 tüskés kerékkel rendelkezik, amelyek sokkal intenzívebbek, mint a hagyományos tűkerekek. Ez a szivárványos változat nagyszerű érzést ad, amikor játszol vele, és könnyen növelheted a nyomást az intenzívebb érzés érdekében.

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Vogue Studded Whip Black-Gold

    Fedezze fel stílusosan a rabságot a TABOOM Studded Whip segítségével. Fekete és arany dizájnja szexisséget és kifinomultságot sugároz. Szuperpuha vegán PU bőrből készült, fényűző érzést és etikus vonzerőt kínál. Könnyű, mégis strapabíró, precíz és kontrollált mozdulatokat tesz lehetővé. Engedje szabadjára vágyait, és emelje fel meghitt pillanatait ezzel az elegáns és izgalmas ostorral.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Plastic Adjustable Chastity Device

    Ez a fekete, állítható műanyag tisztasági eszköz azt okozza, hogy a pénisz nem keményedik meg. Könnyen tisztítható, könnyű műanyagból készült. Ez a ketrec hosszú ideig tartja őt, miközben láthatatlanul viseli a ruha alatt.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar and Wrist Cuffs

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Submissive Ankle and Wrist Cuffs & Hogtie Set Vegan Leather

    Vegye át az irányítást minden mozdulat felett!! Ezek a hitvesek lehetővé teszik különböző testhelyzetek kialakítását, alkalmasak a bokára és a csuklóra, lehetővé téve szeretőjének teljes alázatát. Bélelt vegán bőr a teljes kényelem, rendkívül ellenálló anyag haladóknak és kezdőknek egyaránt.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Collection Dog Mask

    Kutyafej alakú csuklya fülekkel, gallérral. Cipzárral nyitható.

    17 590 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Élvezze az extra hosszú, tömör, szilárd húgycső dugó pálcájának élményét ezzel a rozsdamentes acélból készült, nagy gyöngyös mintával ellátott tömör péniszdugóval. Az acél péniszdugó simára csiszolt és könnyen behelyezhető a még intenzívebb orgazmus érdekében, próbáljon meg olyan mélyre menni, amennyire csak tud a nagy behelyezhető markolatának köszönhetően. A Kiotos acél 100%-ban rozsdamentes acélból készült és simára polírozott.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    A His Ringness The Earl nevű gyűrű anyaga 100% sebészeti rozsdamentes acél. Ez nem csak egy erotikus ékszer, hanem egy segédeszköz is egyben, melynek használata hosszabb és intenzívebb szexhez vezet.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Xtreme Zip-up Bondage Mask Black

    Ezt a motorháztetőt úgy tervezték, hogy fokozza az izgalmat azáltal, hogy megtagadja a tengeralattjáró érzékeit, és könnyedén elvakítja azokat.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bedroom Fantasies Adjustable Spreader Bar Black

    Ezzel a perverz szórórúddal készen áll a tökéletes bdsm élményre! A rúd alumíniumból és fémből készült, ezért erős, de könnyű.

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed BDSM Line 7 Bondage Pieces Set Black

    A sorozat a legintenzívebb és legsötétebb élvezetek szerelmeseinek készült, haladjon be a Latetobed Bdsm Line-ba, és élvezze szexualitását, mint még soha.

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Túl sok szabadsága van a szemtelen rabszolgájának? Akkor tartsa őt lakat alatt ezzel az igazi fém kígyó szüzességi ketreccel. Zárja be, és kényszerítse megadásra azáltal, hogy a ketrecet és a gyűrűt a pénisz szára fölé helyezi. Itt kezdődik a játék. Férfiasságával egy fémerődbe zárva nem lesz képes teljes erekciót elérni, elégedettsége és stimulálása korlátozott, miközben Ön készségesen tartja. Éljen a dominancia! A gyűrű 45 mm, a bemenet pedig 32 mm a pénisz számára.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Me You Us Latex Stockings Black

    A Me You Us Latex kollekció ötvözi a kiváló minőségű anyagokat, a szórakoztató és nagyon szexi dizájnnal. A fényes hatás elérése érdekében a termékcsalád összes termékét egy Shinerrel együtt kell használni.  

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Ez a rozsdamentes acél húgycső edző készlet 7 dugót tartalmaz, amelyek átmérője 5 mm-től 11 mm-ig terjed. Tökéletes készlet egy hang- vagy péniszdugó-fétis elindításához. A péniszdugók üregesek, így a férfias nedvek könnyedén távozhatnak. 4 sima gyöngyük van, amelyek csodálatos érzést nyújtanak. 42 mm-es behelyezhető hosszával tökéletes méretű az induláshoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • World Cage Security Shield

    Ez az innovatív biztonsági pajzs növeli a World Cage készülékek biztonságát. Ez a pajzs a CB-X készülékekhez is használható. Minden World Cage készlet tartalmaz egy ilyen biztonsági pajzsot.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    A szürke ötven árnyalata limitált kiadású kollekciójána egyik legmerészebb darabja ez a vibráló bimbóstimuláló!

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lockdown Chastity Cage Clear Small

    Készen állsz egy izgalmas rabságélményre? Ez a bezárt tisztasági ketrec lehetetlenné teszi viselője számára az erekció elérését. Az átlátszó ketrec továbbra is lehetővé teszi, hogy átnézzen rajta. A ketrec akár több egymást követő napon is viselhető az intenzív előjátékhoz.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Claw Hook Mouth Spreader

    Készen áll valami ördögi újításra? Akkor próbáld ki ezt a praktikus szájtágítót, és élvezd ki az uralom minden percét!

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lockdown Chastity Cage Black Large

    Készen állsz egy izgalmas rabságélményre? Ez a bezárt tisztasági ketrec lehetetlenné teszi viselője számára az erekció elérését. A ketrec akár több egymást követő napon is viselhető az intenzív előjátékhoz. Az elülső nyílás lehetővé teszi viselőjének, hogy a ketrec eltávolítása nélkül vizeljen.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Collar and Leash - Bőr Nyakörv vezetővel

    Egy szűk, szegecses gallér és egy kb. 90 cm hosszú póráz együttese. Fekete színben. Anyaga: hasított bőr, fém.

    14 290 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Frisky Petal Pusher Silicone Labia Spreader Pink

    Kifejezetten a női testhez tervezték, ez az egyedülálló orális fokozó megnyitja az örömök előtt! Csak hajoljon a kívánt szűkületig, és csúsztassa be. A középen lévő dudor segít stimulálni a G-pontot, míg a rugalmas végek szétfeszítik a szeméremajkakat, és kiteszik legbelsőbb területeit partnere lelkesedésének, miközben kezei szabadon barangolhatnak a testében.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Bed Restraint Set Red

    A magával ragadó pillanatokért!

    17 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Black

    A POWERSLING egy limitált kiadású kakasfiú, amelyet a mi megszűnt, legkelendőbb NUTSLING-ünk mintájára készítettek.

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Nem túl nehéz és nem túl könnyű. Ha még soha nem próbálta a nyújtó viselését szex közben, ez az ideális termék az Ön számára. A szuper rugalmas golyónyújtó kényelmesen illeszkedik a herezacskóra minden formában és méretben.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:436

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.