×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek herék

225 - 256 termék, Összesen:542

  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10
  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Nem túl nehéz és nem túl könnyű. Ha még soha nem próbálta a nyújtó viselését szex közben, ez az ideális termék az Ön számára. A szuper rugalmas golyónyújtó kényelmesen illeszkedik a herezacskóra minden formában és méretben.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    A ROOSTER RAGNAR egy szilikon péniszgyűrű, amely széles pántot és karcsú zsinórokat ötvöz egy kialakításban, hogy dinamikus élményt nyújtson. A lasszó egyszerűen állítható a szekrény fel-le csúsztatásával a húrokon. Viselheti a lasszót az egész csomagja körül (pénisz és herezacskó), vagy csak az erekciós pénisz tövében, attól függően, hogy mire készül, és mennyire merevnek tartja az erekciót.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Pleasure Enhancer Grey

    Az Élvezet Növelő egy szuper szűk, nyitott végű hosszabbító hüvely, érzékien dörzsölt nyéllel. A szuper méretű fokozó szorosan körbeveszi az örömszerszámot, hogy növelje a kerületet, a hosszúságot és az élvezetet. Miközben megnövelt körmérettel és serkentő csiklandozással izgatja szerelmét, a kiteljesítő hatásfokozó erőteljes erekciótámogatása és nyílt végű kialakítása kirobbanó eredményeket eredményez mindkettőjük számára.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    A Le Wand Petite ikonikus, újratölthető pálcamasszírozónk kisebb változata. A Le Wand Petite méretben kicsi, de teljesítményben nagy.

    79 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners T-shape Ball Splitter

    Kiteríti a labdákat és előretolja őket, így nagyobbnak és szembetűnőbbnek tűnik. A pénisz körüli heveder hosszabb és keményebb erekciót biztosít, így még jobban élvezheti azokat az intim pillanatokat a partnerével. A péniszgyűrű átmérője 4-5,5 cm, a golyógyűrű átmérője 3-3,5 cm.

    7 990 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Kiváló minőségű bőrből és gumiból készült dupla péniszgyűrű, amely lehetővé teszi, hogy késleltesse a magömlést, hosszabb ideig tartsa erekcióját és meghosszabbítja a szexuális együttlét idejét.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • TitanMen Cock Cage Fekete

    Ugyanazt az alapvető funkciót látja el, mint a farokgyűrű, de szélesebb és robusztusabb, a TitanMen megbízható farokketrece lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig maradjon keményebb, miközben növeli a körméretét.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    A Kiotos Steel termékek anyaga 100%-ban rozsdamentes acél, amely révén ezek a legjobb minőségű acél termékek a mai piacon.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Fekete

    Készen áll az extrém élvezetre? Akkor feltétlenül próbája ki ezt a péniszgyűrűt, amely most a golyókat szorító szíjjal kapható!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex Amplifier Cock & Ball Strap with Penis E-Stim

    Küldj áramot a farka tövébe és a golyói köré, és egyenesen a tengelyébe! Ez a készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy a Zeus Power Boxot péniszstimulátorrá alakítsa, beleértve a szükséges vezetékeket, egy állítható rugalmas pántot, amely az e-stim csomagja köré tekeredik, és egy 14 hüvelykes szilikon szondát, amely áramot vezet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Liquid Silicone Switch Hitter Black

    A Sport Fucker™ Switch Hitter mindig biztosítja az alapokat. Ez a puha-selymes-rugalmas szilikon péniszgyűrű és golyó nyújtó többféleképpen viselhető.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 50 + 55mm

    Hegesztett, fém péniszgyűrű, mely hozzájárul erekciód fenntartásához!

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 16 Chastity 4.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Ez a speciális modell húgycső szondatágítóval van felszerelve. Sima, rugalmas, orvosi minőségű szilikonból készült, amely a készülék aljába kattanva bejut a húgycső nyílásába. A tágító teljes hossza 20,5 cm (8,07"), a behelyezhető hossza 20 cm (7,87"), átmérője 3,5 mm (0,137")

    37 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Tri-Snap Ball Spreader Fekete

    Nyújtsa tovább az elégedettség állapotát a tartós szilikon Tri-Snap Scrotum Support Ringgel. Az érzéki erekciós gyűrű célja, hogy növelje az állóképességet, segítsen fenntartani a kőkemény erekciót, valamint meghosszabbítani a bensőséges örömöt. Az ultra nyúlékony, teljesen állítható gyűrű könnyen használható és kényelmes viselet. Ideális választás kezdő és tapasztalt felhasználók számára egyaránt.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune The Pleasure Dome Chastity Cage

    Ez a szüzességi eszköz a klasszikus KTB tisztasági eszköz sokkal fejlettebb változata, amely hatékonyan akadályozza meg a felállítást. Kényelmes, ha a pénisz petyhüdt, de "harap", ha bármilyen okból izgalomba jön, megakadályozva a tiltott tevékenységet. A ketrec tüskéi tompák, nem okoznak sérülést. Hosszan tartó használat után néhány napig megmaradhatnak foltok, de viselése teljesen biztonságos. Kivehető 7 mm-es péniszdugója is van pisilyukkal. / Zárható péniszdugó - kulcs nélkül nem távolítható el.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Lépjen kapcsolatba testével, és tapasztalja meg a páratlan ellazulást, miközben a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával kényezteti magát. A Smart Wand 2 Medium egy tökéletes előjáték eszköz magadnak vagy partnerednek. Oldja fel a feszültséget a testében a stressz oldásával és az izmok ellazításával, ezzel f​r​i​n​g​i​l​l​a megnyitva a kaput szexuális energiája előtt, hogy holisztikus orgazmus élményben részesüljön.

    108 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Engedje szabadjára orgazmusi potenciálját azzal a játékkal, amely kifejezetten arra készült, hogy erotikus rezgésekkel erősítse golyóit – és soha többé ne foglalkozzon rögtönzött golyózümmögő megoldásokkal! Csúsztasson be a dupla hurokba – az egyik a péniszhez, egy a golyókhoz –, és helyezze be a motort közvetlenül a családi ékszerek mögé, élvezve a krémes szilikon rugalmasságát és textúráját. Válasszon a 9 vibrációs minta közül, hogy megtalálja az optimális ritmust, szóló vagy páros játékhoz, még a víz alatt is, mivel teljesen elmerülhet. Adja át a távirányítót partnerének a meglepetés eleméhez!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune Kalis Teeth Spiked Chastity Device Large

    Nagyon hatásos tisztasági eszköz: tegye a pénisz tengelyére, és erekció közben a pontok a legérzékenyebb húsba mélyednek. Tüskés péniszgyűrűként: helyezzük a pénisz és a golyók tövére, és zárjuk lakattal. Brutális golyós hordágyként: tekerja a herezacskó köré. A kínzás módszere Önön múlik!  A gyűrű két sor 0,25 hüvelyk hosszú rozsdamentes acél fogakkal rendelkezik. Ezek nem önzáró gyűrűk, mivel egy kis lakat kell a rögzítéshez.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Fokozza az erekciót és érjen el gyakoribb, intenzívebb orgazmust a Rimba péniszgyűrű használatával.

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    PÉNISZ / GOLYÓ ELOSZTÓ SORGOMBOS. A SÚLYOKAT NEM TARTALMAZZA

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Tapasztaljon meg egy mélyebb, kielégítőbb kapcsolatot ön és partnere számára a nagy teljesítményű Link Up™ Edge segítségével. A kettős stimuláló gyűrű intenzív élvezetet nyújt 10 erőteljes vibrációs funkcióval, hozzáadott Ultra-Soft™ tartógyűrűvel és ugrató bordázott textúrával.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 3,8cm

    A Rebel golyósgyűrűs zárható golyós hordágyát fel kell tenni, majd szorosan lezárni a mellékelt imbuszkulccsal. A még izgalmasabb érzésekért lehűthető (hűtőben) vagy felmelegíthető (forró vízben).

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Fucker Ring Black

    A Vers játékok több móka! Ez a power versus gyűrű nagyon sokféle konfigurációban hordható, hogy a farka és a golyók azt hiszik, hogy minden alkalommal valami újat kapnak.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Extreme Silicone Cock Blocker Black

    Állítsa be szeretőjét az Extreme Szilikon Péniszblokkoló segítségével! Rögzítse a zárat, rejtse el a kulcsot, és ügyeljen arra, hogy partnere a helyén tartsa a farkát! Ez a csúcskategóriás tisztasági ketrec testbiztos, ftalátmentes Elite szilikonunkból készült, és kényelmes, hosszú távú viseletre készült. A tisztasági eszköz könnyű, rugalmas és légáteresztő, de a zár alkalmazása után az alany nem keményedhet meg, akármilyen izgalomban is van!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Tight Grabber Black

    A Mister B Tight a Mister B legújabb pénisz- és labdajáték-kollekciója. Többféleképpen is használhatóak: péniszgyűrűként vagy golyós hordágyként, ahogy tetszik. Európában készült, kiváló minőségű, rugalmas és kényelmes TPR-ből.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Kiváló minőségű nikkelmentes fémből készült dupla péniszgyűrű, amely lehetővé teszi, hogy késleltesse az ejakulációt, hosszabb ideig tartsa erekcióját és meghosszabbítja a szexuális együttlét idejét.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Power Plus Cockring Transparent

    Ez a rugalmas, texturált péniszgyűrű tökéletes bevezető gyűrű kezdőknek egészen haladó péniszgyűrűt viselőkig. Szuper rugalmas és strapabíró anyagból készültek, így félig egyenesen rád férnek, és hosszabb ideig játszhatnak. A péniszkarikák keményebben és jobban felszívják, késleltetik az ejakulációt, ugyanakkor növelik az érzékenységet.

    3 190 Ft

    1 579 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Silicone Butt Plug with Fox Tail 9143

    Hancúrozzanak egyet partnerével ezzel a Foxy (rókaprémes) rezgő műszőrme análdugóval. Ez egy kivételes rezgő análdugó a Rimbától.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Brutus Cruncher Silicone Lockable Spiked Ball Stretcher Black

    A Brutus Cruncher a klasszikus golyódarálót a legselymesebb szilikon anyaggal ötvözi, amelyet valaha is érezhet. Érezze a sima szilikon és az éles tüskék kombinációját, ahogy a Cruncher a golyói köré csavarja magát. A Crusher könnyen a helyén tartható, ha a két oldalt a mellékelt lakattal összekapcsolja.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Fekete

    Érezze a lebegést a Monarchdal, egy hordható pillangó-hangulattal, amely a csiklót repíti, és stimuláló rezgéssel burkolja be a környező érzékeny területet. A híres pillangós masszírozó – a párok klasszikus kedvence – után megtervezett Monarch a kéz nélküli intimmasszázst ötvözi az extra erõsítéssel a csodálatos élmény érdekében.

    17 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Red

    A ROOSTER JASON egy kemény, hevederes kialakítású, 5 átmérőjű méretre állítható farokgyűrű; 30, 35, 40, 45 és 50 mm. A többféle méret lehetővé teszi, hogy ezt a farokgyűrűt az egész csomag (pénisz és herezacskó), a pénisz tövében vagy a herezacskó körül viselje. Csak kövesse teste szükségleteit.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

225 - 256 termék, Összesen:542

  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.