×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek herék

257 - 288 termék, Összesen:542

  • BeauMents Flexxio Blue

    A pár BeauMents Flexxio Kék vibrátora egy többfunkciós, újratölthető univerzális készülék, amely férfiaknak és nőknek egyaránt tetszik. Ennek érdekében 2 motorral van felszerelve – egy-egy mindkét végén: a motorok az Ön kívánsága szerint külön-külön vagy együtt is használhatók izgalmas stimulációhoz. A Flexxio puha és különösen rugalmas anyagkeverékből készül, így tetszőleges pozícióba hajlítható. Vízálló és 10 különböző rezgésmóddal rendelkezik. A Flexxio egyszerűen vezérelhető a mellékelt távirányítóval.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Ez az alkalmazással vagy távirányítóval vezérelhető, hordható stimulációs gyűrű ünnepli a szexuális partnerek közötti kötődést, és hangsúlyozza a kíváncsi, kalandos intimitás fontosságát. Viselje a Bondot ruhái alatt, hogy minden pillanatot kellemessé tegyen, és ezzel egy másik szintre emelje az előjátékot.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibrating Double Ring Blue

    Dupla gyűrű az extra illeszkedésért!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Tight Chomper Small Black

    A Mister B Tight a Mister B legújabb pénisz- és golyójáték-kollekciója. Többféleképpen is használható: péniszgyűrűként vagy golyó nyújtóként, ahogy tetszik. Európában készült, kiváló minőségű, rugalmas és kényelmes TPR-ből.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Alien Tail Black

    Az ALIEN TAIL olyan anyagból készült, amely a legkisebb mozdulattal is „csóvál” – a kölyökjátékosok imádják a csóváló hatást. Ellentétben a felfelé hajló szilikon farkainkkal, az ALIEN TAIL oldalról oldalra csóvál – a farokrész hosszú és kifejező. Az egyetlen farok a piacon, amely az Ön részévé válik: a COCKSLING elülső része biztonságosan megragadja a szemetet, az ergo buttplug pedig rögzíti a farkat… ez teljesen más élmény, mint egy alapdugós farok.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Nyújtható rezgő kakasgyűrű kivehető golyóval. A rezgések egyetlen be-/kikapcsoló gombbal működtethetők. A Stimu Ring vízálló. A rezgések a nő csiklóját is stimulálják, ha a Stimu Ringet használják a behatolás során.

    7 990 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Piros

    Az Atomic Jock Humpballs péniszgyűrű tökéletes kombinációja a tartósságnak és a puhaságnak, kellemes viselet, amely nem csípi vagy nyesi a bőrt.

    4 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    Az Egyesült Királyságban gyártott Python™ elektrokompressziós eszköz 2 aranyozott elektromos érintkezőbetéttel rendelkezik, állítható tömörítéssel. Amikor a puha pénisz és a golyók átcsúsztak, a golyók közvetlenül az állítható kompressziós rendszer markolatába lógnak.

    153 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Nutter Ball Sling Fekete

    Ha rajong a mi legkeresettebb SACKSLING-ünkért, de magas és szűk zacskókkal rendelkezik, vagy jobban szeretné fogni a finomságokat… akkor szeretni fogja az új dizájnt, a NUTTER-t.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Performance Cock Ring Plug Indigo

    Élje át élete legerősebb orgazmusát, miközben tovább tart a Performance Péniszgyűrű Dugó segítségével. A csípő minden egyes lökésénél a dugó előre-hátra mozog, hogy masszírozza a prosztatáját. A mellékelt péniszgyűrű a tengely, a golyók vagy mindkettő köré helyezhető a tartós teljesítmény érdekében. Élvezze a tartós és erőteljes élvezetet a Performance Péniszgyűrű Dugó segítségével! Ez a játék szilikonból készült; így teljesen nem porózus, illatmentes, testbiztos és könnyen tisztítható! Csak mossa le meleg szappannal és vízzel, vagy kedvenc játéktisztítójával minden használat előtt és után. Tárolás előtt törölje szárazra puha törülközővel.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Exkluzív, újratölthető masszázs pálcavibrátor 2 tartozékkal 40 évtől. 8 rezgési móddal rendelkezik 3 sebességben, amelyek csodálatos masszírozási élvezetet nyújtanak, amely megfelel a felhasználó igényeinek. A vibrációs módok egy gombnyomással könnyen beállíthatók.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Cone of Shame Chastity Device

    Szuper puha, rugalmas és lágy anyagból készült szilikon herefogó. Nagyon kényelmes még hosszantartó viselés során is! Kitűnő kiegészítője minden szerep- és bondage-játéknak!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    A MEATLOCKER az Oxballs nagy, kemény erényfelszerelése, amely rendkívül rugalmas gumi PLUS+SILICONE™ anyagba burkolja a farkat és a zsákot, ez az első teljes fedésű tisztasági eszközünk – és könnyen felvehető + kényelmes hosszú távú viselethez. Ez a dolog úgy nyúlik, hogy illeszkedjen, és kesztyűként fog meg. A meleg szilikon érzete, a TPR erőssége és rugalmassága, valamint egy dupla áttört fasz megjelenése.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Half Guard Cockring Átlátszó

    Majdnem olyan, mint az eredeti Sport Fucker Sport péniszgyűrű, ám az újabb verzió úgy lett kiképezve, hogy a heréket is szorítsa, így meghosszabbítja az erekciót.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Black

    A Man|Cage Chastity Cage-et kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és távolságú gyűrűk széles választéka lehetővé teszi a tökéletes méret létrehozását! A gyűrűk kényelmesen illeszkednek és teljesen biztonságosak. Fém zárral vagy kötegelővel könnyen bezárható a ketrec.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • COLT Weighted Ring Large

    Ezt a nagy COLT súlyozott gyűrűt a farkára, a labdáira helyezheti, és a súlyozott végét olyan helyekre helyezheti, ahová a nap nem süt, ha akarja!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Vice Standard Chrome

    A Vice Szüzességi Eszköz az első és egyetlen megkerülhetetlen szüzességi eszköz a világon, amelyhez nincs szükség PA (Albert herceg) piercingre. Olyan szintű biztonságot nyújt, amilyenre eddig nem volt példa más szüzességi eszközökben. A kihúzásgátlók belső füleinek texturált kialakítása a kulcsa annak, hogy elkerülhetetlen. Minél tovább viseli az eszközt, annál biztonságosabbá válik. 2 nap folyamatos kopás után megkerülhetetlenné válik!

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Az Erőpálca egy nagyon erős pálcás masszírozó, elegáns és gyönyörű kialakítással. A masszírozó fejét szilikon borítja, amely nagy, kényelmes felülettel rendelkezik, amely az erőteljes vibrációt a testére vezeti. A fej mély és páratlan erőt biztosít a zsibbadó fogantyú okozta kényelmetlenség nélkül. Az Erőpálca vezeték nélküli és újratölthető, így bárhová magával viheti! Érintse meg!

    42 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Mouthgag with O-Ring 9105

    Szilikon szájpecek O-gyűrűvel és a fém csattal a rögzítéshez.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey A Perfect O Silicone Love Ring

    Intenzívebb merevedést, és hosszantartó szeretkezést biztosító, szilikonból készült gyűrű.

    5 890 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs SQUEEZE Ball Stretcher Hot Pink

    Szeretnél egy kis lendületet adni az alacsony vállfáidhoz? Tekerje a SQUEEZE-t a zsákja köré egy komoly nyújtáshoz. A SQUEEZE egy vastag, bolyhos gömbfeszítő, amelyet úgy terveztek, hogy úgy olvadjon össze a szeméttel, mint egy második bőr.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Balldo Starter Set Steel Grey

    Fedezze fel a behatolás teljesen új módszerét a Balldo márkával! Ennek a kezdő szettnek köszönhetően lehetőség van arra, hogy a herezacskóval hatoljon be partnerébe.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dusedo Acrylic Ball Butcher With Spikes

    Szereti a veszélyt, és semmi sem izgatja annyira, mint a kínzás és a fájdalom? Sok móka vár Önre ezzel az eszközzel! Ez egy herezúzó, amelyet mindenki számára terveztek, aki annyira szereti a fájdalmat, hogy mer szegecselni, és mindezt a saját szemével szeretné látni az átlátszó anyagon keresztül. Csak csinálja azt, amit szeret!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    A fényűző, elérhető árú Charged™ sorozat büszkén mutatja be az újratölthető képességet a Screaming O egyik legnépszerűbb játékában, a BigO®-ban, így tökéletes belépő szintű újratölthető vibrációs gyűrű. A vastag, rugalmas péniszgyűrű vibráló motorral, a The Charged™ BigO® egyszerre javítja az erekciót és stimulálja a csiklót.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Transparent

    A Man|Cage Chastity Ketreceket kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és távolságú gyűrűk széles választéka lehetővé teszi a tökéletes méret létrehozását! A gyűrűk kényelmesen illeszkednek és teljesen biztonságosak.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Red

    A test formájához igazodó Revolution Ring minden ívét pontosan úgy helyezték el, hogy maximalizálja azt, amit már kapott. Ez a sokoldalú gyűrű, amelyet hordágyként vagy hordágyként, vagy mindkettőként hordtak, úgy tervezték, hogy tovább tartsa!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    A Fun Bag egy here- és péniszstimulátor, amely javítja az erekciót és késlelteti az ejakulációt. A vibrációs gyűrű rendkívül rugalmas és kényelmes viselet. Hatékonyan stimulálja a heréket, a péniszt és a gátat. A Fun Bag könnyen viselhető a golyók köré tekeredő nyél alján. A péniszgyűrű köre Ø 3,3 cm.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Rodrigo Penis Ring Black

    Adj extra kerületet, textúrát és stimulációt a hálószobai szórakozáshoz a Pretty Love Rodrigo - péniszgyűrűvel!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

257 - 288 termék, Összesen:542

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.