×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek hímvessző vibráló

26 Termék

  • Rocks-Off Ro-Zen 7-Speed - Kettős Péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Az élet az adok és kapok öröméről kell hogy szóljon- nincs is jobb hely ezen egyensúly számára, mint a hálószoba.

    21 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Magát síkosító: nedvesen csúszós. Csak adjon hozzá egy kis vizet, és csúsztassa bele. Texturált: élvezze az erotikus érzést, ahogy a gerincek masszírozzák a szerszámát. Legyen meg mindene: gyönyörűen kialakított anális, vagina, szopó ajkak. Rezeg: a kivehető vízálló töltényvibrátor rezegteti a szerszámát a robbanásszerű orgazmusért. Csakis a legjobb: Blush által imádott és felelősségteljesen készített tervezés, fejlesztetés és kipróbálás.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Adja meg férfiasságának érzéki fejlesztését a Mighty One-val. Kellemesen rugalmas, gyűrűnk minden mérethez alkalmazkodik, és átöleli a péniszét, vérpangást hozva létre a hosszabb élvezet és az érzéki állóképesség érdekében.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Élvezze a tökéletes maszturbációt és kényeztesse hatékony módon kedvenc testrészét. Mindebben ez az egyedülálló játékszer lesz a segítségére. Ez a termék nem más, mint egy vibráló szilikon stimulátor, amely a pénisz alsó részére koncentrál. Tulajdonságai és működése Önt is garantáltan ámulatba ejtik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Fekete

    Érezze a lebegést a Monarchdal, egy hordható pillangó-hangulattal, amely a csiklót repíti, és stimuláló rezgéssel burkolja be a környező érzékeny területet. A híres pillangós masszírozó – a párok klasszikus kedvence – után megtervezett Monarch a kéz nélküli intimmasszázst ötvözi az extra erõsítéssel a csodálatos élmény érdekében.

    17 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    A Signet Ring bordázott szerkezete, alkalmazásvezérlése és puha szilikonja igazi szemet gyönyörködtetővé varázsolja. A véráramlás korlátozásával a készülék nemcsak késlelteti az ejakulációt, hanem mindkét partnert intenzív rezgéssel stimulálja.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    A férfiak biztosan élvezni fogják a pénisz teljes hosszában mindenféle izgalmas érzést ezzel a Páros Stimulátor Gyűrűvel. A gyűrű használatával a pénisz érzékenyebbé válik, késlelteti az orgazmust és hosszabb ideig tart az erekció.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    A tökéletes szexuális teljesítményért és az intenzív orgazmusért!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Az OUCH! egy új játéksorozatot mutat be a húgycső felfedezőinek! Ha a húgycső szondázás az Ön gyengéje, akkor hagyja, hogy ezek a sima szondák nyújtsák a végső örömet! A húgycső rendkívül érzékeny idegvégződésekkel van bélelve, amelyek stimulálva rendkívül élvezetesek lehetnek. Ezenkívül a húgycső mély izgatása az egyetlen módja a prosztata közvetlen masszírozásának.

    28 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Double Diver Pink

    Háromszorozza meg az élvezetet a hálószobában, ha belecsúszik a szilikon újratölthető Double Diver™-be. Míg a rugalmas gyűrű szorosan tart, az izgalmas szonda és a dübörgő teaser teljes kontaktus stimulációt biztosít.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Curve Novelties Mistress Courtney Vibrating Deep Throat Mouth Stroker

    Amikor csak akarja, dugja be a péniszét mohó szájába! Courtneynek mindig szétnyílik a szép ajka, és kinyújtja a nyelvét, és készen áll arra, hogy szopást adjon neked. Csak csúsztassa be a vibráló golyót, hogy dübörgő izgalmakat éljen át, ahogy a torkába nyomul! Az élethű belépő olyan, mint az igazi, a belsejében lévő bordázott textúra egyedülálló masszázst biztosít, és ahogy mélyedsz, Courtney nyelve stimulálja a makkodat. Ez a kompakt kialakítás csúszásmentes, kényelmes markolattal rendelkezik, így még erőteljes használat közben sem veszíti el az irányítást. Ezzel a nyitott végű kialakítással gyerekjáték a takarítás. Csak vízbázisú vagy szilikon síkosítókkal használja.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes Dual Vibrating Penis Head Stimulator

    Célozza meg a pénisze fejét egy vibrációs masszázshoz! A szupererős iker vibrációs golyókkal és a szuper rugalmas, fejet körülölelő hüvelyrel a tűhegyes stimulációt tapasztalhatod tested egyik legérzékenyebb területén! Csak csúsztassa a csészét a farka fejére, és szabályozza a rezgésszintet a vezetékes vezérlő könnyen használható gyorstárcsájával.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Ikonikus boldog nyúlfüleinket egy erőteljes, 12 funkciós vibrációs farokgyűrűvel kombináltuk, hogy izgalmas stimulációt és vibrációt biztosítsunk kettőnek.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Toro Krone Tip Cup Masturbator for Men Silicone

    A Krone egy sokkal koncentráltabb stimulációra tervezett maszturbátor. Ez a maszturbátor kis méretű, tökéletes a makk stimulálásához, és virág alakú, tökéletes a pénisz vagy bármely más testrész stimulálásához.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Glans Stimulator

    Kompakt és nagyon könnyen használható maszturbátor Glans Stimulátor a Rebeltől, amely bizsergő rezgéssel és számos lágy ponttal közvetlenül stimulálja a makkot és a frenulumot. A 10 rezgésmód nagy változatosságot biztosít, és a játékon található gombbal is egyszerűen vezérelhető.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes 20X Deluxe Dual Vibrating Head Teaser

    Ez az intenzív fej ugrató két erőteljes golyót tartalmaz, amelyek a TPR hüvelyhez vannak rögzítve, hogy teljesen befogja a pénisz hegyét a felejthetetlen ugratásért! Használja egyedül vagy partnere szexuális vágyának fokozására.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Toro Clipex Adjustable Male Masturbator with Clip System Black

    A Clipex egy férfi maszturbátor olyan férfiaknak, akik nem alkalmazkodnak. Ez a maszturbátor prémium szilikonból készült, ami rugalmassá és szuper kényelmessé teszi.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Együtt keresik a boldogságot? Akkor ez a péniszgyűrű elhozza a végső örömöt. A Happiness péniszgyűrű keményebbé teszi az erekciót, hosszabb ideig. Élvezze ennek a péniszgyűrűnek a jó hangulatát. Stimulálja a csiklót, és egyidejűleg rezgéseket küld a pénisz szárára. Élvezze a dupla szórakozást!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Echo C Masturbator Black

    Bemutatkozik az Echo: A szenzációs hajlított tenyérrel tartható maszturbátor Tapasztalja meg az élvezet megtestesítőjét az Echo-val, az úttörő és a maga nemében első, tenyérben tartható maszturbátorunkkal. A forradalmian új ergonomikus kialakítással, erőteljes vibrációkkal és texturált boldogsággal büszkélkedő innovatív készülék páratlan elégedettséget garantál.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Boost Manual Penis Pump with Vibrations PSX06

    A Boost Pumps márka, amelyet a férfiak által és a férfiak örömére hoztak létre, segít elérni a mindig is vágyott erekciót és a megérdemelt kapcsolatokat. Élvezze a kielégítőbb szexet a Boost Pumps segítségével.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Couples Choice Multi-Function Couple's Vibrator Black

    A Couples Choice multifunkciós páros vibrátora (pénisz)gyűrűvel és mozgatható vibrációs karokkal rendelkezik. A 3 motor (egy a középső és egy mindkét karban) 10 vibrációs móddal rendelkezik 3 sebességben. Az üzemmódok és sebességek külön-külön vezérelhetők a távirányítóval (hatótávolság: 10 méter) - tökéletes páros játékokhoz!

    36 900 Ft

    13 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Pink

    Ikonikus boldog nyúlfüleinket egy erőteljes, 12 funkciós vibrációs péniszgyűrűvel kombináltuk, hogy izgalmas stimulációt és vibrációt biztosítsunk kettőnek.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Toro Tiper Tip Cup Masturbator Black

    A Tiper egy sokkal koncentráltabb stimulációra tervezett maszturbátor. Ez a maszturbátor kis méretű, tökéletes a makk és a pénisz felső részének stimulálására.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Love Purple

    A Multifun 1 egy nagyon különleges formával kedveskedik Önnek, amely művészien beilleszthető bármilyen szeretkezésbe, és 3 erős motorral rendelkezik: Amíg az egyik a főtest felső részén van, az élvezeti karok másik két alsó pontja jó hangulatot biztosít. Ez azt jelenti: Akár szemben, felül, belül, alatta vagy közben – a sokoldalú eszköz úgy stimulálja, ahogyan szüksége van rá!

    25 590 Ft

    14 290 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás
  • Trinity Men 10X Vibrating Silicone Stroker

    Kényeztesse férfiasságát egy intenzív masszázzsal ennek a vibráló szilikon Stroker-nek köszönhetően! A vastag, plüss szilikonhüvelynek és az erőteljes vibrációs motoroknak köszönhetően izgalmas élményt nyújt - használja ezt a Stroker-t egyedül egy villanyos éjszakához, vagy partnerével együtt egy intenzív előjátékhoz.

    37 900 Ft

    14 390 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás
  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Black

    Ikonikus boldog nyúlfüleinket egy erőteljes, 12 funkciós vibrációs péniszgyűrűvel kombináltuk, hogy izgalmas stimulációt és vibrációt biztosítsunk kettőnek.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    Nincs készleten

26 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.