×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek hímvessző

1 - 32 termék, Összesen:88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Rocks-Off Ro-Zen 7-Speed - Kettős Péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Az élet az adok és kapok öröméről kell hogy szóljon- nincs is jobb hely ezen egyensúly számára, mint a hálószoba.

    21 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Sleeve Warmer

    A Fleshlight SleeveWarmer alaposan feltüzeli a hangulatot a maszturbáció során. Hihetetlenül valósághű élmény a hőreguláló beépített funkcióval.

    20 790 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men One

    Stresszes a munkában? Pihenjen a Satisfyer Men-el. A Satisfyer Men-en egyszerűen állítsa be a nyomás szintjét. Attól függően, hogy tetszik, az innovatív belső nyomásszabályozó erős vagy gyengéd vákuumot hoz létre. A szexi hatás: a Satisfyer Men gyakorlatilag lenyeli a péniszét. Egy olyan érzés, amely intenzív csúcspontra visz.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Quickshot Stamina Training Unit Lady & Butt

    A gyakorlat teszi a mestert, különösen a hálószobában. A Quickshot Stamina Training Unit két legnépszerűbb termékünket egyesíti egy diszkrét, nyitott végű eszközbe, amelyet úgy terveztek, hogy a hétköznapi önkielégítést intenzíven élvezetes edzéssé varázsolja.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Újdonság
  • Shots Pumped Penis Extender Black

    Számít a méret! Állandó eredményeket érhet el ezzel a Pumped Péniszhosszabítóval! Ez a péniszhosszabbító megnöveli a pénisz hosszát és kerületét azáltal, hogy a rugós terhelésű acélrudak húzását használja, hogy  segítse a test természetes változási és fejlődési képességét fizikai behatás alatt. Ha a hímvesszőt folyamatos nyújtásnak tesszük ki, a sejtek osztódni és szaporodni kezdenek, így nő a szövetek tömege.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight QuickShot Vantage

    A "Fleshlight"-nál hiszünk a tiszta élvezetekben, ezért kifejlesztettük a "QUICKSHOT" férfi sexuális játékszert. A legkompaktabb hüvely valaha, mely akadálymentes kilépési ponttal rendelkezik. Ideális párok számára, de maszturbációhoz is.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Love Purple

    A Multifun 1 egy nagyon különleges formával kedveskedik Önnek, amely művészien beilleszthető bármilyen szeretkezésbe, és 3 erős motorral rendelkezik: Amíg az egyik a főtest felső részén van, az élvezeti karok másik két alsó pontja jó hangulatot biztosít. Ez azt jelenti: Akár szemben, felül, belül, alatta vagy közben – a sokoldalú eszköz úgy stimulálja, ahogyan szüksége van rá!

    25 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • NS Novelties Renegade Power Extension Átlátszó

    Bizony, minél nagyobb, annál jobb! A Renegade egy bordázott, rugalmas anyagból készült, péniszvastagító mandszetta. Bizonyítottan segítsi a korai magömléssel küszködőket. A fantasztikus dizájn 2 hüvelyknyivel toldja meg férfiasságod! Masszív, ugyanakkor rugalmas és maximálisan kényelmes! Minden síkosítóval kompatibilis!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orion Love Box International

    Ebben a 16 darabos Super Love Boxban mindent megtalál ahhoz, hogy a mézzel eltöltse, és örömet szerezzen és elcsábítsa... A legjobb az egészben, hogy több mint 50 €-t spórol ahhoz képest, mintha külön-külön vásárolná meg a termékeket.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Magát síkosító: nedvesen csúszós. Csak adjon hozzá egy kis vizet, és csúsztassa bele. Texturált: élvezze az erotikus érzést, ahogy a gerincek masszírozzák a szerszámát. Legyen meg mindene: gyönyörűen kialakított anális, vagina, szopó ajkak. Rezeg: a kivehető vízálló töltényvibrátor rezegteti a szerszámát a robbanásszerű orgazmusért. Csakis a legjobb: Blush által imádott és felelősségteljesen készített tervezés, fejlesztetés és kipróbálás.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Naughty Housewife Love Doll - felfújható baba

    Életnagyságú szerelem baba (felfújható), három örömhozó nyílással (száj, vagina, popsi), telt mellekkel és nyomtatott arccal. Szexi ruhában: nyomtatott harisnyában, PVC felsőben és PVC szoknyában.

    22 390 Ft

    13 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Az igazi élvezetek forrása! Ezzel a felcsatolható műpénisszel garantált a dupla élvezet! A kisebb felső karika péniszgyűrűként, míg az alsó tágasabb heregyűrűként szolgál.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Sally Masturbator

    Sally mindig készen áll az Ön számára! Ennek a maszturbátornak valósághű hüvelye van. Sally a hátán fekszik, lábait felemelve. A puha szeméremajkak, majd a szűk nyitás kihívást jelent, hogy többet fedezz fel. A nyél bordázott és szaggatott, és még egy G-ponttal is rendelkezik az élethű érzés érdekében

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Egy év tesztelés és méretre iagzítás után végre elkészült az új játékszer végleges változata.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lockdown Chastity Cage Black Small

    Készen áll egy izgalmas rabságélményre? Ez a bezárt szüzességi ketrec lehetetlenné teszi viselője számára az erekció elérését. A ketrec akár több egymást követő napon is viselhető az intenzív előjátékhoz. Az elülső nyílás lehetővé teszi viselőjének, hogy a ketrec eltávolítása nélkül vizeljen.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Élvezze a tökéletes maszturbációt és kényeztesse hatékony módon kedvenc testrészét. Mindebben ez az egyedülálló játékszer lesz a segítségére. Ez a termék nem más, mint egy vibráló szilikon stimulátor, amely a pénisz alsó részére koncentrál. Tulajdonságai és működése Önt is garantáltan ámulatba ejtik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga 3D Spiral

    A Tenga 3D Spiral egy hihetelenül új és modern maszturbációs segédeszköz. A kreatív kialakítású hüvely úttörőnek és csúcs minőségnek számít a férfi örömszerző játékok között.

    19 190 Ft

    14 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Fekete

    Érezze a lebegést a Monarchdal, egy hordható pillangó-hangulattal, amely a csiklót repíti, és stimuláló rezgéssel burkolja be a környező érzékeny területet. A híres pillangós masszírozó – a párok klasszikus kedvence – után megtervezett Monarch a kéz nélküli intimmasszázst ötvözi az extra erõsítéssel a csodálatos élmény érdekében.

    17 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Pump Worx Max-Width Penis Enlarger - vákuumszivattyú

    Íme a tökéletes választás az azonnali pénisznöveléshez. A hosszabb magömlés eléréséhez csúsztassa a péniszt a mellékelt gyűrűbe, a szorító hatás meghosszabbítja a magömlést.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Adja meg férfiasságának érzéki fejlesztését a Mighty One-val. Kellemesen rugalmas, gyűrűnk minden mérethez alkalmazkodik, és átöleli a péniszét, vérpangást hozva létre a hosszabb élvezet és az érzéki állóképesség érdekében.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lockdown Chastity Cage Black Medium

    Készen áll egy izgalmas rabságélményre? Ez a bezárt szüzességi ketrec lehetetlenné teszi viselője számára az erekció elérését. A ketrec akár több egymást követő napon is viselhető az intenzív előjátékhoz. Az elülső nyílás lehetővé teszi viselőjének, hogy a ketrec eltávolítása nélkül vizeljen.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Cleo Masturbator

    A Cleo mindent megad, amire szüksége van, amikor vagy ahol szüksége van rá. Ennek a maszturbátornak kerek fenékrésze és hüvelynyílása van, bordázott nyéllel. A maszturbátor nagyon puha és rugalmas, és remekül érzi magát a bőrön. A lapos alja lehetővé teszi, hogy a Cleo-t minden sík felületre helyezze. Az ágya, a konyhaasztal, a kanapé, Cleo mindig készen áll, hogy teljesítse legintimebb vágyait. Mikor fog elcsábítani Cleo?

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Cock Cage Classic Small

    Túl sok szabadsága van a rossz rabszolgájának? Akkor tartsa őt lakat alatt ezzel az igazi fém szüzességi ketreccel. Zárja be, és kényszerítse megadásra azáltal, hogy a ketrecet és a gyűrűt a péniszszár fölé helyezi. Itt kezdődik a játék. Férfiasságával egy fémerődbe zárva nem lesz képes teljes erekciót elérni, elégedettsége és stimulálása korlátozott, miközben Ön készségesen megtartja. Éljen a dominancia! A gyűrű 45 mm, a bemenet 32 mm a pénisz számára.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Penis Extender Black

    A rugalmas és tartós szilikon pánt szilárdan a helyén tartja. Könnyű feltenni, hogy ott maradjon, ahol szeretné. Kényelmes habszivacs gyűrű a párnázottság érdekében. Sima és zökkenőmentes alapcsapok a teljesen forgó pozicionáláshoz. Kettős szilikon rudak - használható habcsővel vagy anélkül. Teljesen állítható. Tartalmaz 4 könnyen hozzáadható eltávolítható menetes hosszabbító rudat.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga 3D Zen

    A Tenga 3D Zen egy hihetelenül új és modern maszturbációs segédeszköz. A kreatív kialakítású hüvely úttörőnek és csúcs minőségnek számít a férfi örömszerző játékok között.

    19 190 Ft

    14 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    A Signet Ring bordázott szerkezete, alkalmazásvezérlése és puha szilikonja igazi szemet gyönyörködtetővé varázsolja. A véráramlás korlátozásával a készülék nemcsak késlelteti az ejakulációt, hanem mindkét partnert intenzív rezgéssel stimulálja.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    A férfiak biztosan élvezni fogják a pénisz teljes hosszában mindenféle izgalmas érzést ezzel a Páros Stimulátor Gyűrűvel. A gyűrű használatával a pénisz érzékenyebbé válik, késlelteti az orgazmust és hosszabb ideig tart az erekció.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Egy év tesztelés és méretre iagzítás után végre elkészült az új játékszer végleges változata.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics The Girl Next Door Love Doll

    Tárja szét a lábakat, és merüljön el mélyen az izgalmas élvezetben a CalExotics Girl Next Door Love Doll-lal. A szemérmes szexbaba életnagyságú kialakítással, 3 pajkos szerelmi lyukkal és összenyomható testtel rendelkezik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    A tökéletes szexuális teljesítményért és az intenzív orgazmusért!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Az OUCH! egy új játéksorozatot mutat be a húgycső felfedezőinek! Ha a húgycső szondázás az Ön gyengéje, akkor hagyja, hogy ezek a sima szondák nyújtsák a végső örömet! A húgycső rendkívül érzékeny idegvégződésekkel van bélelve, amelyek stimulálva rendkívül élvezetesek lehetnek. Ezenkívül a húgycső mély izgatása az egyetlen módja a prosztata közvetlen masszírozásának.

    28 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga 3D Pile

    A Tenga 3D Pile egy hihetelenül új és modern maszturbációs segédeszköz. A kreatív kialakítású hüvely úttörőnek és csúcs minőségnek számít a férfi örömszerző játékok között.

    19 190 Ft

    14 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.