×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok 15 - 19,9 cm

129 - 160 termék, Összesen:313

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Érezze magát örömmel 36 különböző módon, forradalmasítva a személyes időtöltést az Empowered™ Smart Pleasure Idol segítségével.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    A Dual Kiss lenyűgözi Önt a csodálatos nyomáshullámok és a vibráló behelyezhető tengely kombinációjával. A bőrbarát, puha szilikon és a vízálló kivitel teszi teljessé a kialakítást.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Dual Love Red

    A rezgéseken kívül a Dual Love vibráló, egyenes szárával egy másik stimuláló lehetőséget is kínál. A készülék lenyűgöz puha szilikon borításával is. Alkalmazással is irányítható.

    31 900 Ft

    18 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator White

    A Satisfyer Twirling Fun szaggatott, erőteljes, keringő rezgéseivel a csikló, a szeméremajkak vagy más erogén zónák stimulálására használható. A sportos kialakítást az intuitív kezelés teszi teljessé.

    20 790 Ft

    8 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    A vágy találkozik a dizájnnal a karcsú és hullámos Bdesired Deluxe Gyöngyükkel. 6 funkciójával ez a vízálló masszírozó többet nyújt, mint amilyennek látszik. Élvezze a bársonyos, hullámos kontúrokat, és használja a tökéletesen szögletes, kerek hegyet, hogy simogassa meg édes pontjait, ahol csak vágyik.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Clitoral Tickler Pink

    Üsse el a csiklóját precízen! Ez az ergonómikus kialakítású játék úgy felrobbantja érzékszerveit, ahogy eddig még semmi sem próbálta! A hegyes, lekerekített fej serkenti azt, ahol igazán számít, és újra és újra a megfelelő helyre kerül. Ez a csiklócsiklandozó csendesen felpörgeti a megdöbbentő 15000-es fordulatszámot, kevesebb mint 60 dB-el.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    A 3Some egy elsőrangú kollekció az élvezet kedvelőinek, akik izgalomra, kiteljesedésre és szexi önkényeztetésre vágynak. A 3Some kollekció okos intim tárgyakkal teszi funkcióba a szórakozást, amelyek többféleképpen élvezhetik az érzéseket és háromszoros élvezetet kínálnak!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    A Gcandy 2 erős motorral büszkélkedhet, amelyek közül az egyik a csomagtartóban van a G-pont stimulálására, egy motor pedig az ujjban található a csikló stimulálására. A Gcandy működési ideje nem kevesebb, mint 4 óra egy töltéssel.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Élvezze a maximális rugalmasságot a szilikonból készült Satisfyer Elasztikus játékkal: A 2 motornak és a belső, rugalmas vezetéknek köszönhetően a mindenes használható fekvő vibrátorként, péniszgyűrűként vagy partnervibrátorként.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Bogey Pink

    Hozz még nagyobb örömet a játékban a Purple Silicone 10 Function G-Spot vibrátorral. Ívelt, hagymás hegyével, amelyet kifejezetten a G-pont eléréséhez terveztek. Fedezze fel a hihetetlen 10 rezgésbeállítást az alapon található egyszerű gomb segítségével. Találja meg a tökéletes módot, vagy keverje össze a különféle érzeteket, miközben egy erőteljes csúcsponthoz jut.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr. Skin Dr. Tim 7.5 Inch Vibrating Cock with Suction Cup Vanilla

    Az orvos bent van! A Dr. Tim 7,5 hüvelykes vibráló tapadókorongos pénisz célja, hogy lágy, valósághű érzéssel kedveskedjen. Ennek a játéknak a többsebességes rezgései állíthatóak, így megtalálhatja a testének megfelelő teljesítményszintet.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    A Satisfyer Elastic Joy két motorral és rugalmas huzallal rendelkezik, és különböző formákra hajlítható. Az Elastic Joy mindig jó benyomást kelt, akár páros vibrátorként, akár péniszgyűrűként, akár fekvő vibrátorként.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Az egyedülálló '' Power Boost '' erőteljes motorja 8 különböző sebességfokozattal és rezgési funkcióval szolgál! Erős tapadókorongjának köszönhetően bármilyen sík felületen megtapad.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    A szilikon Satisfyer Curvy Trinity 2 maximális sokoldalúságot kínál 3 motorral és 2 külön vezérelhető funkcióval, és mind a csiklót, mind a G-pontot vibrációkkal és nyomáshullámokkal kényezteti.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció energiát ad az Intimate E-Stimulator Petite Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektrostimulációs funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Carina Black

    Kényeztesse magát egy olyan szexuális játékkal, amilyen más nem is volt ezzel az újratölthető nyúlvibrátorral. Ez a vibrátor egyidejűleg stimulálja a csiklót és a g-pontot erőteljes vibrációs és melegítési hőmérséklet funkcióval, valósághű szexuális érzetet keltve.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    A Hot Lover két motorral van felszerelve, egy a csiklóstimulátorban és egy a tengelyben. A vibrátor tengelyén található hajlított hegy tökéletesen masszírozza a G-pontot. Mindkét motor külön-külön vezérelhető - a vezérlőpulton vagy a Bluetooth alkalmazáson keresztül. Emellett a Hot Lover egy extra dimenziót is biztosít: ez a nyúlvibrátor akár 40 fokra is felmelegszik. A medencefenék izomzatának ellazulása és a megnövekedett vérkeringés fokozott élvezetélményt és kényelmesebb behatolást biztosít.

    22 390 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bgee Classic Lila

    Váljon észrevehetővé. Ez a 17,8 cm-es hajlított vibrátor pont a megfelelő helyen kényeztet. A BSwish vibrátora által a G-pont könnyen megtalálható és masszírozható.

    14 390 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hot Passion

    A Hot Passion anális vibrátorunk a terjedelmes nyelével erős rezgéssel és stimuláló hőfunkcióval stimulálja a prosztatát. A puha szilikon felület lágy tapintásával és természetes érzésével lendületet ad.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Supernova White

    A Satisfyer Supernova érzéki légimpulzus-hullámokkal csábítja a csiklót, miközben erőteljes rezgésekkel stimulálja a G-pontot. A rugalmas lánccsuklónak köszönhetően a szilikon vibrátor alkalmazkodik az Ön anatómiájához, hogy tökéletes stimulációval örvendeztesse meg Önt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Goodies Sweety G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    A Goodies márkájú játékok a legjobb minőségű prémium szilikonból és ABS-ből készülnek. Formáját úgy alakították ki, hogy jobban stimulálja a G-pontot. 10 vibrációs funkcióval és biztonságos, de csendes motorral rendelkezik.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Tehát szeret új játékokat kipróbálni, és innovatív, lüktető technológiánk felkeltette a figyelmét? Akkor a Stronic Petite lehet a megfelelő játék az Ön számára. A legkisebb és legkönnyebb pulzátorunk teljesen magától tolod a kéz nélküli szórakozás érdekében. Ráadásul a kúpos hegye könnyen behelyezhető, így remek első pulzátor vagy szexjáték.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    A szilikonból készült Satisfyer Twirling Joy keringő rezgéseivel stimulálja az összes erogén zónát, mint a csikló, a szeméremajkak vagy akár a mellbimbók. A rezgések a vezérlőpulton vagy a Satisfyer Connect alkalmazáson keresztül vezérelhetők.

    25 590 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Pipedream Classix Mr. Right Vibrator Purple

    Kényeztesse magát a klasszikusok egyszerű örömeivel! A Mr. Right rugalmas ívelt szárát úgy tervezték, hogy pontosan érintse Önt. Állítsa be a többsebességes tárcsát a kívánt élvezeti szinthez, és hagyja, hogy a rezgések a végső csúcsra vezessenek. Kompakt és vízálló, így élvezheti a zuhany alatt vagy a gyógyfürdőben. Térj vissza az alapokhoz, próbálj ki egy Classixet!

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Green

    Szopás, nyalás, vibrálás! 216 orgazmus, amit még sosem próbáltál.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Igazi pasikra buksz? Akkor a mi Real Deal Nealünk nagyon is a kedvedre való lesz. Az erőteljes motor és az izgalmas kialakítás mind az e-stimulációval, mind a vibrációval örvendeztet meg. Élvezheted, hogy Neal-lel leülhetsz és mocskoskodhatsz - 8 vibrációs és 5 e-stimul programmal fog örömet szerezni neked - vagy akár az új kedvenc edzőpartnereddé is válhat. Ha falba ütközik, bármelyik mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra beindíthatod.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Duplázza meg örömét ezzel a játékos dizájnnal, amely a rugalmas csiklóstimulációt egy masszív nyéllel ötvözi. A fényűző fűtési funkció a valósághű érintések melegét utánozza, és féken tartja a feszültséget, és megtölti az élvezetet.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Silicone Vibrating Remote Dildo Skin

    Ez a vibráló dildó egy élethű dildó a Get Real Naked by TOYJOY kollekcióból, és magas minőség jellemzi. A tapadókorongnak köszönhetően a dildót sima felületre helyezheti, és teljesen kéz nélkül élvezheti természetes részleteit és mély, stimuláló rezgéseit. Inkább valakivel együtt szeretne játszani? Ez is lehetséges! Ez a vibrátor felcsatolhatós kompatibilis.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Reverb Lilac

    A ROMP Reverb egy nyúlvibrátor Pleasure Air technológiával. Ez magában foglal egy belső G-pont vibrátorkart és egy külső csiklószívó-stimuláló fejet, amelyek együttesen kétféle stimulációt biztosítanak, belül és kívül egyaránt, az erőteljes, kevert orgazmus érdekében. 10 szívószintet, 3 vibrációs sebességet, 7 vibrációs mintát és utazási zárat kínál. Újratölthető és vízálló.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Satin G-Gasm Lila

    Hála vásárlóink visszajelzéseinek, az egyik legnépszerűbb termékünk most felújított formájában jelentkezik! Hozzáadtunk 10 új és egyedi funkcióit, mely egészen új csiklóstimulációval lep meg mindenkit!

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    A G-Spot Flex 4 Connect alkalmazás egy különösen tehetséges szerető élményét nyújtja Önnek. A belső vezetéknek köszönhetően a G-pont vibrátor egyetlen mozdulattal nyúlvibrátorrá válik. Vezérelje a Satisfyer Connect alkalmazáson keresztül a személyre szabott erotika érdekében.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:313

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.