×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok 15 - 19,9 cm

65 - 96 termék, Összesen:313

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    A luxus új szintje – valódi bőrrel és valódi nemesfémmel

    50 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    További részletek a termékről hamarosan.

    63 900 Ft

    27 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    A TOYJOY Classics Retro Ultra Slimline egy elegáns vibrátor, amelyet a játékos élvezethez terveztek. Ez az izgalmas dizájn higiénikus ABS-ből készült, u​r​n​a és sima, klasszikus sziluettje van. Könnyen kezelhető csavaros kupakos vezérléssel és többsebességes vibrációval rendelkezik. A Retro Ultra Slimline 2 db AA elemet használ, és teljesen testbiztos.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    A Gaia Eco a világ első biológiailag lebomló és újrahasznosítható vibrátora! Az Eco a Biofeel keményítő alapú bioműanyagból készült. Bízzon benne, hogy az Eco kevesebb energiát használ, és kevesebb üvegházhatású gázt bocsát ki, mint bármely más szexjáték a piacon!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Adam and Eve Intimate Curves Újratölthető pálca az Evolved Novelties-től. Tapasztalja meg a teljes méretű masszírozó minden erejét egy könnyű és luxus csomagolásban. Ez az újratölthető szilikon pálcafej meghajlik 10 intenzív vibrációs funkcióval, hogy megcélozza édes pontjait.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Ez a prémium minőségű dildó a Get Real Naked by TOYJOY kollekcióból kiváló minőségű szilikonból készült, nagyon valósághűnek tűnik, és élethű élményt nyújt egyedülálló Magnetic Pulsating Thrusting mozgásával.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Az intenzív orgazmusért pillanatokon belül!

    37 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Sexy Things Slimline Vibe Purple

    Az új Slimline Vibe egy hét hüvelykes, többsebességes vibrátor, klasszikus formával és modern gyöngyházfényezéssel. A forgatható tárcsatalp segítségével irányíthatja a kívánt sebességet, míg a vízálló tömítés lehetővé teszi a hely kiválasztását.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mythology Dion Galactic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible M

    A női orgazmus stimulálására és maximalizálására fejlesztették ki. Ez az erőteljes fantáziadildó olyan p​a​r​t​u​r​i​e​n​t görbülettel rendelkezik, amely a belépési szöget meghosszabbító végével együtt egyedülálló élményt nyújt minden olyan nő számára, aki olyan erogén zónákat szeretne stimulálni, mint a G-pont, így az orgazmus elérése nagyon egyszerű. A DION galaktikus kivitelben készült, ami felhívja mindazok figyelmét, akik szakítani akarnak a bevett szokásokkal, és új külsőt kölcsönöznek a fiók elől elrejtett fióknak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Hozd ki magadból az intenzívebb orgazmust egy csúcstechnológiás P-pont masszírozóval. Ez a nagy teljesítményű anális eszköz nemcsak vibrál, hanem a szár is forog, hogy káprázatos stimulációt biztosítson a prosztata számára. A kettős motor lehetővé teszi, hogy megtapasztalja az élvezetet kívül-belül, a szárral, amely a perineumhoz simul.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Reginald Pink

    Ez a vibrátor hihetetlenül élvezetes stimulációt biztosít az m​i ultraintenzív rezgések és az okosan megformált kialakítás kombinálásával. Ez az elit szilikonból készült polírozott műanyag alappal, ez a vibrátor sima, kifinomult, és 12 erőteljes vibrációs mintával rendelkezik. Annyira imádnivaló, hogy világít a kék fény, olyan simogató és fényes.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Therapy Meridian Lila

    Elegancia, erő és innováció érkezett az új Petite Couture kollekció formájában. A Serenity egy elképesztően erős G-pont vibrátor, amelynek célja a végső öröm elérése ...

    24 290 Ft

    14 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Tracy Purple

    Ez a szuper puha szilikon 7 funkciós nyúlvibrátor elképesztően felszerelt, hogy intenzív élvezetet nyújtson Önnek estéről estére. Ennek a karcsú és elegáns lila játéknak az alakja sima és ívelt, vastag feje eléri a belső G-pontot, és egy kisebb, ívelt nyúlcsikló biztosítja az ökölbe szorító orgazmust.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" with Remote Flesh

    Olyan örömre vágyik, amely hamisítatlan és valódi? Ismerje meg a hihetetlenül gyönyörű és valósághű Silexd távirányítású dildót erőteljes rezgésekkel. A dildó a felszínen kellemesen puha és simogatásra hívogató, de belül olyan kemény, mint a legkeményebb erekció. Teljesítse legmélyebb álmait, szenvedélyeit és vágyait egy valósághű álomdildóval!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Orgazmusos öröm kezdőknek!

    23 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Adjon egy kis zenét a belső :G Note-hoz (Ok G-SPOT) a Freestyle :G-vel, egy vezeték nélküli, zenei vezérlésű vibrátorral. Ha iPod-hoz/iPhone-hoz (vagy bármilyen mp3-lejátszóhoz) csatlakoztatod, akkor a vibrátor a zenére pulzál, így egyedülálló kettős érzékszervi élményt nyújt Önnek a mozgás végső szabadsága mellett.

    76 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • PalmPower Wand Massager

    Emlékszel még a eredeti Palmpower masszírozóra? Mi most újítottunk rajta, és ezt garantáltan jobban fogod szeretni! A masszázsfej a tested szerint mozog, újratölthető az akkumulátora, és a legjobb minőségű szilikonból készült. A cserélhető masszázsfejeket pedig egyszerűen nem lehet megunni!  

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Az Angel egy sokoldalú vibrátor, amit nem szeretne kihagyni! Erőteljes, tehetséges és elegáns. Ergonómikus kialakítású, így könnyen fogható. 2 szupererős motorral rendelkezik, amelyek önállóan vagy társaságban használhatóak. Ideális a csikló, a G-pont és a mellbimbók stimulálására. Csábító előjátékhoz vagy lélegzetelállító közösüléshez, egyéni szexhez vagy partnerrel való játékhoz, az Angel minden igényét kielégíti.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Emlékszel még a eredeti Palmpower masszírozóra? Mi most újítottunk rajta, és ezt garantáltan jobban fogod szeretni!

    42 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Szopás, nyalás, vibrálás! 216 orgazmus, amit még sosem próbáltál.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Marvelous Four

    A Satisfyer Marvelous Four 4 cserélhető legkelendőbb szilikon termékből áll. Élvezze a maximális változatosságot és a sokoldalú stimulációt a nyúl, anális és nyomáshullám vibrátorral, valamint a masszírozóval.

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ami ezt a vibrátort különlegessé teszi, az a formája. A nagy fej bordázott, amely pontosan nyomja és csiklandozza a G-pontot... akár Ön, akár partnere manipulálhatja és mozgathatja azt, hogy megtalálja azt az édes pontot, amely ingerlésével gyorsan eléri a nagyon nedves csúcspontot.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Lila

    A Bgood Deluxe Curve fejrésze természetes ívű görbületben végződik, így teljes lefedettséget biztosít a szexuális játék közben, vastag és lágyan lekerekített. Ez egy speciálisan tervezett görbe, amely tökéletesen idomul a női test vonalához. A vízálló tervezést a selymes érzést keltő textúra és kecses forma egészíti ki.

    20 790 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Ternence Purple

    Ez a szuperpuha szilikon 12 vibrációs és 4 forgási funkcióval elképesztően felszerelt, hogy intenzív élvezetet nyújtson Önnek éjszakáról estére. A játék sima és ívelt, karcsú fejjel, hogy elérje a belső G-pontot, és egy kisebb, ívelt nyúl csiklókarral, hogy biztosítsa az ökölbe szorító orgazmust.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Mély dübörgő erő.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Merjük megkockáztatni, hogy ne jöjjön el látványosan a LOKI Wave™ 2-vel, a legendás prosztata masszírozó új generációjával. A nagyobb rugalmasság érdekében újratervezett és két nagy teljesítményű motorral ellátott készülék egy álom azok számára, akik hosszabb ideig tartó és intenzívebb orgazmusra vágynak. Használja egyedül vagy egy partnerrel, hogy új orgazmikus titkokat tárjon fel, több élvezeti beállítás használatával, a páratlan ujjszerű prosztatajátékhoz.

    165 900 Ft

    103 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Chris Multi-Speed Vibe Red

    Lépjen be a Fun Vibe-ba, és ismerje meg Chris-t, az új és kellemes vibrátort, amely felejthetetlen éjszakákká változtatja unalmas éjszakáit.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Újratölthető Pálcavibrátor az Elegant sorozatból, bársonyosan puha tapintású textúrával. 15 különböző vibrációs mód egyetlen gombnyomásra, amelyek tiszta masszírozási élvezetet biztosítanak, amely minden felhasználó számára tökéletes – gyengéd rezgések és intenzív lüktetések is vannak. A masszázspálca nagyon könnyű és tökéletesen illeszkedik a kézbe, ami azt jelenti.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY MiSS Bi Rózsaszín

    MISS Bi - ez a vibrátor egyesíti a fenomenális csikló stimulációt és a G-pont közvetlen ingerlését. A két külön állítható motor garantáltan elhozza Önnek a csúcspontot!

    57 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    A Homunculus egyszerre nyújt a felhasználónak rezgést és elektromos stimulációt. Nem igényel semmilyen további forrást, mivel önmagától bizsereg és pulzál. A Homunculus 12 rezgésmóddal és 5 szintű elektrostimulációval van felszerelve. A vibrátor Bluetooth segítségével mobiltelefonon keresztül vezérelhető.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Ez a vibrátor nem csak az éjjeliszekrény gyönyörű dísze!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Classix Wall Banger 2.0 Pink

    A klasszikus még nagyobb erővel!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:313

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.