×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok vízálló 20 - 24,9 cm

8 Termék

  • Blush Lush Gia Black

    Ultraerős vibrációkat keres? Ez az elegáns, kettő az egyben masszírozógép mély, dübörgő rezgéseket bocsát ki a masszázspálca fejéből, vagy fordítsa meg, és fedezze fel a G-pont fogantyú gyönyörű íveit. A Gia két gombbal rendelkezik, amelyek mindkét végét egymástól függetlenül vezérlik. Görgessen végig a 7 funkción, hogy megtalálja a vágyainak megfelelő érzéseket. Vezeték nélkül és USB-vel újratölthető, a Gia könnyen használható. Sima UltraSilk szilikonból készült, testre biztonságos, ftalátmentes és könnyen tisztítható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Lila

    Ennek az újratölthető, bájos nyuszis vibrátornak egyetlen célja van: a te G-pontod és hüvelyed! Ez a kis kényeztető rendkívüli megjelenésű, elegáns dizájnja és intenzív teljesítménye garantáltan nem okoz majd csalódást!  

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    A Vice háromszoros stimulációval újra feltalálja az orgazmust. Ezt a nyúlvibrátort úgy tervezték, hogy az összes hotspotot megcélozza. A vastag, ívelt nyél mélyen masszírozza a G-pontot, miközben a gyöngyös csiklandozó és a nyúlfül kielégíti a többi örömpontot a hihetetlen, vegyes orgazmusért.

    37 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Please Me Multi Toy

    Fedezzen fel egy teljesen új játékmódot a Please Me segítségével. Ez a nemek nélküli játék 3 különböző játékmódot kínál, a felső részén lévő gyűrűt maszturbátorként használhatja, míg a nyél erőteljes vibrációt biztosít neki. Miután a gyűrűt a péniszre rögzítette, élvezze a könnyű dupla behatolást.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Mabo Finger G-Spot Vibe Black

    A Mabo egy különleges vibrátor, és azt gondolod, miért? Nos, meglátod, a Mabo elég normális formájú, megnyúlt, ergonomikus, persze, és csiklóstimulátorral, de a belső és G-pont stimuláció egyik legkeresettebb funkciója, az Ujj funkció.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Niya N2 Couple Massager Light Blue

    A NIYA 2 egy ergonomikus kialakítású páros masszírozó, amely érzékszervi érintési élményt nyújt. Egyedülálló formája és sokoldalú kialakítása alkalmassá teszi szóló és duó élvezetre egyaránt. Akár pihentető masszázsra vágyik, akár új intim érzéseket fedez fel, a NIYA 2-t úgy tervezték, hogy megfeleljen és felülmúlja az Ön elvárásait.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Dempsey Inflatable Rabbit Vibrator Purple

    Még nem láttál ehhez hasonlót! vibrációs és felfújható egy darabban! és a legjobbat... a Pretty Love készítette, így a minőség és az élvezet szinonimája. Ez az újszerű vibrátor két vibrációs pontot tartalmaz, és felfújt, hogy teljesen eltöltse az örömtől.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

8 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.