×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok 20 - 24,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:43

  1. 1
  2. 2
  • Blush Lush Gia Black

    Ultraerős vibrációkat keres? Ez az elegáns, kettő az egyben masszírozógép mély, dübörgő rezgéseket bocsát ki a masszázspálca fejéből, vagy fordítsa meg, és fedezze fel a G-pont fogantyú gyönyörű íveit. A Gia két gombbal rendelkezik, amelyek mindkét végét egymástól függetlenül vezérlik. Görgessen végig a 7 funkción, hogy megtalálja a vágyainak megfelelő érzéseket. Vezeték nélkül és USB-vel újratölthető, a Gia könnyen használható. Sima UltraSilk szilikonból készült, testre biztonságos, ftalátmentes és könnyen tisztítható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl - Újratölthető G-Spot Rabbit vibrátor

    A Greedy Girl (kapzsi lány) újratölthető nyuszi vibrátor egyesíti a szilikon selymességét a 36 lehetséges rezgési móddal, így biztosít Önnek hihetetlen orgazmust.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Lila

    Ennek az újratölthető, bájos nyuszis vibrátornak egyetlen célja van: a te G-pontod és hüvelyed! Ez a kis kényeztető rendkívüli megjelenésű, elegáns dizájnja és intenzív teljesítménye garantáltan nem okoz majd csalódást!  

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Wanderlust

    Ennek az egyedülálló szilikon játéknak az egyik vége erőteljes pálcás masszírozó, a másik vége pedig kielégítő, gömbölyű és finoman ívelt vibe. Elegáns, könnyen elérhető vezérlőkkel a közepén, ez a kétoldalas forma kívül-belül megdolgozza két erőteljes motorjával, amelyek összesen 49 különálló sebesség- és funkciókombinációt kínálnak! Teljesen vízálló és elmeríthető, ez a tökéletes sokoldalú fürdőtárs, amely az Evolved Toy Cleanerrel és egy meleg vizes öblítővel gyorsan tisztítható.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Lush Kira Velvet

    Készen állsz a határtalan élvezeti lehetőségekre? A Lush Kira nyúl két vibrációs ponttal és egy toló, forgó, melegítő szárral rendelkezik. A nyúlfül térhangzású stílusú csiklóstimulációt kínál. A Kira 7 vibrációs funkciót kínál, amelyek számos választási lehetőséget biztosítanak! Az UltraSilk szilikon kellemes tapintású a testen. USB mágneses újratölthető és fröccsenésálló a könnyű tisztítás érdekében.

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Ella Vibrating Egg Red

    Most már igazán SZÓRAKOZhat a telefonjával! Tapasztalja meg a legjobb technikai szórakozást egy teljesen új szenzációval.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Deep Stroker Black

    Hosszú ütések a boldog srácokért, a Renegade Deep Stroker megnövelt mozgási tartományt kínál a mélyreható lökés és intenzív orgazmus élvezet érdekében. Az erőteljes rezgések fokozzák a Renegade's Deep Stroker által nyújtott kirobbanó örömöket. Ez az erőteljes és újratölthető játék testbiztos szilikonból készült.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 vibrációs minta – A tengely 3 nyomómozdulatával és a nyúlfül 7 rezgési mintájával a PALOQUETH tolóvibrátor 3x7 lehetőséget kínál az Ön számára. Nyugodtan váltson módot a szeretett sebességének megfelelően.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció itt van, hogy energiát adjon az Intimate E-Stimulator Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektromos stimulációs funkciót és 7 vibrációs funkciót tartalmaz, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen. Az érzéki és jól elhelyezett stimulátorpárnák biztosak abban, hogy mindig a megfelelő helyen találja el, és fokozza az élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    A Dream Toys Prestige kollekciójának Monica pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, drágakő alakú gombbal, szilárd, masszív fogantyúval, lekerekített fejjel és rugalmas nyakkal. A Monica erős motorral rendelkezik, amely 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és rabság-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    A Nereos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel, teljesen stílusosan a Goddess Collection többi játékával. Az elegáns vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült vibrátor puha hegyű, és selymes tapintású.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    A szélesebb hegy a belső édes foltokat keresi, míg a fülben található 3 rezgésbeállítás beborítja a csiklót a kevert boldogság érdekében.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    A többi Goddess Collection játékkal teljesen stílusos Belenos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel. A klasszikus vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült vibrátor bársonyosan puha tapintású.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Ombra Pink

    A Vive egy új jelenség a felnőtteknek szánt luxustermékek világában. Az Ombra fényűző megjelenésű, ami nagyon szexissé teszi, dinamikus formája pedig az eksztázis elképzelhetetlen magasságait fogja elérni.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    A Sultry by Pillow Talk feje sima, lekerekített, és erőteljes vibrációt biztosít. Kúpos behelyezhető fogantyúja van, amely 360 fokban elforgatható a hihetetlen G-pont stimuláció érdekében. A Sultry forgó tengelye prémium melegítő funkciót is kínál a nagyobb kényelem és valósághűség érdekében.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    A Vice háromszoros stimulációval újra feltalálja az orgazmust. Ezt a nyúlvibrátort úgy tervezték, hogy az összes hotspotot megcélozza. A vastag, ívelt nyél mélyen masszírozza a G-pontot, miközben a gyöngyös csiklandozó és a nyúlfül kielégíti a többi örömpontot a hihetetlen, vegyes orgazmusért.

    37 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Egy kis szórakozásért az ágyban! Ez a gyönyörű tervezésű lila nyúlvibrátor tiszta élvezetet nyújt. Szilikonból készült bársonyosan puha felülete rendkívül valósághű.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    A Dinky márkától származó robusztus pálcás masszírozó a Jacky O. Ez a masszázspálca egy rugalmas nyakú, erős fejjel rendelkezik, hogy elérje az összes forró pontját.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Újratölthető távirányító szilikon hajlítható kettős vibrátor

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    A Sultry by Pillow Talk feje sima, lekerekített, és erőteljes vibrációt biztosít. Kúpos behelyezhető fogantyúja van, amely 360 fokban elforgatható a hihetetlen G-pont stimuláció érdekében. A Sultry forgó szára prémium melegítő funkciót is kínál a nagyobb kényelem és a valósághűség érdekében.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Rabbit Euphoria Pink

    A szopási érzésért - majdnem olyan, mint az orális közösülés!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Please Me Multi Toy

    Fedezzen fel egy teljesen új játékmódot a Please Me segítségével. Ez a nemek nélküli játék 3 különböző játékmódot kínál, a felső részén lévő gyűrűt maszturbátorként használhatja, míg a nyél erőteljes vibrációt biztosít neki. Miután a gyűrűt a péniszre rögzítette, élvezze a könnyű dupla behatolást.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Forgó nyúlvibrátor tapadókoronggal és vízálló távirányítóval (10 méter).

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Richard 9 Inch Vibrating Dildo Beige

    A doktornő most fogadja önt! Ez a Dr. Skin vibráló szilikon dildó innovatív FlexiShaft™ technológiával rendelkezik, amely a tengelyt felállítva tartja, mégis hajlékonyan alkalmazkodik a testéhez az optimális stimuláció érdekében.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    A Goddess Collection többi játékával megegyező stílusú Atropos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel. Az elegáns duó vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült duó vibrátornak puha a csúcsa, és selymesen sima a tapintása.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Richard 9 Inch Vibrating Dildo Brown

    A doktornő most fogadja önt! Ez a Dr. Skin vibráló szilikon dildó innovatív FlexiShaft™ technológiával rendelkezik, amely a tengelyt felállítva tartja, mégis hajlékonyan alkalmazkodik a testéhez az optimális stimuláció érdekében.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Stoss Stange Purple

    Szenvedélyesen lökdösődik újra és újra, és vibrál!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:43

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.