×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok 20 - 24,9 cm

161 - 192 termék, Összesen:357

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Pipedream King Cock Elite 9" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Brown

    Valósághű élvezet – rezgésekkel a távirányítón keresztül!

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Két nagy teljesítményű motorja kettős örömet nyújt Önnek.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    A Dream Toys Prestige kollekciójának Monica pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, drágakő alakú gombbal, szilárd, masszív fogantyúval, lekerekített fejjel és rugalmas nyakkal. A Monica erős motorral rendelkezik, amely 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Az innovatív PulsWave™ technológiának köszönhetően a ZALO arra is törekszik, hogy a nőknek vadonatúj élményt nyújtson a G-pont felfedezésében. A hagyományos vibrációs stimulációtól eltérően a PulsWave™ az exkluzív hullámmotoros hajtást alkalmazza. A megfelelő görbületi szög és a G-pont finom szárnya ujjpép méretű területet alkot, ami megkönnyíti a nők számára, hogy érezzék G-pontjaikat, és örömet szerezzenek. A PulseWave™ motor és egy másik független vibrációs motor, valamint a fűtési funkció együttműködésével a nők felfedezhetik a mélyen elzárt élvezeteket.

    95 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Bruno Purple

    Magányosak az estéid? Hagyd abba, és szerezd be a Bruno-t, egy megfizethető vibrátort, amely a hüvely külső és belső oldalát is csiklandozza! A G-pont stimuláló hegye kellemes textúrájú és ügyesen ívelt. Már első érintésre beleszeret a puha szilikonba, ahogy a könnyű kezelést is azonnal elsajátítja. Tegyél valamit magadért, és hívd be izgalmas barátodat, Brunót a hálószobádba!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    A Real Vibration M vibrátor egy igazi orgazmusgép. Puha, biztonságos szilikonból készült. Engedd szabadjára valódi fantáziádat ezzel a félig valósághű játékkal. Élvezd a 7 rezgésbeállítást, és flörtölj a 4 intenzitási móddal, hogy elérd az öröm csúcsait.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Ez az erős, fűtött szilikon vibrátor megtört szárával ügyesen stimulálja a G-pontot, nyugtató melegítő hatással. Ez az egyedülálló és pihentető vibrátor lehetővé teszi az izmok ellazulását, miközben a véráramlás tetőzik az élvezetes játékban.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    12 vibrációs funkció, 3 ütési sebesség, 2 erőteljes motor – mindez egyetlen mennyei boldog nyúl® élményt ad. A G-pontot bársonyos érintéssel simító formázott heggyel készült nyuszi alig várja, hogy orgazmikus eksztázist nyújtson.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Ez a teljesen vízálló vibrátor csendes, de erőteljes vibrációt ad, és 7 intenzitási programmal rendelkezik. Az érintőgombok megkönnyítik a használatát.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Stronic G Pink

    Végül egy játék, amely megadja a G-pontnak azt a ritmikus masszázst, amire vágyik, kéz nélkül. Mindazon tolóerős, lüktető akciókkal, amelyek a STRONIC termékcsaládunkat a karcsúbb dizájnban hatalmas sikert aratott, a STRONIC G lehetővé teszi az orgazmus kiterjesztését anélkül, hogy felemelné az ujját.

    79 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Az Emma Neo egy erőteljes interaktív melegítő pálca vibrátor, szexi dizájnnal, levehető nyuszi fülekkel, ezzel stimulálja fülét, nyakát, mellbimbóit és mindazokat az érzékeny területeket, amelyek sokkal több figyelmet igényelnek...

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Pálca kompakt ergonomikus kialakítással és rugalmas nyakkal. Újratölthető és erős.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    A Women's Health Magazine által a legjobb Maxi Vibe címmel kitüntetett Lucid Dream No. 14 valóban egy valóra vált álom. A hagymás fej ívét és formáját kifejezetten úgy tervezték, hogy hihetetlen G-pont stimulációt biztosítson, a szár pedig ergonomikusan van kialakítva, hogy illeszkedjen a női anatómia íveihez. Az erőteljes, többsebességes rezgések a csúcson összpontosulnak, ott, ahol a felhasználók a legjobban élvezhetik őket, a szilárd, mégis rugalmas test pedig szellővé teszi a tökéletes elhelyezést. A fordulatszámok könnyen szabályozhatók az alapon található egyszerű centrifugál tárcsával.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    A mély, intuitív felfedezéshez készült, mélyreható vezeték nélküli pálca, a Bthrilled Premium ergonómikusan kialakított fogantyúja szögben dőlt el, így könnyedén eljuthat bármely édes helyhez. Speciálisan megtervezett, sima, széles fejjel rendelkezik, amely a teljes stimuláció hullámait sugározza, és a nyaka finoman hajlik, hogy enyhítse a nem kívánt súrlódást. USB-töltési képességével, kompakt méretével és egyedi védőkupakjával pedig a legutazásbarátabb pálca.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Két erős motor és a Heat Wave ergonomikus formája egyszerre stimulálja a G-pontot és a csiklót. Az élvezetes masszázst a melegítő funkció teszi teljessé, amely akár 39 Celsius fokra melegíti fel az alkalmazással vezérelt szexuális wellness készüléket.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Lépjen kapcsolatba testével, és tapasztalja meg a páratlan ellazulást, miközben a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával kényezteti magát. A Smart Wand 2 Medium egy tökéletes előjáték eszköz magadnak vagy partnerednek. Oldja fel a feszültséget a testében a stressz oldásával és az izmok ellazításával, ezzel f​r​i​n​g​i​l​l​a megnyitva a kaput szexuális energiája előtt, hogy holisztikus orgazmus élményben részesüljön.

    108 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Naked Addiction Dual Density 9" Thrusting Dong Skin

    Bemutatjuk a Naked Addiction™ kollekciót. Az IncrediFeel™ technológiának köszönhetően ez a kiváló szilikon rendkívül valósághű érzést kelt. Hihetetlenül puha tapintású, mégis szilárd, ahol szükséges, megszállottja lesz az általa keltett érzésnek.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Wall Banger Deluxe Bunny Purple

    Másfajta vadásztrófea a falra!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 14 Flesh

    Az orvos bent van! Blush Novelties A Dr. Skin Vibe #14 egy 8 hüvelykes valósághű vibrátor erezett nyéllel a valósághű megjelenés és érzet érdekében. A forgótárcsa talpa vízálló a zuhanyozáshoz és a fürdéshez. Értéktudatos felhasználók számára készült. A Vibe #14 testbiztos, ftalátmentes PVC-ből készült.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    A Twister a vibráció és az új forgási rendszer, az Ultra Wave Motion System tökéletes kombinációja. A háromdimenziós forgatás új technológiája, amelytől élvezettel vergődhetsz, kiválóan alkalmas a G-pont és a csikló stimulálására. Nagyon erős játék.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Faust Purple

    Ez a vibrátor és orális szex-stimulátor 12 vibrációs módot, valamint 12 nyalási beállítást kínál a klitorisz stimulálásához.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Pálca kompakt ergonomikus kialakítással és rugalmas nyakkal. Újratölthető és erős.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    A Nereos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel, teljesen stílusosan a Goddess Collection többi játékával. Az elegáns vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült vibrátor puha hegyű, és selymes tapintású.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    2 erős motor, zökkenőmentes szilikon bevonat, valamint a G-pont és a csikló egyidejű stimulálása a Mono Flexet minden kollekció csúcspontjává teszik. Kifinomult formája és alkalmazásvezérlése is van.

    33 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Massager

    Pároljon szerelmével a zuhany alatt, vagy masszírozza meg a fájó izmokat – a sokoldalú Hype Massager minden igényét kielégíti. Az ultra-plüss szilikon test, a rugalmas fej és a 10 vibrációs funkció biztosan a játékos élvezet érzését keltik.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    A szélesebb hegy a belső édes foltokat keresi, míg a fülben található 3 rezgésbeállítás beborítja a csiklót a kevert boldogság érdekében.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Intenzív tolóerő és forgási szórakozás!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Fekete

    A TOYJOY Classic Original kollekciójának része ez a klasszikus vibrátor. Ez egy kiváló minőségű vibrátor, amely fantasztikus képességekkel és izgalmakkal szolgál a korlátlan intim élvezet érdekében. A szexi, kissé hajlított dildó kielégít minden erotikus vágyat. A szórakoztató játékszer egy igazi hímvessző hű másolata. Realisztikus és részletes kidolgozású. Tulajdonosa kedvére való lesz a feltűnő makk és a duzzadó erekkel borított tengely egyaránt.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 8 Flesh

    Az orvos bent van! A Blush Novelties A Dr. Skin Vibe #8 egy 9,75 hüvelykes valósághű vibrátor eres textúrájú nyéllel, amely erotikusan masszíroz, miközben a belsejébe tolta. Az erőteljes lüktető rezgéseket egy kényelmes, csavaró tárcsatalp szabályozza. Vízálló zuhanyozáshoz és fürdéshez. A Vibe #8 testbiztos, ftalátmentes PVC-ből készült. A tisztításhoz használjon szappant és vizet vagy játéktisztítót, majd hagyja levegőn megszáradni.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Soft Touch örömadó!

    33 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

161 - 192 termék, Összesen:357

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.