×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok 20 - 24,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:42

  1. 1
  2. 2
  • Paloqueth Realistic Thrusting & Rotating Dildo 7 Vibration 5 Thrusting & Rotating Modes with Remote Skin

    A PALOQUETH döfő vibrátor nagyszerűen stimulálja a csiklót, miközben a tolóerő utánozza a szeretőjét. A toló és forgó akció fantasztikus orgazmushoz juttatja 5 különböző móddal. Édes helyét megcsókolja a gyengéd, de hatalmas makk.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Lush Gia Black

    Ultraerős vibrációkat keres? Ez az elegáns, kettő az egyben masszírozógép mély, dübörgő rezgéseket bocsát ki a masszázspálca fejéből, vagy fordítsa meg, és fedezze fel a G-pont fogantyú gyönyörű íveit. A Gia két gombbal rendelkezik, amelyek mindkét végét egymástól függetlenül vezérlik. Görgessen végig a 7 funkción, hogy megtalálja a vágyainak megfelelő érzéseket. Vezeték nélkül és USB-vel újratölthető, a Gia könnyen használható. Sima UltraSilk szilikonból készült, testre biztonságos, ftalátmentes és könnyen tisztítható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Lush Kira Velvet

    Készen állsz a határtalan élvezeti lehetőségekre? A Lush Kira nyúl két vibrációs ponttal és egy toló, forgó, melegítő szárral rendelkezik. A nyúlfül térhangzású stílusú csiklóstimulációt kínál. A Kira 7 vibrációs funkciót kínál, amelyek számos választási lehetőséget biztosítanak! Az UltraSilk szilikon kellemes tapintású a testen. USB mágneses újratölthető és fröccsenésálló a könnyű tisztítás érdekében.

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Az elegáns Trinity a TOYJOY legújabb kollekciójának egy darabja, megy tripla élménnyel szolgál! Az egyedi dizájn és az erőteljes csikló stimulátor hatalmas meglepetéseket tartogat mindenki számára!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Front Row purple

    Hagyja, hogy a klasszikus elegancia elcsábítsa!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció itt van, hogy energiát adjon az Intimate E-Stimulator Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektromos stimulációs funkciót és 7 vibrációs funkciót tartalmaz, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen. Az érzéki és jól elhelyezett stimulátorpárnák biztosak abban, hogy mindig a megfelelő helyen találja el, és fokozza az élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    A Dream Toys Prestige kollekciójának Monica pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, drágakő alakú gombbal, szilárd, masszív fogantyúval, lekerekített fejjel és rugalmas nyakkal. A Monica erős motorral rendelkezik, amely 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    A Real Vibration M vibrátor egy igazi orgazmusgép. Puha, biztonságos szilikonból készült. Engedd szabadjára valódi fantáziádat ezzel a félig valósághű játékkal. Élvezd a 7 rezgésbeállítást, és flörtölj a 4 intenzitási móddal, hogy elérd az öröm csúcsait.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és rabság-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    A mély, intuitív felfedezéshez készült, mélyreható vezeték nélküli pálca, a Bthrilled Premium ergonómikusan kialakított fogantyúja szögben dőlt el, így könnyedén eljuthat bármely édes helyhez. Speciálisan megtervezett, sima, széles fejjel rendelkezik, amely a teljes stimuláció hullámait sugározza, és a nyaka finoman hajlik, hogy enyhítse a nem kívánt súrlódást. USB-töltési képességével, kompakt méretével és egyedi védőkupakjával pedig a legutazásbarátabb pálca.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    A Nereos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel, teljesen stílusosan a Goddess Collection többi játékával. Az elegáns vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült vibrátor puha hegyű, és selymes tapintású.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    A többi Goddess Collection játékkal teljesen stílusos Belenos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel. A klasszikus vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült vibrátor bársonyosan puha tapintású.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    A Cheeky könnyedén testesíti meg a szépséget, a szórakozást és az erőt egy luxuspálcában, amelyet estéről estére ágyba kell vinni. Minden aprólékosan megtervezett funkció az Ön élvezetét szolgálja. A fogantyú párnázott párna textúrát biztosít, amely egyszerre szolgálja a kényelmet és a fogást, miközben mindent egyetlen gombbal vezérelhet, amely Swarovski kristállyal kápráztat el.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    A Valódi Vibrálás M vibrátor egy igazi orgazmusgép. Puha, biztonságos szilikonból készült. Engedje szabadjára valódi fantáziáját ezzel a félig valósághű játékkal. Élvezze a 7 rezgésbeállítást, és flörtöljön a 4 intenzitási móddal, hogy elérje az öröm csúcsait.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Front Row pink

    Hagyja, hogy a klasszikus elegancia elcsábítson!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    A Vice háromszoros stimulációval újra feltalálja az orgazmust. Ezt a nyúlvibrátort úgy tervezték, hogy az összes hotspotot megcélozza. A vastag, ívelt nyél mélyen masszírozza a G-pontot, miközben a gyöngyös csiklandozó és a nyúlfül kielégíti a többi örömpontot a hihetetlen, vegyes orgazmusért.

    37 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    A Dinky márkától származó robusztus pálcás masszírozó a Jacky O. Ez a masszázspálca egy rugalmas nyakú, erős fejjel rendelkezik, hogy elérje az összes forró pontját.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nature Skin Bendable RC Vibrator Skin

    Rugalmas, valósághű vibrátor Hajlítható RC vibrátor a Nature Skin-től, amely úgy néz ki, mint egy valódi pénisz, hangsúlyos erekkel és domború makkal. Tapadókoronggal rendelkezik, amely biztonságosan tapad bármilyen sima felületre, és lehetővé teszi a kéz nélküli élvezetet. Ez azt is jelenti, hogy a valósághű vibrátor kompatibilis a strap-onokkal és a hámokkal.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Inya Petite Twister Pink

    Az Inya Twister Petite egy forgó és vibráló, újratölthető szilikon masszírozó állítható nyéllel. Hét beállítással rendelkezik a személyre szabott izgalomhoz. Vízálló.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Egyszerre gyönyörködteti a hüvelyt, a G-pontot, a csiklót és a végbélnyílást!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    A Violet egy stílusos nyúlvibrátor az elegáns Bloom kollekcióból. Mind a vibrátor, mind a csomagolás gyönyörű kialakítása a The Violet-et minden nő nélkülözhetetlen játékává teszi.

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Buttercup Yellow

    Ez a boglárka sárga joystick áldottan napfényes elragadtatásba küldi Önt turbóerősítésű, 10 sebességes motorjával és vízbe merülő kialakításával. A nagylelkű pálcahegy, egyetlen gombnyomásra maximális erővel, lélegzete is elakad az élvezettől, miközben keze kényelmesen ül a könnyen megfogható hurkos fogantyúban. Hagyja, hogy a rugalmas fej együtt mozogjon a testével, miközben újra és újra intenzív csúcspontot ér el. Tisztítsa meg Evolved Toy Cleaner-rel és meleg vízzel.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Midnight Magic Typhon Black

    A Midnight Magic címke többi játékához hasonlóan a Typhon teljesen fekete, az alján króm színű részlettel. A folyékony szilikonból készült duó vibrátor selymesen puha tapintású, a gombok pedig könnyen megtalálhatók a fémbevonatú ABS gombok területén. A Typhon puha hegyével és ívelt nyéllel rendelkezik, észrevehető stimuláló bordákkal, amelyek tökéletesek a G-pont eléréséhez. A szár alján található V-alak egy finom, bölcsőszerű csiklóstimulátor.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Please Me Multi Toy

    Fedezzen fel egy teljesen új játékmódot a Please Me segítségével. Ez a nemek nélküli játék 3 különböző játékmódot kínál, a felső részén lévő gyűrűt maszturbátorként használhatja, míg a nyél erőteljes vibrációt biztosít neki. Miután a gyűrűt a péniszre rögzítette, élvezze a könnyű dupla behatolást.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:42

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.